Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :) - Strona 72 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-16, 22:22   #2131
dzasta110
Wtajemniczenie

Dot.: Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)

Cześć dziewczyny!!!

Ja tylko na chwilkę, żeby znów nie przeoczyć wizazowych imprezek

Paulinko - szczęścia Kobietko Ci życzę , no i oczywiście spełnienia wszystkich marzeń, tych dużych i tych mniejszych

Izulku nasz wszystkiego dobrego z okazji imienin

wiem, wiem... moje życzenia nie dorastają do pięt wierszykom Izazusi no ale nie każdy ma telenta

Malutka - zdrówka Dawidkowi życzę

ilości waszych buciorów mnie przerażają

Sofciu - bardzo ładne te Twoje kopytka

no dobra... to tyle tak na szybko...
miłej nocy

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-16, 23:34   #2132
izka19855
Zadomowienie

Smile Dot.: Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)

Cytat:
Napisane przez gosia1007 Pokaż wiadomość
No to cześć
Ale ze mnie dobra żona...zrobiłam lasagne na jutro i poprasowałam stertę prania a teraz tak jak gdyby trochę padam...

Paulinko i Izulek niech się Wam spełnią wszystkie kolorowe sny!!!
Dziękuję
Wspaniała żona z Ciebie...wątpiłaś?
Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
No dziewczynki dziękuję serdecznie za pamięć
Weekend mój minąl tak szybko że nawet nie zauważyłam kiedy. Wena na wizaż mnie opuściła-ostatnio mam wrażenie że nie jestem sobą

Izuniu mamy dziś imieniny
Zatem z ochotą coś postawimy
Mamy tu winko i naleweczkę
Pewnie koniaku znajdę kapeczkę
Niech razem dzisiaj poświętujemy
Wszystkim PM-kom podziękujemy
Za pamięć oraz szczere życzenia
i w miłym gronie chwile wytchnienia
Niech się nasz wątek ciągle rozwija
Wasza serdeczność nigdy nie mija
Bo już na wieki jesteśmy zrośnięte
Zony doskonałe: wprost z okładki wzięte

Poczytam wątek moich kaczątek Mam sporo do nadrobienia

Rymuję dziewczynki bo to się opłaca Mówiłam że wystawiłam wierszyki na aukcje i ostatnio trafił mi się klient. Chciał dłuższy wierszyk na 50 lecie ślubu dziadków. Chciał go dość długi (opis co ma się w wierszyku znaleźć był na 2 strony A4 maszynopisu). Zapytał o cenę-na aukcji "kup teraz" cena 5zł za cały wierszyk ale powiedziałam że możemy się tak umówić że ja wysyłam wierszyk on ocenia i płaci za niego tyle, ile uważa za słuszne. I ku mojemu zdziwieniu wysłał mi...40 zł!!!

Izuś wierszyk piękny...
Miał facet gest...no a Ty to wiadomo co masz...TALENT NIEZIEMSKI.
I ode mnie samych pięknych w życiu zdarzeń...mało smutku, dużo wrażeń...by uśmiech z twarzy nie znikał i optymizm nie zanikał, niech CI zdrówko dopisuje i energia nie szwankuje...
choć nam tworzysz piękne wiersze, to nie damy CI spokoju chyba że nas zamkniesz w swym pokoju. <starałam się>
Sto lat.
Cytat:
Napisane przez katarzinka Pokaż wiadomość
Witajcie
z Agatką już troszkę lepiej

Paulinko - wszytskiego najlepszego
Izuś dla Ciebie także

a ja zaczynam się przeziębiać
CUdnie, że Agatka lepiej sie czuje
Nie wiem czy to do mnie, ale dziękować..
Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny
Izulki wszystkiego naj z okazji imieninek

Gosia zawsze przy okazji zakupków wstępujemy do Maca coś przekąsic i na kawkę a lody mają tam pyszne - ja uwielbiam Mc Flurry albo z polewą karmelową

Izulek lubię się wylegiwac jak mogę a u mnie było koło 11 a nie 13
wrzuc fotkę zakupów...
Dziękuję za życzonka
Ale mi ochoty narobiłaś na Mc Flurry
Spoko luzik...to mój komputer taki fajny jest i pokazuje mi godzinę 03:08 właśnie...
Cytat:
Napisane przez mooonik Pokaż wiadomość
to ja poproszę winko czerwone półsłodkie najlepiej
mnie ceny też zabiły
i wcale nie są z jakiegoś badziewia zrobione, bo ta większa ma materiał powiedziałabym lepszy jakościowo niż torba ze sklepu za 70zł a mała to taka kościołówka, nie za wiele się w niej zmieści, ale czasem potrzeba takiej małej
ja też już czekam aż pogoda się w końcu zrobi
Alez proszę bardzo...
Kurcze rower mi szwagierka zabrała i d.pa..eh!
Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
Izulek- wszystkiego naj z okazji imieninek

Boooooooooooosz... jak mnie sie nic nie chce
Leń mnie napadł!
Który ten Izulek ma być?
Mnie też się nie chce nic.

dagecik @ oby szybko przeminęła
Dziękuję.

dzastinko najważniejsza pamięć i dobre słowo.

Mąż drugą noc poza domem...zabijcie mnie.
DO torby już sie przyzwycziłam...co myślicie?
Załącznik 2954907
Załącznik 2954908
Załącznik 2954909
Załącznik 2954910Nietoperek.
Załącznik 2954911
Foto spódniczki dla Anusi...przepraszam, że tak długo.

Edytowane przez izka19855
Czas edycji: 2010-03-16 o 23:37
izka19855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-17, 00:11   #2133
malutka_24
Wtajemniczenie

Cześć
Dziękuję Wam wszystkim kochane jesteście Dawid już prawie zdrowy, na pewno jest lepiej niż było, w piątek idziemy na kontrolę

Co do szczepienia WZW typu B to ja się szczepiłam na to kilka lat temu, właśnie ze względu na dziecko i ewentualne pobyty w szpitalu

A co do par butów to w porównaniu do Was czuję się jak uboga krewna mam 7 par

Paulinko
Wszystkiego najlepszego

Izuś Izka
Wszystkiego naj

Moonik
Stary 2010-03-17, 10:03   #2134
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Hej Skarby

Cytat:
leci biszkopcik do Ciebie oby brzusio nie bolał
Dziękuję za biszkopcika Nieestety brzusio ciągle boli
Cytat:
Anusia śliczne te biedroneczki wieszaczki
Dziękuję Zabaczę jakie będą na żywo
Cytat:
Super że z Agatką już ok A tobie Kochanie dużo zdrówka nie daj się chorobie
Cytat:
1- czekam na fotki kolców
2-skarbie w tym momencie pobiłaś mnie o 10 par tytuł dziewicy należy się więc mnie
3- a prosz
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...9&postcount=54
ja kocham ruzioweeeeeeeeeeeeeee ale wzielabym kazdy kolor chyba
4- nie wierzę! chudzinko
5-nieeeeeeeeeee bój... poczekamy az wrócisz do domku
Ale mnie zdołowałaś - a tak chciałam być znów dziewicą ...
Foty kolców zrobiłam i linka bucików z ccc Coraz bardziej przekonuje się do tych kopytek - tylko nie różowe na pewno Tylko najpierw musiałabym zakupić sobie jakieś spodnie rurki bo nie mam żadnych - jakoś nie widzę sie w rurkach, bo dupsko mi się grube wydaje

Cytat:
Weekend mój minąl tak szybko że nawet nie zauważyłam kiedy. Wena na wizaż mnie opuściła-ostatnio mam wrażenie że nie jestem sobą

Rymuję dziewczynki bo to się opłaca Mówiłam że wystawiłam wierszyki na aukcje i ostatnio trafił mi się klient. Chciał dłuższy wierszyk na 50 lecie ślubu dziadków. Chciał go dość długi (opis co ma się w wierszyku znaleźć był na 2 strony A4 maszynopisu). Zapytał o cenę-na aukcji "kup teraz" cena 5zł za cały wierszyk ale powiedziałam że możemy się tak umówić że ja wysyłam wierszyk on ocenia i płaci za niego tyle, ile uważa za słuszne. I ku mojemu zdziwieniu wysłał mi...40 zł!!!
Nie dziwie się że nie ma weny na wizaż jak masz taką wene do wierszyków Piękne są te dla dziewczyn Cieszę się że biznes się tak dobrze kręci
Cytat:
No to cześć
Ale ze mnie dobra żona...zrobiłam lasagne na jutro i poprasowałam stertę prania a teraz tak jak gdyby trochę padam...
Mmmmm... dawno lasagne nie robiłam Przecież to oczywiste, że dobra żonka z ciebie
Cytat:
Napisane przez izka19855 Pokaż wiadomość

Dziękuję za fotkę spódniczki Sexi wyglądasz Torebka cudna - i na bardzo pojemną wygląda
Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość
E tam uboga krewna - ja bym to nazwała że jesteś zdrową, normalną osobą, lub jak woli kasieńka - dziewicą

Foty kolczyków poniżej - było pięć par, te piąte to takie jak te pierwsze tylko z fioletowym kamyczkiem, ale gwizdnęła mi już je moja sis i nie chce oddać
I moje butki z ccc - tzn nie moje bo jeszcze ich nie kupiłam ale kocham je już od kilku dni (tylko nie wiem czy link działa, bo zapomniałam w domu wczoraj wam napisać, w pracy mi ta stronka nie działa i małż mi z domu na gg wysłał linka) - brązowe z lasocki z beżowymi przeszyciami mają być http://www.ccc.eu/#/pl/catalog/product/women/11/3515730000000

Edytowane przez Anusia_piekniusia
Czas edycji: 2010-03-17 o 10:05
Anusia_piekniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-17, 10:41   #2135
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Witam wszystkie żonki

izka19855 ładna ta spódnica zeberka . Idę się teraz wykąpać, umyć głowę, bo jutro do pracy (ale mi sie nie chce ).

---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ----------

Dziewczyny a spytam się tak z czystej ciekawości. To szczepienie zajmuje ogólem około 6 miesiecy, składa się z 3 etapów. A co jeśli w trakcie tych etapów zaszłoby się w ciąże?
Stary 2010-03-17, 11:13   #2136
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
Daget biedactwo mnie tez czasem przy owu tak boli jak na @, a może to znak że coś tam się dzieje dobrego
Mam taka cicha nadzieje

Cytat:
Napisane przez Anusia_piekniusia Pokaż wiadomość
CIeszę sie że imieninki jednak się udały I dziękuje bardzo za przepis metrowca
Ciocia w koncu zrozumiala, dlaczego anklanialam ja na krotkie firanki, jak zobaczyla moje okno to nie mogla oczu oderwac. A przepisik sprobuj, moj metr ciasta zgina w 2 dni

Cytat:
Dageciku nie dziwię się, że nie masz humorku, takie informacje zawsze skłaniają do refleksji nad życiem i wiecie co...nie powinno się marudzić, tylko brać z życia garściami. Niestety...na co dzień jakoś o tym zapominamy. dla Ciebie.
To prawda Gosienko.

Cytat:
Napisane przez katey Pokaż wiadomość
ps. pokaże Wam jak mi bestyja urosła na jednej fotce jest z młodszym kolegą...
Faktycznie urosla bestia

Cytat:
Napisane przez czekoladka79 Pokaż wiadomość
daget ja mam w miarę sprawną jeszcze maszynę do szycia więc zapraszam
Dzis dorwalam sasiadke i pozyczy mi swoja choc za nia nie reczy. Wiec jesli sie okaze niesprawna to polece do Ciebie

Cytat:
dagecik @ oby szybko przeminęła
Sek w tym ze ja nie mam @ i jestem w II fazie cylku tylko brzucho boli . Fajna ta torebeczka, choc osobiscie by mi te nity przeszkadzaly. Ale, ale super masz posciel . Bardzo mi sie podoba

Anulka te ostatnie kolczyki sa superowe, nie wspomne juz o wrzucie kolczykowmy Kasienki. Ach musze uzupelnic swoje zapasy

Dziekuje za tyle przytulasow, juz mi lepiej. Gdy zycie sie konczy... zycie sie zaczyna.....
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-17, 11:28   #2137
izka19855
Zadomowienie

Smile Dot.: Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)

WITAM PEREŁKI

Cytat:
Cześć
Dziękuję Wam wszystkim kochane jesteście Dawid już prawie zdrowy, na pewno jest lepiej niż było, w piątek idziemy na kontrolę

Izuś Izka
Wszystkiego naj
Dziękuję malutka
Cytat:
Hej Skarby

Dziękuję za fotkę spódniczki Sexi wyglądasz Torebka cudna - i na bardzo pojemną wygląda

Foty kolczyków poniżej - było pięć par, te piąte to takie jak te pierwsze tylko z fioletowym kamyczkiem, ale gwizdnęła mi już je moja sis i nie chce oddać
I moje butki z ccc - tzn nie moje bo jeszcze ich nie kupiłam ale kocham je już od kilku dni (tylko nie wiem czy link działa, bo zapomniałam w domu wczoraj wam napisać, w pracy mi ta stronka nie działa i małż mi z domu na gg wysłał linka) - brązowe z lasocki z beżowymi przeszyciami mają być
1.Anusiu wiesz jak to jest, nie można mieć wszystkiego...
2.Dziękuję. Torba rzeczywiście dość pojemna.
3. Butków nie zobaczę, bo mi komp zamula okropnie..strona się godzinę otwiera...
4. Kolczyki fajne..nie bądź taka...zostaw jedne siostrze..

Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
Witam wszystkie żonki
izka19855 ładna ta spódnica zeberka . Idę się teraz wykąpać, umyć głowę, bo jutro do pracy (ale mi sie nie chce ).

Dziewczyny a spytam się tak z czystej ciekawości. To szczepienie zajmuje ogólem około 6 miesiecy, składa się z 3 etapów. A co jeśli w trakcie tych etapów zaszłoby się w ciąże?
Marta dziękuję. Czekam na ocieplenie...
Dobre pytanie.

daget często tak masz z tym bólem brzucha? Dziękuję, to u moich rodziców. Właśnie odnośnie tych nitów...nie wiedziałam czy ja brać. Bo jak założę coś w paski, to ona wygląda jakby była w kropki i nie widzi mi się to...ale mam inne torby...uwielbiam torby...

Muszę iść do lekarza, bo moje migdałki wołają pomocy.
Odwiedzam babcię i potem kuzynce robię tipssy Ale będzie śmiechu...ma dwie córy "Agentki".
A męża jak nie było, tak nie ma...niech ta zima się już skończy.

Edytowane przez izka19855
Czas edycji: 2010-03-17 o 11:33
izka19855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-17, 11:38   #2138
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

A właśnie chciałam Wam coś powiedzieć. Pamiętajcie ( no ) jak Wam opowiadałam, że byłam zarejestrować się osobiście (jadąc na drugi koniec miasta ) do gina i babki powiedziały mi wtedy, że grafik na marzec jest już zapchany? Dzwonie chyba wczoraj zarejestrować się na kwiecień i babka mi mówi, że jak darmowo to wolny jest 24 a jak prywatnie to 26. Zrobiłam oczy, że znowu udało mi się na gwizdek i coś mi mówi spytaj o miesiąc, więc upewniam się pytając to jest termin na kwiecień? A babka do mnie, nie na marzec . Chyba będę częściej dzwonić niż jeździć .

Pal licho wybrałam termin późniejszy płatny, bo czekam na okres (spóźnia mi się 2 dzień, ale sie nie podniecam, kwas foliowy podobno opóźnia, poza tym ja się ciągle czymś stresuje) i mam nadzieje, że akurat będę już po @ tego 26.03. Uff.
Stary 2010-03-17, 12:47   #2139
katarzinka
Wtajemniczenie

cześć

Cytat:
super, dużo zdróweczka dla niej

i dla Ciebie również zdróweczka, przeganiam wszystkie przeziębinia
może jakiś drineczek na rozgrzanie
taaa bezalkoholowy to moze i tak - póki co jestem matka karmicielka wiec bysmy się obie z Agatka pewnie nieźle ululały drineczkiem
no i w ogole to dzieki

Cytat:
Cześć

Co do szczepienia WZW typu B to ja się szczepiłam na to kilka lat temu, właśnie ze względu na dziecko i ewentualne pobyty w szpitalu

taaak siostra ilość butów też mamy podobną

Marta - nic by się nie stało, bylabyś po prostu po jednej dawce i już - następnych byś chyba nie mogła przyjąć
ja parę latek temu miałam zabieg, który był dość pilny i byłam tylko po jednej dawce, a reszte wzięłam potem

a poza tym kobietki wiecie co - jak byłam w ciąży to przeczytałam, ze w polsce jest tylko 7% ciąż planowanych - co mnnie zdziwiło niezmiernie, ale w takim razie cała reszta ma porody cesarki i inne i wcale się nie szczepiła i też zyją - wiec kwestia szczepien to tylko od was zależy i nikt za Was decyzji nie podejmie
Zanim czas pokona nas"
katarzinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-17, 13:32   #2140
mooonik
Zakorzenienie

Czołem Żoneczki

zapomniałam się Wam pochwalić jakiego mam super męża kiedyś chyba Wam pisałam, że piekarnik tu na tym mieszkaniu to do d.py się nadaje a nie do pieczenia, bo przypala strasznie i w ogóle nie mogłam ustawić nigdy odpowiedniej temperatury, bo zawsze było więcej niż wg termometru, w zasadzie placki piekłam tu dwa- oba skończyły żywot w śmieciach I mój mąż stwierdził, że kupi płytki szamotowe- takie coś jak w kominkach się montuje i piecach starych były i włoży się do piekarnika na półeczkę pod blachę. Bo te płytki akumulują ciepło i pochłaniają i może to zadziała. I w niedzielę próbowaliśmy z biszkoptem- i wiecie co udało się normalnie byłam w szoku w ten weekend spróbuje z innym plackiem, ale myślę że też się uda, bo wybraliśmy biszkopta z tego względu, że to dość delikatne ciasto, więc inne tez powinny się dobrze piec
a i w ogóle to biszkopta od początku do końca robił mąż bo ja nie umiem

Izuś lachonie Ty super ta spódniczka a torebkę bym chyba wolała jakby była czarna ale mówisz, że już się przyzwyczaiłaś a winko złapałam, dziękuje

Cytat:
Witajcie

dobrze że Agatka zdrowieje
ale nie dobrze, że Ciebie coś bierze, zdrowiej tam nam szybko

Cytat:
niech wena Twoja wraca do nas
gratuluje sukcesu i wcale się nie dziwię, że się gość tak zachował, w końcu nie raz się przekonałyśmy, że co jak co ale talent do rymowania to Ty masz!

Cytat:
eeeno ale mi zrobiłaś smaka na lasagne chyba na weekend zrobię
no pewnie, że dobra, ba! nawet Doskonała Żonka z Ciebie

Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny!!!

Ja tylko na chwilkę, żeby znów nie przeoczyć wizazowych imprezek
no, czyli wpadasz tylko jak się jakaś imprezka kroi oj nieładnie, nieładnie

Cytat:
Malutka to przybij piątkę, ja też więcej niż 10 par to nie mam

Cytat:
I moje butki z ccc - tzn nie moje bo jeszcze ich nie kupiłam ale kocham je już od kilku dni (tylko nie wiem czy link działa, bo zapomniałam w domu wczoraj wam napisać, w pracy mi ta stronka nie działa i małż mi z domu na gg wysłał linka) - brązowe z lasocki z beżowymi przeszyciami mają być http://www.ccc.eu/#/pl/catalog/product/women/11/3515730000000
butki super wcale się nie dziwię, że się zakochałaś
kolczyki te z różyczkami się mi bardzo podobają
jak brzusio? przestał trochę boleć?

Cytat:
A właśnie chciałam Wam coś powiedzieć. Pamiętajcie ( no ) jak Wam opowiadałam, że byłam zarejestrować się osobiście (jadąc na drugi koniec miasta ) do gina i babki powiedziały mi wtedy, że grafik na marzec jest już zapchany? Dzwonie chyba wczoraj zarejestrować się na kwiecień i babka mi mówi, że jak darmowo to wolny jest 24 a jak prywatnie to 26. Zrobiłam oczy, że znowu udało mi się na gwizdek i coś mi mówi spytaj o miesiąc, więc upewniam się pytając to jest termin na kwiecień? A babka do mnie, nie na marzec . Chyba będę częściej dzwonić niż jeździć .
taaaa a wydawało się, że osobiście prędzej coś załatwisz
no ale dobrze, że się udało umówić jednak wcześniej

nie znoszę osób, które MUSZĄ mieć zawsze rację

Julitka

mooonik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-17, 13:36   #2141
kasienka1985
Zakorzenienie

Bry
Cytat:
Foty kolców zrobiłam i linka bucików z ccc Coraz bardziej przekonuje się do tych kopytek - tylko nie różowe na pewno Tylko najpierw musiałabym zakupić sobie jakieś spodnie rurki bo nie mam żadnych - jakoś nie widzę sie w rurkach, bo dupsko mi się grube wydaje

kopytka pokazywala Sofka
ja pokazałam Ci koturenki open toe przecie to zupelnie inne butki
i nie wierze w Twoją grubą dupke, wiec nie sciemniaj!!!

kolce bardzo fajne może poza tymi plastikami <nr3 chyba>
butki tez fajne
Cytat:

ech... mój Ty mózgu
Cytat:
Który ten Izulek ma być?
Mnie też się nie chce nic.

Załącznik 2954907
Załącznik 2954908
Załącznik 2954909
Załącznik 2954910Nietoperek.
Załącznik 2954911
1- Ty bo tamtej kozy nie było
2- torba poza tym, że biała to bardzo fajna ja bym do niej skombinowała cieńszy pasek na ramię- bo ten jest za gruby i dziwnie wygląda
3-nietoper i Twe ciałko- czadowe
4- ja kce taka zebre!! nie widzialam jej nigdzie

Wypiłam wielki kubeł kakao i pęęęęękam

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-17, 13:54   #2142
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Więc Was podczytałam-kobiety ile Wy butów macie!!!
Ja też należę do ubogich krewnych
Pokazujecie masy butków ciuszków- kobiecinki skąd macie tyle weny na zakupy?? Kasieńka widzę że zakupoholizm , który ewidentnie masz, rozszerza się niebezpiecznie

Choróbska się czepiają naszych maleństw-a kysz bakterie przebrzydłe a kysz. Mam nadzieję ze niedługo wszystkie nasze szkraby będą zdrowe i pełne energii do zamęczenia rodziców

Malutka-zasłużyłaś na lanie-tak jak Gosia mówi-tyle gadamy że od razu widać, że którejś nie ma Czasem dajemy czas na odpoczynek by PM-ka wrócła z nową siłą

Moonik
super zakupy-duża torba bardzo mi się podoba-a jeszcze bardziej jej cena
Stary 2010-03-17, 14:05   #2143
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
daget często tak masz z tym bólem brzucha? Dziękuję, to u moich rodziców. Właśnie odnośnie tych nitów...nie wiedziałam czy ja brać. Bo jak założę coś w paski, to ona wygląda jakby była w kropki i nie widzi mi się to...ale mam inne torby...uwielbiam torby...
Z bolem??? Nieczesto tylko w pierwszym dniu @ i troszeczke w owu, a tak to luuzik.... chyba ze cos sie tam zagniezdzilo hiihi, ale okaze sie w Wielkanoc

Cytat:
A babka do mnie, nie na marzec . Chyba będę częściej dzwonić niż jeździć .
no i pieknie

Cytat:
a poza tym kobietki wiecie co - jak byłam w ciąży to przeczytałam, ze w polsce jest tylko 7% ciąż planowanych
A to prawda..... Zazwyczaj jest wpadka

Cytat:
zapomniałam się Wam pochwalić jakiego mam super męża
No to faktycznie, zdolny . Teraz go wykozrystuj czesciej

Cytat:
Wypiłam wielki kubeł kakao i pęęęęękam
Tylko nam tu nie pekaj

Cytat:
Pokazujecie masy butków ciuszków- kobiecinki skąd macie tyle weny na zakupy?? Kasieńka widzę że zakupoholizm , który ewidentnie masz, rozszerza się niebezpiecznie
Dobre pytanie Izulek, podziwiam tylko ze jeszcze miejsce na to wszystko dziewczeta maja

Malutka
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-17, 14:30   #2144
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Cytat:
4. Kolczyki fajne..nie bądź taka...zostaw jedne siostrze..
No dobra - bede dobrą siostrą
Cytat:

Pal licho wybrałam termin późniejszy płatny, bo czekam na okres (spóźnia mi się 2 dzień, ale sie nie podniecam, kwas foliowy podobno opóźnia, poza tym ja się ciągle czymś stresuje) i mam nadzieje, że akurat będę już po @ tego 26.03. Uff.
Dobrze, że jednak udało ci się wkluć z terminem na marzec
Cytat:
zapomniałam się Wam pochwalić jakiego mam super męża kiedyś chyba Wam pisałam, że piekarnik tu na tym mieszkaniu to do d.py się nadaje a nie do pieczenia, bo przypala strasznie i w ogóle nie mogłam ustawić nigdy odpowiedniej temperatury, bo zawsze było więcej niż wg termometru, w zasadzie placki piekłam tu dwa- oba skończyły żywot w śmieciach I mój mąż stwierdził, że kupi płytki szamotowe- takie coś jak w kominkach się montuje i piecach starych były i włoży się do piekarnika na półeczkę pod blachę. Bo te płytki akumulują ciepło i pochłaniają i może to zadziała. I w niedzielę próbowaliśmy z biszkoptem- i wiecie co udało się normalnie byłam w szoku w ten weekend spróbuje z innym plackiem, ale myślę że też się uda, bo wybraliśmy biszkopta z tego względu, że to dość delikatne ciasto, więc inne tez powinny się dobrze piec

butki super wcale się nie dziwię, że się zakochałaś
kolczyki te z różyczkami się mi bardzo podobają
jak brzusio? przestał trochę boleć?
1. Nie słyszałam o takim wynalazku
2. Zdolnego męża masz
3. Dziękuję A brzusio ciągle boli niestety ...
Cytat:
kopytka pokazywala Sofka
ja pokazałam Ci koturenki open toe przecie to zupelnie inne butki
i nie wierze w Twoją grubą dupke, wiec nie sciemniaj!!!

kolce bardzo fajne może poza tymi plastikami <nr3 chyba>
butki tez fajne
No jak - ty mi pokazywałaś koturenki peep toe - i te mi się podobają tylko nie różowe a popielate
A ja wcale nie ściemniam

Jeszcze 1 h i weekend Się wybyczę wreszcie. Chociaż w sumie za mycie okien bym się zabrała, kartki świąteczne muszę też zrobić. No ale przynajmniej nie będę musiała wstawać o 6

Edytowane przez Anusia_piekniusia
Czas edycji: 2010-03-17 o 14:31
Anusia_piekniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-17, 20:33   #2145
dzasta110
Wtajemniczenie

Cześć
Cytat:
a poza tym kobietki wiecie co - jak byłam w ciąży to przeczytałam, ze w polsce jest tylko 7% ciąż planowanych - co mnnie zdziwiło niezmiernie, ale w takim razie cała reszta ma porody cesarki i inne i wcale się nie szczepiła i też zyją - wiec kwestia szczepien to tylko od was zależy i nikt za Was decyzji nie podejmie
o jaaaa... co to były za dane aż niemożliwe

Cytat:

eeeno ale mi zrobiłaś smaka na lasagne chyba na weekend zrobię
no pewnie, że dobra, ba! nawet Doskonała Żonka z Ciebie

no, czyli wpadasz tylko jak się jakaś imprezka kroi oj nieładnie, nieładnie
ad1. jak to nie umiesz?? najprostsze ciasto w świecie
ad2. hmmm... a ja jeszcze nigdy nie robiłam z chęcią bym spróbowała
ad3. eeetammm... dziś impry nie ma a dzasta jest

Cytat:
Jeszcze 1 h i weekend Się wybyczę wreszcie. Chociaż w sumie za mycie okien bym się zabrała, kartki świąteczne muszę też zrobić. No ale przynajmniej nie będę musiała wstawać o 6
zazdraszczam oczywiście wolnego a nie mycia okien

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-17, 20:41   #2146
katey
Rozeznanie

GG do katey

hej laseczki,

dziękuję w imieniu Arsona za te ochy sierść ma błyszczącą bo wcina siemie lniane zresztą on to wszystkożerny i w każdych ilościach..
co do oczu Kasieńko to te psiaki mają taki wyraz pyska i niejeden dostał to o co prosił na te swoje "piękne, biedne, smutne oczka" ale wariat z niego jest zapewniam Was!

Paulinko, Izusie (wszystkie) spóźnione ale szczere zyczenia! Wszystkiego naj, naj najlepszego! spełnieni amarzeń i miłości do końca życia!!!

Izuś- gartulacje rozkręcenia biznesu! oby tak dalej tym bardziej że jak twierdzisz to żaden wysiłek dla Ciebie

Moonik- wow! masz męża! mój to za ciasta się nawet nie zabiera...jak cos zdarzy mu się ugotować to juz trzeba się cieszyć!

Katarzinko- a Agatka już dobrze, dobrze?? poważnie było, co?
Malutka- wszyscy zauważają jak ktoś "stały" znika..... nie zawsze pisząc o tym "głośno"

Czeko - masz juz kociaki???? pokażesz????
Fajne kolczyki pokazujecie i te ilości ciuchów i butów! a ja nie mam kiedy na jakieś zakupy się wybrać buuuuuuuu a przydałaby mi się torba - coś w rodzaju sportowej, luźnej przez ramię bo moja już ma swoje latka... i ciuchy nowsze by się przydały! muszę się zmobilizowac!

my obecnie jesteśmy an etapie "projektowania" łazienek, ale porażka
niby mamy wybraną glazurę i terakotę do łazienki, umywalkę wiemy jaką chcemy, kibelki-geberity też, wanna też ale jak ułożyc to w całośc jakoś trudno nam wizualnie ogarnąć
chyba zdecydujemy się na jakiegoś projektanta i tyle...

to tyle ode mnie tak na szybko..

ps. staram się być na bieżąco już

16.08.2008

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png

katey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-17, 21:59   #2147
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Hej u mnie dzisiaj wyjątkowo nie sportowo uzupełniałam pazury i chyba znowu zdejmę bo cosik mi się żel nie chce trzymać, pierwszy raz tak mam, zdejmę i za jakiś miesiąc znowu sproboje
później byłam jeszcze u kumpeli, która ma 3 miesięcznego szkraba - słodziak

W sprawie szczepionki przeciw zołtaczce to sama się nad tym zaczęłam zastanawiać i też się chyba zaszczepię. W zasadzie to już dawno powinnam to zrobić tylko wiecie jak to jest...zawsze jak nie trzeba to takie rzeczy wylatują z głowy.

Buty...muszę policzyć. Tak właściwie to sama jestem ciekawa ile mam

teraz oglądam YCD. Ktoś jeszcze ogląda?
Cytat:
Wspaniała żona z Ciebie...wątpiłaś?
tak szczerze?...ani trochę

Cytat:
i linka bucików z ccc
1."a chciałaby dusza do raju" - nic z tego
2. hmmm...nie mój gust

Cytat:
Cw niedzielę próbowaliśmy z biszkoptem- i wiecie co udało się normalnie byłam w szoku w ten weekend spróbuje z innym plackiem, ale myślę że też się uda, bo wybraliśmy biszkopta z tego względu, że to dość delikatne ciasto, więc inne tez powinny się dobrze piec
czyli teraz możemy do Ciebie na ciasto wpadać?

Cytat:
Chociaż w sumie za mycie okien bym się zabrała,
biorę wolne w następny piątek i poniedziałek będę miała 4 dni wolne od pracy i mimo że będę wtedy myła okna to i tak się cieszę

Cytat:

niby mamy wybraną glazurę i terakotę do łazienki, umywalkę wiemy jaką chcemy, kibelki-geberity też, wanna też ale jak ułożyc to w całośc jakoś trudno nam wizualnie ogarnąć
chyba zdecydujemy się na jakiegoś projektanta i tyle...
projektant wiele ułatwia, chociaż i tak trzeba z nim trochę popracować. Czasami jednak warto w to zainwestować, zwłaszcza jak się nie ma koncepcji, albo koncepcja jest tylko ciężko to wszystko do kupy poskładać. Pokaż koniecznie efekt koncowy.
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-17, 22:04   #2148
mooonik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość

No to faktycznie, zdolny . Teraz go wykozrystuj czesciej
i taki mam zamiar i bynajmniej nie tylko do pieczenie biszkopta

Cytat:

mycie okien mnie też to czeka, a tak nie lubię

Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość

ad1. jak to nie umiesz?? najprostsze ciasto w świecie
ad2. hmmm... a ja jeszcze nigdy nie robiłam z chęcią bym spróbowała
ad3. eeetammm... dziś impry nie ma a dzasta jest
1. no nie umiem zrobię kruche, ucierane, masowce itd a biszkopta nie umiem zrobić i już ale ważne że małżowy umie to w razie czego będzie robił, już jak mi raz pokazał to się nie wywinie
2. a ja sama lasagne też nie robiłam, za to jadłam i mi strasznie smakowało, teraz Gosia mi przypomniała i tak myślę żeby zrobić, a może któraś zna jakiś fajny i sprawdzony przepis

3. no i masz szczęście, żeś się pojawiła

Cytat:
Moonik- wow! masz męża! mój to za ciasta się nawet nie zabiera...jak cos zdarzy mu się ugotować to juz trzeba się cieszyć!

chyba zdecydujemy się na jakiegoś projektanta i tyle....

ps. staram się być na bieżąco już
no nie narzekam jeśli chodzi o kuchnię

może to dobry pomysł, żeby kogoś zatrudnić? przynajmniej będziecie mieć pewność że wszystko będzie mieć ręce i nogi

oglądacie YCD? widziałyście tą solarę
fajnie te bliźniaki tańczyły

Gosia jakby co zapraszam

podrzuć z jakiego przepisu robiłaś lasagne

Julitka

Edytowane przez mooonik
Czas edycji: 2010-03-17 o 22:07
Stary 2010-03-17, 22:16   #2149
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cytat:

oglądacie YCD? widziałyście tą solarę
fajnie te bliźniaki tańczyły

podrzuć z jakiego przepisu robiłaś lasagne
Hahaha niezła była to fakt i ten jej tekścior na samym początku

wiesz co ja robię tak bez przepisu
- mięso mielone z cebulką, czosnkiem, przecierem pomidorowym i przyprawą do mięsa mielonego - wszystko przesmażona na patelni

obgotowuję płaty makaronu lasagne i układam:
płaty, mięso, sos beszamelowy, ser i od początku
warstw możesz zrobić tyle ile chcesz

aaa czasami do mięsa dodaję jeszcze jakiś sos (spagetti lub coś w tym stylu), ale wczoraj nie miałam to nie dodałam
sos beszamelowy robię z tego przepisu:
http://pychotka.pl/pychotka/content/view/2205/55/
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-17, 22:34   #2150
mooonik
Zakorzenienie

Cytat:
Hahaha niezła była to fakt i ten jej tekścior na samym początku

wiesz co ja robię tak bez przepisu
- mięso mielone z cebulką, czosnkiem, przecierem pomidorowym i przyprawą do mięsa mielonego - wszystko przesmażona na patelni

obgotowuję płaty makaronu lasagne i układam:
płaty, mięso, sos beszamelowy, ser i od początku
warstw możesz zrobić tyle ile chcesz

aaa czasami do mięsa dodaję jeszcze jakiś sos (spagetti lub coś w tym stylu), ale wczoraj nie miałam to nie dodałam
sos beszamelowy robię z tego przepisu:
http://pychotka.pl/pychotka/content/view/2205/55/

oo fajnie, dzięki już zapisuje
to chyba nie jest jakaś straszna filozofia to zrobić

patrzcie co fajnego znalazłam na YT http://www.youtube.com/watch?v=-cM9S2AzU28

super

Julitka

Stary 2010-03-17, 22:54   #2151
soffera
Zadomowienie

Czesc kwiatuchy

Pisze dopiero teraz bo w koncu doszlam do siebie po dniu w pracy. Powinnam dostac dodatek za prace w trudnych warunkach

Malutka jak Dawidek? Pewnie ze pamietamy o Tobie wiec nei pisz glupstw
No to razem z Katarzinka jestescie butowymi dziewicami. Ba Kasice zdetronizowalyscie

Kasica tylko nie fredzelki na torbie! Widzialam dzis swietna torbe w sklepie. W stylu kuferka, nabijana cwiekami ale lagodnymi okraglymi, byla kremowa i taka zamszowa ale ten zamsz byl cudny w dotyku (taki misiowy- nie wiem jak opisac ten material) jedyny minus to taki ze byla kremowa wiec bedzie sie b. brudzic.

Izka wspolczuje tych samotnych nocy, ja juz tez druga w tym tygodniu zaliczam. Damy rade
Wszystkiego najlepszego
Torebka fajna choc kolor do mnei nei przemawai.

Anusia kolczyki super! My tez znow w ten weekend imprezujemy hihi
Tak moj pies pozera pomelo, truskawki, jablka i takie tam.
Butki fajne choc dosc powazne, ale rozumiem ze maja byc do biura?

Agusia nie no u nas do piecia tylko woda, chociaz kiedys pila herbate rooibos i jej smakowala.

Izazusiu jeszcze sie fortuny dorobisz na poezji - to by bylo cos! Nie do wiary ze do tego masz taki scisly umysl!
Z wena ciuchowa sie urodzilam albo wyssalam z mlekiem matki hihi

Dagus jeszcze boli?!

Moonik super mial pomysl
Jak myslisz kto ma sprawdzony przesip na lasagne? Widze ze Gosia juz zadzialala w tej sprawie

Katey tez jestem na etapie lazienki - tyle ze moich rodzicow - glowa boli!

Gosiu ja ogladalam YCD Solara rulez

Dziekuje ze pochwaly moich kopytek - ortopedek

P.S Siedze i pisze do Was post a tu nagle dup, j*b, krach karnisz mi spadł! Powykrecalam co sie dalo i lezy i czeka na meza

Edytowane przez soffera
Czas edycji: 2010-03-17 o 22:55
soffera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-17, 23:29   #2152
malutka_24
Wtajemniczenie

Cześć
Ja tylko na chwilkę, bo zaraz trza spać, jutro na rano do pracy

Cytat:
E tam uboga krewna - ja bym to nazwała że jesteś zdrową, normalną osobą, lub jak woli kasieńka - dziewicą
czyli jednak jestem dziewica

Cytat:

taaak siostra ilość butów też mamy podobną

ad. 1 czyli kolejna rzecz, która nas łączy
ad. 2 no to ja jestem w 7%

Cytat:
zapomniałam się Wam pochwalić jakiego mam super męża

Malutka to przybij piątkę, ja też więcej niż 10 par to nie mam
ad. 1 dla męża
ad. 2 no to

Cytat:
Więc Was podczytałam-kobiety ile Wy butów macie!!!
Ja też należę do ubogich krewnych

Malutka-zasłużyłaś na lanie-tak jak Gosia mówi-tyle gadamy że od razu widać, że którejś nie ma Czasem dajemy czas na odpoczynek by PM-ka wrócła z nową siłą
ad. 1 widzę, że grono się powiększa
ad. 2 no dobra już nie będę marudzić

Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość
chyba ze cos sie tam zagniezdzilo hiihi, ale okaze sie w Wielkanoc
i za to trzymam

Cytat:
Malutka- wszyscy zauważają jak ktoś "stały" znika..... nie zawsze pisząc o tym "głośno"
już będę grzeczna

Cytat:
Napisane przez soffera Pokaż wiadomość
Malutka jak Dawidek? Pewnie ze pamietamy o Tobie wiec nei pisz glupstw
No to razem z Katarzinka jestescie butowymi dziewicami. Ba Kasice zdetronizowalyscie

P.S Siedze i pisze do Was post a tu nagle dup, j*b, krach karnisz mi spadł! Powykrecalam co sie dalo i lezy i czeka na meza
ad. 1 Dawidek już lepiej dziękuję w piątek idziemy na kontrolę, oby pediatra powiedziała, że jest zdrowy
ad. 2 ale tak sam spadł
Stary 2010-03-18, 00:09   #2153
paulinaizabela
Zakorzenienie

Witam dziewczynki
Jeszcze raz ślicznie dziękuję za życzonka
Wpadłam ostatni raz przed wyjazdem, jutro w południe wyruszamy na lotnisko
Już jesteśmy spakowani - tylko jakieś drobiazgi typu kosmetyki schowam jutro jak się pomaluję
Kochane proszę mi tu dużo ciekawych rzeczy pisać, żeby było co czytać jak wrócę. W Polsce raczej nie dam rady zajrzeć z braku czasu oczywiście... już się poumawiałam na balety - wkońcu się porządnie wybawię i spotkam ze znajomymi po tak długim czasie...zobacze córeczki moich najbliższych koleżanek - jedna urodziła tydzień temu, a druga we wrześniu...
Będę za Wami tęsknić ale te półtora tygodnia strasznie szybko mi minie...

Cytat:
Paulinko moja dziś nam świętujesz
Oddech starości na plecach czujesz :P
Lecz my Twój wiek dziś przemilczymy
I życzeń moc z checią złożymy:
Byś była długo piękna i młoda
By nie uciekła Twoja uroda
Niech Ci się spełnią wszystkie marzenia
A każdy kłopot w radość się zmienia
Porzuć też w końcu cień emigracji
I szybko szukaj w Polsce atrakcji
Niech będzie praca oraz mieszkanko
W ojczystym kraju dobre bzykanko
By powiększyła się populacja
Już na najbliższych letnich wakacjach

Wszystkiego najlepszego
Kochana ślicznie dziękuję za piękne życzonka pierwszy raz ktoś napisał coś specjalnie dla mnie... wzruszyłam się i mam nadzieję, że się życzenia spełnią
A co do biznesiku wierszykowego to oby tak dalej się rozwijał.

Anusia śliczne kolczyki i buty też fajne

Izulek lasencjo torebajka super i bluzałka też, a w spódnicze cudnie wyglądasz chudzinko nasza!!

Moonik brawo dla pomysłowego małża

Kochane spadywuje się showerować i spać, bo jutro cały dzień w podróży mnie czeka...
Trzymajcie się cieplutko i do napisania za półtora tygodnia buziaki dla wszystkich i papapapa
Stary 2010-03-18, 08:24   #2154
agunia82
Zakorzenienie

Hej laseczki

Cytat:
oo fajnie, dzięki już zapisuje
to chyba nie jest jakaś straszna filozofia to zrobić

patrzcie co fajnego znalazłam na YT http://www.youtube.com/watch?v=-cM9S2AzU28

super

lasagne to tylko skomplikowana się wydaje, w rzeczywistości to jest bardzo proste. Do tego co Gosia napisała to ja dodam, że sosik pomidorowy robię sama, biorę przecier pomidorowy, dodaje czosnku, przypraw prowansalskich, soli, pieprzu, odrobiny cukru żeby kwaśność przełamać i malutko oliwy z oliwek (nadaje mu fajny smak) i wychodzi naprawdę pycha!
A płaty makaronu dobrze jest obgotować tylko odrobinkę, a już po ułożeniu wszystkich warstw odstawić na pół godziny-godzinę i dopiero piec. Sos rozmiękcza płaty i lasagnia wychodzi mniej wodnista.
Aha i nie obgotowywać za wiele płatów na raz, bo się posklejają

Co do filmiku - genialny Tak się zastanawiałam jak oni zamierzają ściągnąć obrus z tego wielkiego stołu, bo żeby człowiek to zrobił to nierealne. Genialny pomysł z tym motorem

Cytat:
Napisane przez soffera Pokaż wiadomość

Agusia nie no u nas do piecia tylko woda, chociaz kiedys pila herbate rooibos i jej smakowala.

Ad. 1 Mój normalnie przecież też nie pije soku z cytryny Kiedyś mu dałam zobaczyć co zrobi. A z rzeczy których mój nie zje (tylko sobie pomemla i wypluje) to natka pietruszki i liście laurowe

Ad. 2 To co ten karnisz jakoś był źle zamontowany czy jak Przecież normalnie karnisze same raczej nie spadają

Co do butów - to ja też w tej kwestii dziewica i chyba nieprędko się to zmieni. Ja w ogóle nie cierpię nowych butów kupować, bo mnie wszystkie obcierają, więc jak już mi się jakieś sprawdzą to chodzę w nich dopóki się totalnie nie zniszczą.

A co do solary z YCD to tylko tyle powiem:
Rozwalił mnie też ten koleś, który stwierdził, że wiadra potu na treningach wylewał i teraz g... z tego ma, a w tym programie to nie wie co co chodzi ale chyba nie o taniec. Naprawdę, niektórzy nic dystansu do siebie mieć nie potrafią, zero samokrytycyzmu. Skąd się tacy ludzie biorą?

Paulinko miłego wypoczynku w ojczyźnie. Baw się dobrze i zbieraj siły na nadrabianie nas

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-18, 10:23   #2155
katarzinka
Wtajemniczenie

cześć

jutro idziemy do kontroli z Agatką - mam nadzieje, ze już bedzie lepiej - ona się lepiej czuje, a medycznie oceni lekarz

za to ja się rozkładam

normalnie szpital w domu czy jak??

dobrego dnia skarby
Zanim czas pokona nas"
Stary 2010-03-18, 10:25   #2156
kina2807
Zakorzenienie

Dzieńdoberek
wpadłam się przywitać i lecę pracować

miłego dzionka

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-18, 10:40   #2157
asiuk
Zakorzenienie

Cześć!

Jestem po szczepieniu (pierwszej dawce). Zrobiło mi się słabo i prawie zemdlałam, ale ja mięczak jestem (wstyd jak nie wiem co) Dziś trochę mnie boli ręka - w końcu to szczepionka domięśniowa.

Można zrobić trybem przyspieszonym, ale wtedy bierze się 4 dawki. Lekarz mówił (o ile dobrze pamiętam), że w takim przypadku drugą bierze się za tydzień, trzecią - za 3 tygodnie, a czwartą (już taką "przypominającą") - po 12 miesiącach. Czyli można celować z dzidzią pomiędzy 3 i 4 dawką, bo one nieco inaczej działają Jeśli zaszłabym teraz w ciążę, to nie jest wskazane branie następnej dawki - wiadomo. A starać się można 2 tygodnie - miesiąc po ostatniej dawce, czyli u mnie by to był październik... Ginka mi mówiła kiedyś, że nie jest korzystne staranie się na jesień, bo jednak szaleje grypa, przyplątują się przeziębienia. Listopad jest najgorszy pod tym względem. Więc albo załapię się w październiku, albo zrobię przerwę na listopad i zacznę ponownie od grudnia

Dziś zrobiłam sobie ciuchowe zakupki w drodze do pracy (w H&M) Kupiłam marynarkę w kolorze lila i dwie pary legginsów z zameczkiem na dole przy nogawkach Wiosna idzie!!!

Gosiu, ile razy w tygodniu ćwiczysz? I na jakie zajęcia chodzisz? Ja zapisałam się na siłownię, na razie byłam 1 raz

Ewunia

Staś

bloguję

Edytowane przez asiuk
Czas edycji: 2010-03-18 o 10:42
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-18, 11:03   #2158
katarzinka
Wtajemniczenie

Asiuk ja zaczęłam staranka na jesieni i co i mam piekną Agatkę
co prawda zaciążyłam w grudniu
a gin po porostu przed starankami zalecił mi się zaszczepić na grypę

a wiesz, ze jak się zaczniesz starac to nie zawsze się uda od razu (choć zyczę Ci z całego serducha) i odkładanie jak juz jesteście zdecydowani, ze nie teraz bo coś tam to mnie się wydaje bez sensu - ale to moja opinia
Zanim czas pokona nas"
Stary 2010-03-18, 13:10   #2159
czekoladka79
Zadomowienie

Heyka ja ryję do egzaminu - mam dzisiaj o 18:30 wiec proszę o duuuużo pozytywnej energii i kciukasy ......

A tak przelotem znalazłam takie fajne mebelki zamiast tej mojej meblościanki ..... jak sądzicie czy będą pasowały do nowego wystroju?

Zamiast tych dwóch niskich czarnych szafek pod TV dałabym jeszcze jedną dużą komodę, a na górze zostawiłabym dwa chlebaki i dwie wiszące szafki.
A może macie jakieś inne propozycje mebelków do mojego salonu?

No i muszę znaleźć najpierw kupca na tą meblościankę

Edytowane przez czekoladka79
Czas edycji: 2010-03-18 o 13:11
czekoladka79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-18, 13:24   #2160
katarzinka
Wtajemniczenie

czekoladzino trzymam kciuki
Zanim czas pokona nas"
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości