|
|
#1171 | |
|
Guerlain Lover
|
Dot.: Moja kolekcja perfum - część V
Cytat:
bo naprawdę piękna kolekcja łączy Euphoria |
|
|
|
|
#1172 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bosik jest słodziutki Innocent oj taaak.... jest magiczny, również gratuluję ![]() ---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ---------- Dzięki ---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ---------- Dzięki Też mam taką nadzieję ![]() ---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- Cytat:
Dokładnie... uwielbiam moją skromniutką słodziutką kolekcję ---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ---------- Cytat:
Edytowane przez myszka__77 Czas edycji: 2010-03-16 o 14:22 |
||||
|
|
|
#1173 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzisiejsza aktualizacja
|
#1174 |
|
Zakorzenienie
|
Słodka kolekcja
Choć masz dużo zapachów na stanie, a i ja niemało, tym dziwniejsze jest, że absolutnie nic nas nie łączy
|
#1175 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1176 |
|
Zadomowienie
|
Buzi - po prostu urocza, wielka, przesłodka kolekcja
(chociaż noski mamy całkiem różne ). Gratuluję, teraz już widzę, że nie tylko kolorówką możesz się pochwalić
|
|
#1177 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaż z drugiej strony biorąc pod uwagę cały ogrom zapachów jest to możliwe ![]() Cytat:
|
||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1178 |
|
Konto usunięte
|
witam
![]() stwierdziłam, że czas pokazać skromną kolekcję ![]() I zdjęcie -Escada Moon Sparkle -United Colors of Benetton - mini J. Del Pozo In White II zdjęcie -Moschino I love love -woda toaletowa (strawberry rasberry) -Avon Brazil Bet -So..... ? exciting - United Colors of Benetton Energy -Cacharel Noa Perle Edytowane przez f154c2744ba0c8b7d0fb1b523e73ac052b4c9473_6387eeb28dd5f Czas edycji: 2010-03-18 o 12:58 |
|
|
|
#1179 |
|
Guerlain Lover
|
[1=f154c2744ba0c8b7d0fb1b5 23e73ac052b4c9473_6387eeb 28dd5f;17969837]witam
![]() stwierdziłam, że czas pokazać skromną kolekcję ![]() I zdjęcie -Escada Moon Sparkle -United Colors of Benetton - mini J. Del Pozo In White II zdjęcie -Moschino I love love -woda toaletowa (strawberry rasberry) -Avon Brazil Bet -So..... ? exciting - United Colors of Benetton Energy -Cacharel Noa Perle[/QUOTE] Jaka tam skromna... Gratulacje |
|
|
|
#1180 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a wkrótce połączy CKin2U. Gratulacje, kolekcja wygląda super ![]() co to za perfumy z pierwszego zdjęcia - pierwszy i trzeci flakon od lewej...? I tu Hypnose i Euphoria bardzo moje ![]() [1=f154c2744ba0c8b7d0fb1b5 23e73ac052b4c9473_6387eeb 28dd5f;17969837]witam ![]() stwierdziłam, że czas pokazać skromną kolekcję ![]() I zdjęcie -Escada Moon Sparkle -United Colors of Benetton - mini J. Del Pozo In White II zdjęcie -Moschino I love love -woda toaletowa (strawberry rasberry) -Avon Brazil Bet -So..... ? exciting - United Colors of Benetton Energy -Cacharel Noa Perle[/QUOTE] Ale kolorowa kolekcja a że jestem wzrokowcem to jestem zachwycona Z Twojej kolekcji lubię I love love i Escadę
|
|
|
|
|
#1181 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pierwszy to M Mariah Carey, trzeci to Britney Fantasy |
|
|
|
|
#1182 |
|
Konto usunięte
|
![]() stwierdziłam, że czas pokazać skromną kolekcję ![]() I zdjęcie -Escada Moon Sparkle -United Colors of Benetton - mini J. Del Pozo In White II zdjęcie -Moschino I love love -woda toaletowa (strawberry rasberry) -Avon Brazil Bet -So..... ? exciting - United Colors of Benetton Energy -Cacharel Noa Perle[/QUOTE] ładna i kolorowa kolekcja |
|
|
|
#1183 |
|
Zakorzenienie
|
![]() stwierdziłam, że czas pokazać skromną kolekcję ![]() I zdjęcie -Escada Moon Sparkle -United Colors of Benetton - mini J. Del Pozo In White II zdjęcie -Moschino I love love -woda toaletowa (strawberry rasberry) -Avon Brazil Bet -So..... ? exciting - United Colors of Benetton Energy -Cacharel Noa Perle[/QUOTE] ja mam tylko dużą odlewkę
|
#1184 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:56 ---------- Poprzedni post napisano o 07:52 ---------- Cytat:
Zbiorek cudny. Gratuluję zebrania kolekcyjki kupek. A choinka... wymiata. Cytat:
|
|||
|
|
|
#1185 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1187 |
|
Rozeznanie
|
Witam,
moja kolekcja jest na razie bardzo skromna, ale liczę na to, że szybko się powiększy ![]() Chopard Casmir Dior Hypnotic Poison E.Coudray Vanille et Coco Guerlain L'instant Magic Edytowane przez Pchlaczek Czas edycji: 2010-03-26 o 17:11 |
|
|
|
#1188 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lubimy oglądać i cieszyć oko![]() Casmir zazdroszczę przeokrutnie
|
|
#1189 |
|
Zakorzenienie
|
A oto moje skarby
Z góry przepraszam za jakość zdjęć robionych telefonem komórkowym![]() Pozdrawiam w tym momencie wszystkie przemiłe Wizażanki ze wspólnych wymianek,zakupów i innych spotkań perfumeryjnych Bez was połowy moich skarbów by nie było
|
#1190 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo wiem, że duuuużo nas łączyNo to jedziemy .. Łączy nasZazdroszczę Chopard Casmir ![]() i jeszcze próbeczka pink sugar ![]() Coś mnie ciągnie do Miami Glow A czy męskie jabłuszko DKNY przypadkiem nie z naszej pierwszej wymianki? ![]() ![]() Gratulacje jeszcze raz
|
|
#1191 | |
|
Guerlain Lover
|
Cytat:
Gratuluję kolekcji![]() A wąchałaś już Miami Glow? CZy tylko ciągnie Cię po opisach? |
|
|
|
|
#1192 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo przede mną zbyt długa lista perfumowych marzeń
|
|
#1193 | |
|
Guerlain Lover
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1194 | |
|
Zakorzenienie
|
Oj wszystko się zgadza Księżniczko ty moja
![]() Z męskiego jabłuszka pozostała jedynie kropla którą siła wydarłam mojemu Tż ![]() Od ciebie na zdjęciu widnieje także odleweczka My insolence,oraz w koszyczku wiele próbek. Łączy nas jeszcze więcej zapachów,bo mam np.resztkę Addicta,Deep Red próbkę,chyba też masz Classique itd itd pewnie długo by wymieniać ![]() Casmir niestety nie oddam o nie Dzięki śliczne i gratuluję tobie udanych interesów na Allegro ![]() ---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ---------- Cytat:
|
|
#1195 | |
|
Zakorzenienie
|
Taki mały offtop: jak czytam listę marzeń - popadam w depresję, że jeszcze tego wszystkiego nie mam
ale jak wejdę na wątek "moja lista marzeń" i zobaczę ile jest już wyszarzonych zdobytych zapachów - no miód na sercu![]() ---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ---------- Cytat:
mam resztkę Classique, Deep Red, odlewkę Addicta ![]() Ostatnio tak się zakochałam w tym Chopardzie, że nie masz pojęcia, w Casmir ta jakaś brzoskwinka orientalna, mmmm, pyszne! A dziękuję kochana
|
|
#1196 |
|
Zakorzenienie
|
Troszkę się u mnie ostatnio pozmieniało (i ciągle się zmienia).Więc
korzystając z wolnej chwili postanowiłam zrobić aktualizację kolekcji. Zdjęcia nie całkiem tematyczne,ale co tam ![]() Zdjęcie nr 1: Yves Rocher Rose Absolue Zara Winter Pollena-Ewa Olimpia Yves Rocher Pur Desir de Lavander Sonia Rykiel L'Eau De Sonia Rykiel Lancome Tresor mini Zdjęcie nr 2: Zara Ambar Orlane Missoni Uomo Voluspa Red Amber Incense Yves Rocher Cedre Bleu Zdjęcie nr 3: Yves Rocher Ode au Reve x 3 + mini ![]() Yves Rocher Neonatura Cocon x 2 ![]() Zdjęcie nr 4: Bvlgari Eau Parfumee Au The Rouge Nina Ricci Belle de Minuit Fendi Theorema (duża odlewka bez napisu) Kenzo Jungle Elephant Cacharel Gloria mgiełka Nina Ricci Les Belles Delice d'epices?! Zdjęcie nr 5: Yves Rocher Nature Millenaire x 3 Guerlain Aqua Allegoria Winter Delice x 2 Yves Saint Laurent NUedp x 2 Zdjęcie nr 6: Demeter Cinnamon Bark Demeter Sushi Demeter Chai Tea Demeter Patchouli Demeter Amber Demeter Holy Smoke Demeter Christmas in New York Demeter Egg Nog Demeter Bonfire Zdjęcie nr 7: Givenchy Organza Indecence olejek Givenchy Organza Indecence (stara) Givenchy Organza Indecence (nowa) Sephora Vanille Caramel Zdjęcie nr 8: Donna Karan Essence Wenge x 2 Donna Karan Essence Labdanum Donna Karan Black Cashmere + krem Zdjęcie nr 9: L'Artisan Tea For Two Habanita Molinard L'Artisan Jatamansi Olivier Durbano Rock Crystal L'Artisan Dzongkha L'Artisan La Chasse aux Papillons Extreme L'Artisan Mure et Musc Na zdjęciach zabrakło AA Laurier Reglisse i CB I Hate Perfume Cedarwood Tea,które są już na wykończeniu.
|
#1197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przede wszystkim ogromniaste gratulacje dla tak pokaźnej kolekcji! ![]() Łączy nas: niebieska miniaturka YR, Słoń Kenzo Zazdroszczę: oczywiście niebieskiej kupy A powiedz mi proszę coś więcej o sweterku Sonii z pierwszego zdjęcia (miałam Rose, ale mi się znudziło, natomiast chyba troszkę tęsknię za klasycznym sweterkiem, a tego Twojego nie wąchałam ). Jeszcze ciekawi mnie Egg Nog bo słyszałam, że słodziak miły![]() A coś z T4T nie mogliśmy się pokochać.. za dużo dymu jak dla mnie
|
|
#1198 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Figarro, świetne fotki i piękna kolekcja Sporo nas łączy - pozwoliłam sobie wspólny mianownik zazielenić ![]() Gratuluję! Eyes - gratuluję pięknych początków
|
|
|
|
|
#1199 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1200 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Łączy nas Innocent i klasyczna Lolita Lempicka zazdroszczę Angel
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:02.

bo naprawdę piękna kolekcja
łączy Euphoria 
, a i do tego jaka ładna 

klik!