|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1291 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Zima powoli mija, a każde z naszych dzieci pięknie się rozwija (07-08.2009r.)
Cytat:
Widze , ze wszystkie juz uciekly lulu no wiec ja tez zmykam , zycze dobrze przespanej nocy . Dobranoc i do juterka
Moj skarb - 07.07.09 Edytowane przez Texasik Czas edycji: 2010-03-17 o 23:09 |
|
|
|
|
#1292 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zima powoli mija, a każde z naszych dzieci pięknie się rozwija (07-08.2009r.)
Marico, nawet nie jestem w stanie wyobrazic sobie twojego bolu, wiec mocno przytulam!
Dziewczyny, dziekuje Ciesze sie ogromnie, ze poswiecony czas i uwaga procentuja Kocham mojego lobuza ponad wszystko Lekarka wreczala mi recepte na krem na egzeme, zgadnijcie, kto ja pierwszy dorwal? ![]() Dzis przeraczkowal (tylem ) do szafki na ktorej stoi telefon. Szafka jest okragla i ma kilka malutkich szufladek. Oczywiscie zdolal jedna wyciagnac i przegladnac zawartosc Jego ulubionym miejscem jest pod malutkim stolikiem, ledwo sie miesci pod polka, ktora jest dosyc nisko, ale wlasnie stamtad oglada swiat lub probuje sciagnac z polki gazety i zjesc...wole nie myslec, co bedzie dalej.... kojec to bardzo przydatna rzecz , stwierdzam juz dzis ![]() Potrafi np przez miesiac mnie niczym nei zadziwic, nie zrobic nic nowego, a potem w ciagu kilku dni nauczy sie robic nascie nowych rzeczy...
O książkach Edytowane przez mariolasl Czas edycji: 2010-03-17 o 23:22 |
|
|
|
#1293 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
mariolu wplacilas mi za duzo
niepotrzebnie
|
|
#1294 |
|
Ola-Unhola
|
Marico, przytulam Cię mocno. Jedyne co mogę zrobić. Mariolu, ja też nie wiedziałam, ze gazety to taki przysmak. Dopiero mój Antoś mi to wytłumaczył ![]() Chętnie zobaczyłabym Twojego Antosia pod stoliczkiem ![]() Sylko, nie martw się, będzie wszystko dobrze. Ale wiem jak to jest, bo mam to samo ![]() Mam nadzieję, że rehabilit. miała rację i teraz już będzie tylko lepiej z Twoją ręką Ja idę połozyć Antka, bo dzisiaj o 5.38 na nogach, więc juz ziewa. Do później
|
#1295 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
uda się, uda, zobaczysz, na pewno wróci zadowolony ![]() Cytat:
Adaś też uwielbia bawić się pod stołem. W ogóle śmieję się, że zostanie szewcem, bo bardzo ciągną go wszelkiego rodzaju buty, muszę bardzo uważać, bo chce od razu ich próbować A gdy Antoś idzie tylem to jak patrzy gdzie idzie? ![]() O właśnie-wczoraj pamiętałam:
Edytowane przez truheart Czas edycji: 2010-03-18 o 07:52 |
|||
|
|
|
#1296 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie
marico nawet nie jestem wyobrazić sobie co czujesz.Mariola, dla Antosia, aż się serce raduje.--- Moje dziecię jak zwykle od (ciemnego ) świtu na pełnych obrotach ![]() Może da mi włosy wysuszyć i przejechać prostownicą... hehe marzenie ![]() Muszę Mu jakieś wiosenne zakupy poczynić. Jedziemy w sobotę do Wawy, to wstąpimy do Babic obkupić Małego i do Świata Dziecka oblukać na żywo foteliki, te które nas interesują. Musimy szybko kupić, bo Maciek na dłuższych trasach dostaje fisia w nosidełku. ---------- Dopisano o 07:58 ---------- Poprzedni post napisano o 07:55 ---------- I jeszcze: Lenko, Tomaszku
Tuli samych radosnych dni i szczęścia bezmiar
|
|
#1297 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
hmmm ale tu pusto z rana
![]() wszystkiego najlepszego dla Lenki i Tomcia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tulip dla Ciebie rowniez moc zyczen i spelnienia wszystkich marzen ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
#1298 | ||||
|
Rozeznanie
|
WOW
Specjalnie policzylam swoje- wyszlo 12 par. Cytat:
Cytat:
![]() Nie wyobrazam sobie Twojego bolu ![]() Cytat:
Dziekuje Dolaczam do zyczen- sto lat dzieciaki Cytat:
Dziekuje kochana ---------- Dopisano o 08:09 ---------- Poprzedni post napisano o 08:06 ---------- Jejku jak milo ![]() Dziewczyny, trzydziestka mi stuknela dzisiaj, nie wiem, czy sie cieszyc, czy plakac Maz mnie rozpiescil od rana, dostalam od Niego nowy telefon oraz bon na bielizne Sylko trzymam kciuki za dobra pogode dla Damiana. Nie martw sie, na pewno wszystko bedzie dobrze ![]() Pozniej wrzuce fotke z nowa fryzura, wyszlo calkiem niezle.
|
|
#1299 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cześc laseczki, pada u nas dzisiaj niemiłosiernie. Wszystko sie topi, jest mokro i ogólnie okropnie, ale pocieszam się, że z każdym takim dniem bliżej do wiosny ![]() Wczoraj moja córka strasznie wieczorem fisiowała-w ogóle nie chciała zasnąć po południu i o 7 była juz tak zmęczona, że nie widziała na oczy. Szybko ją wykąpaliśmy i poszła spać-o jedzeniu nie było mowy Obudziła sie o 23 i wtedy zjadła. A dzisiaj juz od 5.30 "na nogach" razem z mamąDostałam w końcu cielęcinkę Dzisiaj będzie pyszne jedzonko dla Zosi
|
|
#1300 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
jeju dziewczyny jak mozna miec 10 par butow?
nie pojmuje tego 10 par to ja mam na jeden sezon, minimum - plus 10, ktorych nie nosze hehe aaaaaaa moje dziecko zaczelo gadac w koncu - mowi baba ![]() Tulip dla meza
|
|
#1301 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1302 |
|
BAN stały
|
Dla Lenki
Hej u nas nocka ok Amelka padło przed 20 i dziś, po 2 pobudkach w nocy, wstała przed 8. wczoraj deszcz padał i dziś mokro tylko. ale ciepło dość wiec spader obowiazkowo Unholy, potem wstawi linki do tych mat, chyba że ty bardziej oblatana w temacie - a pewnie tak - to poproszę o pomoc ![]() |
|
|
|
#1303 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Trzydziestka piękny wiek ![]() Wspaniały Małż ![]() Czekamy ![]() moje nadal przy słowach na literę "g"
|
|
|
#1304 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój też mnie niepokoi - wczoraj obudził się o 6.50, a dziś już o 6.30 jak tak dalej pójdzie to też niedługo będziemy się rozbijać od piątej ![]() Co planujesz z cielęcinką? ![]() Cytat:
![]() Wyprawiasz jakąś imprezę? A fryzury już się nie mogę doczekać! Dla mnie to też deczko za dużo ale ja mam zboczenie kosmetyczne więc się nie odzywam na temat szaleństwa innych
|
||
|
|
|
#1305 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() dobre i to
|
|
#1306 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie
Svinecko gratuluję kolekcji butów. Jest imponująca ![]() Tuli wszystkiego najlepszego z okazji urodzin Dołączam się do mam rannych ptaszków. Córka absolutnie nie pozwala nam na dłuższe leżakowanie, niż do 5.30, choć spać nie idzie wcześnie, bo o 20, w związku z tym najczęściej z TŻ oddalamy się w krainę snów około 21. ![]()
Nasz największy skarb Edytowane przez cokacabanka Czas edycji: 2010-03-18 o 08:57 |
|
|
|
#1307 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przykro mi, ale ciesz sie z tego ze masz teraz swoją myszkę i ona kocha cię najbardziej na świecie Cytat:
za "baba"Myjecie ząbki dzieciaczkom? był ten temat chyba poruszany jakis czas temu, ale nie chce mi sie szukać ![]() i mam pytanie, samo mycie szczoteczką i wodą wystarczy?? |
||
|
|
|
#1308 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Mariolu, bardzo się cieszę że Antonio tak ładnie się rozwija Cytat:
Dołączam się do życzeń Widocznie Antosie tak mają ![]() ja dalej szukam zdrowego mięsa matko co za świat, żeby nie można było iśc do sklepu i ze spokojem dać dziecku zjeść...nooo...no to brawo ![]() Cytat:
![]() Dzień doberek
Edytowane przez aannuullaa Czas edycji: 2010-03-18 o 09:07 |
||||
|
|
|
#1309 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() No i przy takiej ilości połowo by stała nie noszona ![]() No i doczekałaś się ![]() Dzien dobry mamusie Nocka spokojna, ja wyspana. Pogoda kiepska, tak szaro i buro ale może jakiś spacerek zaliczymy. Morska i co wzięłaś tę 40-tkę? |
||
|
|
|
#1310 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co do mycia to p4w pisała, ze na razie tylko woda i szczoteczka dopóki dziecko nie nauczy się odpluwać
|
|
#1311 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1312 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
doopa a nie brawa! mama mialo byc
|
|
#1313 |
|
Zakorzenienie
|
Gorgulku masz avka, którego widziałam już u jakiejś Wizażanki i teraz mi się kojarzysz z kimś i mnie męczy z kim
![]() |
|
|
|
#1314 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z marchewką, groszkiem, ziemniaczkiem, pietruszką, fasolka szparagową, masełkiem... Zresztą Zosia wszystko odkurza![]() Poporcjowałam ta cielęcinke wczoraj i zamroziłam. Mam na jakieś 10 porcji A tak odnośnie różnych fisiów to dostałam smsa o 20% zniżce w Sephorze... Już sie boję tego weekendu
|
|
#1315 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dla Antosia za całokształtCytat:
też mam taką nadzieję,bo wczoraj ból był trudny do zniesienia![]() Cytat:
pępowina odciętaCytat:
dla męża. staram się myśleć o czymś innym z kiepskim rezultatem,ale się staramNa fotkę czekam ![]() Cytat:
dla Marcelka.Mamusia się cieszy![]() Cześć kobitki!!! U nas dzisiaj znowu ciężka noc .Barotsz obudził się o 2.40 i do 4.30 już nie zasnął,niby nie płakał,wiercił się.Wzięłam go do nas na łóżko,ale sen i tak przyszedł dopiero nad ranem Nawet jak spał to pojękiwał i popłakiwał-moje biedactwo.I tak myślę ,czy to zęby,czy nie zęby?Teraz ładnie sie bawi,nie płacze,póki co nie marudzi-sama nie wiem ![]() Damian pojechał o 7 rano,mąż go zawiózł pod szkołę i czekał aż autobus wyruszy ![]() A ja z rana zdąrzyłam umyć łazienkę i pomyć podłogi,trzeba się czymś zając,żeby intensywnie nie mysleć ![]() Miłego dzionka Wam życzę Mam zaległości w klubie ale nadrobię później |
|||||
|
|
|
#1316 |
|
Zakorzenienie
|
hehe
ide do fryzjera sie umówić, wkurzają mnie moje włosy, musze pozbyc sie tego rudego odcienia. nie wiem jak to zrobie, ale musze sie tego pozbyc, nie lubie rudych włosów u siebie |
|
|
|
#1317 |
|
Zakorzenienie
|
ja na chwilkę, bo muszę się wykąpać póki moje dziecię się samo bawi
chciałam Wam tylko powiedzieć, ze mam w domu Cyborga - mianowicie moje dziecko w nocy się budziło co chwilę i zjadało całą butlę z kaszo-mlekiem przez całą noc zjadł (nie liczę kolacji, bo tu było 200 ml kaszki) 3 razy po 135 ml
|
|
#1318 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
umarłam i nie żyję![]() Tuli czekamy na foty...
|
|
#1319 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz czasem na zamówieniowym ![]() Cytat:
Biedny Bartoszek . Pewnie to na ząbki.Jak ręka? |
||
|
|
|
#1320 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ty mama,czekaj na swoją kolej ![]() Cytat:
Mm pytanie do mamuś gotujących obiadki swoim pociechom:gdzie kupujecie warzywa(marchewkę,pietrus zkę,seler itd)?Na targu?( ).Do tej pory miałam warzywka jeszcze od mamy z działki i teraz mam dylemat.Kupować na targu-boję się,czy przejść na słoiczki |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:39.

. Dobranoc i do juterka
- 07.07.09 

lub probuje sciagnac z polki gazety i zjesc...

nawet nie jestem wyobrazić sobie co czujesz.
dla Antosia, aż się serce raduje.
MACIEJKA SYNEK KOCHANY 

Specjalnie policzylam swoje- wyszlo 12 par. 

Obudziła sie o 23 i wtedy zjadła. A dzisiaj juz od 5.30 "na nogach" razem z mamą

też mam taką nadzieję,bo wczoraj ból był trudny do zniesienia

ale nadrobię później
).Do tej pory miałam warzywka jeszcze od mamy z działki i teraz mam dylemat.Kupować na targu-boję się,czy przejść na słoiczki