|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Moj problem...
Dziewczyny... Pisze z tego względu bo nie wiem co mam myśleć w związku z moim chłopakiem... Jesteśmy ze sobą prawie półtora roku a on czasami zachowuje się jakby mu na mnie nie zalezało... Może ma taki charakter?
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Moj problem...
Cytat:
Otwierał drzwi, przepuszczał ją przodem, a wówczas lekko ocierała się o niego ramieniem i żyła tym do końca dnia. Albo podawała mu szklankę herbaty i czubkami palców - przypadkowo? - dotykała jego palców, po czym rozmyślała o tym przez całą noc. Do następnego spotkania... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
stary jednooki dachowiec
|
Zbyt mało piszesz, żeby można było cokolwiek sensownie doradzić.
Jak on się zachowuje? Z czego wnioskujesz, że może przestało mu zależeć na Tobie? W czym przejawia się to znudzenie? Nie pociąga Cię jako mężczyzna? Nie macie ochoty przebywać w swoim towarzystwie?
"Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Wierz mi, malutka, żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się." A. Sapkowski
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
po czym wnioskujesz, że mu na Tobie nie zależy?
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
Co to znaczy, że byś nie umiała? Umiałabyś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
trudno nam Ci cokolwiek napisać, bo nie jasnosię wyrażasz
![]()
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
[1=c640cdfa886255292692728 c9c3f51a456c1754b_657ce90 228a24;17966304]Co to znaczy, że byś nie umiała? Umiałabyś
![]() Chyba masz racje... ;/ Zawsze mówilismy sobie ze bedziemy ze soba do konca zycia... a ja juz teraz zaczynam sie nim "nudzic"... moze to tylko przejsciowe... moze mam poczekac a ta sytuacja sama się rozwiąże? coraz częściej miedzy nami są kłótnie o bzdury ;/ Czasami tez zastanawiam się jak by to było z innym chłopakiem... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
.
Edytowane przez Leora Czas edycji: 2010-11-11 o 22:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
2) W związkach z długim stażem zdarzają się kryzysy oraz kłótnie o pierdoły, które nie mają znaczenia. Jednak po pewnym czasie wszystko wraca do normy albo ludzie zdają sobie sprawę, że ten związek to pomyłka. 3) Fakt, że myślisz o innym facecie nie oznacza nic dobrego. To znaczy, że nie jesteś spełniona w obecnym związku, nie satysfakcjonuje Cię i nie czujesz się przy swoim mężczyźnie szczęśliwą kobietą. Powinnaś przemyśleć czy aby na pewno ciągnięcie tego związku ma sens. Pamiętaj, że powinnaś podejmować decyzje, których nie będziesz żałować i będziesz szczęśliwa.
![]() |
![]() |
#10 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Kurcze ![]() Teraz dopiero mam mętlik w głowie ![]() Ale dzieki ze pomagacie... Teraz trochę z nim popisałam i napisał mi że między nami nie jest tak jak kiedyś ale mnie kocha i chce być ze mną... Może u nas zawiewa nudą bo jak się spotykamy to robimy ciągle jedno i to samo... Albo siedzimy przy kompie... Albo telewizja... Albo spimy... I tak w kółko... Kiedyś nawet nie myślałam żeby być z kimś innym a teraz to się zdarza... Tylko że jak jestem obok niego to wszystko się obraca ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#12 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ile razy w tyg się widzicie?
Otwierał drzwi, przepuszczał ją przodem, a wówczas lekko ocierała się o niego ramieniem i żyła tym do końca dnia. Albo podawała mu szklankę herbaty i czubkami palców - przypadkowo? - dotykała jego palców, po czym rozmyślała o tym przez całą noc. Do następnego spotkania... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
wycieczka na dzien gdzies za miasto wspolna kapiel gry planszowe rozbierany poker imprezka rower rolki i cokolwiek innego co lubicie oby dwoje robic, byle podejsc do tego z pozytywna energia i usmiechem od ucha do ucha ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:00.