Panny młode 2010 -pokażcie swoje suknie! - Strona 98 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Ślubny wizerunek

Notka

Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-19, 19:07   #2911
jupik123456
Raczkowanie

Dot.: Panny młode 2010 -pokażcie swoje suknie!

Cytat:
Napisane przez ankaya Pokaż wiadomość
Jejku dziewczyny jak Ja Wam zazdroszcze ze macie już wybrane...upatrzone sukienki ja mam ślub 25 września i dopiero w przyszłym tygodniu będę chodziła za sukienką;( mam nazieję ze to nie jest za późno. Powklejam jakieś zdjęcia jeżeli uda mi się je zrobić to mi moze doradzicie A co myślicie o tym że pójde sama szukać sukienki?? Tak w sumie to nie mam z kim;( Moja mam zmarła 1,5 roku temu, siostra nie ma czasu, koleżanka za granicą, druga ma małe dziecko..... itd więc postanowiłam iść sama tylko boje się że mało obiektywnie na siebie spojrze:/

Samej to tak nijak, ja jak chodziłam mierzyć to zawsze brałam ze soba jakąś koleżankę. Zawsze Ci jakoś pomoże. Przecież na pewno masz kogoś kto poszedłby z Tobą, nie musi to być bardzo blisak koleżanka, ale osoba która oceni Cię obiektywni. Bo panie sprzedające czasem taki maja wpływ na przyszłe Panny Młode ze wychodza z salonu z suknia niekoniecznie idaelna dla nich samych, jeśli tym bardziej sama nie wiesz co chcesz.

---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ----------

A ja mam jeszcze takie pytanie, czy żadna z Was nie ma sukni Ameli z kolekcji Emmi Mariage???
jupik123456 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-19, 19:10   #2912
joan_na
Raczkowanie

Cytat:
Jejku dziewczyny jak Ja Wam zazdroszcze ze macie już wybrane...upatrzone sukienki ja mam ślub 25 września i dopiero w przyszłym tygodniu będę chodziła za sukienką;( mam nazieję ze to nie jest za późno. Powklejam jakieś zdjęcia jeżeli uda mi się je zrobić to mi moze doradzicie A co myślicie o tym że pójde sama szukać sukienki?? Tak w sumie to nie mam z kim;( Moja mam zmarła 1,5 roku temu, siostra nie ma czasu, koleżanka za granicą, druga ma małe dziecko..... itd więc postanowiłam iść sama tylko boje się że mało obiektywnie na siebie spojrze:/
Nie przejmuj się Też pojechałam sama szukać sukienki i jakoś żyję..ale trochę smutno mi było jak każdy pytał, dlaczego sama przyszłam. W każdym razie będziesz mogła zobaczyć w czym najlepiej się czujesz i wyrobisz sobie jakieś zdanie. Natomiast jak już będziesz zdecydowana kupić to weź koleżankę ze sobą(pewnie ktoś popilnuje jej małego skrzata jak wcześniej to ustalicie). Jutro jadę zamówić suknię i mam nadzieję, że spodoba się mojej przyjaciółce tak samo jak mi

Byłam dziś z TŻ po te buciki http://www.butyslubne.com.pl/buty_sl...e-p-415-pl.jsp i klapa..nie ma ich w sklepie ;(
Będę musiała zamówić przez internet a tak bardzo chciałam tego uniknąć Mierzyłam też parę sukien...tak, żeby mnie TŻ zobaczył..oczywiście nie w tym salonie co kupuję. <hahaha> ma identyczny gust jak ja..mierzyłam różne kroje i wytypował takie, które są zbliżone do mojej sukni (nie widział), wymieniał różne rzeczy które by w nich pozmieniał i moja ma wszytsko tak jak chciał Mam nadzieję, że w dniu ślubu Mu się spodobam..tylko martwi mnie ten brak butów

Najpiękniejszy dzień mojego życia 21.08.2010
joan_na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-19, 19:13   #2913
megg-3
Przyczajenie

Cytat:
Oczywiście bliska, zaufana osoba jak najbardziej pomocna Ale nic sie nie bój, panie w salonach potrafią doradzić, a poza tym, jak trafisz na swoją suknię, to będziesz wiedziała, że to ta! Zapytaj o mozliwośc zrobienia zdjecia, wtedy mozna w domu jeszcze na spokojnie pomysleć i podjąć decyzje. No i oczywiście wizażanki pomogą

26.06.2010
megg-3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-19, 19:17   #2914
sakmi1
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Monitkaaa Pokaż wiadomość
A jaki kolor garnituru do białej sukienki?? Oczywiście biały odpada, bo mój Tż sie na to nie zgodził niestety. Czarny w sumie chyba też, bo chcę żeby był jakiś wyjątkowy, tylko nie jestem zdecydowana jaki. Co proponujecie??
witam uwazam ze czarny a czemu ? poniewaz mielismy tez do wyboru miedzy czarnym a innymi i wszscy zgodnie stwierdzili ze czarny bo nawet kamerzysta i fotograf ostrzegał ze w czarnym na weselu mało jest goci i chodzi o to zeby młody nie zlewał sie w tłumie, ma trzymac fason w marynarce do konca.

---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ----------

Cytat:
a skąt jestes moze z moich okolic to pomoge?
sakmi1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-19, 19:20   #2915
ankaya
Raczkowanie

GG do ankaya

Dzięki dziewczyny W środe pójde to zobacze jak to wszystko wygląda i wtedy się upewnie a ile wcześniej zamawiałyście swoje suknie??

---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ----------

Ja jestem z Częstochowy
ankaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-19, 19:37   #2916
joan_na
Raczkowanie

Cytat:
Dzięki dziewczyny W środe pójde to zobacze jak to wszystko wygląda i wtedy się upewnie a ile wcześniej zamawiałyście swoje suknie??
4 miesiące wcześniej w salonie, nie wiem jak jest z szyciem u krawcowej

Stary 2010-03-19, 19:46   #2917
ankaya
Raczkowanie

GG do ankaya

Cytat:
Napisane przez joan_na Pokaż wiadomość
ooooo to wystarczy 4 miesiące wcześniej?? jejku ja się wystraszyłam i już chce isć a w kwietniu może kuzynka przyjedzie to poszłybyśmy razem Ale teraz w środe może też pójde chociaż sie porozglądać
ankaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-19, 20:12   #2918
issa18
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez iguana_dc Pokaż wiadomość
Dobrym pomysłem jest również smoking. Pan młody wyglada bardzo elegancko i wyróżnia się wtedy wśród gości. Jednak w tym przypadku to już tylko koszula z załamanym kołnierzem i muszka.
O jak ja marzyłam o smokingu dla mojego Tż na ślub, ale koszt kupna za wysoki, a u nas w mieście niestety nie ma wypożyczalni
Zostaje nam garnitur tylko nad kolorem jeszcze pomyśleć muszę
Stary 2010-03-19, 20:40   #2919
joan_na
Raczkowanie

Też chciałam smoking, ale już mi przeszło po tym jakie są ceny
Issa to swoje zdjęcie masz w avatarze?

Stary 2010-03-19, 20:51   #2920
issa18
Raczkowanie

joan_na chciałabym żeby było moje, ale nie jest

Mam fioła na punkcje zgrabnych kobiecych tyłeczków do tego stopnia, że mój Tż na początku naszej znajomości myślał, że jestem bi
Stary 2010-03-19, 21:20   #2921
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
Nie przejmuj się Też pojechałam sama szukać sukienki i jakoś żyję..ale trochę smutno mi było jak każdy pytał, dlaczego sama przyszłam. W każdym razie będziesz mogła zobaczyć w czym najlepiej się czujesz i wyrobisz sobie jakieś zdanie. Natomiast jak już będziesz zdecydowana kupić to weź koleżankę ze sobą(pewnie ktoś popilnuje jej małego skrzata jak wcześniej to ustalicie). Jutro jadę zamówić suknię i mam nadzieję, że spodoba się mojej przyjaciółce tak samo jak mi

Byłam dziś z TŻ po te buciki http://www.butyslubne.com.pl/buty_sl...e-p-415-pl.jsp i klapa..nie ma ich w sklepie ;(
Będę musiała zamówić przez internet a tak bardzo chciałam tego uniknąć Mierzyłam też parę sukien...tak, żeby mnie TŻ zobaczył..oczywiście nie w tym salonie co kupuję. <hahaha> ma identyczny gust jak ja..mierzyłam różne kroje i wytypował takie, które są zbliżone do mojej sukni (nie widział), wymieniał różne rzeczy które by w nich pozmieniał i moja ma wszytsko tak jak chciał Mam nadzieję, że w dniu ślubu Mu się spodobam..tylko martwi mnie ten brak butów
a sluchaj pytalas czy sa moze w Krakowie? bo tam maja glowny magazyn i mozna pojechac tam i przymierzyc albo moze Ci sciagnac do Katowic mnie tak zrobila na szczescie bo bylam gotowa juz jechac do Krakowa przeciez nie jest daleko
Esti10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-19, 21:48   #2922
joan_na
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez issa18 Pokaż wiadomość
joan_na chciałabym żeby było moje, ale nie jest

Mam fioła na punkcje zgrabnych kobiecych tyłeczków do tego stopnia, że mój Tż na początku naszej znajomości myślał, że jestem bi

Cytat:
Napisane przez Esti10 Pokaż wiadomość
a sluchaj pytalas czy sa moze w Krakowie? bo tam maja glowny magazyn i mozna pojechac tam i przymierzyc albo moze Ci sciagnac do Katowic mnie tak zrobila na szczescie bo bylam gotowa juz jechac do Krakowa przeciez nie jest daleko
Nie pytałam..Pani tylko mówiła, że nie ma. Nie mam czasu jechać do Krakowa (zaj. na uczelni), może zapytam o to czy mogłaby ściągnąć
a też kosztowałyby 140 zł, no i wtedy jaki rozmiar mówisz, że brałaś mniejszy? Ile par ściągnęła, bo widziałam je dzisiaj? Byliśmy z TŻ w paru sklepach i one były prawie w każdym, a moich ani pół Pani w salonie ślubnym powiedziała: "Kto teraz chodzi w czółenkach w lecie doślubu"-->w sensie: Stuknij się w głowę głupia kobieto i nie wydziwiaj, bierz te z paskiem co są i już!"

Stary 2010-03-19, 23:18   #2923
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:

Nie pytałam..Pani tylko mówiła, że nie ma. Nie mam czasu jechać do Krakowa (zaj. na uczelni), może zapytam o to czy mogłaby ściągnąć
a też kosztowałyby 140 zł, no i wtedy jaki rozmiar mówisz, że brałaś mniejszy? Ile par ściągnęła, bo widziałam je dzisiaj? Byliśmy z TŻ w paru sklepach i one były prawie w każdym, a moich ani pół Pani w salonie ślubnym powiedziała: "Kto teraz chodzi w czółenkach w lecie doślubu"-->w sensie: Stuknij się w głowę głupia kobieto i nie wydziwiaj, bierz te z paskiem co są i już!"
tzn u mnie bylo tak, bylam w tym sklepie w grudniu i byl tylko rozmiar 39 wiec sie zapytalam czy bedzie jaks dostawa z mniejszymi rozmiarami ona powiedziala zeby pytac w styczniu no i tak zrobilam,wstepnie powiedzialam ze nosze 37, ale na moje szczescie ta Pani sciagnela z Krakowa 36 i 37 To nie wiem co Ci doradzic na poczatek zapytaj czy bedzie dostawa tych bucikow bo moze wogole ich nie maja na sklepach tylko w necie, ja osobiscie bym sie bala zamawiac przez neta chyba, ze mozna wymieniac wiec wtedy nie ma problemu ale to jak juz wolisz
Stary 2010-03-20, 07:16   #2924
pieleszka
Wtajemniczenie

Cytat:
ooooo to wystarczy 4 miesiące wcześniej?? jejku ja się wystraszyłam i już chce isć a w kwietniu może kuzynka przyjedzie to poszłybyśmy razem Ale teraz w środe może też pójde chociaż sie porozglądać
wiatj! ja juz co prawda znalazlam swoja suknie-chociaz slub biore dopiero w pazdzierniku, ale to po prostu byl przypadek jeden wielki! wlasciwie mialam zamiar szukac dopiero w kwietniu-maju-jak bedzie cieplo i widno-zeby miec czas, sily i ochote po pracy. takze fajnie jakbys mogla pojsc z kuzynka zeby Ci doradzila, ale wczesniej jak najbardziej polecam pojscie do salonow. i to do kilku!!! przymierzanie to naprawde wielka frajda. mozna zalozyc kazda i wtedy ma sie rozeznanie co pasuje, co mniej. czasem ta jedyna okazuje sie zupelnie inna niz ta o ktorej sie wczesniej marzylo sukienke na pewno znajdziesz
pieleszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-20, 11:10   #2925
Susanna
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to Susanna

Cytat:
Moja krawcowa powiedziała, ze zacznie szyć sukienkę na poczatku lipca A ślub mamy 17 lipca stwierdziła, ze i tak pewnie przed slubem schudnę wiec będzie mniej poprawek, sukienka nie jest jakaś skomplikowana. Ale chyba będę naciskać z tym szyciem na koniec czerwca. W sumie gdybym jej nie znała od kilku dobrych lat to stwierdziłabym, że zwariowała kobita

M&M

Staś

Susanna szyje - mój krawiecki blog
Susanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-20, 11:14   #2926
phdwao
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Susanna Pokaż wiadomość
Moja krawcowa powiedziała, ze zacznie szyć sukienkę na poczatku lipca A ślub mamy 17 lipca stwierdziła, ze i tak pewnie przed slubem schudnę wiec będzie mniej poprawek, sukienka nie jest jakaś skomplikowana. Ale chyba będę naciskać z tym szyciem na koniec czerwca. W sumie gdybym jej nie znała od kilku dobrych lat to stwierdziłabym, że zwariowała kobita
moja juz jest szyta, 17.04 mam 1 przymiarkę ja to sie boje ze przytyje
phdwao jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-20, 14:47   #2927
marronelle
Wtajemniczenie

Ja już jestem po pierwszej przymiarce, kolejna w maju.
Już się nie mogę doczekać!

"Nie płacz w liście

nie pisz że los ciebie kopnął

nie ma sytuacji na ziemi bez wyjścia

kiedy Bóg drzwi zamyka - to otwiera okno."

Przeszczęśliwa!
marronelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-20, 14:51   #2928
phdwao
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marronelle Pokaż wiadomość
Ja już jestem po pierwszej przymiarce, kolejna w maju.
Już się nie mogę doczekać!
ja do swojej tez
phdwao jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-20, 15:32   #2929
kruszynka86
Raczkowanie

Witajcie,
Kupiłam suknię z białej tafty szytą w salonie w zeszłym roku (2009), odkupioną od 1 właścicielki. Niestety musiałam w tym roku odwołać mój ślub. Ślub może będzie w przyszłym roku, ale to tez nie wiadomo do końca. Boję się że suknia zżółknie albo coś innego z nią się stanie, że nie będę mogła jej założyć i przepadną zainwestowane pieniądze. Co radzicie? Pozdrawiam
kruszynka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-20, 19:14   #2930
joan_na
Raczkowanie

Cytat:
tzn u mnie bylo tak, bylam w tym sklepie w grudniu i byl tylko rozmiar 39 wiec sie zapytalam czy bedzie jaks dostawa z mniejszymi rozmiarami ona powiedziala zeby pytac w styczniu no i tak zrobilam,wstepnie powiedzialam ze nosze 37, ale na moje szczescie ta Pani sciagnela z Krakowa 36 i 37 To nie wiem co Ci doradzic na poczatek zapytaj czy bedzie dostawa tych bucikow bo moze wogole ich nie maja na sklepach tylko w necie, ja osobiscie bym sie bala zamawiac przez neta chyba, ze mozna wymieniac wiec wtedy nie ma problemu ale to jak juz wolisz
Byłam dziś się zapytać o to czy będą kiedyś te butki i Pani powiedziała, ze niestety nie i w Krakowie też ich nie ma..tylko na internecie. Za to zmierzyłam sobie podobne kopyto i faktycznie ta numeracja jest zawyżona. Jak sobie wezmę 39 czółenko..zakładając, że latem troszkę mi stopy spuchną to myślę, że będzie w porządku..w razie czego pozostają jeszcze wkładki żelowe. TŻ dziś zamówi butki
Ostatecznie zmówiona suknia....dziś mierzona i przerwa do lipca
Będzie troszkę ciaśniej w talii, bo jest za luźna. Heheh no i na ślubie będę sie starła stać bardziej reprezentacyjnie a nie jak na tym zdjęciu

Edytowane przez joan_na
Czas edycji: 2010-03-20 o 19:19
Stary 2010-03-20, 20:43   #2931
Madzik985
Przyczajenie

Cześć Dziewczyny

ja wybrałam sobie sukienkę tego typu, co o niej myślicie?

Załącznik 2966347
Madzik985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-20, 21:16   #2932
dorkabl
Zadomowienie

Słuchajcie, jestem wniebowzięta! Wczoraj przyszła moja suknia Tzn znalazłam ta jedyna w salonie, pani powiedziała 3500 zł, ja załamana szukam po necie, buszujepo ebay-u i allegro aż w końcu znalazłam firme ze stanów oferującą wierne repliki(nikt mi chyba nie bedzie na metke w czasie slubu zaglądał, zresztą nie zależy mi na metce) znanych projektantów. Wymierzyłam sie, zapłaciłam całe 370 dolarów co dało mi 1070 zł, czekałam w niepewności 7 tyg i nareszcie ja mam! Trzeba ja będzie zwęzić w pasie ale to bedzie pikuś.
Ale sie ciesze...az wkleje raz jeszcze suknie :P
dorkabl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-20, 21:19   #2933
dorkabl
Zadomowienie

Cytat:
Byłam dziś się zapytać o to czy będą kiedyś te butki i Pani powiedziała, ze niestety nie i w Krakowie też ich nie ma..tylko na internecie. Za to zmierzyłam sobie podobne kopyto i faktycznie ta numeracja jest zawyżona. Jak sobie wezmę 39 czółenko..zakładając, że latem troszkę mi stopy spuchną to myślę, że będzie w porządku..w razie czego pozostają jeszcze wkładki żelowe. TŻ dziś zamówi butki
Będzie troszkę ciaśniej w talii, bo jest za luźna. Heheh no i na ślubie będę sie starła stać bardziej reprezentacyjnie a nie jak na tym zdjęciu
Bardzo ładnie, tez zastanawiałam sie nad tym fasonem. Kurcze jak ci zwężą w pasie to będzie cię chyba można jedną ręką objąć...szczęściara :P
a jeszcze mam do Ciebie takie pytanie. Masz jakies koło pod spodem czy juz bez? Tak sie zastanawiam nad tym bo moja nie ma i nie wiem czy to sie będzie dobrze układać...

Edytowane przez dorkabl
Czas edycji: 2010-03-20 o 21:26
Stary 2010-03-20, 21:29   #2934
joan_na
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dorkabl Pokaż wiadomość
Bardzo ładnie, tez zastanawiałam sie nad tym fasonem. Kurcze jak ci zwężą w pasie to będzie cię chyba można jedną ręką objąć...szczęściara :P
a jeszcze mam do Ciebie takie pytanie. Masz jakies koło pod spodem czy juz bez? Tak sie zastanawiam nad tym bo moja nie ma i nie wiem czy to sie będzie dobrze układać...
No niestety jestem taka "powycinana" zawsze podobała mi się chłopięca figura u kobiet..prosta od ramion po pięty, ale ponoć zawsze się lubi to co ma ktoś inny.. Mojemu TŻ się podoba ta figura, także nic więcej mi do szczęścia nie trzeba. A suknię wybrałaś baardzo podobną do mojej..tiulowa prawda? To na ramionach to jest taki szal zakładany, czy to jest razem z suknią?

Stary 2010-03-20, 21:33   #2935
dorkabl
Zadomowienie

na ramionach jest tiul, przyczepiany. Takie kapselki sa wmontowane, można to ściągnąć ale suknia bez tego elementu wydaje mi sie mniej efektowna
Stary 2010-03-20, 23:29   #2936
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
no wlasnie tak myslalam, ze tak moze byc chociaz powiem szczerze ze czegos takiego nie rozumiem skoro mozna je zamowic na necie to czemu ich nie moga umiescic w sklepie no ale trudno. Czyli mowisz ze bedziesz zamawiac to super ciesze sie ze pomoglam pokazujac ta stronke
Co do twojej sukieneczki to bardzo ladna i slicznie w niej wygladasz tzn super masz figurke ja gustuje w bardziej prostych sukniach ale ogolem sliczna, jak butki juz przyjda to koniecznie pokaz bo jestem ciekawa jak beda wygladac strasznie mi sie podobaja
Stary 2010-03-21, 07:10   #2937
joan_na
Raczkowanie

Cytat:
no wlasnie tak myslalam, ze tak moze byc chociaz powiem szczerze ze czegos takiego nie rozumiem skoro mozna je zamowic na necie to czemu ich nie moga umiescic w sklepie no ale trudno. Czyli mowisz ze bedziesz zamawiac to super ciesze sie ze pomoglam pokazujac ta stronke
Co do twojej sukieneczki to bardzo ladna i slicznie w niej wygladasz tzn super masz figurke ja gustuje w bardziej prostych sukniach ale ogolem sliczna, jak butki juz przyjda to koniecznie pokaz bo jestem ciekawa jak beda wygladac strasznie mi sie podobaja
Dla mnie to też trochę dziwne..i że w ogóle ich nie będzie
Dzięki wielkie Esti, że je znalazłaś, bo idealnie pasują do mojej sukni..mam nadzieje, że jak przyjdą to się nie rozczaruję (TŻ już zamówił). Oczywiście pokażę zdjęcie. Dziękuję za pochlebną opinię <zawstydzony> ..wiem doskonale o czym mówisz, mnie np. podobają się takie suknie dopasowane i proste, ale wiem, że źle bym się czuła w takim kroju..są ładne, ale nie dla mnie. Poza tym nie będę musiała ciągle myśleć czy ładnie stoję Wydaje mi się, że krój jest dopasowany do mojej figury i podkreśla to co chcę wyeksponować a zakrywa to co chcę ukryć, więc jest dobrze:P Powiem Wam, że czuję wielką ulgę i szczęście, że już ją zamówiłam , teraz tylko, żeby butki pasowały. W salonie mogę kupić do niej stanik (za 40zł), więc już problem bielizny odpada. Skoro moja przyjaciółka tak zareagowała to nie wiem co będzie z moim TŻ. : jupi: Oj będą łezki w tym dniu będą..i to nie tylko z powodu sukni Nie mogę się już doczekać

Edytowane przez joan_na
Czas edycji: 2010-03-21 o 07:13
Stary 2010-03-21, 10:47   #2938
CZARNA1979
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Madzik985 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny

Załącznik 2966347

nie podoba mi się dół

---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ----------

Cytat:
Napisane przez dorkabl Pokaż wiadomość
Słuchajcie, jestem wniebowzięta! Wczoraj przyszła moja suknia Tzn znalazłam ta jedyna w salonie, pani powiedziała 3500 zł, ja załamana szukam po necie, buszujepo ebay-u i allegro aż w końcu znalazłam firme ze stanów oferującą wierne repliki(nikt mi chyba nie bedzie na metke w czasie slubu zaglądał, zresztą nie zależy mi na metce) znanych projektantów. Wymierzyłam sie, zapłaciłam całe 370 dolarów co dało mi 1070 zł, czekałam w niepewności 7 tyg i nareszcie ja mam! Trzeba ja będzie zwęzić w pasie ale to bedzie pikuś.
Ale sie ciesze...az wkleje raz jeszcze suknie :P

widziałam ją bez tego szala i zdecydowanie bardziej mi się podobała po za tym ładna
CZARNA1979 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-21, 11:08   #2939
gregia
Zakorzenienie

Cytat:
jak zobaczylam Twoja suknie to od razu na mysl przyszedł mi film o kopciuszku, jak szedl na bal, tez miała taka bajkowa piekna suknie
Cytat:
Napisane przez Madzik985 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny

Załącznik 2966347
a mnie sie Twoja suknie baaardzo podoba
gregia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-21, 11:39   #2940
Carmen1984
Raczkowanie

a o to moja suknia starszy model forever yours, do piero po przymierzeniu ja pokochalam
Carmen1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości