|
|||||||
| Notka |
|
| Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2911 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Panny młode 2010 -pokażcie swoje suknie!
Cytat:
Samej to tak nijak, ja jak chodziłam mierzyć to zawsze brałam ze soba jakąś koleżankę. Zawsze Ci jakoś pomoże. Przecież na pewno masz kogoś kto poszedłby z Tobą, nie musi to być bardzo blisak koleżanka, ale osoba która oceni Cię obiektywni. Bo panie sprzedające czasem taki maja wpływ na przyszłe Panny Młode ze wychodza z salonu z suknia niekoniecznie idaelna dla nich samych, jeśli tym bardziej sama nie wiesz co chcesz. ---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ---------- A ja mam jeszcze takie pytanie, czy żadna z Was nie ma sukni Ameli z kolekcji Emmi Mariage??? |
|
|
|
|
#2912 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Też pojechałam sama szukać sukienki i jakoś żyję..ale trochę smutno mi było jak każdy pytał, dlaczego sama przyszłam. W każdym razie będziesz mogła zobaczyć w czym najlepiej się czujesz i wyrobisz sobie jakieś zdanie. Natomiast jak już będziesz zdecydowana kupić to weź koleżankę ze sobą(pewnie ktoś popilnuje jej małego skrzata jak wcześniej to ustalicie). Jutro jadę zamówić suknię i mam nadzieję, że spodoba się mojej przyjaciółce tak samo jak mi ![]() Byłam dziś z TŻ po te buciki http://www.butyslubne.com.pl/buty_sl...e-p-415-pl.jsp i klapa..nie ma ich w sklepie ;( Będę musiała zamówić przez internet a tak bardzo chciałam tego uniknąć Mierzyłam też parę sukien...tak, żeby mnie TŻ zobaczył..oczywiście nie w tym salonie co kupuję. <hahaha> ma identyczny gust jak ja..mierzyłam różne kroje i wytypował takie, które są zbliżone do mojej sukni (nie widział), wymieniał różne rzeczy które by w nich pozmieniał i moja ma wszytsko tak jak chciał Mam nadzieję, że w dniu ślubu Mu się spodobam..tylko martwi mnie ten brak butów
|
|
#2913 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Ale nic sie nie bój, panie w salonach potrafią doradzić, a poza tym, jak trafisz na swoją suknię, to będziesz wiedziała, że to ta!
|
|
#2914 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2915 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny
W środe pójde to zobacze jak to wszystko wygląda i wtedy się upewnie a ile wcześniej zamawiałyście swoje suknie??---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ---------- Ja jestem z Częstochowy
|
#2916 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2917 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale teraz w środe może też pójde chociaż sie porozglądać
|
|
#2918 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Zostaje nam garnitur tylko nad kolorem jeszcze pomyśleć muszę
|
|
#2919 |
|
Raczkowanie
|
Też chciałam smoking, ale już mi przeszło po tym jakie są ceny
Issa to swoje zdjęcie masz w avatarze?
|
#2920 |
|
Raczkowanie
|
joan_na chciałabym żeby było moje, ale nie jest
Mam fioła na punkcje zgrabnych kobiecych tyłeczków do tego stopnia, że mój Tż na początku naszej znajomości myślał, że jestem bi
|
#2921 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2922 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a też kosztowałyby 140 zł, no i wtedy jaki rozmiar mówisz, że brałaś mniejszy? Ile par ściągnęła, bo widziałam je dzisiaj? Byliśmy z TŻ w paru sklepach i one były prawie w każdym, a moich ani pół Pani w salonie ślubnym powiedziała: "Kto teraz chodzi w czółenkach w lecie doślubu"-->w sensie: Stuknij się w głowę głupia kobieto i nie wydziwiaj, bierz te z paskiem co są i już!"
|
|
#2923 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To nie wiem co Ci doradzic na poczatek zapytaj czy bedzie dostawa tych bucikow bo moze wogole ich nie maja na sklepach tylko w necie, ja osobiscie bym sie bala zamawiac przez neta chyba, ze mozna wymieniac wiec wtedy nie ma problemu ale to jak juz wolisz
|
|
#2924 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
sukienke na pewno znajdziesz |
|
|
|
|
#2925 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ślub mamy 17 lipca stwierdziła, ze i tak pewnie przed slubem schudnę wiec będzie mniej poprawek, sukienka nie jest jakaś skomplikowana. Ale chyba będę naciskać z tym szyciem na koniec czerwca. W sumie gdybym jej nie znała od kilku dobrych lat to stwierdziłabym, że zwariowała kobita
|
|
|
|
|
#2926 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja to sie boje ze przytyje |
|
|
|
|
#2927 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja już jestem po pierwszej przymiarce, kolejna w maju.
Już się nie mogę doczekać!
|
#2928 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2929 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie,
Kupiłam suknię z białej tafty szytą w salonie w zeszłym roku (2009), odkupioną od 1 właścicielki. Niestety musiałam w tym roku odwołać mój ślub. Ślub może będzie w przyszłym roku, ale to tez nie wiadomo do końca. Boję się że suknia zżółknie albo coś innego z nią się stanie, że nie będę mogła jej założyć i przepadną zainwestowane pieniądze. Co radzicie? Pozdrawiam |
|
|
|
#2930 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ostatecznie zmówiona suknia.. ..dziś mierzona i przerwa do lipca![]() Będzie troszkę ciaśniej w talii, bo jest za luźna. Heheh no i na ślubie będę sie starła stać bardziej reprezentacyjnie a nie jak na tym zdjęciu
..bo nie warto żyć tylko dla siebie! Najpiękniejszy dzień mojego życia 21.08.2010 Edytowane przez joan_na Czas edycji: 2010-03-20 o 19:19 |
|
|
|
|
#2931 |
|
Przyczajenie
|
Cześć Dziewczyny
ja wybrałam sobie sukienkę tego typu, co o niej myślicie? Załącznik 2966347 |
|
|
|
#2932 |
|
Zadomowienie
|
Słuchajcie, jestem wniebowzięta! Wczoraj przyszła moja suknia
Tzn znalazłam ta jedyna w salonie, pani powiedziała 3500 zł, ja załamana szukam po necie, buszujepo ebay-u i allegro aż w końcu znalazłam firme ze stanów oferującą wierne repliki(nikt mi chyba nie bedzie na metke w czasie slubu zaglądał, zresztą nie zależy mi na metce) znanych projektantów. Wymierzyłam sie, zapłaciłam całe 370 dolarów co dało mi 1070 zł, czekałam w niepewności 7 tyg i nareszcie ja mam! Trzeba ja będzie zwęzić w pasie ale to bedzie pikuś.Ale sie ciesze...az wkleje raz jeszcze suknie :P |
|
|
|
#2933 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a jeszcze mam do Ciebie takie pytanie. Masz jakies koło pod spodem czy juz bez? Tak sie zastanawiam nad tym bo moja nie ma i nie wiem czy to sie będzie dobrze układać... Edytowane przez dorkabl Czas edycji: 2010-03-20 o 21:26 |
|
|
|
|
#2934 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2935 |
|
Zadomowienie
|
na ramionach jest tiul, przyczepiany. Takie kapselki sa wmontowane, można to ściągnąć ale suknia bez tego elementu wydaje mi sie mniej efektowna
|
|
|
|
#2936 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale trudno. Czyli mowisz ze bedziesz zamawiac to super ciesze sie ze pomoglam pokazujac ta stronke Co do twojej sukieneczki to bardzo ladna i slicznie w niej wygladasz tzn super masz figurke
|
|
#2937 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Dzięki wielkie Esti, że je znalazłaś, bo idealnie pasują do mojej sukni..mam nadzieje, że jak przyjdą to się nie rozczaruję (TŻ już zamówił ). Oczywiście pokażę zdjęcie. Dziękuję za pochlebną opinię <zawstydzony> ..wiem doskonale o czym mówisz, mnie np. podobają się takie suknie dopasowane i proste, ale wiem, że źle bym się czuła w takim kroju..są ładne, ale nie dla mnie. Poza tym nie będę musiała ciągle myśleć czy ładnie stoję Wydaje mi się, że krój jest dopasowany do mojej figury i podkreśla to co chcę wyeksponować a zakrywa to co chcę ukryć, więc jest dobrze:P Powiem Wam, że czuję wielką ulgę i szczęście, że już ją zamówiłam , teraz tylko, żeby butki pasowały. W salonie mogę kupić do niej stanik (za 40zł), więc już problem bielizny odpada. Skoro moja przyjaciółka tak zareagowała to nie wiem co będzie z moim TŻ.
..bo nie warto żyć tylko dla siebie! Najpiękniejszy dzień mojego życia 21.08.2010 Edytowane przez joan_na Czas edycji: 2010-03-21 o 07:13 |
|
|
|
|
#2938 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie podoba mi się dół ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- Cytat:
widziałam ją bez tego szala i zdecydowanie bardziej mi się podobała po za tym ładna
|
||
|
|
|
#2939 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#2940 |
|
Raczkowanie
|
a o to moja suknia
starszy model forever yours, do piero po przymierzeniu ja pokochalam
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:55.

ja mam ślub 25 września i dopiero w przyszłym tygodniu będę chodziła za sukienką;( mam nazieję ze to nie jest za późno. Powklejam jakieś zdjęcia jeżeli uda mi się je zrobić to mi moze doradzicie
Też pojechałam sama szukać sukienki i jakoś żyję..ale trochę smutno mi było jak każdy pytał, dlaczego sama przyszłam. W każdym razie będziesz mogła zobaczyć w czym najlepiej się czujesz i wyrobisz sobie jakieś zdanie. Natomiast jak już będziesz zdecydowana kupić to weź koleżankę ze sobą(pewnie ktoś popilnuje jej małego skrzata jak wcześniej to ustalicie). Jutro jadę zamówić suknię i mam nadzieję, że spodoba się mojej przyjaciółce tak samo jak mi 
Mierzyłam też parę sukien...tak, żeby mnie TŻ zobaczył..oczywiście nie w tym salonie co kupuję. <hahaha> ma identyczny gust jak ja..mierzyłam różne kroje i wytypował takie, które są zbliżone do mojej sukni (nie widział), wymieniał różne rzeczy które by w nich pozmieniał i moja ma wszytsko tak jak chciał
Mam nadzieję, że w dniu ślubu Mu się spodobam..tylko martwi mnie ten brak butów 

mówisz, że brałaś mniejszy? Ile par ściągnęła, bo widziałam je dzisiaj? Byliśmy z TŻ w paru sklepach i one były prawie w każdym, a moich ani pół