Może nie dziś,nie jutro.Ale pewneo dnia.. i do konca życia- Zazdrośnic część XV ;) - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-20, 09:12   #151
Gwizdak
Zakorzenienie

Dot.: Może nie dziś,nie jutro.Ale pewneo dnia.. i do konca życia- Zazdrośnic część X

Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość
A wiesz, że po 1-2 drinkach widać zmarszczki?
a to trzeba miec zmarchy
Cytat:
Napisane przez arrakis Pokaż wiadomość
gwizdak jako naszego dietetykowego mistrza mam pytanie - mam taka kiazke "jedz zgodnie z grupa krwi" i tak sie zastanawiam czy stosowanie sie do zalecen tej ksiazki - tam jest taki podzial jakie produkty sa zalecane, obajetne i ktorych powqinno sie unikac dla kazdej grupy krwi osobno. I np co zrobic zeby schudnac itp... i faktycznie u mnie napisali, ze jak chce schudnac to powinnam wyeliminowac przenice bo jakis tam gluten zwalnia metabolizm przy grupie 0 i rzeczywiscie jak nie jem chleba to bardzo zybko chudne.... powiedz mi czy ty sie z ta ksiazka i teoria zetknelas? i czy jest to ok twoim zdaniem?

Bo sie zastanawiamy z mama zeby pozmieniac troche rzeczy i wyeliminowac kilka rzeczy co tam napisane ze powinnismy....

A z tego co tam wyczytalam to wlasnie nie trzeba jakichs diet stosowac i ograniczac zbytnio jedzenia tylko zwrocic uwage na kilka rzecyz i latwo wage utrzymac odpowiednia....
Co o tym sadzisz?
odpowiem krotko - tak, wiem o czym mowisz jest to totalna bzdura

Widzę, że ci internetowi podrywacze to masażyści z zamiłowania

Nawet kaca nie mam

---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ----------

Jak na sobotę przystało jestem rozbawionym szczeniakiem
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Gwizdak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-20, 09:14   #152
crozee
Zakorzenienie

Dot.: Może nie dziś,nie jutro.Ale pewneo dnia.. i do konca życia- Zazdrośnic część X

czesc laseczki
powiedziec Wam cos.... odchudzałam (odchudzam??) sie od dwoch tygodni na diecie DUKANA. i przez dwa tygodnie nie schudłam, a nawet PRZYTYŁAM!!!!!!!! kg!!
pieprze tą diete i ide w koncu do dietetyka!!!
wkurzyłam sie tylko... tyle starania sie na nic;/
Stary 2010-03-20, 09:20   #153
Mortadella
Raczkowanie

Cześc dziewczyny!
Od jakiegoś czasu podczytuję sobie Wasz wątek i dzisiaj zdecydowałam, że czas się ujawnic... Przyjmiecie mnie do zacnego grona?
Mortadella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-20, 09:21   #154
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

A ja idę zaraz (za jakieś 15 min) na dworzec spacerkiem, bo po Claris pojadę Życzę wszystkim nie spotykającym sie ze mną miłego dnia

30.12.2012
26.04.2014
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-20, 09:31   #155
Biska
Zakorzenienie

Dziewczynki życzę Wam udanego spotkania
Wypijcie nasze zdrowie i bawcie się dobrze!

Zazdraszczam

Mortadella, skoro nas podczytujesz, to pewnie wiesz, że musisz nam tutaj przedstawić Waszą historię? Witaj

Biska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-20, 09:35   #156
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
Napisane przez Gwizdak Pokaż wiadomość
odpowiem krotko - tak, wiem o czym mowisz jest to totalna bzdura
ehhh jak to bzdura? a to niedobrze.... to co w takim razie jest dobre?
ale bzdura znaczy ze to w ogole tak nie dziala jak oni pisza? czy mozna sobie jeszcze zaszkodzic stosujac te zalecenia czy to w ogole o kant tylka rozbic i nie zadziala w zadna strone?

Cytat:
Napisane przez Mortadella Pokaż wiadomość
Cześc dziewczyny!
Od jakiegoś czasu podczytuję sobie Wasz wątek i dzisiaj zdecydowałam, że czas się ujawnic... Przyjmiecie mnie do zacnego grona?
przyjmiemy - opowiedz cos o sobie i o was

Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość
A ja idę zaraz (za jakieś 15 min) na dworzec spacerkiem, bo po Claris pojadę Życzę wszystkim nie spotykającym sie ze mną miłego dnia
udanego spotkania zazdrosnice - oczywiscie zazdraszczamy i cekamy na fotki i relacje wypijcie nasze zdrowie
Stary 2010-03-20, 09:42   #157
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

witam w nowej części

Crooze a moze powinnaś iść do endokrynologa najpierw co ??

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-03-20, 09:43   #158
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Cześc dziewczyny!
Cześć
Cytat:
Napisane przez Biska Pokaż wiadomość
Zazdraszczam
Ja też
raingirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-20, 09:44   #159
luffka
Zakorzenienie

już nowa część! ja nie nadążam! muszę iść chyba na urlop, żeby Was wreszcie doczytać!

witam w nowej części
Stary 2010-03-20, 09:47   #160
Mortadella
Raczkowanie

Mortadella, skoro nas podczytujesz, to pewnie wiesz, że musisz nam tutaj przedstawić Waszą historię? Witaj [/QUOTE]

Dziękuję za miłe powitanie.
Oto historia... Mam na imię Agata, mam 22 lata(ale rym!, w maju kończę 23. Mój Tż ma na imię Paweł i jest w moim wieku. Jesteśmy razem od 5 lat, a dokładniej od 22.01.2005. Można powiedziec, że dorastaliśmy razem, razem przez maturę, studia... Niestety nie mieszkamy razem, jesteśmy oboje na utrzymaniu rodziców, ale marzymy o usamodzielnieniu się i uwiciu własnego gniazdka. Mam nadzieję, że w przyszłym roku już nam się to uda. Na razie dzieli nas jakies 40 minut jazdy autobusem, ale widzimy się prawie codziennie.
Ja już trochę zaczynam myślec o ślubie, szczególnie, że dookoła się wszyscy zaręczają i pobierają... No ale TŻ chyba musi jeszcze "dojrzec":/
To na razie chyba na tyle Jeśli macie pytania, to śmiało!

---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ----------

hahaha, 4 razy napisałam słowo "razem". Ciekawe, co to znaczy, oprócz braku biegłości w redagowaniu tekstu

Edytowane przez Mortadella
Czas edycji: 2010-03-20 o 09:46
Stary 2010-03-20, 09:54   #161
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
chciałby mieć przyjaciółkę bo dziewczyny inne są intrygujące a ja już nie...
Niech to dziecko dorośnie zanim zabierze się za poważne związki.
Cytat:
Cześc dziewczyny!
Witaj

Zazdrośnicom ze zlotu czarownic życzę udanego spotkania. I pamiętajcie o fotkach

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-20, 09:58   #162
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Niech to dziecko dorośnie zanim zabierze się za poważne związki.
Ano właśnie. Ilsa daj temu swojemu dzieciakowi do poczytania co tutaj dziewczyny piszą na temat jego zachowania to może coś w tej egoistycznej, niedojrzałej głowie się przejaśni
Jak go inne dziewczyny intrygują to niech kurcza paczka zostanie ginekologiem odechce mi się głupot

---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ----------

Cytat:
w maju kończę 23
Przybij piątkę - ja też mam urodziny w maju
Stary 2010-03-20, 09:59   #163
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
Napisane przez raingirl Pokaż wiadomość
Ano właśnie. Ilsa daj temu swojemu dzieciakowi do poczytania co tutaj dziewczyny piszą na temat jego zachowania to może coś w tej egoistycznej, niedojrzałej głowie się przejaśni
Jak go inne dziewczyny intrygują to niech kurcza paczka zostanie ginekologiem odechce mi się głupot
dobre

ilsa twoj tz ewidentnie przegina..... nie wiem co ci napisac...

a leniwym lwem dzis jestem
Stary 2010-03-20, 10:03   #164
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez arrakis Pokaż wiadomość
a leniwym lwem dzis jestem
A ja Krewetką-Zakupowiczką Ciekawe... shopping był wszak dwa dni temu
Stary 2010-03-20, 10:07   #165
Mortadella
Raczkowanie

Wrzucicie linka na te zwierzaki imprezowe? Muszę sobie zapisac w ulubionych bo ciagle ich szukam.
Stary 2010-03-20, 10:08   #166
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Wrzucicie linka na te zwierzaki imprezowe? Muszę sobie zapisac w ulubionych bo ciagle ich szukam.
http://www.gry.pl/gra/Animals-In-The-City.html
Mówisz i masz
Stary 2010-03-20, 10:11   #167
Mortadella
Raczkowanie

dziękuję pięknie!
Stary 2010-03-20, 10:18   #168
raingirl
Zakorzenienie

Wyszykowałam się, przebrałam za człowieka i jadę zaraz mojego biednego TŻcika w przeziębieniu doglądać. Tylko jeszcze muszę zboczyć na pocztę po drodze bo moja odleweczka Amor Amor Tentation na mnie tam czeka do wieczora
Stary 2010-03-20, 10:25   #169
gwiazdeczka26
Zakorzenienie

Czesc dziewczynki podczytuje czasem ale cos nie moge sie wbic.
aaa witam sie w nowej czesci super tytul.
I witam nowa zazdrosnice

U mnie srednio, nudno, nic ciekawego - na szczescie z Tz wszystko ok.
Wakacje w Chorwacji ze znajomymi wlasnie okazaly sie nieaktualne i strasznie zaluje. TZ mowi ze zamiast tego skoczymy gdzies sami na kilka dni, wiec mam cos na pocieszenie..moze Paryz... jest tak blisko stad a my wciaz nie mozemy sie wybrac.
Pogoda wlasnie zaczela sie psuc caly tydzien byla piekna wiosna, slonko 15 stopni, rewelacja. A juz od dzis zapowiadaja ze bedzie sie ochladzac spowrotem i moj niebieski plaszczyk musial isc do szafy. Nie chce was martwic, ale z tego co zauwazylam, pogoda stad po kilku dniach wedruje do Polski. Wiec teraz macie nasza piekna wiosne, a za klika dni znowu sie ochlodzi. Mam nadzieje ze tak sie tym razem nie stanie, bo to by znaczylo ze wlasnie jak bedziemy w Polsce to bedzie padkudna pogoda.

Jestem dzisiaj leniwym lwem - i tu sie zgadzam

lece nadrabiac...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-20, 10:26   #170
Antii89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
nie rozumiem nic, zawsze sobie powtarzaliśmy że jesteśmy najlepszymi przyjaciółmi z bonusem a on mi mówi, że nie ubieram się kobieco (a on jak 7-latek) i że nie ma między nami chemii. I jest wielce oburzony że już mu nie zostawiam karteczek i słodyczy pod wycieraczką i nie przychodzę do jego szkoły z rogalikami i że nie adoruję. No chyba mu się coś poplątało ? Nie ja powinnam adorować nie mam już siły latać i adorować bo nigdy nie miałam nic w zamian... on się nie stara a później narzeka że nie ma chemii kiedy ja czuję jak on się oddala... bo to wielki wysiłek powiedzieć mi czasem że kocha albo komplement... a jak miał tydzień czasu żeby wymyśleć randkę i wymyślił sushi to jak już szliśmy to stwierdził że za drogo i że pójdziemy do niego a jednak na piwo i kfc miał, co kosztowało tak ze 40 zł. I oczywiście mam chodzić na szpilkach żeby sobie powiększyć tego żylaka na prawej nodze bo przecież co go to obchodzi. I robić sobie nagie zdjęcia bo co ! Nie mam zamiaru nic dla niego robić bo on nigdy tego nie docenił, nigdy od niego nie mam żadnych przyjemności i nie pamiętam kiedy ostatnio on do mnie przyjechał zamiast ja się za nim uganiać. Spróbuję jakoś zwiać w poniedziałek żeby mnie nie odebrał z wf bo po tym tekście o intrygujących laskach odeszła mi krew z twarzy i nie bardzo chcę się spotkać. I jeszcze mi cwaniak próbował powiedzieć że on na kfc wydaje a ja na olej kokosowy ! Ale jakoś ja wydaję na siebie na ostatku kiedy już coś pomyślę dla niego - jedzie przecież ten jego bamberski zszywacz bezzszywkowy. Jedynak; jest przyzwyczajony że każdy wokół niego skacze
Nie daj się tak traktować, ja po takich tekstach chyba bym się zaczęła śmiać i zastanowiła Z KIM JA JESTEM? I po co? Służąca?

Mój też jest jedynakiem, ale nie wymaga ode mnie skakania wokół siebie. Hahaha i dobrze, bo nie doczekałby się.
Stary 2010-03-20, 10:28   #171
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Ja wezmę aparat.
A tu jest coś o lokalach http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=67445&page=4

spoko, tylko ja nie znam ulic w Kato poza Francuską, placem Sejmu Śląskiego i 3 Maja w związku z czym nie rozumiem, co tam wypisują.
ale myślę, że w Hipnozie będzie OK, choć ja tam nigdy nie byłąm w sobotę
Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Zazdrośnicom ze zlotu czarownic życzę udanego spotkania. I pamiętajcie o fotkach
dziękujemy

Ilsa, brak mi słów... nie wyobrażam sobie takiego tekstu. hasło z "ginekologiem" bardzo trafne.
dla mnie MÓJ facet może mieć tylko jedną przyjaciółkę, która nie jest jego siostrą czy matką, a mianowicie MNIE!
nie wierzę w bezinteresowność przyjaźni damsko-męskiej.

Mój rano odkupił winy, pogadaliśmy i było miło. potem poszłam na sklepy [nic nie kupilam... ], wracam, a on do mnie, ze jedzie ojca gdzieś tam zawieść. super, tylko że spał ledwie 3 godziny, bo po nocce jest... poza tym przypomniałam sobie, że pił piwo, jak wróćił (czasem tak "celebruje" koniec nocek ). Zadzwoniłam do niego, a on: "no racja... zapomniałem o tym... zaraz dam Ci znać, skontaktuję się z tatą". i co? i cisza....

Edytowane przez najfajniejsza
Czas edycji: 2010-03-20 o 10:29
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-20, 10:28   #172
Antii89
Zakorzenienie

Dopadła mnie wiosna. Powywalałam stare ciuchy, papiery i czuję się lżej. Ale siły mnie już opuściły.

Witam nową zazdrośnicę!
Stary 2010-03-20, 10:50   #173
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez crozee Pokaż wiadomość
czesc laseczki
powiedziec Wam cos.... odchudzałam (odchudzam??) sie od dwoch tygodni na diecie DUKANA. i przez dwa tygodnie nie schudłam, a nawet PRZYTYŁAM!!!!!!!! kg!!
pieprze tą diete i ide w koncu do dietetyka!!!
wkurzyłam sie tylko... tyle starania sie na nic;/
JA Ci powiem , że raz odchudzałam się tak "aby zacząć życie od nowa" i schudłam 10 kg , ale to jadłam wszystko zdrowo mniej i szalałam , nie mogłam ustać w miejscu i ogólnie ciągle ćwiczyłam .
Stosowałam diete turbo i nawet kg mi nie spadł , a ciągle byłam przejedzona a nie spożywałam wszystkich posiłków ponieważ nie mogłam ;/

I dochodzę do wniosku więcej ruchu , zero słodyczy soków itp i wszystko da się pozbyć , po maturach sie zabieram za siebie zobaczymy czy się uda .

Ilsa dla mnie TŻ jest moim:
Mężczyzną życia ,
Kochankiem
przyjacielem
a nawet przyjaciółką bo wiadomo są różne sprawy do pogadania
kumplem do piwa
ale jest też chłopakiem takim z którym mogę się powygłupiać
mam może 6w1
i to samo z jego strony .
Dlatego np nie mamy jakiś takich potrzeb by iść osobno na piwo ze znajomymi to u nas zdarza się bardzo rzadko, raczej z mojej storony częściej ale to ze względu na klase.

Ja dziś jestem gadatliwą papugą
Stary 2010-03-20, 10:58   #174
butterfly20
Zakorzenienie

Tez jestem Leniwym Lwem. I głowa mnie boli

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-20, 11:04   #175
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Tez jestem Leniwym Lwem. I głowa mnie boli
Kawa z cytryną i przejdzie
Stary 2010-03-20, 11:10   #176
gwiazdeczka26
Zakorzenienie

Motylku - witaj spowrotem nie doczytalam jeszcze do konca, ale mimo wszystko chcialam powiedziec ze trzymam za ciebie kciuki. Jak sie uklada z TZ? Jak samopoczucie w zwiazku z ta sprawa?
Stary 2010-03-20, 11:19   #177
carmelova
Zakorzenienie

Szybkie pytanko, jak Wam sie podobają te butki? https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1269082715
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-20, 11:21   #178
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez upadly_aniol00 Pokaż wiadomość
Kawa z cytryną i przejdzie

Bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeee

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka26 Pokaż wiadomość
Motylku - witaj spowrotem nie doczytalam jeszcze do konca, ale mimo wszystko chcialam powiedziec ze trzymam za ciebie kciuki. Jak sie uklada z TZ? Jak samopoczucie w zwiazku z ta sprawa?
Samopoczucie kijowe...ale wczoraj wieczór mieliśmy pogadankę i uświadomiłam go,że tym razem zranił mnie najbardziej.Bardziej niż kiedykolwiek.A to dlatego,że po ostatnim wybryku zaufałam mu,dałam wolną rękę i myślałam,że to coś dla niego znaczy.Znowu postąpił głupio i to mnie totalnie załamało.
Niech wie,że nie będzie łatwo.Niech wie,że będzie nawet ciężej niż poprzednio.

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.

Edytowane przez butterfly20
Czas edycji: 2010-03-20 o 11:23
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-20, 11:22   #179
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Szybkie pytanko, jak Wam sie podobają te butki? https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1269082715
Mi tak w skali od 1-5 to ma 3,88
Sama bym ich nie kupiła .
Ale na nodze mogą ciekawie wyglądać
Stary 2010-03-20, 11:22   #180
crozee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
witam w nowej części

Crooze a moze powinnaś iść do endokrynologa najpierw co ??
byłam u endokrynologa 2 miesiace temu i wszystko mam w normie. 2 cykle brałam hormony....(ale nie anty..) moze to od tego??
Cytat:
Napisane przez upadly_aniol00 Pokaż wiadomość
JA Ci powiem , że raz odchudzałam się tak "aby zacząć życie od nowa" i schudłam 10 kg , ale to jadłam wszystko zdrowo mniej i szalałam , nie mogłam ustać w miejscu i ogólnie ciągle ćwiczyłam .
Stosowałam diete turbo i nawet kg mi nie spadł , a ciągle byłam przejedzona a nie spożywałam wszystkich posiłków ponieważ nie mogłam ;/

I dochodzę do wniosku więcej ruchu , zero słodyczy soków itp i wszystko da się pozbyć , po maturach sie zabieram za siebie zobaczymy czy się uda .
ja schudłam 24 kg. ale przez liceum przytyłam..........
dlatego chce isc do dietetetyka, zeby być pod kontrolą. Bo widze, ze sama nie dam rady schudnac... z reszta jak sobie przypomne moje dawne odchudzanie, kiedy tyle schudłam, to nie chce do tego wracac.... początki anoreksji, a potem bulimii... ale dobrze, ze juz to za mna..
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości