|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1741 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Po co tytuły, po co rymy - my ten wątek i tak w tydzień wykończymy => PM 2011,
I znowu godzina spania mniej
|
#1742 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Po co tytuły, po co rymy - my ten wątek i tak w tydzień wykończymy => PM 2011,
no bo przed Bożym Narodzeniem kupowałaś foremki do pierników
Cytat:
|
|
|
|
|
#1744 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1745 |
|
Zakorzenienie
|
Ale dzień dłuższy
Więcej słońca=lepszy humor |
|
|
|
#1747 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a nad ciastkami się jeszcze nie zastanawiałam a jeszcze taki super zestaw foremek znalazłam ![]() http://www.allegro.pl/item959982331_...100_sztuk.html |
|
|
|
|
#1748 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra dziewczynki, lecę
nie będę stresować Tż więc jutro i pojutrze wpadne na chwilunię ![]() idę popełnić jakis kosz i spać potemmiłego weekendu dla wszystkich |
|
|
|
#1749 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi na pocztowej smakują sałatki a w nazar mięsko- gdyby to połączyć to byłby kebab idealny
|
|
|
|
|
#1750 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1751 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też już idę
Jutro od 9.00 maraton, więc muszę się wyspać![]() Ale najpierw chyba posłucham rady dziewczyn dot. bólu głowy ![]() Dobranoc Kochaniutkie |
|
|
|
#1752 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1753 |
|
Zakorzenienie
|
M. juz pojechal
jutro znow idzie pracowac,ech...ale wieczor spedzilismy b.milo ![]() najwazniejsze-sala ![]() panio bardzo mila, pokazala nam sale-150 osob moze wejsc.pokazala zdjecia, oferte. najtansza to 145zl na 2011-z poprawinami- a w tym powitanie chlebem i sola, szampan, 5 posilkow cieplych,przekaski zimne,wiejski stol,tort,ciasta,owoce,na poje (woda litr na osobe soki o,5l)czyli oferta super jak dla nas ![]() szczegoly przesle mi mailem wpon.na razie maja zerezerwowane do konca czerwca i mamy w ciagu miesiaca podjac decyzje. dekoaracje w cenie-b.ladne i na wejscie czerwony dywan dla nas i brama z kwiatow nie maja noclegow ale kilka km dalej jest pensjonat i wynajecie jego-na 25 osob to koszt 500zl. zaliczka 3 tysie-i to nas troche przeraza ![]() po niedzieli umowimy sie z wlascicielem tej drugiej sali i porownamy oferte... koncze lejdis i pozniej was nadrobie |
|
|
|
#1754 | |
|
Zakorzenienie
|
juz mi sie odechcialo
wywalilam az 1 szaliczek a reszte naszykowalam do prania aaa i w szafie znalazlam swoj dlugoszukany polar ![]() ---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- Cytat:
fakt ale ja na all ![]()
|
|
|
|
|
#1755 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale czemu aż tyle zaliczki chcą ?
|
|||||
|
|
|
#1756 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1757 |
|
Zakorzenienie
|
Lusi super że ruszyliście z przygotowaniami
![]() 145 zł z poprawinami swietna ofertamy mamy 240 zł i to najtaniej jak udalo nam sie znaleźć ( gdzie indziej chcieli ponad 300 zł od os.), no i nie mamy napoi w cenie. zaliczka faktycznie duża, ale oni też chcą miec jakies zabezpieczenie. u nas jest tak że przy rezerwacji 1500 zł, teraz w grudniu 20 % pozostałej kwoty. A tydzień przed weselem reszte pieniedzy.
|
#1758 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1759 |
|
Zakorzenienie
|
zmykam dziewuszki
dobranoc
|
|
|
|
#1760 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1762 |
|
Zakorzenienie
|
Stysiu - teraz na tvp1 leci Planet terror
Teraz uciekam. Dobranoc |
|
|
|
#1763 |
|
Zakorzenienie
|
ale ten Kuba Wesołowski jest beznadziejny
![]() idę pod prysznic |
|
|
|
#1764 | |||
|
Zakorzenienie
|
szczesciara
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() musimy spotkac sie z tym drugim wlascicielem i porownac oferty ![]() w ogole cudownie cudownie cudownie bylo dzis z M. jakos tak fajnie po prostu i w macu bylismy;pale to dlatego,ze M. musial mnie przekupic wyobrazcie sobie,ze gadamy a ten sie smieje nagle.i z tekstem,że taki kolo co M. i jego koledzy z pracy zaopatruja sie u niego w elektryczne materialy robi dla swych stalych klientow impreze u siebie w domu.bilard,wodka i PANIE.i wyobrazie sobie,ze moj M. dostal zaproszenie na ta bibe jasne,ze nie pojdzie;p ale ja do niego z tekstem:kochanie,idz rozerwij sie ale wtedy ja tez ide gdzies z kumpelami.to ten smiech i z tekstem do mnie:co ma byc to bedzie.i tym sie sfoszalam dopiero! bo ja to zrozumialam tak,ze M. ma na mysli,ze jesli cos sie "trafi"to on z tego skorzysta,wiecie o co chodzi;p a moj biedny M. mial na mysli to,ze gdyby byl szm.ta, ostatnim skur.lem to i tak i tak by predzej cos zrobil-czy ja bym go miala na smyczy czy nie ![]() ale to pozniej wyszlo wiec musial mnie zabrac do Maca zeby zalagodzic systuacjeale serio:nie uwazacie,ze zonaty facet i takie impry to troche nie teges? i jeszcze od M. z pracy kolesie (żonaci;p)tez chodza do niego...a ponoc "panie mozna brac na pokoje" jak mi M. powiedzial.masakra!
Edytowane przez lusesita23 Czas edycji: 2010-03-19 o 23:28 |
|||
|
|
|
#1765 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Witam się i od razu żegnam! Byeee
|
|
#1766 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja zmykam też spać Dobranoc |
|
|
|
|
#1767 |
|
Zakorzenienie
|
no zaliczka nas odstrasza troche
kurcze,mam mowi,ze pewnie tak tlyko mowi i pewnie we wrzesniu dopiero trzeba bedzie wplcic,ale watpie...powiedziala,ze jak sie zdecydujemy to ona nas sobie zaznaczy i ze wtedy umowimy sie na umowe i zaliczke-jakis miesiac po wstepnym zarezerwowaniu.w ogole te zdjecia mnie urzekly co pokazywala i tort tez ladny na zdjeciu-ozdobiony zywymi rozami![]() mamy do sali 15km,do tej drugiej jest blizej,ale cos czuje,ze na ta sie zdecydujemy i widac ze profesjonalna obsluga-kelnerzy![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:44 ---------- tez sie zegnam-slodkich snow ![]() |
|
|
|
#1768 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale oferta naprawdę super jedynie coś mi się napoje nie widzą - 1,5 l/os.?? to trochę mało na 2 dni i to jeszcze w lecie![]() Dzień dobry wszystkim Widzę, że wszyscy jeszcze śpią |
|
|
|
|
#1770 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Doberek Widzę, że wczoraj też szybko padłyście Ja już wyszykowana, kawkę piję i za pół godziny wychodzę na autobus... Nawet się dziś wyspałam Już o 6:30 się przebudziłam i byłam rześka jak skorwronek![]() Miłego Dnia!!! ---------- Dopisano o 07:54 ---------- Poprzedni post napisano o 07:53 ---------- Ja nie śpię Ale już mnie nie ma
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:24.

ale zabij mnie, nie pamiętam w którym 

jutro znow idzie pracowac,ech...

swietna oferta