|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2131 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)
Cześć dziewczyny!!!
Ja tylko na chwilkę, żeby znów nie przeoczyć wizazowych imprezek Paulinko - szczęścia Kobietko Ci życzę , no i oczywiście spełnienia wszystkich marzeń, tych dużych i tych mniejszych Izulku nasz wszystkiego dobrego z okazji imienin wiem, wiem... moje życzenia nie dorastają do pięt wierszykom Izazusi no ale nie każdy ma telenta ![]() Malutka - zdrówka Dawidkowi życzę ilości waszych buciorów mnie przerażają ![]() Sofciu - bardzo ładne te Twoje kopytka no dobra... to tyle tak na szybko... miłej nocy
|
|
#2132 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wspaniała żona z Ciebie...wątpiłaś? Cytat:
Miał facet gest...no a Ty to wiadomo co masz...TALENT NIEZIEMSKI. I ode mnie samych pięknych w życiu zdarzeń...mało smutku, dużo wrażeń...by uśmiech z twarzy nie znikał i optymizm nie zanikał, niech CI zdrówko dopisuje i energia nie szwankuje... choć nam tworzysz piękne wiersze, to nie damy CI spokoju chyba że nas zamkniesz w swym pokoju. <starałam się> ![]() Cytat:
Nie wiem czy to do mnie, ale dziękować.. Cytat:
Ale mi ochoty narobiłaś na Mc Flurry Spoko luzik...to mój komputer taki fajny jest i pokazuje mi godzinę 03:08 właśnie... Cytat:
Kurcze rower mi szwagierka zabrała i d.pa..eh! Cytat:
Mnie też się nie chce nic. ![]() dagecik @ oby szybko przeminęła Dziękuję. dzastinko Mąż drugą noc poza domem...zabijcie mnie. ![]() DO torby już sie przyzwycziłam...co myślicie? Załącznik 2954907 Załącznik 2954908 Załącznik 2954909 Załącznik 2954910Nietoperek. Załącznik 2954911 Foto spódniczki dla Anusi...przepraszam, że tak długo. Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2010-03-16 o 23:37 |
||||||
|
|
|
#2133 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Dziękuję Wam wszystkim kochane jesteście Co do szczepienia WZW typu B to ja się szczepiłam na to kilka lat temu, właśnie ze względu na dziecko i ewentualne pobyty w szpitalu A co do par butów to w porównaniu do Was czuję się jak uboga krewna mam 7 par ![]() Paulinko Wszystkiego najlepszego ![]() Izuś Izka Wszystkiego naj Moonik
|
#2134 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Hej Skarby
![]() Dziękuję za biszkopcika Nieestety brzusio ciągle boli ![]() Dziękuję Zabaczę jakie będą na żywo ![]() Super że z Agatką już ok nie daj się chorobie ![]() Cytat:
Foty kolców zrobiłam i linka bucików z ccc Coraz bardziej przekonuje się do tych kopytek - tylko nie różowe na pewno Tylko najpierw musiałabym zakupić sobie jakieś spodnie rurki bo nie mam żadnych - jakoś nie widzę sie w rurkach, bo dupsko mi się grube wydaje ![]() Cytat:
Piękne są te dla dziewczyn Cieszę się że biznes się tak dobrze kręci Cytat:
Przecież to oczywiste, że dobra żonka z ciebie Cytat:
Sexi wyglądasz ![]() Cytat:
![]() Foty kolczyków poniżej - było pięć par, te piąte to takie jak te pierwsze tylko z fioletowym kamyczkiem, ale gwizdnęła mi już je moja sis i nie chce oddać ![]() I moje butki z ccc - tzn nie moje bo jeszcze ich nie kupiłam ale kocham je już od kilku dni http://www.ccc.eu/#/pl/catalog/product/women/11/3515730000000
Edytowane przez Anusia_piekniusia Czas edycji: 2010-03-17 o 10:05 |
|||||
|
|
|
#2135 |
|
Zakorzenienie
|
Witam wszystkie żonki
![]() izka19855 ładna ta spódnica zeberka ).---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- Dziewczyny a spytam się tak z czystej ciekawości. To szczepienie zajmuje ogólem około 6 miesiecy, składa się z 3 etapów. A co jeśli w trakcie tych etapów zaszłoby się w ciąże?
|
|
#2136 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Sek w tym ze ja nie mam @ i jestem w II fazie cylku tylko brzucho boli . Fajna ta torebeczka, choc osobiscie by mi te nity przeszkadzaly. Ale, ale super masz posciel Anulka te ostatnie kolczyki sa superowe, nie wspomne juz o wrzucie kolczykowmy Kasienki. Ach musze uzupelnic swoje zapasy ![]() Dziekuje za tyle przytulasow, juz mi lepiej. Gdy zycie sie konczy... zycie sie zaczyna..... |
|||||
|
|
|
#2137 | |||
|
Zadomowienie
|
WITAM PEREŁKI Cytat:
Cytat:
2.Dziękuję. 3. Butków nie zobaczę, bo mi komp zamula okropnie..strona się godzinę otwiera... ![]() 4. Kolczyki fajne..nie bądź taka...zostaw jedne siostrze.. ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dobre pytanie. daget często tak masz z tym bólem brzucha? Dziękuję, to u moich rodziców. Właśnie odnośnie tych nitów...nie wiedziałam czy ja brać. Bo jak założę coś w paski, to ona wygląda jakby była w kropki i nie widzi mi się to...ale mam inne torby...uwielbiam torby... Muszę iść do lekarza, bo moje migdałki wołają pomocy. Odwiedzam babcię i potem kuzynce robię tipssy Ale będzie śmiechu...ma dwie córy "Agentki".![]() A męża jak nie było, tak nie ma...niech ta zima się już skończy.
Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2010-03-17 o 11:33 |
|||
|
|
|
#2138 |
|
Zakorzenienie
|
A właśnie chciałam Wam coś powiedzieć. Pamiętajcie (
no ) jak Wam opowiadałam, że byłam zarejestrować się osobiście (jadąc na drugi koniec miasta . Chyba będę częściej dzwonić niż jeździć .Pal licho wybrałam termin późniejszy płatny, bo czekam na okres (spóźnia mi się 2 dzień, ale sie nie podniecam, kwas foliowy podobno opóźnia, poza tym ja się ciągle czymś stresuje) i mam nadzieje, że akurat będę już po @ tego 26.03. Uff.
|
|
#2139 | ||
|
Wtajemniczenie
|
cześć
Cytat:
![]() no i w ogole to dzieki Cytat:
Marta - nic by się nie stało, bylabyś po prostu po jednej dawce i już - następnych byś chyba nie mogła przyjąć ja parę latek temu miałam zabieg, który był dość pilny i byłam tylko po jednej dawce, a reszte wzięłam potem a poza tym kobietki wiecie co - jak byłam w ciąży to przeczytałam, ze w polsce jest tylko 7% ciąż planowanych - co mnnie zdziwiło niezmiernie, ale w takim razie cała reszta ma porody cesarki i inne i wcale się nie szczepiła i też zyją - wiec kwestia szczepien to tylko od was zależy i nikt za Was decyzji nie podejmie
|
|
|
#2140 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Czołem Żoneczki
![]() zapomniałam się Wam pochwalić jakiego mam super męża kiedyś chyba Wam pisałam, że piekarnik tu na tym mieszkaniu to do d.py się nadaje a nie do pieczenia, bo przypala strasznie i w ogóle nie mogłam ustawić nigdy odpowiedniej temperatury, bo zawsze było więcej niż wg termometru, w zasadzie placki piekłam tu dwa- oba skończyły żywot w śmieciach w ten weekend spróbuje z innym plackiem, ale myślę że też się uda, bo wybraliśmy biszkopta z tego względu, że to dość delikatne ciasto, więc inne tez powinny się dobrze piec ![]() a i w ogóle to biszkopta od początku do końca robił mąż bo ja nie umiem Izuś lachonie Ty ale mówisz, że już się przyzwyczaiłaś a winko złapałam, dziękuje dobrze że Agatka zdrowieje ![]() ale nie dobrze, że Ciebie coś bierze, zdrowiej tam nam szybko Cytat:
![]() gratuluje sukcesu ![]() Cytat:
chyba na weekend zrobię ![]() no pewnie, że dobra, ba! nawet Doskonała Żonka z Ciebie ![]() Cytat:
oj nieładnie, nieładnie Cytat:
![]() Cytat:
![]() kolczyki te z różyczkami się mi bardzo podobają jak brzusio? przestał trochę boleć? Cytat:
![]() no ale dobrze, że się udało umówić jednak wcześniej
|
|
#2141 | |||
|
Zakorzenienie
|
Bry
Cytat:
ja pokazałam Ci koturenki open toe ![]() i nie wierze w Twoją grubą dupke, wiec nie sciemniaj!!! kolce bardzo fajne butki tez fajne Cytat:
Cytat:
2- torba poza tym, że biała to bardzo fajna ja bym do niej skombinowała cieńszy pasek na ramię- bo ten jest za gruby i dziwnie wygląda3-nietoper i Twe ciałko- czadowe ![]() 4- ja kce taka zebre!! Wypiłam wielki kubeł kakao i pęęęęękam
|
|
#2142 |
|
Wtajemniczenie
|
Więc Was podczytałam-kobiety ile Wy butów macie!!!
Ja też należę do ubogich krewnych ![]() Pokazujecie masy butków ciuszków- kobiecinki skąd macie tyle weny na zakupy?? Kasieńka widzę że zakupoholizm , który ewidentnie masz, rozszerza się niebezpiecznie ![]() Choróbska się czepiają naszych maleństw-a kysz bakterie przebrzydłe a kysz. Mam nadzieję ze niedługo wszystkie nasze szkraby będą zdrowe i pełne energii do zamęczenia rodziców ![]() Malutka-zasłużyłaś na lanie-tak jak Gosia mówi-tyle gadamy że od razu widać, że którejś nie ma Czasem dajemy czas na odpoczynek by PM-ka wrócła z nową siłą![]() Moonik super zakupy-duża torba bardzo mi się podoba-a jeszcze bardziej jej cena
|
#2143 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() No to faktycznie, zdolny . Teraz go wykozrystuj czesciej Tylko nam tu nie pekaj ![]() Cytat:
Malutka |
||||
|
|
|
#2144 | |||
|
Wtajemniczenie
|
No dobra - bede dobrą siostrą
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2. Zdolnego męża masz ![]() 3. Dziękuję A brzusio ciągle boli niestety ...Cytat:
tylko nie różowe a popielate ![]() A ja wcale nie ściemniam ![]() Jeszcze 1 h i weekend
Edytowane przez Anusia_piekniusia Czas edycji: 2010-03-17 o 14:31 |
|||
|
|
|
#2145 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Cytat:
![]() Cytat:
najprostsze ciasto w świecie ad2. hmmm... a ja jeszcze nigdy nie robiłam z chęcią bym spróbowała ![]() ad3. eeetammm... dziś impry nie ma a dzasta jest Cytat:
oczywiście wolnego a nie mycia okien
|
|
|
#2146 |
|
Rozeznanie
|
hej laseczki,
dziękuję w imieniu Arsona za te ochy sierść ma błyszczącą bo wcina siemie lniane zresztą on to wszystkożerny i w każdych ilościach..co do oczu Kasieńko to te psiaki mają taki wyraz pyska i niejeden dostał to o co prosił na te swoje "piękne, biedne, smutne oczka" ale wariat z niego jest zapewniam Was! Paulinko, Izusie (wszystkie) spóźnione ale szczere zyczenia! Wszystkiego naj, naj najlepszego! spełnieni amarzeń i miłości do końca życia!!! Izuś- gartulacje rozkręcenia biznesu! oby tak dalej tym bardziej że jak twierdzisz to żaden wysiłek dla Ciebie Moonik- wow! masz męża! mój to za ciasta się nawet nie zabiera...jak cos zdarzy mu się ugotować to juz trzeba się cieszyć! Katarzinko- a Agatka już dobrze, dobrze?? poważnie było, co? Malutka- wszyscy zauważają jak ktoś "stały" znika..... nie zawsze pisząc o tym "głośno" Czeko - masz juz kociaki???? pokażesz???? Fajne kolczyki pokazujecie i te ilości ciuchów i butów! a ja nie mam kiedy na jakieś zakupy się wybrać buuuuuuuu a przydałaby mi się torba - coś w rodzaju sportowej, luźnej przez ramię bo moja już ma swoje latka... i ciuchy nowsze by się przydały! muszę się zmobilizowac!my obecnie jesteśmy an etapie "projektowania" łazienek, ale porażka niby mamy wybraną glazurę i terakotę do łazienki, umywalkę wiemy jaką chcemy, kibelki-geberity też, wanna też ale jak ułożyc to w całośc jakoś trudno nam wizualnie ogarnąć ![]() chyba zdecydujemy się na jakiegoś projektanta i tyle... to tyle ode mnie tak na szybko.. ps. staram się być na bieżąco już
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
|
|
|
#2147 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Hej u mnie dzisiaj wyjątkowo nie sportowo
uzupełniałam pazury i chyba znowu zdejmę bo cosik mi się żel nie chce trzymać, pierwszy raz tak mam, zdejmę i za jakiś miesiąc znowu sproboje![]() później byłam jeszcze u kumpeli, która ma 3 miesięcznego szkraba - słodziak W sprawie szczepionki przeciw zołtaczce to sama się nad tym zaczęłam zastanawiać i też się chyba zaszczepię. W zasadzie to już dawno powinnam to zrobić tylko wiecie jak to jest...zawsze jak nie trzeba to takie rzeczy wylatują z głowy. Buty...muszę policzyć. Tak właściwie to sama jestem ciekawa ile mam ![]() teraz oglądam YCD. Ktoś jeszcze ogląda? tak szczerze?...ani trochę ![]() Cytat:
2. hmmm...nie mój gust Cytat:
biorę wolne w następny piątek i poniedziałek będę miała 4 dni wolne od pracy i mimo że będę wtedy myła okna to i tak się cieszę Cytat:
|
|||
|
|
|
#2148 | |||
|
Zakorzenienie
|
i taki mam zamiar i bynajmniej nie tylko do pieczenie biszkopta
![]() Cytat:
mnie też to czeka, a tak nie lubię ![]() Cytat:
zrobię kruche, ucierane, masowce itd a biszkopta nie umiem zrobić i już ale ważne że małżowy umie to w razie czego będzie robił, już jak mi raz pokazał to się nie wywinie ![]() 2. a ja sama lasagne też nie robiłam, za to jadłam i mi strasznie smakowało, teraz Gosia mi przypomniała i tak myślę żeby zrobić, a może któraś zna jakiś fajny i sprawdzony przepis ![]() 3. no i masz szczęście, żeś się pojawiła ![]() Cytat:
![]() może to dobry pomysł, żeby kogoś zatrudnić? przynajmniej będziecie mieć pewność że wszystko będzie mieć ręce i nogi ![]() oglądacie YCD? widziałyście tą solarę ![]() fajnie te bliźniaki tańczyły Gosia jakby co zapraszam ![]() podrzuć z jakiego przepisu robiłaś lasagne
Julitka ![]() Edytowane przez mooonik Czas edycji: 2010-03-17 o 22:07 |
|||
|
|
|
#2149 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wiesz co ja robię tak bez przepisu - mięso mielone z cebulką, czosnkiem, przecierem pomidorowym i przyprawą do mięsa mielonego - wszystko przesmażona na patelni obgotowuję płaty makaronu lasagne i układam: płaty, mięso, sos beszamelowy, ser i od początku warstw możesz zrobić tyle ile chcesz aaa czasami do mięsa dodaję jeszcze jakiś sos (spagetti lub coś w tym stylu), ale wczoraj nie miałam to nie dodałam sos beszamelowy robię z tego przepisu: http://pychotka.pl/pychotka/content/view/2205/55/ |
|
|
|
|
#2150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oo fajnie, dzięki to chyba nie jest jakaś straszna filozofia to zrobić ![]() patrzcie co fajnego znalazłam na YT http://www.youtube.com/watch?v=-cM9S2AzU28 super ![]()
|
|
#2151 |
|
Zadomowienie
|
Czesc kwiatuchy
![]() Pisze dopiero teraz bo w koncu doszlam do siebie po dniu w pracy. Powinnam dostac dodatek za prace w trudnych warunkach ![]() Malutka jak Dawidek? Pewnie ze pamietamy o Tobie wiec nei pisz glupstw ![]() No to razem z Katarzinka jestescie butowymi dziewicami. Ba Kasice zdetronizowalyscie ![]() Kasica tylko nie fredzelki na torbie! Widzialam dzis swietna torbe w sklepie. W stylu kuferka, nabijana cwiekami ale lagodnymi okraglymi, byla kremowa i taka zamszowa ale ten zamsz byl cudny w dotyku (taki misiowy- nie wiem jak opisac ten material) jedyny minus to taki ze byla kremowa wiec bedzie sie b. brudzic.Izka wspolczuje tych samotnych nocy, ja juz tez druga w tym tygodniu zaliczam. Damy rade Wszystkiego najlepszego Torebka fajna choc kolor do mnei nei przemawai. Anusia kolczyki super! My tez znow w ten weekend imprezujemy hihi Tak moj pies pozera pomelo, truskawki, jablka i takie tam. Butki fajne choc dosc powazne, ale rozumiem ze maja byc do biura? Agusia nie no u nas do piecia tylko woda, chociaz kiedys pila herbate rooibos i jej smakowala. Izazusiu jeszcze sie fortuny dorobisz na poezji - to by bylo cos! Nie do wiary ze do tego masz taki scisly umysl!Z wena ciuchowa sie urodzilam albo wyssalam z mlekiem matki hihi Dagus jeszcze boli?! Moonik super mial pomysl ![]() Jak myslisz kto ma sprawdzony przesip na lasagne? Widze ze Gosia juz zadzialala w tej sprawie ![]() Katey tez jestem na etapie lazienki - tyle ze moich rodzicow - glowa boli! Gosiu ja ogladalam YCD Dziekuje ze pochwaly moich kopytek - ortopedek ![]() P.S Siedze i pisze do Was post a tu nagle dup, j*b, krach karnisz mi spadł! Powykrecalam co sie dalo i lezy i czeka na meza
Edytowane przez soffera Czas edycji: 2010-03-17 o 22:55 |
|
|
|
#2152 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Ja tylko na chwilkę, bo zaraz trza spać, jutro na rano do pracy Cytat:
Cytat:
ad. 2 no to ja jestem w 7% ![]() Cytat:
dla mężaad. 2 no to Cytat:
![]() ad. 2 no dobra już nie będę marudzić i za to trzymam ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ad. 2 ale tak sam spadł
|
|
#2153 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam dziewczynki
Jeszcze raz ślicznie dziękuję za życzonka Wpadłam ostatni raz przed wyjazdem, jutro w południe wyruszamy na lotnisko Już jesteśmy spakowani - tylko jakieś drobiazgi typu kosmetyki schowam jutro jak się pomaluję ![]() Kochane proszę mi tu dużo ciekawych rzeczy pisać, żeby było co czytać jak wrócę. W Polsce raczej nie dam rady zajrzeć z braku czasu oczywiście... już się poumawiałam na balety - wkońcu się porządnie wybawię Będę za Wami tęsknić ale te półtora tygodnia strasznie szybko mi minie... Cytat:
![]() A co do biznesiku wierszykowego to oby tak dalej się rozwijał.Anusia śliczne kolczyki i buty też fajne ![]() Izulek lasencjo torebajka super i bluzałka też, a w spódnicze cudnie wyglądasz Moonik brawo dla pomysłowego małża Kochane spadywuje się showerować i spać, bo jutro cały dzień w podróży mnie czeka... Trzymajcie się cieplutko i do napisania za półtora tygodnia |
|
|
|
|
#2154 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
Cytat:
A płaty makaronu dobrze jest obgotować tylko odrobinkę, a już po ułożeniu wszystkich warstw odstawić na pół godziny-godzinę i dopiero piec. Sos rozmiękcza płaty i lasagnia wychodzi mniej wodnista. Aha i nie obgotowywać za wiele płatów na raz, bo się posklejają Co do filmiku - genialny Cytat:
Kiedyś mu dałam zobaczyć co zrobi. A z rzeczy których mój nie zje (tylko sobie pomemla i wypluje) to natka pietruszki i liście laurowe Ad. 2 To co ten karnisz jakoś był źle zamontowany czy jak Przecież normalnie karnisze same raczej nie spadają ![]() Co do butów - to ja też w tej kwestii dziewica i chyba nieprędko się to zmieni. Ja w ogóle nie cierpię nowych butów kupować, bo mnie wszystkie obcierają, więc jak już mi się jakieś sprawdzą to chodzę w nich dopóki się totalnie nie zniszczą. A co do solary z YCD to tylko tyle powiem: ![]() Rozwalił mnie też ten koleś, który stwierdził, że wiadra potu na treningach wylewał i teraz g... z tego ma, a w tym programie to nie wie co co chodzi ale chyba nie o taniec. Naprawdę, niektórzy nic dystansu do siebie mieć nie potrafią, zero samokrytycyzmu. Skąd się tacy ludzie biorą? Paulinko miłego wypoczynku w ojczyźnie. Baw się dobrze i zbieraj siły na nadrabianie nas
|
|
#2155 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć
jutro idziemy do kontroli z Agatką - mam nadzieje, ze już bedzie lepiej - ona się lepiej czuje, a medycznie oceni lekarz za to ja się rozkładam normalnie szpital w domu czy jak?? dobrego dnia skarby
|
|
#2156 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieńdoberek
wpadłam się przywitać i lecę pracować ![]() miłego dzionka |
|
|
|
#2157 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Jestem po szczepieniu (pierwszej dawce). Zrobiło mi się słabo i prawie zemdlałam, ale ja mięczak jestem (wstyd jak nie wiem co) Dziś trochę mnie boli ręka - w końcu to szczepionka domięśniowa.Można zrobić trybem przyspieszonym, ale wtedy bierze się 4 dawki. Lekarz mówił (o ile dobrze pamiętam), że w takim przypadku drugą bierze się za tydzień, trzecią - za 3 tygodnie, a czwartą (już taką "przypominającą") - po 12 miesiącach. Czyli można celować z dzidzią pomiędzy 3 i 4 dawką, bo one nieco inaczej działają Jeśli zaszłabym teraz w ciążę, to nie jest wskazane branie następnej dawki - wiadomo. A starać się można 2 tygodnie - miesiąc po ostatniej dawce, czyli u mnie by to był październik... Ginka mi mówiła kiedyś, że nie jest korzystne staranie się na jesień, bo jednak szaleje grypa, przyplątują się przeziębienia. Listopad jest najgorszy pod tym względem. Więc albo załapię się w październiku, albo zrobię przerwę na listopad i zacznę ponownie od grudnia ![]() Dziś zrobiłam sobie ciuchowe zakupki w drodze do pracy (w H&M) Kupiłam marynarkę w kolorze lila i dwie pary legginsów z zameczkiem na dole przy nogawkach Wiosna idzie!!! Gosiu, ile razy w tygodniu ćwiczysz? I na jakie zajęcia chodzisz? Ja zapisałam się na siłownię, na razie byłam 1 raz
Edytowane przez asiuk Czas edycji: 2010-03-18 o 10:42 |
|
|
|
#2158 |
|
Wtajemniczenie
|
Asiuk ja zaczęłam staranka na jesieni i co i mam piekną Agatkę
co prawda zaciążyłam w grudniu a gin po porostu przed starankami zalecił mi się zaszczepić na grypę a wiesz, ze jak się zaczniesz starac to nie zawsze się uda od razu (choć zyczę Ci z całego serducha) i odkładanie jak juz jesteście zdecydowani, ze nie teraz bo coś tam to mnie się wydaje bez sensu - ale to moja opinia
|
|
#2159 |
|
Zadomowienie
|
Heyka ja ryję do egzaminu - mam dzisiaj o 18:30 wiec proszę o duuuużo pozytywnej energii i kciukasy ......
A tak przelotem znalazłam takie fajne mebelki zamiast tej mojej meblościanki ..... jak sądzicie czy będą pasowały do nowego wystroju? Zamiast tych dwóch niskich czarnych szafek pod TV dałabym jeszcze jedną dużą komodę, a na górze zostawiłabym dwa chlebaki i dwie wiszące szafki. A może macie jakieś inne propozycje mebelków do mojego salonu? No i muszę znaleźć najpierw kupca na tą meblościankę Edytowane przez czekoladka79 Czas edycji: 2010-03-18 o 13:11 |
|
|
|
#2160 |
|
Wtajemniczenie
|
czekoladzino trzymam kciuki
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:03.

no ale nie każdy ma telenta 

a mała to taka kościołówka, nie za wiele się w niej zmieści, ale czasem potrzeba takiej małej

mam 7 par 

chyba na weekend zrobię