|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2251 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Ostrowieckie pogaduszki ślubne - cześć VI
Mi ta dziewczyna powiedziała przez telefon ze 2 godz mam zarezerwować, bo jak mi sie nie spodoba fryzura to beda myły i jeszcze raz robiły, ale ja powiedziałam ze jeszcze nie wiem co chce.
|
|
|
|
#2252 |
|
Wtajemniczenie
|
spokojnie kobietki, będzie w porzadku, to jeden z lepszych zakładów w mieście.
|
#2253 |
|
Rozeznanie
|
Widze,że się rozpisałyście dziewczynki na temat fryzur
Mnie też się wydaje,że godzina to za mało na zrobienie fryzury![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- Popatrzcie jakie piękne butki znalazłam na allegro Jak dla mnie cudne![]() http://moda.allegro.pl/item945962980...001g48_38.html http://moda.allegro.pl/item945962951...711g39_39.html http://moda.allegro.pl/item945962995...118g47_38.html http://moda.allegro.pl/item945963011...e_22061_37.htm http://moda.allegro.pl/item945963028...067k12_36.html Musze coś takiego znalezć jak te 1 |
|
|
|
#2254 |
|
Zakorzenienie
|
wpadłam na sekundę. Qdlatku, jutro już zajrzę, dzisiaj miałam straszny kołowrót wieczorem a teraz już padam i nie dam rady. Anima Tobie też jutro odp.
Veroeve, podziwiam, ja też powinnam tak zrobić, ale nie dałabym rady, zwłaszcza że teraz najbardziej gorący okres Zyczę szybkiego napisania rozdziału i wracaj do nas jak najszybciej![]() Agusia, ładne te buty, ale cany ![]() Ja na fryzjera jestem zdecydowana, ale się zapiszę dopiero koło maja dopiero. Za to makijaż muszę sobie umówić jakiś wcześniej. Zapisywałyście się już?? Dobra, idę już spać. Kolorowych snów
Mikołaj Edytowane przez gusiak23 Czas edycji: 2010-03-18 o 00:10 |
|
|
|
#2255 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuje Gusiak
![]() Co do fryzury to umówię się do zakładu na Pułankach do Pani Joli - zawsze tam chodziłam to dlaczego teraz miałabym nie być zadowolona - dziewczyny tam ładnie czeszą. A na makijaż do Pani Ani na górę - więc wszystko w jednym miejscu. Jak był ślub mojego brata to z wałkmi na głowie szłam na górę robić makijaż i bylo ok
|
#2256 |
|
Wtajemniczenie
|
Agusia- sliczne te buty. Tylko czy wytrzymasz na takim obcasie cala noc? bo potem nie za bardzo zmienisz na niskie, bo suknia bedzie za dluga. A jak na tiul staniesz obcasem to.....
No ale jak na codzien nosisz takie wysokie obcasy to pewnie bedzie ok. Ja zawsze nosze takie 5 cm, a na slub specjalnie wzielam 4,5 cm aby sie lepiej czuc, pod suknia malo buty widac a mozna naprawde cierpiec. ninuska- bardzo ladna ta sukieneczka, taka wakacyjna. A jutro w Krakowie ma byc 12 stopni.....czyli moze wiosne mamy ![]() Dziewczyny fryzjerem sie nie stresujcie, bedzie dobrze. Wiadomo, bedziecie sie denerwowac, ale kto sie nie stresuje w dzien swojego slubu
Edytowane przez waniliaania2009 Czas edycji: 2010-03-18 o 07:22 |
|
|
|
#2257 |
|
Rozeznanie
|
Hej
![]() Agusia bardzo ładne te buty, ale co to za cena?! szok A ja wczoraj przejrzałam ta stronkę z bukietami co Aga wstawiła i nie mogłam sie napatrzec, takie piekne
|
|
|
|
#2258 |
|
Zakorzenienie
|
Witam.
Ja odebrałam dzisiaj grupę krwi ale szkoda mi było wydawać kolejnych 40 zł i nie wyrobiłam sobie tej karty z grupą. Może kiedyś sobie ją wyrobię ![]() Trochę jestem dzisiaj osłabiona - coś mnie w brzuchu męczy i spać mi się chce. Chyba za długo spałam
|
#2259 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale dzis cisza.......
|
|
|
|
#2261 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2262 |
|
Zakorzenienie
|
Waniliaania Ty miałas loki, ile Ci robila fryzurke? pamietasz?
|
|
|
|
#2263 |
|
Zadomowienie
|
Jeeeeeju, ale się nie wyspałam, od rana wszyscy się tłuką
![]() Agusia butki super ale cena zabójcza ![]() waniliaania2009 dokładnie, taka wakacyjna... a za oknem śnieg dopiero leżał... ![]() Trzeba się ruszyć i chałupkę ogarnąć. Wieczorkiem mam gości- kolega świętuje bo rzucił wczoraj pracę.Miał trzech szefów i on jeden pracownik
|
#2264 |
|
Wtajemniczenie
|
hej,
dziś nam świeto z moim tz, obchodzimy rok razem ![]() także narazie uciekam, wpadne pózniej, Agusia butki cudo, cena szok, ale sa sliczne. milego dnia
|
#2265 |
|
Zadomowienie
|
Gdzie się podziałyście
![]() Qdlatek no to napewno bedzie przyjemnie
|
#2266 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczynki
![]() Ale u nas dziś we Wrocławiu piękna pogoda 10 stopni Ide na misto z siostrą ![]() Waniliaania poweim ci,że ja na codzień chodze raczej w niskich bucikach,takich botkach lub półbutach ale jak już wychodze na jakąś imprezke,komunie,wesele itd.to lubie wysokie obcasy nawet i 9 cm szpilka mi nie przeszkadza ![]() ![]() No te butki są cudne ale ich cena przerażająca Qdlatek gratuluję roczku I życzę wam miłego świętowania![]() My już w sierpniu będziemy świętować 5 latek
|
|
|
|
#2267 |
|
Zakorzenienie
|
przyszła mi drukarka
Na reszcie mam swoją bo stara mi się popsuła i musiałam zawsze tż męczyć żeby mi drukował.Qdlatek, miłego dnia, na pewno fajnie sobie poświętujecie Nam pod koniec maja minie 6lat bycia razem
|
#2268 |
|
Zakorzenienie
|
A nam pod koniec czerwca 6 lat
|
|
|
|
#2270 |
|
Rozeznanie
|
No to dziewczyny długie macie staże już ze swoimi tż
![]() Gusiak ninuska pokazywała jaką suknie wybrała Taką piękną tiulową tylko,że na modelce pokazywała a nie na sobie ![]() Wiecie co ja to już się nie moge doczekać 1 przymiarki jak ta suknia będzie już idealna na mnie |
|
|
|
#2271 |
|
Wtajemniczenie
|
jej wy to macie prawdziwe staże, nam mija dziś rok razem, znamy sie od trzech lat.
to może mało, ale ja po kilku miesiącach czułam już , że to ten ![]() Byłam raz w związku 4 lata i o 3 za długo, po roku już się psuło i człowiekowi było głupio zakończyć to... Teraz juz jest inaczej ![]() No a ze świętowania nici. Tż w pracy na 2 zmianę, więc spędzę popołudnie domu sama
|
#2272 |
|
Zakorzenienie
|
Poświętujecie jutro najwyżej
![]() A nam w sierpniu minie 9 lat.
|
#2274 |
|
Wtajemniczenie
|
jutro jadę do szkoły;/
w niedziele mam wolne , to on znów na 2 zmiane;/
|
#2275 |
|
Zakorzenienie
|
CZEŚĆ
![]() nam też w sierpniu 6 rocznica wypada ![]() Qdlatek podziwiam cię za odwagę. Ja bym się nie odwazyła po roku ślubu wziąć. I tak się długo wzbraniałam. Dopiero po 5 latach wzieliśmy a moi rodzice po 6 miesiącach (dodam, że moja mama nie była w ciąży; żebyscie sobie nie pomyslaly )Przyszły mi dziś wszystkie zakupy z allegro. Błyskawiczne przesyłki, jestem ze wszystkiego bardzo zadowolona. A zabawki dla K. genialne! Zaraz powystawiam pozytywy ![]() Co do pogody to wszędzie mówią że teraz tu już coraz cieplej będzie. I sniegu już nie zobaczymy więcej tej zimy ![]() Co do loków to teraz w salonach nie kręci się na wałki bo to za długo trwa. Robią na prostownicę albo lokówkę |
|
|
|
#2276 |
|
Zakorzenienie
|
gusiak23 - i kupiłaś tego brothera, o którym wczesniej pisałyśmy? Mam nadzieję, że będzie Ci dobrze służył.
Nam pod koniec kwietnia mija 5 lat znajomości, a ponieważ praktycznie od razu zaczęliśmy się ze sobą spotykać to i ta datę liczymy jako początek związku. Kurczę nie za ciekawie z tą moją pracą- wysyłam CV i wysyłam i jakoś nikt się do mnie nie odzywa .
|
|
#2277 |
|
Rozeznanie
|
No ja też nie wiem czy bym po roku ślub wzieła
Jeszcze teraz po tylu latach się czasami zastanawiam czy dobrze robięMehja ale jak ja się zapisywałam na fryzurke ślubną to fryzjerka mnie się zapytała czy wole loki na wałkach czy na lokówce bo inaczej wychodzą I pokazywała mi katalogi ze zdjęciami i powiedziałam,że wole na wałkach mieć bo ładniejsze większe loki wychodzą
|
|
|
|
#2278 |
|
Wtajemniczenie
|
http://www.grzegorzskiba.pl/justyna/powitanie/
zobaczcie ta para miała wesele w PASJI, dla dziewczyn które tam mają, a co lepsze miała taka suknie jak moja ![]() ---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ---------- http://www.grzegorzskiba.pl/jacek/ceremonia/ a fryzura tej dziewczyny mi się strasznie podoba, ale nie potrafie zapisac tego zdjecia, zadnego z tych sie chyba nie da...
|
#2279 |
|
Zadomowienie
|
To chyba ja z mężem mam najdłuższy staż. W sierpniu stuknie nam 11 lat bycia razem
|
#2280 | |
|
Wtajemniczenie
|
Witam w ten słoneczny dzień.
Cytat:
Nam w lutym minęło 4 lata Ale to była niezbyt miła rocznica, bo spędziłam ją w szpitalu, miałam zabieg
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:13.

Mnie też się wydaje,że godzina to za mało na zrobienie fryzury

I życzę wam miłego świętowania
....