|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1921 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Po co tytuły, po co rymy - my ten wątek i tak w tydzień wykończymy => PM 2011,
natalontko to jej mama mowila
a koleżanka się na nia wkurzyła o te gadanie, tzn że dobrz emi życzy![]() na pewno nie mam zamiaru już szukać innej, wybieramy z tych 2 i koniec
|
|
|
|
#1922 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Po co tytuły, po co rymy - my ten wątek i tak w tydzień wykończymy => PM 2011,
Cytat:
i mam nadzieję, że naszemu dziecku kiedyś tez wybierzemy takich, którzy będą dla niego tak dobrzy jak moi dla mnie. TŻ znów nie ma kontaktu z chrzestnymi.. Ale powiedział, że zaproszenie wyśle.Cytat:
|
||
|
|
|
#1923 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie jakbym w domu byla to bym sie rozryczala, bo to typowo byl okres gdzie sie wszystkim mowilo ze sie zareczylismy no nasz pierwszy tydzien, a ja lubie sie chwalic i ja tu morda usmiechnieta a tu mi z takim czyms, czulam sie jakbym kamieniem dostala i typowo poczulam jakbym na ziemie spowrotem wrocila. Ale dlugo to nie trwalo bo wystarczylo ze spojrzalam na pierscionek i znowu mordka mi sie smiala
|
|
|
|
#1924 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawet kumple chcieli zobaczyć pierścionek
|
|
|
|
|
#1925 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi raz kolezanki mama na ulicy powiedziala ze nie mam biustu ( czasy jak chodzilam do podstawowki) ze jej corka juz ma a ja nie i typowo prawie by mnie zaczela obmacywac Wtedy to ja sie glupio poczulam, ale matki juz takie sa niektore. Moja to wokol wszystkich moich znajomych skacze, nawet kolo tych ktorych wie ze ich nie cierpie, jakie to jest wkurzajace![]() XxXJuSstiii jasne ze nie bede sie znizac
|
|
|
|
|
#1926 |
|
Zakorzenienie
|
no i racja!nie ma się co smutać "żarcikami wujków"
![]() ja pamiętam jak nawet ostatnio kłóciłam się z M. na jakiejś imprezie-co się chcial bic, kiedys pisalam ![]() tym bardziej, że jego szwagier to "świętych" nie należy i wlasnie byl na tej imprezie z "paniami"co wam wczoraj pisalam ![]() i taki mi będzie mówił
|
|
|
|
#1927 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak mowilismy znajomym z paczki ze jestesmy juz narzeczonymi to jeden kolega wzial mi pierscionek i do okna podszedl zeby zobaczyc jaki mi M wybral.
|
|
|
|
|
#1928 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1929 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1931 |
|
Zakorzenienie
|
Nic musze uciekac Tz pewnie juz zbliza sie pomalu a ja musze sie wykapac jeszcze, moze jak juz sie ogarne i go nie bedzie to wpadne na chwilke do Was
A tak to pewnie dopiero we wtorek sie odezwe. Jutro caly dzien z Tz, w poniedzialek szkola i po szkole piwko ze znajomymi, pozniej fryzierka przychodzi, wiec dopiero wtorkowy wieczor bede miala wolny ![]() na to papa ---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ---------- czesc i papa |
|
|
|
#1932 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1934 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() u mnie tez nie ![]() Cytat:
zazwyczaj ida ci co chca Cytat:
Cytat:
![]() a co do sali to nie ma co sie przejmowac ![]() czesc nie mam sily zeby wiecej napisac... jeszcze tz dzwonil ze przyjedzie sie mna opiekowac a ja wolalabym nie
|
|
#1935 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Na szczęście to jest też hotel, czyli wszyscy chodzą jak w zegarku![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
jezeli u nas by zginęła jedna butelka wódki, czy napoje, to kelner by się pożegnał z pracą. Ja im alkoholu nie żałuję, bo po weselu pójdziemy do obsługi i wręczymy im po butelce.Cytat:
nie chciałam znać ceny![]() Czeeeesc
Nasz ślub Edytowane przez Lanai Czas edycji: 2010-03-20 o 17:39 |
|||||||
|
|
|
#1936 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może akurat ktoś się źle bawił na weselu tam albo coś i tak źle mówił![]() czytam, że niektóe żyją w niezgodzie z rodziną swoją, chyba tylko ja mam w miarę spoko rodzinę, że utrzymujemy kontakt ze sobą, dzwonimy, odwiedzamy sie tzn. chodzi mi o taką najbliższą rodzinę-dziadków, wujków, ciotki i kuzynostwo ---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1937 |
|
Zakorzenienie
|
rozmowa z siostra M. mnie zabila. gadalysmy na gg otych salach, pytalam sie o opinie,a ona:
- ciekawe z kim pojde?z mezem,czy z kochankiem? Ja: mozesz wziac obydwu,no problem;p Ona- no co Ty zabiliby sie Ja- <to chyba jednak nie zart>??? Ona: pobilam rekord klotni z mezem-pol roku tylko rozmowy sluzbowe Ja: co Ty mowisz? Ona: po 13 latach zwiazku cos peka a ja wtedy padlam normalnie |
|
|
|
#1938 |
|
Zadomowienie
|
Joanwi no niestety "dziadek' sam się na nas wypiął. Nie pojawił się na żadnych chrzcinach, komuniach, chociaż dostawał zaproszenia. Nawet jak dzwonił do swojej mamy, a mojej prababci to nie wiedział ile mam lat
|
#1939 |
|
Zakorzenienie
|
Dziołszki, mam jeszcze pytanko: co myslicie o tych butach?ale szczerze...bo ja mam wrażenie,że wykrzywiają mi nogi
mam mowi,ze glupoty gadam, TŻ, że jestem jego "kotkiem w bucikach" a sis,ze sie marszcza jak sharpey![]() dostalam takich dwie pary-jeszcze braz-od tesciowej sis i czasem je wkladam,zeby nie bylo jej przykro ale moze powinnam odpuscic![]() do skory pasuja jak cos?
|
|
|
|
#1940 |
|
Zadomowienie
|
Zgadzam się z TZem - jak kot w butach
normalne, ze takie marszczone butki to pogrubią nogiMoim zdaniem zamsz nie pasuje do skóry
|
#1942 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale bardzo fajne są, a może do jakiejś rozkloszowanej spódnicy byś je ubrała albo do czegoś dżinsowego raczej, bo do skóry nie
|
|
|
|
|
#1943 |
|
Zakorzenienie
|
Oprócz tego że zamsz jest niepraktyczny to butki ładne i nawet kolor mi się podoba
|
|
|
|
#1944 |
|
Zadomowienie
|
Myslę, że zupełnie inaczej by wyglądały, gdybyś pokazała nam całą sylwetkę a nie od pasa w dół
Nie masz wyboru - śmigaj w nich ![]() Mabi ślub jednak w 2012 r?
Nasz ślub Edytowane przez Lanai Czas edycji: 2010-03-20 o 18:31 |
|
|
|
#1945 |
|
Zakorzenienie
|
obejrzałam 3 odc KSD
![]() a terz YCD włączyłam |
|
|
|
#1946 | |
|
Zakorzenienie
|
hello juz sie wykapalam teraz czekam na Tz
![]() ---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ---------- Cytat:
dziewczyny dobrze Ci doradzaja. Ja tez mam zamszowe kozaki, nie nosilam ich jak narazie bo brzydka pogoda byla, a zamsz + bloto = ble wiec czekam az nie bedzie padac, tylko wtedy chyba bedzie na nie za cieplo Moje troche inaczej wygladaja ![]() o takie: ( nie zalozone na noge bo zem w dresie )Załącznik 2965918 Edytowane przez natalontko Czas edycji: 2010-03-20 o 18:37 |
|
|
|
|
#1947 |
|
Zakorzenienie
|
tak, no chyba że coś by się zmieniło na lepsze? (w kwiestii mieszkania)
zdradzasz dr Housa?
|
|
|
|
#1948 |
|
Zakorzenienie
|
Hejja ho
![]() Cały dzień dzisiaj mam zajęty, bo sprzątam i w sumie zostało mi tylko odkurzenie i relax Byłam z mamą na targach wiosenych i kupiłam koszyczek wielkanocny już "swój" ![]() Może zaraz ponadrabiam od rana, ale to zaraz
|
#1949 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A gdzie te targi wiosenne? bambusiek bambusiek a przed moim domem cyrk rozstawili
Edytowane przez natalontko Czas edycji: 2010-03-20 o 18:43 |
|
|
|
|
#1950 |
|
Zadomowienie
|
Mabi kiedyś patrzyłam na suwaczek i mieliście ślub w 2011, a teraz spojrzałam i za dwa lata... Decyzja podjęta wspólnie z TZem?
Bambusiek gratuluję zakupu "swojego" koszyczka
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:24.

a koleżanka się na nia wkurzyła o te gadanie, tzn że dobrz emi życzy

a jej dzieci to wogóle nie wiem jak wyglądają...
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
żarty żartami,ale też bym się wkurzyła

wolałabym to ominąć 

) a Tż 11 
)