|
|
#1022 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Betterware
I znów iskierka nadziei
złapałam timer do jajek
|
|
|
|
#1023 |
|
Rozeznanie
|
Vanilla a jak to to robisz? Cały czas klikasz ?
|
|
|
|
#1025 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#1026 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1027 |
|
Rozeznanie
|
Ja robiłąm 5 zamówien dla dziewczyn które same ni mogły i bardzo prosiły. Poddałam sie po 5 godzinach przy realizacji ok 40 %.
|
|
|
|
#1028 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1029 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja na chwilę obecną mam 8 brakujących produktów- jeśli do końca dnia ich nie złapię to kończę to zamówienie. Mam już 60p więc za przesyłkę nie zapłacę, braki spróbuję domówić w przyszłym tygodniu bo też mam na 50p więc może uda się coś wtedy złapać
|
|
|
|
#1030 |
|
Raczkowanie
|
No i chyba na dzisiaj koniec, pozostaje jeszcze próbować cos złapać ze zwalnianych zamówień, no i jeszcze jeden piątek został....
Osobiście jestem juz zmeczona tą sytuacją, ale przeczekam, tyle że nie nastawiam się chwilowo na jakieś obroty czy budowanie super struktury bo moje dziewczyny które ostanio zapisałam są po prostu zawiedzione.
|
|
#1031 |
|
BAN stały
|
Czy dzisiaj był dzień dostawy? Jak się spojrzy w braki na 19.03 (to chyba dzisiaj?
) to aż uwierzyć nie można - 77 pozycji w brakach
|
|
|
|
#1032 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1033 |
|
Raczkowanie
|
Mimo tych wszystkich niedogodności zapraszam na spotkanie:
01.04.2010 Wrocław, Hotel Duet, ul. Mikołaja 47/49
|
|
#1034 |
|
Raczkowanie
|
Wiecie co? a ja nadal czekam na moją paczkę
próbowałam dzisiaj dzwonić do nich ale tylko straciłam swój wolny czas ah...
|
#1035 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie sponsorka wyjaśniła mi jedną rzecz. Jak np. przy pokrywce (39334) pojawia nam się -723 to znaczy, że tyle pokrywek jest w magazynie ale są wstrzymane...
|
|
|
|
#1036 |
|
BAN stały
|
Witam Wszystkich! Pierwszy raz jestem na forum więc chciałbym się przywitać
|
|
|
|
#1037 |
|
BAN stały
|
Witaj
Jeśli macie jeszcze siły na zamówienia, możecie się logować i zamawiać. Przybyło nieco towaru z wstrzymanych zamówień które się przeterminowały. Poza okrągłymi pokrywkami ochronnymi mam wszystko co chciałem... No dobra... torby na ubrania nie mam ;( Powodzenia....owocnej nocki |
|
|
|
#1039 |
|
BAN stały
|
Ja wczoraj dzwoniłam bo zamawiałam w piatek paczke dla kumpeli i siebie.Ja dostałam paczke w czwartek a kumpela jeszcze nie! Okazało sie ze te wszystkie paczki co byly ''niezanane'' byly realizowane dopiero w poniedziałek i maja termin dostawy na 22 marca! Kumpela juz sie denerwuje bo klientki ja dopytuja o produkty a to jej pierwsze zamówienie.
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1040 |
|
Przyczajenie
|
Witam mam małe pytanko.Jeżeli wczoraj wstrzymałem zamówienie np. o godz.10 a dzisiaj wchodzę na stronkę niech będzie o godz. 9 siedzę poluje dalej na braki chciałbym tak np. próbować do godz.12.Czy o godz. 10 moje wstrzymane zamówienie przepada(będąc cały czas na zamówieniu).-dzięki za odpowiedz
|
|
|
|
#1041 |
|
BAN stały
|
Może przepaść - zamówienie wstrzymywane jest niby na jeden dzień, ale czasem bywa to 20 godzin. Nie wiem, czy mogą zlikwidować, jeśli zamówienie jest otwarte, ale lepiej nie ryzykuj
![]() Ja po zamówieniu, brakuje mi 7 rzeczy na jakieś 25. Kilka nadsponsorka obiecała pomóc zorganizować. I z przyzwyczajenia podobierałem do 100 punktów :/ |
|
|
|
#1042 |
|
BAN stały
|
Trudno powiedzieć. Posiedzisz to sprawdzisz, bo wątpię żeby ktoś tego próbował
![]() Dzięki takiemu zachowaniu (a ja sobie posiedzę i popilnuję...może coś się trafi) w piątek mało komu udało się zalogować. Jeden sobie siedzi i waruje, bo może dobije jeszcze jeden produkt, a inny nie może zamówić nic, bo strona pełna i logowanie zablokowane. Dziękuję wszystkim którzy tak pilnują swojego zamówienia będąc ciągle zalogowanymi. Dzisiaj ślę maila odnośnie zmiany w systemie Better, wprowadzającej limit okresu przebywania na stronie od zalogowania. 10, a może 15 minut każdemu wystarczy żeby złożyć nawet najdłuższe zamówienie , a przynajmniej tacy doskonali "ochroniarze" (czyli Ci którzy chronią swoje zamówienie przez kilka godzin przed brakiem jeden pozycji) będą mieli również problem wielu prób logowania. |
|
|
|
#1043 |
|
Przyczajenie
|
mam zamówienie na 115 pkt. a ledwo nazbierałem 36 takie braki -chce chociaż na darmowa paczke nazbierac(2 zamówienie w tym miesiacy)porażka .Jestem przedstawicielem wielu firm ale tu ....
W FM jak zamawiam na paczke czekam czasami mniej jak doba.Pozdrawiam Staram sie być cierpliwy
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1044 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Sudik, nie przesadzaj, zobacz ile osób jest na Wizażu czy Naszej Klasie jednoczesnie zalogowanych i strona jakoś nie pada. Ja od poniedziałku do piatku robię tylko MLM i jestem w trasie. Myślisz że to przyjemność w każdej możliwej przerwie logowac sie i sie nie zalogować a jeśli juz to po 5 min czekania na przyjęcie każdego kodu bądż odrzucenie? W normalnych warunkach 15 min wystarczy żeby zrobic zamówienie, niestety, ale nie w tych co teraz. Sam pisałes że 40 mint ostatnio robiłeś 1 krótkie zamówienie. Sa tacy co i dłużej, bo w takim tempie system pracował. Rozumiem wszystkich którzy próbują wszelkimi sposobami zrealizowac zamóienia, które przyjęli i apeluje o spokój. Dajmy czas Firmie na wyprowadzenie tego wszystkiego na prostą. Miejmy nadzieję, że od maja będzie juz wszystko normalnie działać. Edytowane przez babulenka Czas edycji: 2010-03-20 o 10:15 |
|
|
|
|
#1045 |
|
BAN stały
|
Przed tygodniem rzeczywiście ciężko było wpisać kod produktu i doczekać się kiedy pojawi się na liście (bądź info o braku). Ale czy wczoraj też mieliście taki problem? Mi jak wczoraj w końcu po 40minutach się zalogowałem na stronę, sprawdzenie kilkunastu produktów nie zajęło więcej niż 2 minuty, jednocześnie trzymając w jednym ręku słuchawkę i rozmawiając z Biurem.
Problem w tym babuleńko, że firma postanowiła zabezpieczyć serwer przed "zgonami" z przed tygodnia i ograniczyła ilość osób zalogowanych jednocześnie. Tak jak mówiłem wcześniej, moim zdaniem dwie opcje, albo zrobią porządnie i na porządnym sprzęcie system dla klientów (bo jakoś jednak te firmy O. A. i F. sobie dają radę a konsultantów ohoho więcej), albo jeśli chcą blokować ilość jednoczesnych użytkowników to niech pomyślą, ajk zrobić żeby sobie ktoś nie siedział w piątek od 7.30 do 13.30 zalogowany. Taki jeden, drugi, trzeci....przez te 2-3 godziny kiedy jest szał zamawiania blokują dostęp kolejnym kilkudziesięciu osobom. Przeżyję jeszcze jeden piątek walki o "wbicie" na serwer, ale mam nadzieję że korzystając z zamknięcia miesiąca/otwarcia kolejnego Bett zrobi w końcu coś porządniej, abyśmy jeśli już trafiają się problemy z towarem (które potrafię zrozumieć) nie **** i **** za to, że nawet nie możemy sprawdzić czy coś się uda zamówić. Towar to znacznie trudniejszy problem niż poprawki ze strony informatycznej. * - wygwiazdkowania autora wątku
Edytowane przez Sudik Czas edycji: 2010-03-20 o 10:29 |
|
|
|
#1046 |
|
Przyczajenie
|
betterware
mam pytanko czy można sobie w jakiś sposób zarezerwować produkt?????????????
|
|
|
|
#1047 |
|
BAN stały
|
Dot.: betterware
Jeśli nie jest obecnie dostępny to niestety nie możesz zarezerwować. Jeśli jest dostępny to otwierasz zamówienie dodajesz produkt i wstrzymujesz zamówienie. Masz towar bezpieczny na jakieś 20-24h (różne opinie na ten temat).
|
|
|
|
#1048 |
|
Rozeznanie
|
Sudik, a przecież strona otwarta tzn zalogowana, a nie uzywana po pewnym czasie sama sie wyłącza i trzeba logowac sie ponownie.
Poza tym w tej sytuacji ja całkowicie zlikwidowałabym możliwość wstrzymywanie zamówień , bo i o kombinacje wszelakie jak i nawet sabotaż nietrudno. |
|
|
|
#1049 |
|
BAN stały
|
Nieużywana w ogóle pewnie traci ważność sesji, ale jeśli raz na paręnaście minut sobie klepnę jeden numer artykułu to już wystarczy żeby była aktywna tak długo jak zechce.
A co do wstrzymywania zamówień bądź moim zdaniem lepszego wstrzymywania wysyłek obiecałaś babuleńko porozmawiać w czwartek. Jakieś opinie? |
|
|
|
#1050 |
|
Rozeznanie
|
Tak, rozmawiałam, przekazałam naszą sugestię. Nie dostałam konkretnej odpowiedzi, poza tya, że system generuje za każdym zamówieniem jednoczesnie fakturę, dlatego niemożliwe tez jest dobicie to tego zamówienia czegoś jeszcze. Tak że nasza wizja cząstkowego zamawiania przez kilka dni i jednego wspólnego fakturowania raczej pozostanie w sferze marzeń.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:29.

złapałam timer do jajek

bardzo tu miło i sympatycznie