|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1831 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozmowy w toku... Zawital do nas bocian :)
Dziękuje
![]() a no nie.. nie dopinam się Ale ja rzadko kiedy ją wogole zapinałam, nie lubię tak jak jest zapięta
|
|
|
|
#1832 |
|
Zakorzenienie
|
No wiec ja p wizycie.
Nie wybieram sie jutro do szpitala, na porodowce mam byc w srode na 10- wtedy moja gin ma dyżur. Nie podawala tez czopka ze wzgledu na to ze pojawily sie skurcze dosc czeste i faktycznie odszedl czop także rodzimy w srode.
|
|
#1833 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?
|
|
|
|
|
#1834 |
|
Zadomowienie
|
Co za dzien
. Nic jeszcze nie zrobione oprocz sprzatania ktore zajelo mi rekordowy czas bo co chwila musialam sobie robic przerwe na odpoczynek. Nawet sie zdrzemnelam, ale tylko przez kilka minut bo ci kolesie od remontu chyba maja monitor i widza kiedy mi spada tetno bo dokladnie wtedy zaczynaja walic i wiercic Carol sliczne zdjecia!!! Brzuszek juz pokazny
|
|
|
|
#1835 |
|
Zakorzenienie
|
moze, ale nie bylo sensu isc jutro i wywolywac skoro cos sie samo zaczelo, generalnie szkoda mi męża bo on sie tak strasznie wszystkim stresuje ze szok... ale w srode na 10 mam byc na porodowce- w sumie dobrze.
a w ogole ta karuzela z fisher price to reaguje na pilota z cyfrowego polsatu(hahahaha)
|
|
#1836 |
|
Zakorzenienie
|
I dobrze, że jutro nie będą wywoływać
Tak to mały może zdąrzy sam się wydostać, a zawsze to lepiej
|
|
|
|
#1837 |
|
Zadomowienie
|
kardashi sliczna z ciebie dziewczyna! I jaka chudzinka nawet z tym brzusiem. A fotki to bym dala w ramke bo sa boskie
|
|
|
|
#1838 |
|
Wtajemniczenie
|
Carol dresik bomba!
Linka, Carol piękne brzusie! Anulko czerwone kaloszki brzmi nieźle .Jak juz kupisz to wklej zdjęcie.Mi się bardzo kaloszki podobaja, ale kompletnie nie wiem, z czym je fajnie połączyc.Dzisiaj byłam na zakupach, ale nic sobie nie kupiłam.Chciałam kupic buty na wiosne jakieś wygodne, ale nic mi się nie podoba, a w trampkach do pracy to tak średni pasuje, a na balerinki jeszcze za wcześnie...Już nie moge się doczekać kiedy wyrzuce moje kozaki, bo nie dość ze je zniszczyłam dokumentnie (jestem mistrzynia zdzierania obcasow) to jeszcze mam problem zeby je ubrać.Dziaj musiała mi mama pomoc sie ubierać ![]() No to wklejam mój brzusio tak na szybko zrobiony
|
#1839 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuje bardzo ![]() ![]() Jeszcze pozbieram trochę fotek i powywołuje te z brzuszkiem i do albumu ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ---------- Cytat:
![]() A czy dobrze widze, że masz pępuszek na wierzchu ??
|
||
|
|
|
#1840 |
|
Wtajemniczenie
|
Kardashi rzeczywiście lasencja z ciebie!!!Brzusio taki zgrabniutki
No i twoje buty mi sie bardzo podobają
|
#1841 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() cos malo,malo! |
|
|
|
|
#1842 |
|
Wtajemniczenie
|
No własnie jakies 2 dni temu mi pepek wyszedł, a zawsze mialam taki w sroku schowany zupelnie
|
#1843 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A buty już na wykończeniu 2,5 tyg temu na wizycie było 5 kg.. Teraz bedzie duuużo więcej, czuje tooo
|
|
|
|
|
#1844 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i brzuszek oczywiscie tez ![]() ja tam nie mam co pokazywac na razie chyba,ze sadlo
|
|
|
|
|
#1845 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi nie wyszedł.. ![]()
|
|
|
|
|
#1846 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A gosiu kaloszki mozna na przyklad ubrac do sukienki z jakims prochowcem czy dlugim rozpinanym swetrem. Ja mam takie granatowe w biale kwiatki i super pasuja do praktycznie wszystkich kolorow i do obcislych jeansow tez. To jest fajna sprawa na taka marcowa pogode bo jest wygodnie, sucho i fajnie to wyglada .
|
|
|
|
|
#1847 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi wyskoczył ok 22 tygodnia wczesniej niiiic.. Ja mam kaloszki zielono - fioletowe w paseczki ![]() Nosze do rurek, bo teraz chodzę tylko w rurkach.. nie mam takich 'zimowych' spodnieczek i sukieneczek
|
|
|
|
|
#1848 |
|
Wtajemniczenie
|
Może z tym pępkiem to zalezy jak się tam wszystko w srodku ułoży?Pewnie teraz macica mi sie rozrosła w tym miejscu i uciska bardziej, to i pepek wyskoczył niczym korek
![]() wogle stwierdziłam ,że bede musiała tez jakieś fajne sesje w plenerze probić jak juz ladnie będzie na dworku, tylko mam aparatabeznadziejny, że szok, ale przy dobrym oswietleniu jeszcze ujdzie....Eh może czas go zmienić w koncu?
|
#1849 |
|
Zakorzenienie
|
ja kaloszy nie mam
a pepek w ogole mi nie wyszedl
|
|
#1850 |
|
Wtajemniczenie
|
Lecę dziewczyny,okazuje sie ze nam bojler padl i przecieka strasznie.Zawsze coś...
|
#1851 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale śmieszny jest taki pępuszek wystający, taki wentylek ![]() Moze mi jeszcze wyskoczy ![]() Ja tak czekałam aż bedzie cieplej, bo już miałam dośc zimowego płaszcza! i dziś 17*.. ale było tak deszczowo.. Ale sie uparłam i poszliśmy do parku Mój to też taki rupieć.. 6 lat ma juz! ale jeszcze dobre zdjęcia robi. Tylko że teraz mój brat się nim bawił i takie jasne wyszły jak po prześwietlane i większość do kosza A też planujemy coś kupić nowego, żeby szybko cykał fotki żeby złapał dobrze malutką na fotkach. Ale pierw skończymy kompletować wyprawkę, potem pokój i dopiero aparat
|
|
|
|
|
#1852 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez nie mam kaloszy ,ale mam brzuch swoiski - bo nawet jeszcze nie ciazowy
|
|
|
|
#1853 |
|
Zakorzenienie
|
ja sie czuje jak slonik;p
|
|
#1854 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1855 |
|
Zakorzenienie
|
Irisin bardzo Ci dziękuję , staram się takim byc i mam nadzieję, ze mi sie udaje![]() Pandziolka dziękuję kochana ta ramka to pomysl mężusia wszystkim sie podoba, jutro dołożymy następne![]() Super, że możesz juz wcinac wszystko!! Nareszcie! Zazdroszczę materaca Ja strasznie źle śpię na naszej kanapie, ale teraz nie kupimy nowej i pewnie to przez te niewygody ciąży![]() Wklejaj kochana zdjecia!!!! Kardashi ale z Ciebie laska!!!!!!!!!!! Zdjęcia sa piekne!! A jaka szczuplutka!!!!!!!! Zazdroszczę!!! Jakie masz nóżki szczuplutkie!!!!!!! Moje niestety poszły z 4 cm i pewnie jeszcze zgrubną ale nic nie poradze, bede potem się z nimi zmagać![]() Darusia dobrze, że nie będą Cię meczyc!!!b Mnie się wydaje, ze samo się do srody rozkręci, trzymam cały czas bardzo mocno kciuki!!!!!!!! Kasiu dziękuję rośnie bąbelek rośnie jak na drożdzach, co to będzie w 9 miesiącu a Twój pewnie też jest już spory, tylko same tak tego nie widzimy, wklejaj foteczkę!!!!!!!!!!!!Gosiu przepiękny brzusio!!!!!!!!!!!!!!!!!! Rozmiarowo mniej więcej jak mój, mnie powiększa na zdjęciach ta kieszonka na nim musz ejutro zrobić zdjecie samego brzusia i Wam wkleję Mnie pępek wyszedł w 1 ciaży, teraz na razie jeszcze jest w środku, ale już na granicy wytrzymalości, pewnie też wyjdzie![]() Znam ten ból z aparatem, ja mam tylko z Nokii, musimy kupic aparat przed lipcem, bo kamerka to nei to samo ![]() Ja już chodzę w adidaskach, jutro musze skrócić 2 pary długich spodni dresowych i będe w nich już latać, nareszcie!!!!!!!! Miłego wieczorku
|
#1856 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale mi nózki też przytyły i zrobił sie taki wstrętny cellulit że nie mogę na nie patrzeć Mam nadzieje że zniknie po ciąży ![]() Ja adidaski to musze jakieś kupic. Bo mi podeszwa pękła na pól
|
|
|
|
|
#1857 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Hej Kochane moje dziewuszki!
Jeju mnei nie bylo w domku cala sobote a tu juz tyle naskrobalyscie, normalnie ciezko was nadgonic, ale chyba prawie mi sie udalo. Ja dzisiaj mam jakis taki sobie humorek. Mowilam wam, ze obcielam wlosy jak bylam w Polsce na bardzo krotko, plus grzywka? teraz sama nie wiem czy dobrze, i w ogole sie sobie dzisiaj nie podobam, bioli gardelko i grrr. Na szczescie spedzilam cudny dzien, co prawda nie kupialm kaloszkow bo nie moglam sie zdecydowac, ale mierzylam ta sukienke i mam zdjecie, kolezanka mi wysle dzisiaj i wam pokaze jak w niej wygladalam to mi pomozecie zdecydowac ![]() Cytat:
Weronisiu idz do lekarza dla wlasnego spokoju bo nie bedziesz sie denerwowac.Ja mam tez doswiadczenie w poronieniu jak wiesz i wiem ze jak mdlosci ustaja to nie zawsze jest to dobry znak ale sama wiesz ze nie zawsze zly. Musisz byc dobrej mysli i nie przywolywac do siebie negatywnych mysli! ja wierze ze bedzie dobrze! musi ******************* ************************* *****Cytat:
![]() Cytat:
![]() A dresik superowy! Ale powiem ci ze sie poplakalam jak zobaczylam te twoje zdjecia bo sobie przypomnialam jak prawie w tym samym czasie zafasolkowalysmy i jak sie razem cieszylysmy i gtak sobie pomyslalam, ze terz bysmy razem ogladaly swoje brzuszki bo to juz polowa ciazy i lezki mi polecialy. Przepraszam, to nie to ze zazdroszcze tylko tak mi sie straszliwie przykro zrobilo bo tak sie cieszylysmy. Ehh neiwazne, taki dzien przyszedl ze jakies smuty mnie nachodza, ale przejdzie. Carolku wygladasz cudnie i nie moge sie doczekac Twojego dzidziusia! Cytat:
Sliczne zdjatka!! naprawde macie takie piekne te brzuszki! Cytat:
Darusia ty to jestes niesamowicie swpokojna, ja juz bym byla w jakiejs mega panice, jak siebie znam! Trzymamy kciuki za ciebie i za dzidzie, oby do srody!!! Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wklejam link na fioletowe: http://www.zappos.com/multiview/7566356/11421 Dodatkowo potrzebuje rady co do mojej fryzury Przepraszam, ze was mecze, ale taki dzisiaj mnie dopadl jakis kiepski humor niesstety a nie bylo mnie caly dzien, wiec musialam sie rozpisac troche![]() To w tle pomaranczowo czerwone to nasza sypialnia Mamy czasami takie zwariowane pomysly![]() Załącznik 2966109 Załącznik 2966110 |
|||||||
|
|
|
#1858 |
|
Zakorzenienie
|
Anula nie wiem jakie miałaś wcześniej włoski, ale w tych Ci na serio pięknie!
Tak z pazurkiem ![]() Mi się baardzo podoba |
|
|
|
#1859 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teraz chyba mozesz jedynie je sciac na krotko albo zapusczac, ja nie scinalabym ich na krocej - ale to tylko moje zdanie... moglabys je ewentualnie skrocic calkiem z tylu a do przodu moglyby sobie byc dluzsze... a masz jakis pomysl? |
|
|
|
|
#1860 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na slubie w zeszlym roku mialam boba dluzszego bez grzywki tak do ramion, potem grzywke na skos i rowne wlosy, jeju ja mialam ciagle inne fryzury, zawsze kombinuje jak glupek, ale teraz juz sa dosyc krotkie i sie boje ze juz niedlugo to na lyso sie obetne po prostu. A jak sie ma taki dzien jak ja dzisiaj to sie sobie w niczym nie podobam, weic po pierwsze zawsze drazni mnie fryzura... ---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ---------- Cytat:
Kurcze moglam sie chociaz umalowac do tego zdjecia wygladam jak sierota
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:08.

i ladna mama!
nie dopinam się

?