|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3241 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wielkie oszczędzanie! Kto ze mną? :)
Cześć!
U mnie ostre oszczędzanie ![]() ![]() ![]() Co do konta, polecam mBank. Jak do tej pory to moje najlepsze konto. Co do diety, ja zaczęłam od poniedziałku jeść mniej a częściej. Zobaczymy jaki skutek będzie.
Edytowane przez bravvurka Czas edycji: 2010-03-18 o 17:36 Powód: edit |
![]() ![]() |
![]() |
#3242 |
Wtajemniczenie
|
50zł - paliwo... weekend w szkole mnie czeka
![]() 3zł - glamour - ze względu na niższą cenę wziełam.. hmm, tak wiem, należą się baty mimo wszystko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3243 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ja dziś ze swoich tylko 1 zł na kawę z automatu wydałam jeszcze 6 zł na xero i 30 na szczepionkę dla kicia ale to mama odda ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3244 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3245 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3246 |
Zakorzenienie
|
Dziś 2,58zł ale tak mi się chciało czegoś słodkiego, że musiałam
![]() Poza tym nic. Otworzyłam dziś konta w mBanku- eKonto, eMax i eMax Plus. Poczytam coś o nich teraz dokładniej i zobaczymy jak to wyjdzie wszystko ![]()
#3247 |
Konto usunięte
|
odnosnie kont oszczędnosciowych gdzie najtaniej?
czyli; -prowadzenie0zł -przelewy0zł -wyplaty w wszystkich bankomatow 0zł??? ja mysle nad bzwbk bo dają 100zł za otworzenie konta ![]() wie ktos co i jak? |
![]() ![]() |
![]() |
#3248 |
Wtajemniczenie
|
bilans dnia dzisiejszego:
- kawa na uczelni - 1.50 - 1/2 kebaba - 4.00 - ksero - 0.40 - bilety - 3.40 - fanta w puszce - 1.69 Spędziłam dzisiaj kilka godzin w drogerii i znalazłam cudny zapach Calvina Klein'a ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3249 |
Zakorzenienie
|
dzisiaj -3,60 na słodkości
![]() ![]() od wczoraj wrzucam do skarbonki wszystko poniżej 50gr ![]() ![]()
#3250 |
Wtajemniczenie
|
Dzisiaj trochę poszło, ale jestem już tak wkurzona na moją szefową, że musiałam sobie osłodzić wolny czas
Czekoladą Milką(zjedzone 6 kawałków) -2,79 Colą na mieście - 3,69 Colą do domu(2 raz większa i tylko o 30 groszy droższa) - 3,90 Dużą paczką zapałek 2 zł(to do domciu ![]() Glamourem(bo wspomniane zniżki) 3 zł In style marcowy - 1 zł ![]() Razem = 15 zł z groszami ![]() ![]() ![]() Ale za to mamcia mi dziś podała paczkę, jedzenia troszkę starczy, ale cholera nie miałam gdzie upchnąć tego już w zamrażalce, więc musiałam wyjąć kilka rzeczy z których coś muszę na dniach zrobić i od razu zjeść;/ Chyba, że jutro wieczorem będę mieć czas na renament lodówkowy A jutro o ile mnie nie wezmą wcześniej do roboty na stadionnn! Jadę po ciuszki w końcu ![]() ![]() Edytowane przez joyeuxe Czas edycji: 2010-03-18 o 21:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#3251 |
Zakorzenienie
|
ja byłam na zakupach dzisiaj i sporo wydałam, ale połowę rzeczy kupiłam na urodziny Tż, prawie wszystko niezbędne, tylko później zgłodnieliśmy z Tż i poszliśmy coś zjeść i poszło 30e
![]() zostałam konsultantką avonu zawsze troszkę grosza wpadnie dodatkowo |
![]() ![]() |
![]() |
#3252 | ||
Zakorzenienie
|
mam weekend, dziś ranne zakupy:
- 10 wafelków Lachita 65gr 9,99 - kalafior z przeceny 1,99 - rzodkiewki z przeceny 2 pęczki 1,20 - nesvita 3 w cenie 2 3,39 - jagodzianka 1,40 - 2 serki wiejskie 2,90 - otreby pszenne 0,69 a teraz idę do tesco... na kolejne zakupy ![]()
kocham kawę ![]() ![]() hybrydy moja nowa pasja ![]() Być może ten, którego kocham Jest moich marzeń wiernym cieniem I jeśli o mnie śni po nocach, jest moim życiem i spełnieniem ![]() ( 26.07.2008 forever )
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#3253 |
Zakorzenienie
|
foltynka a czy ty czasem na dukanie nie jesteS????
u mnie przeznaczam na zakupy dziś 50 zł ( warzywa i wędlinkę ) wczoraj na pampersy i mleko poszło 70 zł ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3254 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() kurcze wczoraj dzwonili do mnie agencji pracy czy nie chciałabym popracować w weekend, ale niestety musiałam odmówić bo kolokwium z matmy w piątek a ja muszę sporo nad tym posiedzieć, a tylko w weekend mam czas ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3255 | ||
Zakorzenienie
|
Sybillla ja nie stosuje zadnych 'gazetowych' czy ksiażkowych diet, sama sobie ukłądam diete, na podstawie tego co wyczytalam w necie itd.
![]() ![]() teraz wrócilam z tesco: - 2 serki wiejski 3,30 - pomarancza 2,35 - ptasie mleczko 9,98 (ur. szwagierki ![]() - dezodorant 7,99 (dla taty- mama oddała mi kase ![]() - 4 żubry 8,99 - chlebek fitness 2,85 - serek szczypiorkowy 1,59 - delicje tescowe 1,39 - kiwi 5 szt 2,00 - keczup 2,85 - polędwica drobiowa 2,11 = 49,44 ![]() ![]()
kocham kawę ![]() ![]() hybrydy moja nowa pasja ![]() Być może ten, którego kocham Jest moich marzeń wiernym cieniem I jeśli o mnie śni po nocach, jest moim życiem i spełnieniem ![]() ( 26.07.2008 forever )
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#3256 |
Zakorzenienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;17983026]odnosnie kont oszczędnosciowych gdzie najtaniej?
czyli; -prowadzenie0zł -przelewy0zł -wyplaty w wszystkich bankomatow 0zł??? ja mysle nad bzwbk bo dają 100zł za otworzenie konta ![]() wie ktos co i jak?[/QUOTE] Za konto płacisz 7zł/mies, chyba, ze co miesiac przelejesz tam min. 1000zł. Przelewy do innych bankow 0,5zł. I nie jestem pewna czy ma bezplatne wypłaty we wszystkich bankomatach - chyba tylko w BZ WBK. Wg mnie sie nie opłaca. Już lepiej założyć w mBanku eMaxa Plus. 4% w skali roku, kapitalizacja miesięczna i jeden przelew w miesiącu za darmo (jak potrzebne Ci pieniądze na już), za drugi płaci się 5zł. Nie ma wymogu przelewania pieniędzy co miesiąc. A %% rosną od 500zł. Ja teraz zamierzam działać tak, że gotówkę potrzebną na życie będę miała na zwykłym eKoncie, a na eMaxie oszczędności i niech sobie rosną ![]() ![]()
#3257 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3258 |
after hours
|
pamiętajcie też o tej jednodniowej lokacie.
4,5 % od kapitału i 4 % od odsetek |
![]() ![]() |
![]() |
#3259 |
Zakorzenienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;17990519]JA CHCE wlasnie zeby mi tam wypłata wpływała, bo mam w pko sa ale starsznie zdzierają 8,50mies, chce tam przeniesc gdzie mam graTIS prowadzenie konta.[/QUOTE]
Dla mnie przelewy za 0,50zł to nie jest bezpłatne prowadzenie konta. Zwłaszcza, że jest wiele innych banków, które nie mają takich opłat. Poza tym w WBK jest coś takiego, że oni oddają 1% z transakcji. Żeby leciały %% od oszczędności trzeba założyć dodatkowe konto oszczędnościowe. A ją trzeba podpisać na jakiś termin, żeby się codziennie odnawiala? Czy mogę w każdej chwili zrezygnować?
...Popatrz prawdzie w oczy On Cię zauroczył... Cinderella is a proof that a new pair of shoes can change your life Edytowane przez Shiruvii Czas edycji: 2010-03-19 o 11:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#3260 |
Zakorzenienie
|
Ja oszczędzam na laptopa i prawko. Cóż, jestem w trakcie szukania pracy, a na razie mój fundusz miesięczny to 1000zł, z czego 450 mi zżera stancja na dzień dobry, plus musze wyzywić siebie i kota i jakos sie utrzymać :P Cóż, jakby mi sie 100zł udało miesiecznie oszczedzić to byłabym z siebie juz zadowolona
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3261 |
Zakorzenienie
|
kupiłam gel FARMONA za 17 zł nalezą mi sie baty weszłam tylko po pampki na basen dla córci i się skusiłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3262 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cześć dzieczyny.
![]() U mnie nieźle - wczoraj: - 2.89zł masło kakaowe Ziaja ![]() Dziś: + 13.50zł z allegro ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3263 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3264 |
Zadomowienie
|
ja wydałam 8,50 na czekoladki dla taty bo ma imieniny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3265 |
Komplikatorka
|
Ja postanowiłam że trudno z lutowej wypłaty odłoże może 100 zł i będzie dobrze. Trafiło mi się kilka okazji a trochę rzeczy mi się spodobało tak więc, wczorajsze zakupy:
- spodnie Reserved 79,90 - branzoletka Reserved (zakochałam się :zakochany ![]() - bluzka z pszczółką ![]() - bluzka NY - 34,90 - bluzka Vero Moda 29,90 - bluzka Vero Moda 39,90 ( dla mamy) - kamizelka Reebok -śliczna malinkowa - prezent od TŻ-ta - jutro muszę kupić kwiaty dla teścia na imieniny do prezentu - ok. 50 zł Od 31 marca znów zaczynam oszczędzać.
#3266 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dlatego wole kupować na lumpie za 79 zł mam cały wór ciuchów.. pojedyncze modele, niespotykane wzory ![]() ![]() ![]()
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3267 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ja kocham lumpy, nie sztuka kupic cos drogiego i cos co ma duzo kobiet, co to za sztuka miec cos czego nikt nie ma i za 6zł np ![]() a ja zapakowałam cały samochód ciuchami, butami,torebkami i jutro 5.30 jade na targ sprzedac to wszystko. moze mi sie uda ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3268 |
Wtajemniczenie
|
Dziś
50 zł buty 35 koszula biała tunikowa 30 zł jakaś tunika 15 portfel 20 leginsy wet look 4.50 bilet dobowy;( 3 zl - napoj 1.50 lu petitki goo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3269 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3270 |
Zakorzenienie
|
wydałam właśnie 60zl na marynarkę z all
![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:00.