|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#811 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VI - ciemno wszędzie, głucho wszędzie,co to będzie,co to b
Więc trzymam kciuki
|
|
#812 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VI - ciemno wszędzie, głucho wszędzie,co to będzie,co to b
Dzień.
![]() Pospałabym sobie dłużej, bo dziś na 8.50 mam, ale postanowiłam z Grażą jechać na market place. Spałam 6 godzin, a czuję się bardziej wyspana niż po 8 h snu. ![]() Cytat:
Gdybym nie spojrzała wczoraj to pewnie nie zarejestrowałabym się w pewne miejsce, na którym najbardziej mi zależy. Muszę iść se zdjęcie zrobić do rejestracji. Skoro się boisz, że przez niemiecki zawalisz matmę to może lekko olej niemiecki? I po co Ty się wosu uczysz? Ja bym już olała, bo dla mnie ocenki na świadectwie są niczym. Co mi po ocenkach? Ładnie wyglądają i tyle. Cytat:
|
|
|
#813 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
"w poniedziałek wszystko z tego wosu umiałam, ładnie, pięknie.. a dzisiaj patrzę, już nic nie umiem .." ![]() ---------- Dopisano o 07:15 ---------- Poprzedni post napisano o 07:11 ---------- i wnoszę o przeczyszczenie ( _groooszek_ - Kasia Aneczka91 - Ania anniaa - Ania BeaS – Beata blue_apple - Marta Claaire - Ala czijo - Olga effciaa16 - Ewka expectation - Emilka FeelingGood - Agnieszka inc0rrect - Asia KaasiaaK – Kasia Karmenka - Karolina kosmetola - Ola malenstwo5 - Ola martus9191 – Marta mtynai – Martyna parodia – Justyna peggy Sue – Aleksandra Reg17 – Kamila rehab4181 – Dorota Riddim – Kamila Samaramorganx- Baśka star15 – Martyna weronika112 - Weronika gdzie KaasiaK?
|
|
#814 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() u nas jest w piątek dzień wiosny ![]() Cytat:
nie wolno się nasmiewac my też ;* Cytat:
![]() tam to my jesteśmy za stare chyba że tak jak napisałas nizej ,jako dorośli ![]() Cytat:
![]() Dzień dobryy ;* a pojadę sobie na 10 do szkoły;p . bo mam godzinę wych.,okienko i dalej lekcje. nie chce mi się czekac. chciałabym też żeby ta zima sie skończyła. za długo trwa. miłego dnia;* |
||||
|
|
|
#815 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;17964072]aaaaa ![]() ![]() u nas jest w piątek dzień wiosny ![]() o Ty nie wolno się nasmiewac my też ;* ![]() tam to my jesteśmy za stare chyba że tak jak napisałas nizej ,jako dorośli ![]() ![]() Dzień dobryy ;* a pojadę sobie na 10 do szkoły;p . bo mam godzinę wych.,okienko i dalej lekcje. nie chce mi się czekac. chciałabym też żeby ta zima sie skończyła. za długo trwa. miłego dnia;*[/QUOTE] U nas pewnie dnia wiosny nie będzie Ja też już mam dosyć tej zimy, no ale ma już być cieplej od jutra ![]() Do szkoły mam na 11.30, konspekt mam gotowy no i dziś oddam ![]() Strasznie dziwne zasady pisania planów mają w mojej szkole ![]() Mogę mieć dzisiaj kartkówkę z francuskiego, ale gdzieś już to mam, bo ważniejsze są dla mnie inne przedmioty i nic mi się nie stanie jak z francuskiego mi da 3 Jutro sprawdzian z matmy na który muszę się nauczyć No i w przyszły piątek próbna z matmy Miłego dnia Żbiczki ;***
|
|
#816 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo ja się nie moge w tym wszystkim połapac A tak w ogóle dzień dobry:d Ide się zbierac, do wieczora
|
|
|
#817 |
|
Zakorzenienie
|
Hejo Żbikulce.
Dziękuję za kciuki, nie pomogły. też myślałam, żeby 'przeczyścić' listę udzielających się, co o tym myśli reszta dziewczyn? Apropo tych teleturniejów... Dziś rano oglądałam teleturniej Gilotyna, ale tam pojedynczo się gra, Familiada jest lepszym pomysłem xD Tak czy siak ja bym się bała, że mnie znajomi zobaczą Jestem masakrycznie zmęczona, Boże, bolą mnie wszystkie mięśnie mam takie cięzkie oczy... ![]() Chyba mnie stres wykańcza. i takie złe dni, jaki miałam wczoraj... ech. |
|
|
|
#818 |
|
Zakorzenienie
|
jak was interesuje to na UG już są terminy rejestracji i ogłoszenia list rankingowych.
http://ug.gda.pl/pl/info_dla_kand/?t...ja1011/terminy na PG też już są ![]() http://rekrutacja.pg.gda.pl/?doc=844&lang=pl
No matter how great the talent or efforts, some things just take time. You can't produce a baby in one month by making nine women pregnant. Warren Buffet Edytowane przez mtynai Czas edycji: 2010-03-18 o 15:48 |
|
|
|
#819 |
|
Konto usunięte
|
Yo Yo Yo
Miałam dzisiaj kartkówkę z pisania bibliografii, ciekawe jak mi poszło ![]() i z polskiego, ale pierwszy raz się zmobilizowałam i zrobiłam wieczorem arkusz z "Cogito" przez co nie obejrzałam wczoraj "You can't dance" W ogóle okazało się, że mojej siostry chłopak został kierownikiem w "Biedronce", więc może załatwi mi tam pracę na wakacje
|
|
|
|
#820 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć Wam
![]() Matko kochana ale ja tu rzadko jestem oueee... kurde wszystko przez tą mature, choć w sumie jakby nie ona to i by tego wątku nie było Martyna, ja Cię jeszcze pokonam w Cube Crasha mówie Ci kiedyś ten dzień nastąpi i chyba będzie niezłe świętowanie :d A co do listy, to chyba rzeczywiście pasuje pare osóbek usunąć, no ale trzeba to zrozumieć - pewnie się uczą a jak sie nie uczą i nie wchodzą to ... :d Ja ide niestety, ale obiecuje że będę pisać częściej Miłego dnia i wieczora, odezwę sie dziś jeszcze ciao
|
|
#821 |
|
Zadomowienie
|
witam Was drogie Wizażanki
![]() żeby nie było, nie jestem maturzystką, ale to najlepszy okres w moim życiu ;D przekonacie się po sesjach na studiach, że matura to bzdura ;D mam nadzieję, że mogę się u Was zadomowić i jeśli tylko macie jakieś pytania to radzić i wspierać w bólach ? :P jak mnie wygonicie to trudno, bu ![]() pozdrawiam WSZYSTKIE bez wyjątku ;*
|
#822 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Zdaje mi się, że też tak będę mówić, jak już będzie konkretnie po wszystkim, ale wiadomo jak na razie stres jest no i co poradzić
|
|
|
#823 | |||
|
Zakorzenienie
|
Była niedawno.
![]() Cytat:
W Krakowie 16.06-5.07 [fajnie z ich strony, jak mi źle pójdzie to nie złożę i nie wydam kasy] W Katowicach nie ma nawet aktualnych warunków rekrutacji. Jest na rok 2009/2010. W Białymstoku 'wkrótce' będzie wiadomo [a to 'wkrótce' trwa już miesiąc] Więcej nie patrzyłam. Cytat:
![]() ------ Ale nam maturę z matmy dowalili. ![]() Ja pierdzielę. ![]() Kosmiczna była. ![]() Po wyjściu z sali [wyszłam ostatnia Czyli w mojej klasie jestem wyznacznikiem trudności zadań matematycznych. ---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ---------- Cytat:
![]() Co studiujesz?
|
|
|
#824 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I jak, i jak? ![]() Cytat:
ale też się muszę przejść cyknąć, bo na zakończenie lo (chociaż tu większe) i do prawo jazdy, bo na tym z sierpnia wyglądam jak upośledzona ![]() Dzisiaj rodziców natchnęło i się pytają x ile mi się liczą przedmioty. To stwierdzili, że jak matma x5, fizyk x3, to po co tak się przejmują angielskim x2 i niemieckim x0,8 i mi się nie każą języków uczyć, polski olać, a do matmy i fizyki przysiąść A z wosem, to jednak tą piątkę dla przyzwoitości pasowałoby mieć na koniec Cytat:
![]() Na facebooku siedzi ![]() Cytat:
też się muszę ogarnąć już z prezentacją przez rekolekcje ![]() Cytat:
Zajdę na farmę, porobię trochę zadań z wielomanów i w sumie tyle, wreszcie luźniejszy dzień. Jak to w klasie powiedziałam, to mnie zjechali, że klasówka z matmy jutro, a ja, że luźny dzień ![]() I UWAGA. Trzymamy kciuki za Kamilę, żeby opanowała swój komputer i jak najszybciej tu wróciła ![]() (musiałam )
Edytowane przez parodia Czas edycji: 2010-03-18 o 16:24 |
|||||
|
|
|
#825 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no,ale na "jednego posta wpadła" ;P pewnie fil. ang ![]() Cytat:
Riddim?
|
|
#826 |
|
Zakorzenienie
|
![]() I brakuje do posiadłości: 3 okna, po 2 cegły i winorośle i 1 dachówkę. Pomożecie?
|
|
|
|
#827 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Studiuję filologię angielską 3 rok, oraz administrację publiczną rok 2 w Łodzi
|
|
#828 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie ze mozesz zostać, jesteś jak najbardziej mile widziana
|
|
|
|
|
#829 |
|
Zadomowienie
|
|
#830 |
|
Zakorzenienie
|
zaraz Ci bluszcz wyślę.
|
#831 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry. ;**
Cytat:
I ja miałam! O Jeżu, rodzice mi ograniczali mocno siedzenie w internecie wtedy,a jak tylko wyjeżdżali gdzieś i mnie samą w domu zostawiali, to ja od razu do kompa. a oni sprawdzali mnie, dzwoniąc na telefon stacjonarny (bo to z jednego połączenia szło, jak siedziało się w internecie, to wtedy sygnał telefonu był zajęty.) ![]() Ja chcę? Cytat:
![]() Kasia ostatnio się meldowała, wpadła na chwilę powiedzieć, że ma dużo nauki. Cytat:
![]() --- Chciałam Wam zakomunikować, że od 1 kwietnia (albo i wcześniej..) nie będę tu wpadać, bo mama zabiera laptopa i stacjonarny, i nic mi po internecie, skoro nie będzie komputera. ![]() Ech. Staram się być dobrej myśli, trzymam się chyba.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2010-03-18 o 17:08 |
|||
|
|
|
#832 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A ja potrzebuje wszystko oprócz cegieł i desek
|
|||
|
|
|
#833 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nieciekawa ta Wasza sytuacja chyba, co? Trzymaj się jakoś. |
|
|
|
|
#834 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurcze, ale niefajnie Cię tak urządzili przed samą maturą. Będzie oboje z bratem z tatą mieszkać? Trzymaj się ![]() Cytat:
To Ci okno wyślę i odeślij
|
||
|
|
|
#835 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
;*Cytat:
a mi nie odsyłajcie tych dachówek i desek bo już mam chatkę.
|
|
#836 | ||
|
Zakorzenienie
|
Za jakiś czas pewnie będzie..
Cytat:
Nie no na pewno jakiś kupimy, ale przez jakiś czas nie będzie. Cytat:
Dziękuję za wparcie, dużo to dla mnie znaczy, naprawdę.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2010-03-18 o 17:28 |
||
|
|
|
#837 |
|
Zakorzenienie
|
Martyna, jakbyś chciała pogadać kiedyś to pisz na pw, gg.
Bo o wielu rzeczach nie mówi się publicznie, a może się okazać, że nie jedna z nas doskonale wie o czym mówisz. Szkoda, że nie rozstają się "w pokoju/przyjaźni" - o ile o takowej można w takiej sytuacji mówić. Ale nawet już pomijając stosunki między nimi, to najbardziej powinno zależeć im na Was. Ty niedługo będziesz studiowała i sobie poradzisz, myślę, że to dla Ciebie dodatkowy powód do wyprowadzki... Ale Junior? . |
|
|
|
#838 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No Junior ma 10 lat, jeśli wszystko się ułoży po naszej myśli to zostanie z tatą i będzie mu dobrze, także.. byleby to przetrwać. Moi rodzice nie rozstają się w sumie w kłótni, bo razem teraz pakują rzeczy, tata mamie pomógł znaleźć mieszkanie, opłacił za pierwszy miesiąc, od 1 kwietnia już jest dyspozycyjne. A rozwód jest polubownie, bez orzeczenia o winie, bo zależy im, by szybko to się skończyło.. jednak to mama zawiniła. No, ale już w szczegóły wdawać się tu nie będę
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
|
#839 |
|
Konto usunięte
|
dziewczyny! ma któraś tomik poezji Gajcego, ewentualnie w jakimś podręczniku jego wiersze (wczorajszemu, żegnając się z matką) ?
Błagam, poratujcie mnie |
|
|
|
#840 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
;*** Zaraz TŻet przychodzi i będziemy się uczyć na mój jutrzejszy sprawdzian z matmy. Wieczorem wpadnę ;*
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:03.

Bo ja się nie moge w tym wszystkim połapac

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)