Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III - Strona 87 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-19, 08:35   #2581
karolcia228
Zakorzenienie

GG do karolcia228 Send a message via Skype™ to karolcia228
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III

Cytat:
Napisane przez bassienkaw Pokaż wiadomość
HD padłam ze śmiechu z tymi baletkami
ELEONOREMIO no u nas jest ten jeden taki fajny, z ktorego jestem bardzo zadowolona, jest jeszcze drugi, malutki, ale rozne ceny, nie zawsze tak niziutkie
MARTA szybkiej dniówki życzę
KAROLCIA ale dziś już zdążyłaś narobić... fajnie ci
Ja nie moge spac wstaje o 6 rano....mala mnie kopie i tak jakos....
Nio przynajmnie czas jakos leci...a teraz nie wiem co robic
...Nasz Aniołek...20.08.2009...

http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png

http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png
karolcia228 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-19, 08:43   #2582
hd2005
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III

Cytat:
Napisane przez eleonoremio Pokaż wiadomość
Krcze uważaj na siebie, bedzie dobrze trzymam za to kciuki a prezenty słodkie
Dziękuję

---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ----------

Cytat:
Napisane przez karolcia228 Pokaż wiadomość
HD2005- trzymam kciuki by bylo oki
Papeteria- my kuplismy uzywane w bardzo dobrym stanie z dodatkami, spiworkiem z owczej welny, parasolka, spacerowka itp. musze tylko bude wyprac no i reszte odswierzyc- cena 350zl a wyglada naprawde super...
Ja juz 2 prania zrobilam, posprzatalam, wykapalam sie, pomalowalam paznokcie u nog i siedze....a mala szaleje w brzuchu
dziękuję
Masz dzisiaj zapał do pracy

---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ----------

Cytat:
HD padłam ze śmiechu z tymi baletkami
a jak ja się uśmiałam
Nawet pies spokojnie leży na dywanie przy tej muzyce

hd2005 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-19, 08:49   #2583
bassienkaw
Zakorzenienie

Misiulka komplecik do spania, rozmiar na słonia, ale dobrze w nim wygladam... wiec nie jest zle... najlepsze wczoraj w ciuchaczu ogladalam super staniki z Mark & Spencer... po 7zl bodajze, jeden byl z metką jeszcze... ale bez ramiączek i krój nie do końca mi odpowiadający, wiec nie wzielam, bez sensu by lezal... ale rozmiar wg tego kalkulatora co tutaj podalyscie link i lezal dobrze...
Drugi bez metek, ale nie widzialam by byl wogole uzywany, ale troche za maly... a piersi na pewno jeszcze urosna...
Nigdy nie grzebie w bieliznie... ale wczoraj z ciekawosci popatrzylam, bo pierwszy rzucil mi sie ten z metka w oczy, na oko w moim rozmiarze

Karolcia, a moze jakas ksiazka?

90 - 86 - 82- 78 - 74 - 70 -66 -61 - 60

Moja historia odchudzania

bassienkaw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-19, 08:56   #2584
żabka19
Raczkowanie

Witam mamuski! U mnie tez piekne slonce od kilku dni ,ale temperatura moze ze 2-3 stopnie Zawsze mowilam ,ze chce mieszkac w Grecji albo Hiszpanii ,a tu do Norwegii mnie wywialo.Moze wybiore sie z psiakiem na dluzszy spacerek bo szkoda siedziec w domu.
bassienka zawsze cos fajnego wynajdziesz Tak sobie myslalam ,ze jak bede w Pl to tez wybiore sie do jakiegos ciuchlandu ,szkoda mi wydawac tak duzych pienidzy na ciuszki w ktorych bede chodzila jeszcze z 4 miesiace ,a pozniej mam nadzieje szybko wrocic do rozm. 34/36 i wtedy nakupuje sobie nowych ciuszkow
Hd Z ta muzyka jest tak ,ze podobno jak sie puszcza maluszkowi muzyke klasyczna (czy jakies inne spokojne utwory) jeszcze jak jest w brzuszku (od 6 miesiaca) to pozniej mozna go latwiej uspokoic gdy np. nie chce zasnac wlasnie po przez puszczanie mu juz znanych melodii. Maluszki zapamietuja krotkie bajki i melodie ,czuja sie bezpieczniej jak znow je slysza.

Wkurzylam sie wczoraj strasznie, pojawily mi sie 2 pierwsze rozstepy

żabka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-19, 09:00   #2585
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez żabka19 Pokaż wiadomość
Hd Z ta muzyka jest tak ,ze podobno jak sie puszcza maluszkowi muzyke klasyczna (czy jakies inne spokojne utwory) jeszcze jak jest w brzuszku (od 6 miesiaca) to pozniej mozna go latwiej uspokoic gdy np. nie chce zasnac wlasnie po przez puszczanie mu juz znanych melodii. Maluszki zapamietuja krotkie bajki i melodie ,czuja sie bezpieczniej jak znow je slysza.
no to M się załamie jeśli będzie musiał po porodzie słuchać tej muzyki

---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ----------

Cytat:

uuuuuuuuu niedobrze

Stary 2010-03-19, 09:05   #2586
Misiulka1
Zadomowienie

GG do Misiulka1

właśnie w tvn jest temat dot. porodów rodzinnych.

29tc - 1230g
33tc - 1919g
37tc - 2538g
40t3d - 3440g, 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/xnw4pc0z1lc1asm8.png
Misiulka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-19, 09:15   #2587
bassienkaw
Zakorzenienie

Cytat:
Witam mamuski! U mnie tez piekne slonce od kilku dni ,ale temperatura moze ze 2-3 stopnie Zawsze mowilam ,ze chce mieszkac w Grecji albo Hiszpanii ,a tu do Norwegii mnie wywialo.Moze wybiore sie z psiakiem na dluzszy spacerek bo szkoda siedziec w domu.
bassienka zawsze cos fajnego wynajdziesz Tak sobie myslalam ,ze jak bede w Pl to tez wybiore sie do jakiegos ciuchlandu ,szkoda mi wydawac tak duzych pienidzy na ciuszki w ktorych bede chodzila jeszcze z 4 miesiace ,a pozniej mam nadzieje szybko wrocic do rozm. 34/36 i wtedy nakupuje sobie nowych ciuszkow

A u nas za to temperatura fajna, wiec nie narzekam... co do ciuchlandow, to sie oplaca... bo tak jak mowisz, rzeczy ciazowe sa drogie, chocby ta spodnica co wczoraj kupilam, tutaj 4zl, a w sklepie normalnym bym co najmniej 60zl jak nic zaplacila... albo spodnie co kiedys kupilam na wiosne takie z pasem ciazowym, tez chyba 3zl dalam czy iles, a w sklepie na pewno z 70zl... z GAPa bodajze...
i co najwazniejsze dla dzieci mozna super rzecyz trafic za grosze

Ja jutro planuje sie wybrac troche szaliczkow na wiosne sobie kupic bo widzialam super... ale byly po 4zl, a jutro beda po 2zl

90 - 86 - 82- 78 - 74 - 70 -66 -61 - 60

Moja historia odchudzania

bassienkaw jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-03-19, 09:15   #2588
ola_k11
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez hd2005 Pokaż wiadomość
tak, miałam 50

---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ----------

miałam ciężki dzień...
Rano pojechałam do gin. Okazuje się, że mój nieszczęsny mięśniak może spowodować wcześniejszy poród

Na początku walczyłam o to aby donosić ciążę do 4 mc a teraz się zacznie walka o donoszenie jak najdłużej... Na szczęście od 6 tygodni mięśniak się nie powiększył...
Dodatkowo odczuwam ból w okolicach serca. Gin zlecił wizytę u internisty. Dzisiaj miałam już EKG. Niby OK ale czeka mnie jeszcze echo serca. Niestety najbliższy wolny termin 15 kwietnia a potem wizyta u kardiologa.

No same super nowiny

Potem pojechałam do firmy. Poprawił mi się humor bo wszyscy byli tacy mili. Wymacali mi brzuszek na całego

Byłam mile zaskoczona bo przyznali mi premię za zeszły rok, mimo iż kryzys i wiem, że tylko nieliczne osoby dostały. Miło... mimo mojego L4. Szef podziękował za ostatni rok (że było ciężko itd, ze świetnie prowadzony dział, że dobre wyniki, że mi się należy bo to był trudny okres dla firmy i działu a daliśmy radę) Jednym słowem miło

Odwiedziłam redakcje i inne działy. Dostałam prezenty dla maluszka
Wrzucę potem zdjęcia

No to wrzucam
dwa pierwsze to zabawka - sprężynka (do przyczepienia do łóżeczka lub wózka)
dwa kolejne to poduszka dla noworodków zapobiegająca zgniataniu główki (nawet nie wiedziałam, że coś takiego istnieje )
Załącznik 2959804Załącznik 2959805Załącznik 2959806Załącznik 2959807
KOCHANA ZAKUPKI SUPER!!! a przedwczesnym porodem sie nie martw... nie ma co sie nakrecac, jeszcze przenosisz

Cytat:
Napisane przez hd2005 Pokaż wiadomość
Wchodzi wczoraj do domu, słyszy te wielkie pieśni, patrzy na mnie i mówi
"nie, kochanie, on zamiast piłki poprosi nad o baletki.Daj spokój z tymi pieśniami"
hahahaha dobre

no nie idzie Was nadrobic normalnie u mnie wszystko dobrze, kupilam nowy dywanik do czytej sypialni i nowe firaneczki i rolety i chyba jutro zrobie zdjecie i sie Wam pochwale
ola_k11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-19, 09:24   #2589
pilotka f16
Rozeznanie

Czesc dziewczyny
Przepraszam ale nie mam dzis sily Was nadrabiac - jakos zle sie czuje, źle spalam i teraz glowa i brzucho boli. Wogole sily nie mam na nic. Jutro na szczescie mam konsultacje u nowego lekarza..
Jeszcze 4 godzinki w pracy i uciekam do domu polezec...
Pozdrawiam Was wiosennie i uciekam do roboty
pilotka f16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-19, 09:26   #2590
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ola_k11 Pokaż wiadomość
KOCHANA ZAKUPKI SUPER!!! a przedwczesnym porodem sie nie martw... nie ma co sie nakrecac, jeszcze przenosisz

hahahaha dobre
i tak właśnie się nastawiam
dziękuję

Stary 2010-03-19, 09:31   #2591
pszczolka87
Zadomowienie

hej dziewczyny! ja tak tylko na chwilunie żeby się przywitać bo na zewnątrz dziś 11 stopni i wybieram się na spacerek z tatą napewno na chwilę wpadnę wieczorkiem
Jak ja bym chciała żeby juz było tylko coraz cieplej!! ale na wszelki wypadek lecę skorzystać z tej pięknej pogody buziole
pszczolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-19, 09:45   #2592
Lilka___
Rozeznanie

GG do Lilka___

Hej

Ale piękna pogoda dzisiaj, a ja muszę się za sprzątanie wziąć, wolałabym na spacer iść, a później na urodziny do taty.
karolcia fajny wózek, na allegro zamawiałaś?
hd głowa do góry wszystko będzie dobrze

Co do puszczania muzyki brzuszkowi, to ja kiedyś wyczytałam żeby czytać bajki bo po porodzie jak dziecko usłyszy głos mamy, który słyszało już w brzuchu to się uspokaja, no i żeby mówić do brzuszka.
Mam nadzieję, że moje dziecko po porodzie będzie spało tak jak teraz bo fika tylko w dzień, a w nocy śpi razem ze mną.

http://www.suwaczki.com/tickers/3jgxdqk32wzxdqwh.png
Lilka___ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-19, 10:00   #2593
karolcia228
Zakorzenienie

Cytat:
Misiulka komplecik do spania, rozmiar na słonia, ale dobrze w nim wygladam... wiec nie jest zle... najlepsze wczoraj w ciuchaczu ogladalam super staniki z Mark & Spencer... po 7zl bodajze, jeden byl z metką jeszcze... ale bez ramiączek i krój nie do końca mi odpowiadający, wiec nie wzielam, bez sensu by lezal... ale rozmiar wg tego kalkulatora co tutaj podalyscie link i lezal dobrze...
Drugi bez metek, ale nie widzialam by byl wogole uzywany, ale troche za maly... a piersi na pewno jeszcze urosna...
Nigdy nie grzebie w bieliznie... ale wczoraj z ciekawosci popatrzylam, bo pierwszy rzucil mi sie ten z metka w oczy, na oko w moim rozmiarze

Karolcia, a moze jakas ksiazka?
Dzis u mnie biblioteka nieczynna
Ale kupiłam sobie JOYa to poczytam
Byłam wczoraj w ciucholandzie, ale jakis kiepski, u mnie sa 2 fajne, ale musialabym isc na strone(przeplynac na 2 strone miasta) a nie mam dzis auta i nie chce mi sie isc taki kawal samej Moze wpadniesz pojdziemy razem

Cytat:
Napisane przez Lilka___ Pokaż wiadomość
Hej

Ale piękna pogoda dzisiaj, a ja muszę się za sprzątanie wziąć, wolałabym na spacer iść, a później na urodziny do taty.
karolcia fajny wózek, na allegro zamawiałaś?
hd głowa do góry wszystko będzie dobrze

Co do puszczania muzyki brzuszkowi, to ja kiedyś wyczytałam żeby czytać bajki bo po porodzie jak dziecko usłyszy głos mamy, który słyszało już w brzuchu to się uspokaja, no i żeby mówić do brzuszka.
Mam nadzieję, że moje dziecko po porodzie będzie spało tak jak teraz bo fika tylko w dzień, a w nocy śpi razem ze mną.

http://www.suwaczki.com/tickers/3jgxdqk32wzxdqwh.png
Znalazlam oferte na stronie mojego miasta, bo kupilam uzywany za dobra cene i w bardzo dobrym stanie

Bylam juz w sklepie, kupilam warzywka, serek zolty, buleczki
Zrobilam sobie wiosenne kanapki, i soczek z sokowirowki-marchewka, jabko, banan i kiwi pycha...odkąd mamy sokowirowke nie lubie pic innego soku...nie smakuja mi tak jak te

Wczoraj w Biedronce kupilam w promocji Truskawki

Stary 2010-03-19, 10:00   #2594
Siala_Bala
Zakorzenienie

Cytat:
To ja chyba odchowam małego psychopatę bo oglądam nałogowo Medycynę sądową, Dowody zbrodni, Kobiety zabijają (programy przedstawiające prawdziwe zbrodnie, morderców często seryjnych i śledztwa ustalające sprawców, badanie dowodów itd.) dr. House'a, Lost-ów.

Trochę mnie to martwiło na początku ale uznałam, że dzięki takim programom może będzie bardziej rozwinięte umysłowo bo ja zawsze rozkminiam co kto zrobił, jaki dowód z kim powiązać itd. Zawsze wszystkie zagadki rozwiązuję równo z programem xD

A tak w ogóle to Dzień Dobry

Wzrost 175cm. Start: 90,2
Plan minimum: 70
Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam)

Obecnie: 74,2kg
Siala_Bala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-19, 10:04   #2595
karolcia228
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Siala_Bala Pokaż wiadomość
To ja chyba odchowam małego psychopatę bo oglądam nałogowo Medycynę sądową, Dowody zbrodni, Kobiety zabijają (programy przedstawiające prawdziwe zbrodnie, morderców często seryjnych i śledztwa ustalające sprawców, badanie dowodów itd.) dr. House'a, Lost-ów.

Trochę mnie to martwiło na początku ale uznałam, że dzięki takim programom może będzie bardziej rozwinięte umysłowo bo ja zawsze rozkminiam co kto zrobił, jaki dowód z kim powiązać itd. Zawsze wszystkie zagadki rozwiązuję równo z programem xD

A tak w ogóle to Dzień Dobry
Dr House'a to ja tez lubie i to bardzo...a ja jakies kulinarne i romanse

Stary 2010-03-19, 10:09   #2596
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez pszczolka87 Pokaż wiadomość
[/COLOR]w ogóle włosy mi się tak zprały że zrobiłam się ruda... dziś pierwsze co usłzałam od siostry jak się z nią zobaczyłam to "ale z Ciebie rudzielec", potem to samo od męża jak wrócił do domku... masakra!! tak to jest jak na platynowe pasemka kładzie się czekoladową farbę[COLOR="Silver"]
Ja wreszcie doprowadziłam się do porządku, w pazdz poszłam malowac sie na blond do innej fryzjerki, wyszły rude po 2 tyg moja robiła mi balejaz blond tylko po wierchu i tak od początku listopada chodziłam aż wreszcie jakoś wyglądam.

Wczoraj pierwszy raz czułam jak dzidzia mnie do środka kopnęła
kopie od 21 do 23 z przerwami i rano od 9

Głowa mnie boli ale mam chęć na spacer... bo jest chyba ciepło.

Zaczęłam 20 tydzień

Edytowane przez Zuziunia
Czas edycji: 2010-03-19 o 10:12
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-19, 10:21   #2597
papeteria
Zakorzenienie

karolcia to faktycznie okazja super my też najpewniej kupimy używany
żabka smarujesz się? gdzie ci wyszły te rozstępy?
siala ja też lubie takie zgadki
papeteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-19, 10:21   #2598
ola_k11
Zadomowienie

Cytat:
Wczoraj w Biedronce kupilam w promocji Truskawki
truskawki !!!!!
ola_k11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-19, 10:22   #2599
papeteria
Zakorzenienie

a ja ugotowałam pomidorową a miałam ochotę na naleśniki ale jajec nie mam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-19, 10:22   #2600
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Siala_Bala Pokaż wiadomość
ha ha ha

Stary 2010-03-19, 10:27   #2601
karolcia228
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez papeteria Pokaż wiadomość
karolcia to faktycznie okazja super my też najpewniej kupimy używany
żabka smarujesz się? gdzie ci wyszły te rozstępy?
siala ja też lubie takie zgadki
Wiesz moze troche wczesnie go kupilismy, ale nadazyla sie fajna okazja, wozek jest dobrej firmy i w bardzo dobrym stanie
Rozmawialismy czy nowy jaki itd. Ale szkoda mi wydac z 1500zl na wozek a pozniej musze kupic spacerowke....dlatego jesli sie trafilo tanio i dobrze to jestem zadowolona
A mala szaleje

Stary 2010-03-19, 10:32   #2602
papeteria
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz moze troche wczesnie go kupilismy, ale nadazyla sie fajna okazja, wozek jest dobrej firmy i w bardzo dobrym stanie
Rozmawialismy czy nowy jaki itd. Ale szkoda mi wydac z 1500zl na wozek a pozniej musze kupic spacerowke....dlatego jesli sie trafilo tanio i dobrze to jestem zadowolona
A mala szaleje
Dokładnie masz racje.Sama też będe się rozglądać, żeby gdzieś na miejscu kupić.
Stary 2010-03-19, 10:35   #2603
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez papeteria Pokaż wiadomość
a ja ugotowałam pomidorową a miałam ochotę na naleśniki ale jajec nie mam
Ja chyba zrobię bigos taki postny bo mam kiszoną kapustę i szkoda aby się zmarnowała.
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-19, 10:42   #2604
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Cytat:
Napisane przez idealnecialo Pokaż wiadomość
Sliczne! Pokaz jeszcze się w tej z dzidziusiem! :P
Podrzucisz jeszcze raz linka do tej czarnej? szukam i szukam..

OK JUZ MAM! podalas potem nizej :P

A jak materiał?

I jak te drugie, te drozsze getry za ponad 30 zł? Jaki maja material?! I czekam na wiesci jakie są po praniu
Hej dziewczyny, jestem dopiero dziś
te drugie getry jeszcze nie doszły więc nie wiem jak po praniu, ale dam znać co i jak. Materiał sukienki wydaje mi się dobry gatunkowo

---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ----------

Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość
Dziewczyny pierwszy raz dołączam zdjęcia, więc jak mi nie wyszło, to przepraszam. To dwie bluzki i sukienka.

A no i sorki za to jak wyglądam, ale nie chciało mi się czesać i malować na noc...
Faaajne, dawaj linka

---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ----------

Cytat:
Kobiety wrzucam Wam ciuchowe łupy... kamizelka czarna i piżamka w owieczki to rzeczy Łucyjne
reszta moja... szlafroczek satynowy czarny, tutaj muse tylko paseczek dokupic, zwykly brazowy szlafrok do spzitala bedzie super na lato, pizamka całuśna... fajna... seksowna koszula nocna, do satynowego szlafroczku super bedzie...
moja ukochana spodnicka co nie oddaje zdjecie uroku boska jest... i zwykla bluzeczka pobiegowka...
praktycznie wszystko po 4zl, jedynie kamizelka Łucji, moja zwykla bluzeczka i koszulka seksowna za 5zl

No i brzuchol ciazowy
Fajne ciuchy Basiu, ja bym w życiu nie powiedziała, że Ty wazysz 85kg!

---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ----------

Cytat:
My właśnie wróciliśmy z zakupów, kupiłam leginsy i tunikę fioletową oraz wózek...muszę go odświeżyć i bedzie super, naprawdę fajna okazja taki typ..

Ja dzisiaj chodzilam lekko ubrana bo cieplo

A brzusia fajne...jestem zmeczona ide spac....jutro mam wolne i bede siedziec i czytac zalegosci
ja szaleję za takim wózkiem, tylko drażnią mnie te małe koła z przodu...Ale kolorystycznie i wzór no po prostu super!
anuszka1401 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-19, 10:48   #2605
belunia1985
Raczkowanie

mam prosbe do dziewczyn, ktore posiadaja psa i strzyga go. czy mozecie polecic jakiś dobry, w maire niedrogi zaklad gdzie strzyga psy? chodzi o warszawę. z góry dziękuję. (pytam, bo widzialam że niektóre dziewczyny pisaly o psich fryzjerach)
belunia1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-19, 10:49   #2606
karolcia228
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anuszka1401 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, jestem dopiero dziś
te drugie getry jeszcze nie doszły więc nie wiem jak po praniu, ale dam znać co i jak. Materiał sukienki wydaje mi się dobry gatunkowo

---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ----------

Faaajne, dawaj linka

---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ----------

Fajne ciuchy Basiu, ja bym w życiu nie powiedziała, że Ty wazysz 85kg!

---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ----------

ja szaleję za takim wózkiem, tylko drażnią mnie te małe koła z przodu...Ale kolorystycznie i wzór no po prostu super!
Powiem ci ze nie sa takie mala, ale sa pompowane i przod i tyl wiec super

Ja kupilam leginsy niby nie ciazowe ale rozmiar L i super pasuja na brzuszek, i sukienusie fioletowa na krotki rekaw, niby sukienka niby tunika

Stary 2010-03-19, 10:55   #2607
hd2005
Zakorzenienie

Dobra ZESTAW Z MISIAMI skończony

wieszaczek - 33,5 x 10,5 cm
trzy zawieszki, każda o średnicy 11,5 cm

Załącznik 2961501Załącznik 2961502Załącznik 2961503Załącznik 2961504

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-03-19, 11:01   #2608
hd2005
Zakorzenienie

Już mam ochotę zabrać się za kolejne bajkowe zestawy

Stary 2010-03-19, 11:06   #2609
Misiulka1
Zadomowienie

GG do Misiulka1

hd jake urocze te wieszaczki.
Lecę na pazurki, a potem do teściowej ma dzisiaj urodziny i imieniny.

29tc - 1230g
33tc - 1919g
37tc - 2538g
40t3d - 3440g, 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/xnw4pc0z1lc1asm8.png

Edytowane przez Misiulka1
Czas edycji: 2010-03-19 o 11:08
Misiulka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-19, 11:17   #2610
żabka19
Raczkowanie

hd nie dobijaj mnie wczoraj wieczorem lekko sie podlamalam przez te rozstepy ,ale juz mi przeszlo . M. probowal przytulac ,pocieszac ,ze i tak bedzie mnie kochal ,ale wkurzylam sie ,ze jak teraz wyskakuja to nie wiem co bedzie dalej..
papeteria smaruje sie od samego poczatku ciazy rano i wieczorem oliwka ,a w dzien 1 albo 2 razy vichy od 2 miesiecy (wczesniej seria z Rossmana).Wyskoczyly mi na dole brzucha ,w sumie to nawet bym ich nie zauwazylam ,ale ja sie czesto masuje i dotykam po brzuchu i poczulam 2 pekniecia :/ Dziwi mnie to ,ze wczesniej nic mi nie wyskoczylo bo na poczatku ciazy na maxa tylam ,a teraz jak waga mi sie zatrzymala to skora popekala
siala hehehe ,dobre
karolinka bardzo mi sie podoba ten wozek ,ktory kupilas i bylam zdecydowana na taki sam ,ale teraz mam metlik i juz sama nie wiem jaki chce. Musze isc do sklepu zobaczyc na zywo ,poprzymierzac sie ,poprowadzic ,juz nie moge siedoczekac

Bylam na spacerku ,pieknie i temperatura 13 stopni w sloncu

hd PIEKNE wieszaczki! Prosze powiedz mi jaka cena wywolawcza za nie?

Edytowane przez żabka19
Czas edycji: 2010-03-19 o 11:23
żabka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości