|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2401 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokaż jak się kręcisz, jak swą pała nęcisz czyli siatkówka i siatkarze od dupci
sprawdziłam siatkarza na dziś... No cóż... Za pierwszym razem wylosowało mi kogoś kim nie powinnam się chwalić... Nie powiem Wam kogo bo chcę jeszcze trochę pożyć. nie chcę umierać młodo. Przede mną co najmniej dwa porody i niańczenie wnuków
![]() i oto... Dominik Witczak ![]() Joaa ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ---------- Laska mi doradził: nie kumaj się z królem Julianem ;] to bydle! (u nas to jakos wszystko zawsze ładnie powiązane ![]() Julian mi rzekł: Pie*dol, nie rob ![]() ![]() ![]() Dziadek Lucjan mi doradził: Jeśli wracając nocą do domu zastaniesz złodzieja, nie przeganiaj go, ani nie wzywaj policji... Zaprzyjaźnij się z nim, ugość, a jak zaśnie przyrżnij mu z deski do prasowania i okradnij go. Tez ładnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2402 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Pokaż jak się kręcisz, jak swą pała nęcisz czyli siatkówka i siatkarze od dupci
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2403 |
Zakorzenienie
|
Ania- siatkarze to porządni chłopcy. Nie włamują się do cudzych domów
![]() ---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ---------- zbieram własnie trochę zdjęć żeby Wam wrzucić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2404 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() nikt nie dosiadł ![]() prosisz sie o oklep ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a wogóle to dziń dybry jak to mówił ten krejzol z 'Allo 'Allo! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2405 | |
Zakorzenienie
|
http://www.reprezentacja.net/siatkow...ualnosci/26122
![]() Arki. Pielęgniarka z Ciebie pierwsza klasa ![]() ---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ---------- Cytat:
![]() Tak jest! Dołóż jej! W kisielu ![]() ![]() ![]() Aaaaa właśnie ![]() ![]() ![]() ![]() ale jakoś tak to mama niewyraźnie napisała ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2406 | |
Zadomowienie
|
kurdę KarÓl zas mi twego posta nie chwyciło!
Cytat:
![]() no. posłuch musi być ![]() ale ja Wam mowie to chłop był od antenek nie ja ![]() KarÓl no mówiłam sztorm był i wiatr tak kszokami rusoł ![]() niee jak już to na ubitej ziemi i nie na gołe klaty ![]() to juz Nam całkiem odpier**la domestos Boże widzisz i nie grzmisz skojarzenia na poziomie lata z radiem ![]() ![]()
że nie wiem o czym mówię ![]() Edytowane przez ewkaa Czas edycji: 2010-03-18 o 09:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2407 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() oho.... czyli będziemy podziwiać Bartosza?? ![]() dybry ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2408 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale to od chłopa sie u nas zaczęło. Bo najpierw o Możdżonie nawijałyśmy... A wiesz że logika kobieca pokrętną jest i tak od Marcina przeszłyśmy do reklamy, mentosów i Ciebie ![]() i będzie Łona fajt ku*a! ![]() Ej no na slepia mnie się rzuca ![]() "Allo allo" ![]() Słuchajcie uważnie bo nie będe powtarzać Angielscy lotnicy Dziń dybry Pst pst. To ja Leclerc Heil Hitelr! Plop! i świecące gałki ![]() ![]() [1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;17967037]a ja wcale o siatkarzach nie pomyślałam ![]() oho.... czyli będziemy podziwiać Bartosza?? ![]() nieeee skąd ![]() Ej bez kitu. Za dobrze mnie znasz... No innych siatkarzy też szukam. Ale jakoś teraz tak dziwnie dużo Kurka mi się znalazło ![]() ![]() ![]() A spadówa tam ![]() http://www.ciacha.net/ciacha/1,81836...strzebski.html sa Jarząbki Pani Ewo ![]() ---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ---------- I Grzesiu podobnie jak Bartek w Skrze dostał oddzielny podpunkt ![]() ![]() ![]() Bo my wiemy co dobre ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2409 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() będzie lepiej dla Sylwii zeby juz nic na ten temat nie wspominała ![]() ![]() młodość nie wieczność ![]() łoo to był serial! ![]() ![]() ich nigdy za wiele ![]() a co te pindy sie tam podpinają ![]() rozbierać to se moga kurczaki na rosół a nie Mentosa! ![]() jasne, że wiemy flow sistaa! ![]()
że nie wiem o czym mówię ![]() Edytowane przez ewkaa Czas edycji: 2010-03-18 o 10:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2410 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Stara była dobra ![]() ![]() Pozwalaja sobie zdecydowanie na zbyt wiele ![]() Jołłłł... Gangsta madafaka sis ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2411 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2412 |
Zakorzenienie
|
A Ty tylko o jednym
![]() Dziewczynyyy ratunku!!!! Błagam o pomoc... I proszę o poważne podejście do tematu. Zbliżają sie te chrzciny Radka... Nie mam absolutnie pomysłu co mu kupić ![]() ![]() Myslałam o jakims praktycznym prezencie tupu krzesełko do karmienia. Widziałam takie zaje.biste. na wypasie. Bo te medaliki i łańcuszki to on tego w życiu nie założy ![]() Co myslicie... Które są chrzestnymi??? Co kupowałyście? Co radzicie? ![]() ![]() Edytowane przez Karola20 Czas edycji: 2010-03-18 o 10:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#2413 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Karola ja jak podawałam Ole do chrztu no to kupowałam ubranko i dałam kopertę z kasą i kartą taką na maksa wyj***ną, żeby jednak jakaś mała pamiątka została... i tyle... a z mamą w końcu gadałaś?? coś doradzała?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2414 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale z Ciebie materialistka ![]() I tak Ci Bartek nie wyskoczy ![]() A nie mówiłam wyszedł Witczak ![]() Cytat:
![]() Co to za końskie odzywki ![]() Ten serial razem ze Światem według Bundych i MASH-em zniszczyły mi psychikę. Takie są skutki braku kontroli rodzicielskiej ![]() Cytat:
![]() Wyczuwam agresję z Twojej strony skierowaną w moją ![]() To pod paragraf podchodzi ![]() I dobry spamiary ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2415 |
Zadomowienie
|
[1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;17968134]oj tam zaraz tylko o jednym... no może trochę
![]() Karola ja jak podawałam Ole do chrztu no to kupowałam ubranko i dałam kopertę z kasą i kartą taką na maksa wyj***ną, żeby jednak jakaś mała pamiątka została... i tyle... a z mamą w końcu gadałaś?? coś doradzała??[/QUOTE] zgadzam się ![]() koperta jest dobra bo wiadomo ze oni sobie kupią to co tam uważaja a zreszta ja mam dziwny gust ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2416 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mi wyszedł Kubek Novotny, ale nie byłam zadowolona, potem dostałam Grankina i już się załamałam, i poszłam stamtąd ![]() Cytat:
![]() ![]() Dziń dybry ![]() Mój brat sobie ostatnio po raz n-ty to odświeża ![]() Najbardziej imponuje mi w tym serialu to, że gdyby nie fakt, że mówią po angielsku faktycznie możnaby myśleć, że po innemu - te ich akcenty piękne są ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2417 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() taa ale my je wszystkie wyleczymy ![]() ![]() niech sie lepiej obwiesza jakims czosnkiem i krzyżami bo nie odpuścimy ![]() Cytat:
![]() bo tylko takie do Ciebie dotrą ![]() taa świat wg Bundych ![]() Kelly wyrzucająca indyka przez okno i mowiąca 'leć Henk, leć' ![]() e zdaje Ci sie bo rośniesz ![]() ![]() dobriii ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2418 | ||||
Zakorzenienie
|
[1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;17968134]Karola ja jak podawałam Ole do chrztu no to kupowałam ubranko i dałam kopertę z kasą i kartą taką na maksa wyj***ną, żeby jednak jakaś mała pamiątka została... i tyle... a z mamą w końcu gadałaś?? coś doradzała??[/QUOTE]
a ile tej kasy... nie moge szaleć bo musze mieć na LŚ ![]() Nie no żart ![]() Kurcze nie nie wiem :/ Cytat:
![]() Spadaj ![]() ![]() ![]() ![]() O tak! U mnie to samo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kuźwa noooo... Pogadam jeszcze z mamą... Zobaczę co ona mi doradzi ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Nooo ![]() ![]() Bundy tez są mega ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2419 |
Zakorzenienie
|
Ej, nie śmiej się z Kuby, On jest nasz, Skrzatowy przeca
![]() http://www.ciacha.net/ciacha/1,81836...ie_obsuwa.html Abstrahując od obsuwania - strasznie sobie po mym imieniu idąąą ![]() I Federer odpadł z IW ![]() ![]() A zaraz se obczaję ten czat z Igłą ![]()
![]() |
#2420 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Skąd wiesz ![]() A Bundych teraz puszczają od początku na polsacie tylko mogliby sobie darować lektora ![]() Taa dupa mi rośnie ale nie musimy o tym mówić głośno ![]() Cytat:
![]() Obyś się przed śmiercią doczekała ![]() Stąd te zrycie psychiki ![]() Czyjego ślubu ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2421 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2422 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ogładałam już to ![]() http://www.allegro.pl/item951284024_...arz_pilka.html Ha! Czyja fota na zdjęciu głównym reklamującym produkt ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2423 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2424 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Pomnisz moje słowa niewierna niewiasto! Jak już będę żoną i będę sie szlajać po meczach to też się na Was wypnę- jak Kasia ![]() ![]() Skądziś mi sie to musiało wziąć... Poza genami swój wkład w to miała m.in. telewizja ![]() MOJEGO! Ja czysta i nieskalana jestem i czekam do slubu z uciechami cielesnymi ![]() [1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;17968690]a czemu ten film taki krótki?? ![]() a co miał jeszcze tyłek pokazać?? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2425 |
Zakorzenienie
|
dobra. Wrzucam Wam te zdjęcia
![]() Zacznę może od... Hmmm... Fan- artów ![]() ![]() 1- magiczne słowo "gatki" i już nic więcej nie dodaję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2426 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() az sobie odpale to bo mi smaka narobiłyscie ![]() ![]() Cytat:
![]() intuicja mi podpowiada ![]() oo to tez musze obczaić co tam słychać Twoja może rosnać w siłe mi to akurat nie przeszkadza ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2427 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2428 |
Zakorzenienie
|
Dalej
![]() 1- nie potrzeba stroju Skrzata żeby dostrzec to co chcemy ![]() ![]() 2- Przyjęcie porodu ![]() 3- Poleciał jak Super Es ![]() 4- Rozkoszna fota ![]() ![]() 5- Plotkaryyyyy 6- Igła ![]() 7- Igła po raz II ![]() ![]() 8- Mam nadzieję, że to Mikko ![]() 9- ![]() ![]() 10- Plina jaki uśmiech ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2429 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też... Ale to jutro ![]() Bawimy sie jak damy... jak nie damy to się nie bawimy ![]() ![]() ostatnio ta ich sąsiadka cały czas śniła o sexie z Alem ![]() [1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;17968933] ![]() ![]() ![]() ![]() Karola jestes MISZCZ chyba wszystkim w pokoju pokażę bo patrzą na mnie jak na kretynkę ![]() Ej ale to nie ja wymyslałam ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2430 | |
Zakorzenienie
|
[1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;17968726]przecież, że nie swojego
![]() A już myślałam, że Jej ale potem mi przeszło ![]() Cytat:
![]() Nie strasz, nie strasz... Nie wypniesz, znajdziemy Cię i nie damy o sobie zapomnieć ![]() Jakby tam było nieczysta i skalana i nie czekam z uciechami to bym uwierzyła ale tak to sorry Batory nie wierzę ![]() A co nie mógł przy okazji i tyłka pokazać co to szkodzi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:38.