|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3181 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 10
|
|
|
|
#3182 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#3183 |
|
Zakorzenienie
|
Gustek okrąg prognozujący
![]() http://uploading.com/files/a9fee259/...07%2BAvon.pdf/ tu masz link do pobrania Edytowane przez alloffkowa Czas edycji: 2010-03-17 o 17:41 |
|
|
|
#3184 |
|
Zakorzenienie
|
zapomniałaś o 6
ja jeszcze nie robiłam listy zakupów, bo nie mam czasu na razie ![]() na wątku katalogowym jest, dziewczyny z okręgów prognozujących zamieściły
|
|
|
|
#3185 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3186 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3187 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
ale po jakimś tygodniu użytkowania zrobiła się już pewna skaza, znaczy się takie zmarszczenie materiału w miejscu gdzie torebka często mi się zgina no ale ogólnie jestem z niej zadowolona, tylko ciekawe ile wytrzyma ![]() aa i jeszcze miałam Wam napisać, bo wcześniej zadawałam pytanie o wstrzymaniu paczki.. jeśli wstrzymają, to trzeba dodatkowo do nich zadzwonić i poprosić o realizację zamówienia, automatycznie po dokonaniu przelewu nie wysyłają.. fajnie że jest gdzieś o tym informacja dobrze, że do nich napisałam.
|
|
|
|
|
#3188 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Co ja bym zrobiła bez wizażowo/avonowych dziewczyn?
|
|
|
|
|
#3189 |
|
Zakorzenienie
|
6 pominęłaś
![]() Ja z 6 zamówię luksusowy kremowy mus do ciała Tajski Kwiat Lotosu, diamentową konturówkę Smokey Diamond i się zastanawiam intensywnie nad czym z Solutions żeby sobie wziąć zestaw "Źródło energii" za 5.90. W 7 chyba zbankrutuję bo podobają mi się: - paletka cieni Purple Haze (jest najtańsza z tych kolejnych katalogów, ale może kupię wcześniej jak będę mieć jakiś większy opust) - z biżuterii mi się podoba MNÓSTWO, ale może już do tego czasu uda mi się zobaczyć coś na żywo, ale i tak sądzę że głównie biżuterią się w tym katalogu obłowię - nowe odcienie lakierów do paznokci - olejek Tajski Kwiat Lotosu, ceramiczne masaże i może do tego błotny mini zestaw Planet Spa za 6.90zł - nowa linia Advance Techniques
|
#3190 |
|
Zakorzenienie
|
mi dziś już przyszła paczka z 6 ;p i niestety nie przyszła mi ta kredka Smokey Diamond;/ a w 6 zamówiłam sobie tylko zestaw bestselerów, i zestaw planet spa (dostepny po 1 kroku szkolenia kosmetycznego ) i jestem meeeega zadowolona , a katalogu 7 się boje;( za dużo fajnych rzeczy jest .
|
|
|
|
#3191 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3192 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kilka lat temu automatycznie dawali na kolejny termin mogli chociaż jakieś info gdzieś zamieścić ![]() ---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ---------- no właśnie, bo tam jest ten ręcznik ![]() zbankrutuję a mnie zastanawia czy ta torba plażowa z katalogu 9 będzie fajna
|
|
|
|
|
#3193 | |
|
Zakorzenienie
|
A mój tż właśnie robi mamie pielęgnacje stóp wisienką i oboje są zachwyceni
![]() ---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3194 |
|
Zakorzenienie
|
tak
![]() w 8 będzie mata plażowa w 9 bedzie torba w 10 będzie kapelusz, pareo i komplet biżuterii |
|
|
|
#3195 |
|
Raczkowanie
|
Zamówiłam dla klientki w prezencie za duże zamówienie z oferty netto 04 kolorowy balsam do ust za 2,90 zł - wszystkich zamówiłam 3 szt. i jedna z nich była w środku pusta
dosłownie samo opakowanie
|
#3196 |
|
Raczkowanie
|
ja już mam wstępne listy moich zakupów z K05, 06 i 07, i nie wygląda to dobrze
![]() dlatego dzisiaj robię inwentaryzację - spisuję wszystko co mam (przykładem wielu wizażanek), bo niby widzę, że mam dużo (za dużo), ale jak przyjdzie co do czego (moment składania zamówienia), to z reguły idę na całość i tak naiwnie sobie pomyślałam, że szybkie spojrzenie na spis tego co mam (a mam), może jakoś pomoże (w co watpię) ale nadzieję trzeba mieć zawsze
|
|
|
|
#3197 |
|
Zakorzenienie
|
@alloffkowa
Widzialam zdjecia kosmetyczki na katalogowym. Czy ona jest pojemna? Wg wymiarow podanych w katalogu wydaje sie byc dosc duza. Moglabys potwierdzic jej wymiary?
|
|
|
|
#3198 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() - Też podoba mi się ta nowa ciemna biżuteria, szczególnie Keira, Gracie, Aisha i naszyjnik Goldie. Gdyby to wprowadzali pojedynczo w katalogach byłoby łatwiej :p - No i nowe AT, - spray przyspieszający wysychanie lakieru (akurat kropelki mi się skończą), - jogurt do ciała z Mango, - cytrusowy krem do rąk, - nowa odzywka do włosów Naturals i - Mgiełka Jet Femme. A z K6 - Woda Perfect Cotton - nowa seria Planet spa (balsam do ciała, maska do wlosów i mordziatki - pewnie wybiorę jedną rzecz na próbę) - wiśniowy FW - mydło Aloha Mam nadzieję, że pojawią się szybko opinie o nowych rzeczach szczególnie bizuterii i okaże się, że paskudne wszystko i tandeta! Oszczędzę trochę
|
|
|
|
|
#3199 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jestem w Avon od katalogu 2 (chyba ) :P, wcześniej nie miałam z nim nic do czynienia, a kosmetyków mam strasznie dużo,
JOANWI a skąd o tym wiesz?
|
|
|
|
#3200 |
|
Wtajemniczenie
|
Idę sobie dzisiaj na zakupy do sklep odzieżowego, i już na wejściu widzę jakieś reklamy-zostań konsulantką itp... Potem podeszłam do kasy, żeby zapłacić-a tam całe mnóstwo kosmetyków Avonu... Szok...
|
|
|
|
#3201 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jest bardzo ładna, i nawet stwierdziłam że nadawałaby się na torebkę kopertówkę, moja babcia jak ją zobaczyła zapytała czy to taka torebka
|
|
|
|
|
#3202 |
|
Zakorzenienie
|
@alloffkowa
Widze, ze "dluzsza" jest od tuszu To w takim razie ciekawi mnie jeszcze jaka ma wysokosc Szczerze powiem, ze spodziewalam sie bardziej kosmetyczki jak ta malutka czarna z kokardka co ostatnio byla w ofercie internetowej Ale z drugiej strony ciesze sie, bo przydalalaby mi sie ciut wieksza A w 5 zamawiam kosmetyczke z logo (olbrzymia ) Ehh... tak to jest jak sie czesto podrozuje... uwielbiam kosmetyczki roznych rozmiarow ;D---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ---------- @alloffkowa To chyba jednak nie za wielka jest skoro tylko 7 tuszy by weszlo... A jaka jest na wysokosc? |
|
|
|
#3203 |
|
Zakorzenienie
|
ololufe wstawiłam wysokość na katalogowy
w cm wychodzi ok 11 cm w zamkiem ![]() i tak twierdze że warto, bo cena jest oszałamiająca
Edytowane przez alloffkowa Czas edycji: 2010-03-17 o 19:08 |
|
|
|
#3204 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
więc chyba już będą przychodzić wszystkim
|
|
|
|
|
#3205 |
|
Zakorzenienie
|
@alloffkowa
Dzieki
|
|
|
|
#3206 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dla mnie katalog 7 Tylko obawiam się, że z tymi ręcznikami będzie podobnie jak z torbą Majką pewnie w I terminie tyle będzie braków, że szok
"Gdybyś mógł zajrzeć w głębie mojej duszy, znalazłbyś bezcenne skarby. Gdybyś mógł spojrzeć na mnie raz jeszcze, ujrzałbyś wyjątkowość. Gdybyś mógł posłuchać mojego umysłu, usłyszałbyś bicie serca. Gdybyś tylko zechciał, mogłbyś mieć taką moc, gdybyś tylko chciał, mógłbyś ..." |
|
|
|
|
#3207 | |
|
Zakorzenienie
|
na ostatniej stronie katalogu 7 pisze
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3208 |
|
Zakorzenienie
|
7 katalog jest fantastyczny, ale koryguje ze świętami, i to mnie wkurza;/
|
|
|
|
#3209 |
|
Zadomowienie
|
dzwoniłam do Avonu w sprawie tej mojej wstrzymanej paczki, chcieli mi ją wysłać na 3 termin ale będę ją miała już jutro czyli tak jak być powinno
|
|
|
|
#3210 |
|
Zakorzenienie
|
Dzis w ciagu calego dnia spotkalam az 4 dziewczyny z torebka Ruthie, na ulicy w Warszawie... a dodam, ze nie bylam w okolicach Coku...
Kurcze, to dopiero moda nastala ![]() ---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ---------- A czy do tych 99zl potrzebnych do otrzymania torby zebra wlicza sie zmywacz do paznokci i ten zestaw za 14,90 z kosmetyczka bo dobrze nie widze na katalogowym numeru strony poczatkowej? Edytowane przez ololufe Czas edycji: 2010-03-17 o 19:39 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:20.

no ale ogólnie jestem z niej zadowolona, tylko ciekawe ile wytrzyma 
dobrze, że do nich napisałam.