|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3391 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 10
Ja zwroty robie czesto i to w ramach tej samej kampanii. Faktycznie nowa faktura wystawiona jest na kwote pomniejsza o kwote zwrotu, ale jezeli chodzi o uzyskanie np. 50zl by nie placic za realizacje malego zamowienia to juz nie jest pomniejszane.
Przykladowo: W I terminie zamowilam kosemtyki za prawie 400zl. Potem dokonalam zwrotu za ok. 17 zl. W II terminie zamowilam kosmetyki za 52zl. Odjeli mi te 17zl przy placeniu faktury za zamowienie w II terminie ale nie policzyli mi kosztow realizacji malego zamowienia choc wg tego jak mowicie - mialabym zamowienie na mniej niz 50zl. ---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- @sylllvia89 W COKu nie mozna dokonywac zakupow z oferty demo. A katalog obowiazuje zawsze do srody. Tak wiec np. z katalogu 4 bedzie mozna dokonac zakupow do przyszlej srody tj. 24.03 wlacznie. |
![]() ![]() |
![]() |
#3392 |
Zakorzenienie
|
wlasnie zrobilam alarmowe zamowienie głównie z netto z szybkim odbiorem w COKu na troche ponad 50 zł i nie ma krop
![]() ![]() pamietam dziewczyny, ze tez tak robilyscie tylko nie moge sie doszukac czy w koncu ktorejs sie to na cos przydalo? w sensie reklamacji jak nie przyszlo cos i obnizylo prog zamowienia, a nie byly widoczne kropy? bo jak bozie kocham bede sie wsciekac jak mi zrobia problemy ![]()
#3393 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3394 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak tak zrobilam zdjecie jak napisalam wyzej ![]()
![]() |
#3395 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() domowisz z 1 produkt i bedzie ok. ps.skasuj sobie vichy, bo sie konkurs zakonczyl ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3396 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3397 |
Raczkowanie
|
pewnie jest tak jak z kredką diamentową nowością K4 moje konsultantki miały ją jako BRAK W MAGAZYNIE PRODUKCJA ZAKOŃCZONA PROSIMY NIE ZAMAWIAĆ :/ pewnie mają tak wiele błędów w systemie że sami nie wiedzą co i jak...
![]() |
#3398 |
Zakorzenienie
|
czemu nie ma nowej serii Planet SPA w demo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3399 |
Raczkowanie
|
witam Kobitki.Jestem nowa i na forum,i jako KK.Dzis bylam na szkoleniu,piszecie,ze zestawy sie nie zmienily. U mnie sie troszke pozmienialo.Po kolorowce w 1,zestawie zmienili cien na pojedynczy w odcieniu Jeans,i kolor blyszczyku.2.zestaw szmineczka zmieniona na UCR i cienie, na okragle poczworne,perfumki zostaly.Z poziomu 1,wypadl z 2 zestawu zel myjacy na dzien i na noc a na jego miejsce wrzucono kuracje intensywnie nawilzajaca,3 zestaw tez zmieniony,obecnie jest,oliwkowa maseczka do twarzy,scrub do ciala,kuracja do stop,serum ujedrniajace do szyi i dekoltu i albo maseczka do wlosow albo krem do ciala,nie jestem pewna-oczywiscie wszystko OLIWKOWE.
To jakis cud ze trafilam na was,od 3 dni was czytam,i doczytac sie nie moge ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3400 |
Konto usunięte
|
mycha29
![]() witamy serdecznie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3401 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3402 |
Rozeznanie
|
Zamówienie na III termin z kat.4 złożone.
Czerwona kropa - Gruboziarnisty peeling do stóp z Zieloną herbatą i Miętą Żółta kropa - Gruboziarnisty peeling do stóp Korzenne aromaty z oferty internetowej Nic nie usuwałam, zobaczymy a nuż przyjdzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3403 |
Raczkowanie
|
dziewczyny z okregów prognozujacych i nie tylko :P te które składały juz zamówienie z kat 05 :P czy któras zamawiała może pierscionek z oferty specjalnej internetowej?? Przychodza?? bo musze jakos dwie klientki wynagrodzic i chciałabym zamówic im po tym pierscionku,beda sie mega cieszyły
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3404 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3405 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3406 |
Zakorzenienie
|
przepraszam za wprowadzenie w błąd- zestaw ukazany jest w HT do kat.6 (w rogu ostatniej strony)
|
![]() ![]() |
![]() |
#3407 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3408 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a ja też mam pytanie: czy nie wiecie jaki odcień powinnam wybrać tego podkładu ktory się dostanie w prezencie przy zakupie 3 tych nowych tuszy z kat 5, jeśli uzywam odcienia almond z rozswietlajaco-antystresowego podkladu? ---------- Dopisano o 01:02 ---------- Poprzedni post napisano o 00:13 ---------- Taste czy ten szampon do włosow jasnych to działa na tej samej zasadzie co Maribel który usuwał żolty odcien blondu? bo też mial wlasnie taki niebieski kolor ten szampon Edytowane przez Oja 84 Czas edycji: 2010-03-18 o 23:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3409 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 01:53 ---------- Poprzedni post napisano o 01:44 ---------- Tak w ogóle to ten k05 raczej nie jest zbyt ciekawy i coś czuje że ledwo wyciągnę z niego te swoje minimum ![]() ![]()
Dieta "cud" czas Start... 91,5 - 87,5 - 85,0 - ?? Edytowane przez smerfetka25 Czas edycji: 2010-03-19 o 00:44 Powód: lit |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3410 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3411 |
Zakorzenienie
|
ja uzywam tego szamponu, nie mam porównania z innymi, ale n opakowaniu jest napisane, ze "likwiduje brzydki zielonkawy odcień";
#3412 |
Raczkowanie
|
Ja mam straszne smaki na uniwersalna kredke do makijazu z k04,odcien Sheer Delight,bo na fotce modelka ma nia niby usta zrobione a poluje na cos takiego.Powiecie mi moze,czy faktycznie jest taka jak u niej na ustach?Czy lepiej dac sobie spokoj?
Drugie pytanko dotyczy pudru w kremie do stop,klientka chce ale ma obawy czy nie zostawia np.bialych sladow na stopach? 3pytanko jesli mam zamowienia skladac dzis normalnie to przez necior slyszalam ze mozna do niedzieli czy to prawda? |
![]() ![]() |
![]() |
#3413 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3414 |
Raczkowanie
|
Maseczka do twarzy SPA Tajski Kwiat Lotosu jest po prostu rewelacyjna! Pięknie pachnie, ma kremową konsystencję która potem "zasycha" na twarzy i zmienia kolor na biały. Świetnie oczyszcza. Nabrałam smaka na resztę serii...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3415 |
Raczkowanie
|
Wlasnnie tak myslalam
![]() Dzis mam dostac swoja 1 paczuchne,obudzilam sie o 6stej rano i siedze jak na szpilkach.Myslalam ze tylko 1 zamowienie zloze a tu dzis telefony i cos domawiaja takze chyba cos sie uzbiera.Przyznam ze troche nie wierzylam w swoje sily. Edytowane przez Mycha29 Czas edycji: 2010-03-19 o 09:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#3416 | |
Raczkowanie
|
Mycha29 witam i życzę powodzenia
![]() ![]() ![]() ja mam ten tropikalny krem do rąk z masłem shea i jak dla mnie jest super ![]() ![]() dziś czekam na paczuchę z II terminu ![]() domówiłam sobie ten zestaw 5 za 25 z kat 04 - będzie na gratisy ![]() widzę ,że nie wszystkich zachwyca kat 05, mam nadzieję ,ze moje klientki poszaleją jak ja w tym katalogu ![]() ---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3417 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny kochane!
Mam problem z moją konsultantką, to znaczy jest bardzo miłą osobą, ale strasznie trudno się z nią skontaktować, a to ma coś nie tak z telefonem, a to jej się popsuł, zmienia numery i dodzwonienie się do niej graniczy z cudem. A mieszka na tyle daleko ode mnie, że nie opłaca mi się jeździć do niej do domu za każdym razem, żeby złożyć zamówienie, tym bardziej, że kosmetyki też ja odbieram od niej. Nie jestem jakąś super klientką, ale zamawiam na każdy katalog za te 50-80 zł. No i teraz nie wiem co robić, bo w zasadzie to naprawdę sympatyczna Pani, dostałam na nią namiar przez stronę Avon (wysłałam formularz ze strony), jak się przeprowadziłam i nie znałam na miejscu żadnej konsultantki. Dodam jeszcze, że głupio mi jej coś powiedzieć, bo jest w wieku mniej więcej mojej mamy i jakoś tak nie wypada. Z drugiej strony denerwuje mnie to, że muszę kilka dni z rzędu dobijać się do niej żeby coś zamówić, nie zawsze z sukcesem. Problem w tym, że dalej nie znam żadnej konsultantki tutaj na miejscu, podpytywałam znajomych, ale raczej nikt się nie orientuje. Dodam, że mieszkam w Głogowie na Dolnym Śląsku. Gdyby któraś z Was przypadkiem była z tych okolic albo znała jakąś sympatyczną konsultantkę to bardzo proszę o pomoc. ![]()
S. Hrabec, F, Pepłowski, Wiadomości o autorach i dziełach cytowanych w Słowniku Lindego ![]() Edytowane przez Monniq Czas edycji: 2010-03-19 o 10:27 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3418 |
Przyczajenie
|
![]()
Mam pytanie czy któraś z Was brała udział w konkursie avonu mega za mini, ja tak wysłałam smsa to pojakimś czasie dostałam wiadomość zwrotna ze wygrałam nagrode i ze lista zwycieezców z nagrodami bedzie opublikowana w strefie avonu a ja jej tam nie widze. Czy któraś z Was ma taka listę albo ją widziała, bo nie wiem co jest grane...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3419 |
Raczkowanie
|
no dziewczynki faktycznie maje już przychodzą na pierwszy termin z 4 miałam brak i puściłam drugie zamowienie z 4 i juz mam maje zafakturowaną
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3420 | ||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Avon mega za mini
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:42.