![]() |
#4471 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jestem-byłam- chce byc AU PAIR- nasze przygody- częsc II
Lenka ; o a co ona robi, hostka?
szok. a do mnie i kolegi pomachała Anna Wintour w Paryżu ![]() ja chcę zobaczyć Jacka Nicholsona!!!!!! mocny akcent- rozumiem. nie warto tkwić w związku, o którym wiesz, że cię niszczy. mam nadzieję, że uda ci się nauczyć angielskiego perfekcyjnie! a mogę spytać jeszcze, co studiujesz? powodzenia z magistrem ![]() au pair to wspaniała sprawa, jeśli trafisz na dobrą, szanującą cię rodzinę (jak ja ![]() z całego serca ci życzę, byś daleko od tutejszych spraw, odpoczęła psychicznie ![]()
![]() |
#4472 |
Wtajemniczenie
|
a co .. pochwalę się tym wyczynkiem;d hahaha. ja nie robiłam ''7'' zaznaczam;d
#4473 |
Zakorzenienie
|
jak jeszcze powiesz,ze jest czekoladowy w srodku, to cie zastrzele
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4474 |
Wtajemniczenie
|
na parterze jagodowy,pozniej czekolada w srodku;d i na gorze toffe;d
#4475 |
Konto usunięte
|
lena ale tort
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4476 |
Wtajemniczenie
|
haha, 'pierwszy raz' ... więc nie jest taki jakbym chciała bo w domu nie było wszystkich produktów;P
---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ---------- http://www.aupair-world.net/index.ph...tail/?a=653305 tu jest link dla rodzinki która potrzebuję na wakacje głównie.. ktoś chciał tylko na wakacje sobie przypominam.?
#4477 |
Zadomowienie
|
hej laski, nie dostalam dzis wizy ... powiedziela mi sie sie nie ucze wiec nic mnie w polsce nie trzyma , tak jak przypuszczalam ... E zdecydowal sie zostac ze mna w europie ale musi jechac na tydzien albo 2 do stanow wiec nie bedzie tak zle.. szukamy mieszkania, domu w barcelonie .. moze ktoras chetna ?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4478 |
Dolce vita
|
Studiuję zarządzanie projektami ( ale i tak bez żadnej praktyki to nic nie potrafię). A powiedzcie jak to u was z tym językiem? udało się wam z poziomu średniego osiągnąć zaawansowany? biegly? no u mnie nie jest tragicznie, ale mądra to jestem jak nie stoję oko w oko i nie muszę się odzywać. Chcę to zmieić, przelamać w sobie ten strach.
Tort pierwsza klasa, że też nie pałam zdolnościami kulinarnymi... |
![]() ![]() |
![]() |
#4479 |
Zakorzenienie
|
Kurcze Adka też mi się wydawało że może być ciężko ;/ ale chyba nie ma tego złego bo Barcelona to spełnienie marzeń
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4480 |
Zakorzenienie
|
A mi dzisiaj host (lekarz) powiedział, że jak będę się chciała z jakimś chłopakiem przespać, to mogę poprosić go o przepisanie pigułek anty.
![]() ![]() Ale to taki spryciarz, chce wiedzieć o nas wszystko, nawet najbardziej osobiste szczegóły, dlatego to zaproponował. ![]() 14 stopni na dworze! ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ---------- Adka, moja była współaupairka była na weekend w Barcelonie i mówi, że się zakochała w tym mieście. Udanego wyjazdu. A tak w ogóle to miałam zapytać: To au pair nie jesteś teraz, mieszkasz ze swoim chłopakiem, ale planujesz jakąś naukę w najbliższym czasie? Nie wracasz w ogóle do Pl? Wiem, jesteś juz dorosła, ale jak zareagowali Twoi rodzice na taki obrót spraw? |
![]() ![]() |
![]() |
#4481 |
Wtajemniczenie
|
no właśnie Adka.. szybko obrót.. jaka reakcja?:P
#4482 |
Rozeznanie
|
Ubóstwiam Gaudiego i szczerze tej BCN zazdroszczę. Choć moim zdaniem, to w sezonie nie ma tam czym oddychać:P Planujesz jakiś dłuższy pobyt?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4483 |
Zadomowienie
|
he moi rodzice w sumie sie przyzwyczaili .. moja siostra jest w stanach 6 rok teraz ( balam sie ze cos moga powiedziec mi o niej w ambsadzie, ale nie zajarzyli
![]() ![]() a plan jest taki ze w maju jak juz bedziemy w barcelonie , ide na intensywny kurs angielskiego ( wiem ze anglia np lepsza ale barcelona ciekawsza, poza tym w domu bede uzywac ang wiec damy rade ) potem w sieprniu jade z E do Chin ( bo on tam bedzie pracowal 2-3 tyg ) , potem wracamy do barcelony znow na intensywne kursy i potem bede sie dowiadywala o jakis szkolach w stanach , egzaminach i w grudniu bede probowala dostac wize jeszcze raz tyle ze studencka , jak nie to slub bedzie ostatecznoscia hehhe |
![]() ![]() |
![]() |
#4484 |
Rozeznanie
|
Ożesz.. dalekobieżne plany w takim razie... A w Barcelonie chcesz też pracować? Bo z pracą to tam ciężko, z tego co wiem...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4485 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4486 |
Zadomowienie
|
obawialam sie bo nie wpisalam ze ona tam jest :P nie chcialam jej problemow robic .. a co do hiszpani to bede tylko do szkoly chodzila. jesli chodzi o prace to E mi dzis kupil ksiazki do nauki na fotoszopie i do robienia video wiec sie ucze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4487 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ahh Hiszpania z chęcią bym sobie tam pomieszkala przez jakiś czas ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4488 |
Raczkowanie
|
nie chodzi o to ze biuro CC czy jakieś tam inne pomaga w załatwieniu wizy
![]() ![]() ![]() swoja droga współczuje Cie Adka, ale co sie odwlecze to nie uciecze, pojedziesz do Chin i do USA tez pewnie kiedys może jako żona E ![]() ![]() Windykatora ja już byłam au pair ale w Budapeszcie/ Neuss w DE a teraz tylko nie w te wakacje ale za 1-2 lata chce jeszcze powtórzyć przygodę ![]() ![]() ![]()
I always look on the bright side of life and approach it with energy ![]() Edytowane przez malpkajuja Czas edycji: 2010-03-17 o 19:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#4489 |
Zakorzenienie
|
Chiny...
Barcelona... ![]() Adka.. będę się smażyć w piekle.. ale co tam. CHOLERNIE CI ZAZDROSZCZĘ! ![]()
![]() |
#4490 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4491 |
Wtajemniczenie
|
marzenia
![]()
#4492 |
Zakorzenienie
|
Lenka- jak urodziny?
![]() a dziś rano oni się wydurniają, przepychają, rzucają na łóżka, podłogę, a B do mnie: want some too? no normalnie jak dziecko jestem ![]() poszlismy na kregle (ale tylko na kolacje) to ja mowie,ze tez biore salatke z kurczakiem, a tu w salatce 3 wielkie filety kurczaka z najobrzydliwsza przyprawa, jaka probowalam ! (B dal mi sprobowac takiej w domu, cala cole wypilam) najgorsza rzecz jaka jadlam. i mowie,ze nie chce ![]() to potem: co chcesz innego? bla bla, a w domu, ze nie jadlam kolacji i czy chce pizze czy cokolwiek ![]() poszlismy ogladac Rzeźnika (nie ma dnia bez strasznego filmu) i sie zacina na xbox! to oni znowu, czy mozemy ogladac u mnie. ja juz masakra, zeby nic nie bylo na wierzchu i B siada na podlodze . mowie: zajales mi miejsce! siadaj na lozko. maly usiadl kolo mnie, a raczej na mnie, bo mowi : lubie siedziec na tobie ![]() B wzial koc, polozyl sie obok na podlodze, Alex poszedl po swoja koldre, i tak oto wszyscy ogladalismy film na podlodze ![]() ja do malego, czy moze zejsc, bo nie czuje nog, a on : your legs are dead? ![]() padam!! zakochalam sie. widzialam tak cudnego chlopca, identyczny jak ten, w ktorym sie kochalam tyle czasu, tylko z 15 lat mlodszy. d.pa! fajne to bylo- przyszedl z kolegami i sobie grali w kregle, a ja ryyyyycze w duchu. cos mial w sobie niesamowitego, mimo,ze jego koledzy byli przystojniejsi.
![]() |
#4493 |
Raczkowanie
|
no i tydzien i do domku
![]() ale nie o tym chcę napisać .. więc mam mały problem.Moja gastfamilie jest świetna,jak normalna rodzinka.Wszystko było by cudnie,gdyby nie to,ze jestem hm .. małomówna,nie tylko w Niemczech,ale ogólnie mało mówię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4494 |
Zakorzenienie
|
Adka gdzie on pracuje ze tyle podrozuje? Ja tez tak chce!
#4495 |
Zakorzenienie
|
Małpka i co dobrze wspominasz swój pobyt? Podobało ci się?
No Adka szczęściara,ale dobrze niech ma dziewczyna ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4496 |
Zakorzenienie
|
B mi przybil piatke na 'see you later'
![]() padam. i dziś dzieci poszły, oglądamy sobie plotki w tv, a on: Dziękuję jeszcze raz za tę całą pracę, którą tu wykonujesz. naprawdę doceniam. ![]() mama jutro przyjezdza dzieci
![]() |
#4497 |
Zadomowienie
|
on pracuje dla Bwin ,, niewiem czy slyszalyscie .. w sekcji pokera. i jak sa jakies zawody na swiecie takie wieksze to on tam jezdzi potem nagrywa kamera, edytuje i umieszcza na strone internetowa. Dletego np za tydzien lecimy do Irlandi na 2 tyg. tydzien bedziemy tak po prostu a tydzien on bedzie pracowal wiec do mnie przyleci Gosia zebym sie nei nudzila hehe
ja juz zrobilam pierwsza lekcje z fotoszopa ![]() ![]() w ogole jaaa ![]() ![]() Edytowane przez adka0401 Czas edycji: 2010-03-18 o 07:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#4498 |
Wtajemniczenie
|
ruciak- w porządku urodziny. Zazdroszczę Ci tej rodzinki hihi.
wczoraj host do mnie: ale Ty zwinna jesteś 'nono' i jeszcze oczko puścił ;| no hahaha myślałam,że padne. Pozdró Briana ode mnie;d hah. dziś znalazłam pierwszy okaz wiosny.! w ogóle cudowna pogoda ![]() ---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ---------- ---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- wiosnoooooooooooooooo! ![]()
#4499 |
Zakorzenienie
|
Ruciak masz stresa przed jej wizytą ? Na ile zostanie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4500 |
Wtajemniczenie
|
znowu nie mogę dodać zdjęcia;P
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:24.