|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3151 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 10
tylko że ja mam włosy raczej skłonne do przetłuszczania się, chociać ostatnio minimalnie minęło
czy mogę jej używać ?
|
|
|
|
#3152 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3153 | |
|
Raczkowanie
|
A propos zamówień... Czy pierwsze zamówienie, które wysyłam do koordynatorki musi byc takie szczegółowe czy wystarczą same kody produktów??
---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ---------- Cytat:
Nikt mi nie chce pomóc ![]()
|
|
|
|
|
#3154 |
|
Wtajemniczenie
|
w strefie jest już lista wygranych w krzyżówce nr 51
Ja mam kryzys permanentny. Jestem typem depresyjnym, trudno jest mi się cieszyć z czegokolwiek, widzę świat w ciemnych barwach. Jest fajnie, bo pijemy herbatę, gadamy, jest ładna pogoda, ale mam w sobie czarną dziurę, która cały czas promieniuje. R. Więckiewicz |
|
|
|
#3155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3156 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja właściwie już wysłałam zamówienie.... Myślę, że jeśli będzie coś nie tak jak trzeba to sama zadzwoni. ![]() No ale dziękuję za jakiś odzew Będę wdzięczna do końca życia |
|
|
|
|
#3157 |
|
Przyczajenie
|
Też dostałam smsa że wygrałam
...lecz w strefie konsultantki nic nie pisze---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ---------- Ja też dostałam smsa że wygtałam , w strefie konsultantki nic nie pisze |
|
|
|
#3158 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3159 |
|
Raczkowanie
|
Hej
![]() Mam pytanie odnośnie serii Anew Clinical od jakiego wieku można stosować te kosmetyki chodzi mi o serum liftingujące i pod oczy ale ogólnie od jakiego wieku one są i czy kobieta powyżej 25lat może je stosować czy są to kosmetyki dla bardziej dojrzałych kobiet? |
|
|
|
#3160 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3161 |
|
Rozeznanie
|
masełko do ciała - produkcja opóźniona..
bede musiała w coku dokupić bo na prezent potrzebuje.. Ja też powoli zaczynam się przymierzać do kat 5. Tusz mnie nie powalił (wziełam demo) i daję go klientkom do przetestowania, ale nie napalam się na gratis bo ani szminek nie brały, ani tego antycellulita. Nie moge się załapać na te programy motywacyjne ostatnio.. Listy zakupów z 5 jeszcze nie mam ale coś tam mnie kusiło..
|
|
|
|
#3162 |
|
Zakorzenienie
|
to kosmetyki w razie potrzeby, nie ma żadnego przedziału wiekowego, więc można je stosować w wieku 25 lat
|
|
|
|
#3163 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ---------- Cytat:
Edytowane przez milenka27 Czas edycji: 2010-03-17 o 16:26 |
||
|
|
|
#3164 |
|
Raczkowanie
|
joanwimilenka27 dziekuje bardzo za szybka odp
Wlasnie sie zastanawiam zeby samej sobie zamowic ten zestaw "znam-polecam" i jeszcze sie zastanawiam nad demo4 kuracja z kwasem glikolowym
|
|
|
|
#3165 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No właśnie mam taka nadzieje... I z góry dziękuję
|
|
|
|
|
#3166 |
|
Zadomowienie
|
ja też zrobiłam listę z 5... miałam nic nie brać.
żel Lagoon paletka Aquadelic maseczka z białą herbatą maseczka błotna ![]() wykręcany błyszczyk Caramel płynny wosk w sprayu spray unoszący i mam pytanie czy te kosmetyki do stylizacji są dobre? ja dzisiaj przetestowałam torbę Heidi i muszę powiedzieć że jestem zachwycona, jest pojemna, wygodna w noszeniu i naprawdę śliczna. koleżanki sie pytały o nią
|
#3167 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
sie zbiera nawet dlugo utrwala bardzo dobry jest tez balsam do prostowania wlosow klientki caly czas go biora nawet mam jedna fryzjerke co go uzywa na sobie ale tez na klientkach ktore czesze... i pochlebne opinie slyszalam rowniez o spreyu termoochronnym a reszy nie znam a jeszcze pianke mialam dodajaca objetosci taka srednia byla ani zla ani bardzo dobra w sam raz
Edytowane przez in bloom Czas edycji: 2010-03-17 o 16:48 |
|
|
|
|
#3168 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3169 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3170 |
|
Zakorzenienie
|
Podajcie mi prosze kod na tusz Marimekko z netto K4 - nie mam papierowej wersji a ze skanu nie mogę odczytać
|
#3171 |
|
Raczkowanie
|
Ej dziewczyny ja mam pytanie, którejś z Was w ogóle już przyszła ta torebka Maja?
Bo klientka zamówiła i jeszcze mi nie przyszła i właściwie nie wiem jak wygląda i czy warto ją zamówić Edytowane przez ankamicha Czas edycji: 2010-03-17 o 17:04 |
|
|
|
#3172 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
35311
|
|
#3173 |
|
Wtajemniczenie
|
kod na tusz marimekko 35311 , ankoro była szybsza
![]() przy okazji mam pytanie - czy kremowo - pudrowy podkład w kompakcie sprawdza się jako podkład i może go śmiało zastąpić, dobrze kryje i jest wydajny?
Ja mam kryzys permanentny. Jestem typem depresyjnym, trudno jest mi się cieszyć z czegokolwiek, widzę świat w ciemnych barwach. Jest fajnie, bo pijemy herbatę, gadamy, jest ładna pogoda, ale mam w sobie czarną dziurę, która cały czas promieniuje. R. Więckiewicz Edytowane przez renia0809 Czas edycji: 2010-03-17 o 17:07 |
|
|
|
#3175 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3176 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ---------- nie nie o ten chodzi o taka paletke ktora rozne odcienie rozow miala polaczone w formie trojkacikow
|
|
#3177 |
|
Raczkowanie
|
a ja z K5 biorę:
zestaw nowości lidera zestaw torebek maja tripikalny krem do rak i skorek z maslem shea probki, miarke do pierscionkow i jeszcze sie zastanawiam
|
|
|
|
#3178 |
|
Rozeznanie
|
a ja np poczekam sobie z aquadelic na oferte kiedy bedzie trzeba zamówić za 99zł kolorówki, żeby dostać torbę, a też je mam w planach
a z tego VERENA, pierścionek Gabriella, zmywacz, próbki tych z 6 za 11,90zł i coś jeszcze ,ale nie pamiętam;p
|
#3179 |
|
Zakorzenienie
|
to może ja zapytam co dziewczyny zmawiacie z kat 7?
|
|
|
|
#3180 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:48.

czy mogę jej używać ?

bede musiała w coku dokupić bo na prezent potrzebuje..
ale coś tam mnie kusiło..

sie zbiera nawet dlugo utrwala bardzo dobry jest tez balsam do prostowania wlosow klientki caly czas go biora nawet mam jedna fryzjerke co go uzywa na sobie ale tez na klientkach ktore czesze... i pochlebne opinie slyszalam rowniez o spreyu termoochronnym a reszy nie znam a jeszcze pianke mialam dodajaca objetosci taka srednia byla ani zla ani bardzo dobra w sam raz