|
Notka |
|
Ceremonia i tradycja ślubna, weselna W tym miejscu możesz podzielić się widzą, jak zaplanować ceremonię ślubną. Na co zwrócić uwagę przy szukaniu sali weselnej. Przypomnieć tradycje weselne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1111 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Wesele w Lesznie i okolicach
Cytat:
![]() ![]() wczesniej była jej stona podana..ale tam masz dane kontaktowe.. www.pawlisiak-art.pl a pamietam ze mamy tego samego dnia i ale będziesz od rana zabiegana bo ty biedna masz tak wcześnie ten ślub Edytowane przez ashe Czas edycji: 2010-03-14 o 18:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1112 |
Przyczajenie
|
No właśnie i dlatego każda minuta jest ważna,więc pomyślałam o tym makijażu w domu. A o której Ciebie maluje? Bo ja mam fryzjera na 8 (liczę ze 2 godzinki) i kosmetyczka na 10 byłoby idealnie. Muszę tam zadzwonić. Dzięki za info.
Ach jeszcze jedno pytanko jak będziesz robić te pudełeczka na podziękowania? Bo są fajniutkie a pisałaś, że sama je będziesz robić. |
![]() ![]() |
![]() |
#1113 |
Raczkowanie
|
u mnie ma byc tak ok 11.30-12..wiec sadze ze tak akurat na 10 zwłaszcza ze makijaz taki chwilę trwa ..zadzwon zapytaj; czy tak by mogło być
![]() a do pudełeczek mam szablon..jak podasz maila na priv to ci wysle szablon..wydrukowałam na grubym papierze i na jedej kartce zmieszczą się 2 a potrzebuje max 80 szt... |
![]() ![]() |
![]() |
#1114 |
Raczkowanie
|
witam serdecznie
Szukam dobrego zespołu z okolic leszna Polećcie mi proszę jakiś bo wesele jest już we wrześniu pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#1115 |
Przyczajenie
|
Jeżeli chodzi o zespół to polecam HARLEY-są świetni. Słyszałam ich na weselu w Poznaniu (Tarnowo Podgórne) było wesoło
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1116 |
Raczkowanie
|
a zespół modus? czy ktoś może mi coś na ich temat powiedzieć?
---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ---------- właśnie weszłam na ich stronkę zespołu HARLEY ![]() ![]() dziękuje za pomoc Edytowane przez paulla2509 Czas edycji: 2010-03-17 o 10:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#1117 |
Przyczajenie
|
![]()
Dziewczyny, a czy któraś z Was miała wesele w Jeziorkach k/Osiecznej ? Czytałam forum, ale nic nie znalazłam, będę bardzo wdzieczna za wszystkie opinie! A może nie miałyście, a byłyscie tam na czyimś weselu ? Co myslicie?
Zastanawiam się nad impreza tam właśnie, ale wolałabym najpierw dowiedziec się jakie macie doświadczenia. Z góry dzięki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1118 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1119 |
Przyczajenie
|
Hej, a macie jakieś doświadczenia jeżeli chodzi o restaurację Błękitną w Gołaszynie? Jeżeli byłyście tam na weselu napiszcie czy jedzenie jest dobre i czy w tym co proponują jest go wystarczająco, czy trzeba coś domawiać, bo ceny nie maja niskiej a nie wiem po prostu jak to będzie wyglądać. Ja sobie zarezerwowałam ta większą sale ponieważ planuje wesele na 100 osób i w mniejszej mógłby być ścisk. Ale teraz mnie najbardziej interesuje kwestia jedzenia i też jaki wystrój jest na wesele. Będę wdzięczna za wszystkie opinie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1120 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1121 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
ashe, bardzo Ci dziekuję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1122 |
Raczkowanie
|
A czy możecie coś więcej napisać na temat zespołu HARLEY?Jak prowadzą imprezę? jak muzyka? czy potrafią rozkręcić nawet sztywne towarzystwo? ---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ---------- Orientujecie się jak wygląda organizacja i jedzenie w restauracji La Perla w Boszkowie? |
![]() ![]() |
![]() |
#1123 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A kiedy Pat masz wesele????? co do dekoracje na tej sali to kierowniczka powiedziała, że możemy zrobić coś swojego Ona w ramach tej ceny jaką płacimy za osobę oferuje to co jest na każdych zdjęciach na ich stronie. Czyli takie sztuczne kwiaty- kremowe róże... Jeśli natomiast chcemy żywe to już nasza inwencja i nasze pieniądze. Co do jedzenia to z tego co wiem wszyscy są zadowoleni. Ja sama osobiście jadłam w tej Restauracji i to co jadłam było bardzo dobre. pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1124 |
Przyczajenie
|
hej; ja mam wesele we wrześniu 2011 ale zarezerwowałam salę w Błękitnej i dlatego chciałam wiedzieć jak wygląda temat jedzenia. A mam jeszcze takie pytanie czy coś dodatkowo zamawiasz czy sądzisz, że to co oni proponują wystarczy bez problemu. Ja wzięłam wiekszą salę, fioletowa też mi się bardzo podoba, ale po prostu jest za mała. Nawet gdybym gości ograniczyła do 90 osób to będzie ścisk, a tego chcę uniknąć. Bo bez sensu żeby goście mieli się ocierać o siebie w tańcu i żeby miało być niewygodnie. A sala zielona jest tez śliczna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1125 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1126 |
Raczkowanie
|
jeszcze menu do końca nie ustaliłam z właścicielką. A dostałaś wydrukowane już menu???? nie za bardzo chcą dawać na początku ..
Ja na pewno będę domawiać bo będziemy mieli poprawiny- i tam będą w większości nowi ludzie...ale dopiero na ten drugi dzień. Na pewno będzie u nas ta dodatkowa opcja-czyli pieczony udziec, i ryby w galarecie. Będzie dobrze... nie martw się. Ja po swoim weselu będę mogła opisać jak było więc masz dużo czasu co do decyzji czy domawiać. Widzę, że szybko się zabrałaś za organizację Wesela jak na 2011... chodzi mi o szczegóły. My mamy wesele w sierpniu a ja jeszcze sukienki nie mam. Dopiero jutro idę na pierwsze wizyty po salonach.... ale ze spokojem..wszystko jest do ogarnięcia. pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#1127 |
Przyczajenie
|
Dzięki za informację
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1128 |
Raczkowanie
|
Jak czytm to forum to jestem przerżona. Zaplanowaliśmy wesele bardzo spontanicznie a termin mamy już na wrzesień tego roku
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1129 |
Przyczajenie
|
1
Edytowane przez dorisek85 Czas edycji: 2010-03-19 o 20:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#1130 |
Przyczajenie
|
dziewczyny możecie mi napisac kiedy sa nauli przedmałżenskie??? i w jakich parafiach?? bede bardzo wdzieczna.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1131 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Piękne sukienki mają w Lesznie na ul. Wolności. Możesz wypożyczyć lub kupić, wypożyczenie jest już od 500zł ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1132 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() My też oganizowaliśmy ślub spontanicznie w dokładnie 4 miesiące i wszystko pieknie się udało więc życze powodzenia ![]() ![]() i trzeba zamówić obrączki jeszcze bo jak nie będziecie kupować gotowych to na robione nie raz trzeba czekać nawet miesiąc |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1133 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1134 |
Przyczajenie
|
hej dziewczyny
![]() ![]() ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#1135 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny mam jeszcze pytanie dotyczące poprawin. Nie wiem czy zdecydować się na poprawiny z orkiestrą czy też bez...Podpowiedzcie mi, które rozwiązanie jest według Was lepsze?!
Na poprawinach będą dodatkowo nowi goście ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1136 |
Raczkowanie
|
Ja jeśli miałabym robić to robiłabym z orkiestrą...ale w moim przypadku poprawin nie będzie.. bo nie przepadam za takimi imprezami (kompromis z Tż który chciał normalne wesele a ja nie to wesele tylko 1 dniowe)
|
![]() ![]() |
![]() |
#1137 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny mam pytanko odnośnie opłat w Kościele. Ile zażyczył sobie od Was ksiądz?
Nauki przedmałżeńskie rozpoczynają się 25 kwietnia i trwają do 16 maja w Gostyniu na Świętej Górze ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1138 |
Przyczajenie
|
Nauki przedmałżeńskie będą również w Lesznie w parafii św. Józefa na Zatorzu w terminie 19.04 - 24.04 o 19:15- jeśli dobrze zapamiętałam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1139 |
Przyczajenie
|
Ja odnośnie opłat kościelnych to nawet słyszeć nie chce.
Za pozwolenie na ślub w innej parafii Ksiądz zawołał 400 zł.. jak zaniósł narzeczony zapowiedzi to stwierdził że za to to sie 1000 należy. Narzeczony/mąż się wku**** i powiedział że dostanie 400 za wszystko. To bezczelny przy nim rozdarł koperte żeby sprawdzić czy mu za mało nie dał. Szczerze mogłabym go w d.... kopnąć. |
![]() ![]() |
![]() |
#1140 |
Raczkowanie
|
![]()
Witam Dziewczyny..
![]() Ja mam pytanie w sprawie restauracji villa aurora co możecie powiedziec o tej restauracji interesuje mnie obsługa ![]() ![]() ![]() Również podoba mi sie restauracja Błękitna ta duża zielona ale właścicielka nie chciała nam podać Meni.. ![]() Jeśli mielibyście wybrać sale którą byście proponowali..? Bo mam dylemat.. ![]() ![]() Buziaki.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:40.