|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2732 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2733 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III
|
![]() ![]() |
![]() |
#2734 |
Zadomowienie
|
witam was z Polski...bylam wczoraj na usg....bedziemy mieli Łukaszka Michała, mały ma 300 g i 21 cm...jestesmy w 21 tyg a ja mam na plusie 3,5 kg...wszystko ok, ogladalismy czy maly nie ma wilczej wargi, czy pecherz ok i wogole duzo roznych pomiarow, chyba z 20 min te usg bylo....
|
![]() ![]() |
![]() |
#2735 |
Rozeznanie
|
mam przeogromna zgage
![]() ![]() mlmFm dobrze ze ci wykryli ze szyjka sie skraca. odpoczywaj i nie martw sie wszystko bedzie dobrze, jeszcze mozesz urodzic po terminie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2736 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zazdroszcze, ja ostatnio bylam na kabarecie Moralnego Niepokoju w kongresowej bylo bosko tylko bilety po 180zl :/, ale to moj ulubiony kabaret i kocham Pakosie i Gorskiego 21 50 Polsat |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2737 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2738 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- Idealne pokazuj brzuchola bo nie bylo jeszcze ;P ---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ---------- Moze ja zrobie fotki wozka i ubranek nowych hmmm |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2739 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale moje gratulacjie, no moje USG tez trwalo 20minut, bo mierzenie no i corcia ruchliwa ![]()
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2740 |
Zakorzenienie
|
niezawsze ja tez sie nudze w domu za to tz juz prawie w holandii
![]() muminek to gratulujemy synka ![]() a mnie dzisiaj babcia pocieszyla... mowi do mnie co tak cie na buzi wysypalo? zawsze mialas taka ladna buzie a teraz... (nie dokonczyla ale domyslilam sie co ma na mysli poza tym jak bym jakis wplyw na to miala od poczatku ciazy mnie az tak nie wysypalo jak teraz...) ---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ---------- niezawsze wklejaj!!!!! ---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ---------- a ja ide z psiakiem na krutki spacerek co prawda mial dzisiaj juz ich sporo ale na wieczor tez biedaczysko musi opruznic pecherz
#2741 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzięki za info o "wyznaniach gejszy" - obejrzę ![]() No tak, napisałam, że obejrzę a teraz do mnie dotarło, że o tej godzinie to pewnie będę już spała ... Edytowane przez hd2005 Czas edycji: 2010-03-19 o 19:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2742 |
Zakorzenienie
|
hd fajnie z tym teatrem
muminek gratulacje ![]() basia84 wspolczucia ze zgaga wiem co czujesz niezawsze dawaj fotki anoxa naprawde polecam glinke czerwona lub zielona dwa razy w tygodniu jako maseczke,po tym zabiegu koniecznie jakis kremik może od razu nie bedzie spektakularnych efektow, ale działa i ma mnostwo bogatych składników, na pewno nie zaszkodzi .Ja z twarza juz lepiej, pory zmniejszone , buzia wygladzona, walcze jeszcze z dekoldem i z przebarwieniami potradzikowymi na skroniach a mój mały właśnie się rozszalał, a ja zaraz oglądam lejdis , ale bede was podglądać bo nie mam telewizorka ale oglądam na kompie ![]() Edytowane przez papeteria Czas edycji: 2010-03-19 o 19:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#2743 |
Zadomowienie
|
W brzuchu 101cm (mysle ze w te 2 dni nie jest wiecej
![]() Waga byla prawie 5 kg wiecej.. Troche sie obawiam.. Niby nie duzo.. ale patrze na wage w tym tyg w poprzedniej ciazy.. Wazylam w tym tyg podobnie. Ale wtedy potem to sie dopiero rozkrecilo i sie obzeralam i roztylam.. I to nie byla woda w organizmie tylko tluszcz.. Bo nawet nog nie mialam troche spuchnietych.. |
![]() ![]() |
![]() |
#2745 |
Zakorzenienie
|
idealneciało ładny
![]() niezawsze super zakupy |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2746 |
Zakorzenienie
|
idealnecialo sliczny brzusio i juz calkiem spory naprawde piekna pileczka
niezawsze super zakupy a z jakiej to firmy ten wozeczek? papateria ale ja mam zaledwie trzy wypryski na policzkach dwa na lewym jeden na prawy a ta zaczela wyolbrzymiac poza tym mam nadzieje ze po ciazy przejdzie bo nigdy wczesniej nie mialam problemow z cera a teraz poogladam lejdis a w miedzyczasie jak mi sie film znudzi moze poczytam ksiazke tz napisal smsa ze dojechali i ze mnie kocha a mi sie plakac chce...
#2747 |
Zakorzenienie
|
śmieszne te lejdis
![]() anoxa a to faktycznie jak wcale ![]() ![]() Edytowane przez papeteria Czas edycji: 2010-03-19 o 19:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#2748 |
Zadomowienie
|
Wiem jak ci ciezko
![]() Moj mial przyjecha na weekend, juz 2 tyg go nie wiedzialam.. a nie przyjedzie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2749 |
Zadomowienie
|
Ja pier...niczę kobity 5 stron od rana naprodukowane, wróciłam od kosmetyczki 3,5 godz. siedziałam, myśłałm , że jajko zniose a pęchęrz mi eksploduje
![]() idealnecialo piekny brzusio ![]() niezawsze widzę, że zakupy bardzi udane ![]() mlmFm ![]() ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/ug37df9h12fl2n2e.png 29tc - 1230g ![]() 33tc - 1919g ![]() 37tc - 2538g ![]() 40t3d - 3440g, 54cm ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/xnw4pc0z1lc1asm8.png Edytowane przez Misiulka1 Czas edycji: 2010-03-19 o 19:44 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2750 |
Zakorzenienie
|
kurcze dziewczyny nie wiem za bardzo co z moim psem jak bylismy na dworze zaczal sie tj by krztusic ale ciagnal mnie za innym psem wiec myslalam ze sie poddusil
przyszlismy do domu bylo ok a teraz znowu zaczal... mam nadzieje ze nic mu nie bedzie ---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ---------- misiulka a co ty robilas paznokcie? jak tak to strasznie dluuuugo
#2751 | |
Zakorzenienie
|
Maxi cosi mura
Cytat:
Moze sie trawy lub patyka nazarl, moj tez ma tak czasem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2752 |
Zadomowienie
|
anoxa - tak paznokcie ze zdobieniem i tak się przeciągnęło bo babeczka nie miała po mnie nikogo i się nie spieszyła - n normanie masakra. Mój piest też tak ma jak np. wrócę do domu i ona się cieszy to tak jakby się dusiła, ale podobno te psy mają jakąś tam obniżoną krtań i np jak łąpią kropelki wody , które są nie widoczne okiem to tak może im się robić a może twój złapał jakąś alergię teraz jak wszystko stopniało to paskuctwo jakieś tam powychodziło.
http://www.suwaczki.com/tickers/ug37df9h12fl2n2e.png 29tc - 1230g ![]() 33tc - 1919g ![]() 37tc - 2538g ![]() 40t3d - 3440g, 54cm ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/xnw4pc0z1lc1asm8.png Edytowane przez Misiulka1 Czas edycji: 2010-03-19 o 20:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#2753 |
Zakorzenienie
|
naszczescie teraz mu przeszlo
misiulka to strasznie dlugo ja chyba swoje pierwsze pazurki tyle czasu robilam ![]() niezawsze a kupowalas z nosidelkiem? ile placilas? tak myslalam ze to mura ostatnio maz mi je pokazywal bo w holandii ktos kupil chyba w promocji i nowe za 250euro sprzedawal
#2754 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wiem dlaczego bo wszystko niby jest ok. Chodzę tak a nie rzadziej bo mi gin L4 wypisuje na 2 tyg. ;] Cytat:
;( ciężko będzie i czarno to widzę. Czym grozi taki nadmiar wody oprócz puchnięciem? Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ale u mnie się zatrzymało a teraz Wy nadrabiacie ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2755 |
Zakorzenienie
|
siala a ile płacisz za wizytę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2756 |
Zakorzenienie
|
Nosidelko od sasiadki odkupimy tez maxi cosi. Dalismy malo bo 2 tys. inne kolory 2,600zl kosztuja bez nosidelka a z nosidelkiem ok 3200. To niezla przebitka, ale fakt wozek jest holenderski
|
![]() ![]() |
![]() |
#2757 |
Zakorzenienie
|
Hej baby, nie ma szans bym nadrobiła... dziecko następna noc, u kolejnych dziadków, w tv Lejdis, w miedzyczasie nadal książka: Trzecia Strona Medalu... w poniedziałek muszę iść po nowy zapas książek
![]() Oddaliśmy dzisiaj, tzn mąż oddał wniosek o sprostowanie świadectwa pracy do firmy, oczywiście nie obyło się bez śmiechu na sali... jak ktoś ma ochotę zapraszam na bloga ![]() Przyszłam tlko powiedzieć dzień dobry i do widzenia zarazem! |
![]() ![]() |
![]() |
#2758 |
Raczkowanie
|
anoxa wiem co czujesz ja tak na mojego 2 lata czekalam ,az nie wytrzymalam i przenioslam sie do niego do Norwegii. A nie myslisz o tym zeby zostac z nim w Holandii? Nam tu jest super razem ,choc czasami to mam ochote zeby wyjechac gdzies ,ale tylko na chwile
![]() idealnecialo wyskoczyly mi 2 rozstepy na dole brzucha ,tak ,ze nawet ich nie moge za bardzo zobaczyc ,tylko przed lusterkiem. Walcze z nimi i zwiekszylam ilosc dziennego smarowania kremem Vichy ![]() niezawsze ja tez ostatnio mialam takie gorsze dni ,ale gora 2 i przeszlo .Wozek elegancki podoba mi sie. mlmFm wierze ,ze bedzie wszystko dobrze! Dobrze ,ze trafilas na odpowiednia lekarke to najwazniejsze. M. jechal dzis po zakupy ,no to mowie "Kup mi plyn do zmywania oczu (tu dokladnie opisalam jaki) i jagody" ,a on przywiozl wielkie zakupy ,ale o plynie zapomnial ,a zamiast jagod kupil truskawki bo przeciez tak mowilam ![]() ![]() Misiulka ja to bym chyba z glodu umarla jakbym miala tak siedziec 3,5 godz. bassienka poprosze adres bloga bo ciekawi mnie jak to przebieglo Siala_bala mozesz miec rowniez podwyzszone cisnienie krwi przez ta sol. Nie rezygnuj calkiem z niej bo ja tez bym tak nie mogla ,tylko ogranicz, ja daje teraz wiecej pieprzu do wszystkiego
Edytowane przez żabka19 Czas edycji: 2010-03-19 o 20:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#2759 |
Zakorzenienie
|
Nic nie płacę
![]() On mi kazał na NFZ przychodzić a jedynie 2 razy na usg przesiewowym i połówkowym kazał przyjść do siebie prywatnie ![]() Złoty człowiek ale muszę go zmienić czym prędzej na lekarza współpracującego ze szpitalem gdzie chcę rodzić. Ten mój nie przyjmuje porodów nigdzie, mówi, że go to za bardzo wykańcza ![]() ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
![]() ![]() |
![]() |
#2760 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny!!!!nie było mnie dwa dni i normalnie masakra niemogę nadrobić.
idealnecialo śliczny brzusio ![]() niezawsze fajny wózek i wogóle super zakupki Ja miałam wczoraj wizytę u mojego gina i bałam się bo miałam nonstop twardy brzuchol i mnie bolał no i jak tak miałam w pierwszej ciąży to wylądowałam w szpitalu, ale na szczęście wszystko oki.Dzidzia bryka i nic się nie skraca....tylko ta waga mnie przeraża do 6 lutego 5,5 kg więcej a się nie obrzeram:/ masakra
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:36.