|
|
#2641 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVII
- gdzieś pomiędzy chmurami błądzę wciąż, czekam na Ciebie łudząc się, że przyjdziesz, przytulisz, pocałujesz.. - roztańcz ze mną cały świat - do szczęścia potrzebuję tak niewiele : Ciebie, Ciebie i rodzynki. - mówili, że z miłości nie da się zwariować, kłamali - coś nie dawało jej spać, może hałas za oknem, może głośna muzyka dochodząca zza ściany, a może najzwyczajniej w świecie tęsknota za nim.. - wzięła dwa kieliszki i 0.7. usiadła na parapecie. popatrzyła w gwiazdy, wiedziała, że on też na nie patrzy właśnie w tej chwili, przecież obiecał. Twoje zdrowie - powiedziała po chwili. chciała napełnić kieliszki, lecz spadły i roztrzaskały się o panele. jednak nie przeszkodziło jej to w świętowaniu drugiej rocznicy ich rozstania. - kiedyś spotkamy się, wiem to na pewno - pytasz czy kocham.. zdefiniuj mi pojęcie miłości, wtedy postaram Ci się odpowiedzieć - 'póki co jesteś moją imaginacją' - 'tak pięknie miało być, a nie było' ![]()
_ _ _ ' dlaczego nie możemy być szczęśliwi teraz ? przecież jutra może nie być.. ' Edytowane przez LetMeSign Czas edycji: 2010-03-20 o 19:48 |
|
|
|
#2642 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jejciu ;** <3 brakuje Ciebie na liście ![]() miło ; p ___ W tym momencie mój rzekomy stan jest uważany za nie ważny .
Ahh żal mi tego wszystkiego co pomiędzy nami mogłoby zajść .
|
|
#2643 |
|
Zadomowienie
|
blondii69, IhateU - spełnienia marzeń dziewczyny. <3
___________________ Każdej nocy wylewam rzekę łez. Chcesz spróbować? Smakują pistacjami.. ...
|
|
#2644 |
|
Przyczajenie
|
z eliksirem uśmiechu w dłoni, Tam gdzie anioł stróż ma więcej pracy, a głos rozsądku zagłusza muzyka
Ty który skrzywdziłeś ... bo widzisz, Ja nadal żyję, normalnie się ucze, imprezuje, nawet spotykam sie ze znajomymi i robie to SAMA , i wiesz często też sie uśmiecham, do siebie, do innych i to też robie SAMA , a i byłam ostatnio w kinie SAMA bo widzisz TY do szczęścia nie jesteś mi potrzebny
|
#2645 |
|
Zakorzenienie
|
` siedziałam na ziemi wtulona w swojego misia płakałam jak mała dziewczynka... Wpatrywałam się w niebo , było zachmurzone i ciężkie chmury wisiały mi nad głową . Nagle rozpadało się , a ja siedziałam nadal płacząc i tuląc misia od ciebie błagając abyś po mnie wrócił , wziął w swoje ramiona przytulił do serca i wyszeptał dwa magiczne słowa... ` zrób jakiś krok , podejdź , przytul , pokochaj.... ` pomóż mi odbudować mój własny skrawek nieba , który zostanie naszym światem... ` dziecko wojny z marzeniami o miłości... blondi69 & IhateU - Najlepszego Słoneczka
![]()
'And it's hard to hold a candle in the cold November rain ' tumblr [/COLOR] Marika [*]. Dobranoc ukochany Aniołku... Ma Edytowane przez Missi_16 Czas edycji: 2010-03-20 o 20:29 |
|
|
|
#2646 |
|
Zakorzenienie
|
3martyna3 -
___ może słońce nie jest już takie jasne, a smak pomidorów tak wyraźny, nie ważne. przecież obiecałam, że zapomnę. to była właśnie ta chwila, w której stałam w centralnym punkcie Twojej głowy, naga, rozebrana z własnych myśli. od dziś oficjalnie - wiosna. to już kolejna bez Ciebie. inspirujące historie zawsze pojawiały się po wspólnej nocy, nieprzespanej przemilczanej, kiedy zbieraliśmy słowa, tak ważne. jeśli kiedykolwiek zapomnę przypomnij mi, proszę. przecież to takie istotne.
|
#2647 |
|
Zadomowienie
|
grise- Dziękuję za to wyróżnienie.
![]() 'By po nim został "tylko" snetyment. 'Blizny po szczęściu zostały. 'wciąż w pogoni, za lepszym życiem. 'Legalne wcale nie zanczy uczciwe. 'Upita szczęściem. Nie pozwól mi wytrzeźwieć, dolewając mi do kieliszka. 'Szelest źrenic zatopionych w Tobie nieśmiało. 'zamknięta w bańce mydlanej. 'powietrze zatrute wspomnieniami 'czyste dziecinne wymówki. 'Mam tysiąc ważniejszych spraw, niż oglądanie się do tyłu. 'Żyć uszczęśliwiając innych. Umierać z uśmiechem na ustach. 'Pozorny uśmiech dotrzymujący jej kroku. 'zupełnie czarny kot przebiegł mi przez serce. 'powierzchowne obietnice i rozmazane sny.
|
#2648 |
|
Rozeznanie
|
Kocham tylko Ciebie, tylko z Tobą chce być, gdy tylko Cię zobaczę, aż chce mi się żyć.. nie wymagam wiele: chce po prostu być z Tobą, nie chce być tylko Twoją ozdobą, chce być kochana a nie myśleć, że jest dobrze.. Wiedzieć, ze w każdej sytuacji mnie poprzesz.. Razem z Tobą mogę pójść na świata koniec, chciałabym tego czy Ty też, powiedz ? On chce z nią skończyć . Ale wyglądali na szczęśliwych ... Teraz to ja moge tylko zadać sobie jedne pytanie ... Czy jest sens rozwalić to ? Mała dziewczynka, która potrzebuje kogoś kto się nią zaopiekuje.. Siedziała samotnie, rysując na szybie serce i myśląc o NIM. Teraz kiedy siedzę w domu sam ,tęsknota niszczy mój świat..
Ale nie chcę znowu szukać śladu prawdy pośród kłamstw.. |
|
|
|
#2649 |
|
Zakorzenienie
|
grise - ;o jakie wyróżnienie. Ciebie tylko tam brakuje, słonko.
Wszystko mogłoby być symfonią spokoju, gdyby ręka, która to zapisała, zatrzymała się piątego dnia.
|
#2650 |
|
Raczkowanie
|
Taki farmakologiczny uśmiech, syntezowany z przypuszczeń i hormonów.
Szukałam Cię wszędzie. Przewróciłam świat do góry nogami, żeby znaleźć najmniejszą cząstkę Twojej osoby Nabrałam juz dawno dystansu w usta do zamkniętych rozdziałów. Gdybym mógł zasnąć w lesie Twoich źrenic Gdybym był żelazkiem – pewnie duszę miałbym lepszą od własnej duszy, bo gorącą czasem' Stań się słońcem, a wszyscy Cię zobaczą |
|
|
|
#2651 |
|
Raczkowanie
|
Masz przechlapane, przez Ciebie jestem zakochana.
To co się kocha, nie porzuca się od tak. I tylko oddycham, aby moje serce nadal żyło. Ładnie się uśmiechasz, prosto w moje serce. Gdzie jest moja miłość? Garść wspomnień warta jedynie zamknięcia. Karmiąc się kłamstwami, że wszystko się ułoży. Odejdź, oboje będziemy szczęśliwi.
nasze oczy są na wpół przymknięte niczym umierające nieba — postarzał się księżyc. noc już nie będzie czuwała. zaledwie mnie sobie przypominasz. dokąd mam iść z moim sercem ? Już zapomniałam czy jeszcze o Tobie pamiętam
|
|
|
|
#2652 |
|
Zadomowienie
|
LetMeSign -
![]() ___________________
'Żadne uzależnienie nigdy nie kończy się dobrze, bo ostatecznie zawsze uczucie haju ustępuje i pojawia się ból. Jednak nie próbujesz walczyć z nałogiem, dopóki nie sięgniesz dna. Tylko skąd wiedzieć, czy jesteś już na dnie? Bo nieważne, jak bardzo nas to rani, czasami samo zwalczenie tego sprawia jeszcze większy ból.' 'Przecież to sam często uświadamiasz sobie, bo po zamknięciu powiek, bliska jest odpowiedź, to jest najważniejsze co czuje dany człowiek.' 'Zmiany. Nie lubimy ich, obawiamy się, ale nie możemy ich powstrzymać. Albo dostosujemy się do zmian, albo zostajemy w tyle. Dorastanie boli – ktokolwiek Wam powie, że tak nie jest – kłamie, lecz prawda jest taka: czasem, im bardziej coś się zmienia, tym bardziej jest jak przedtem. Zdarza się też, że zmiany są dobre. Czasem zmiana jest wszystkim.'
|
#2653 |
|
Wtajemniczenie
|
Wtedy gdy się poznali rozmawiali 5 godz. Tylko we dwoje, tylko ona i on... a później czekała i marzyła aby się odezwał.
Pewnej nocy przypomniała sobie rozmowe z przyjaciółką "(...) bo M i W gadali w nocy ze sobą 6godz. wiedziałam, że z tego coś będzie. No bo zwykli znajomi wymienią ze sobą tylko kilka słów typu 'co słychać,jak leci?' a oni? przecież to było wiadome." ...ona czekała.czekała aż będzie wiadome, no bo k_rwa to tylko godzina różnicy! And all I needed was a call.
chłopcze na jedną noc. : mrał : Edytowane przez oranzadkawproszku Czas edycji: 2010-03-20 o 20:33 |
|
|
|
#2654 |
|
Raczkowanie
|
PaniJana
latin marikab 3martyna3 IhateU LetMeSign BananowaDelma NieidealnaJa dontgivemenames myCH _midnight_ TajemniczaPanna ruda wiewiora Kofeina w RedBullach uwielbiaj grise Cudne jesteście ... ![]() ![]() OPISY: 'drodzy państwo, gotowa jestem podać rękę każdemu na tej ziemi. bo wszyscy ludzie są stworzeni, ku.rwa mać, do szczęścia.' 'ktoś mówił o niej 'wariatka', a ona tańczyła na moście zbudowanym z marzeń'
' Chciałabym wrócić do tych chwil, kiedy moim największym zmartwieniem było, czy zdążę na wieczorynkę . . .' 'niebezpiecznie, zaczyna się robić, gdy podświadomość wymyka Ci się, spod kontroli, a twoje wybuchy, spazmatycznym płaczem, nie są już kontrolowane.' 'Jesteś wariatem. Ale powiem Ci coś w tajemnicy.. Tylko wariaci są coś warci.' ' Czasem chciałabym wejść do ciemnego, dźwiękoszczelnego pomieszczenia, krzyknąć Ku***wa i wyjść jakby nigdy nic...' 'Nadchodzi ta szalona dziewczyna Ona sądzi, że jest czymś w tym świecie
'- Czy z czasem bycie tak uczciwym się nudzi? - Przestaje być nudne w obecności psychopatów. - Zraniłaś uczucia tego psychopaty.' Edytowane przez Love_HateYOU Czas edycji: 2010-03-20 o 20:36 |
|
|
|
#2655 |
|
Rozeznanie
|
blondii69, IhateU - Szczęścia, faceta i jeszcze raz pieniędzy Najukochańsza piosenka: Anima libera, ti senti candida, lassu nel cielo volerai Anima libera, sempre mi illumina, nel buio dei pensieri miei Anima libera, sovente e magica, sei la speranza dentro me Anima libera, leggera e unica, nel cosmo azzurro brillerai E non lasciare che, paure inutili, nascondano la luce in te Io non ti scordero, io ti celebrero, col ritmo di questa canzone.. /Wolna duszo, czujesz się śnieżnobiała, tam, w górę, w niebo będziesz leciała. Wolna duszo, Zawsze mnie oświecasz, W ciemnościach moich myśli. Wolna duszo, często i magiczna, jesteś nadzieją wewnątrz mnie. Wolna duszo, lekka i jedyna, w kosmosie błękitnym zabłyśniesz. I nie odchodź, dlatego, że niepotrzebne lęki, przygaszają światło w Tobie. Ja nie zapomnę Cię, Ja będę sławić Cię Z rytmem tej piosenki.... Kocham toooo !
|
#2656 |
|
dream big
|
*jestem jak ptak, który wrócił do swego gniazda. *chyba wodzisz za mną swymi oczkami. *tutaj ulice są z kropek i karmelu. *czuję oddech twojej miłości ze smutnym wzdychaniem. *miód twojej czułości jest powodem mojego szaleństwa. *słodka trucizna twojego czaru jest płomieniem, który mnie spali. *jesteś śniadą skórą, marzeniem mojej wiosny. *twoje pocałunki są słodkimi owocami, które upajają. *jesteś delikatny jak wiatr jesteś słodki jak bratek jesteś słońcem moich pól jesteś miodem moich plantacji cukrowych.
|
|
#2657 |
|
Zakorzenienie
|
TinyCinderella- Skarb.
Gdyby płacz wystarczył, by zapełnić pustkę po Tobie... Biedne uczucia. Nie zasłużyły przecież na tak brutalną karę. Nie na śmierć. -Kocham Cię. -Nawet,zwłaszcza i tylko za to,jaka jestem? odchodzę.
|
#2658 |
|
BAN stały
|
BananowaDelma, grise, _mandarynka, Niewinna_Diablica, Mrs Unfabulous, Tiny Cinderella, seventh heaven, TajemniczaPanna, 3martyna3, blondii69, myCh, marikab, Kofeina w Redbullach- bo... dawno nie polowałam
Mówili o niej zimna, bezuczuciowa, o lodowatym sercu. Nie potrafi kochać? Potrafi, tylko się boi, za dużo przeżyła by móc się znów zakochać tylko w pięknych oczach
Życie- jedna, wielka kopalnia pomyłek i rozczarowań Z potoku twych słów ja odejdę w ciszy, ból rozdartej duszy wskaże mi drogę… Edytowane przez martiska Czas edycji: 2010-03-20 o 21:03 |
|
|
|
#2659 |
|
Raczkowanie
|
marikab - bardzo się cieszę
Love_HateYOU - aj przestań ![]() - właśnie Ty nadajesz memu życiu jedyny sens - a gdy bałam się tych latających potworków z horrorów, wtulałam się mocno w Twoje ramiona i one w tajemniczy sposób znikały, wiedziałam wtedy, że przy Tobie zawsze będę bezpieczna - musimy walczyć o tę miłość, nic nam więcej nie zostało - nie zadawaj pytań, liczy się tu i teraz, ja i Ty - gdy spotkamy się za sto lat, nie będę już taka sama, nie będę taka naiwna i głupia - cześć - cześć -co u Ciebie ? - nic. a u Ciebie ? - też - aha - nom - kocham Cię - ja Ciebie też - tęsknie - ja też - nie możemy być razem - wiem - pamiętaj o mnie - pamiętam ![]()
_ _ _ ' dlaczego nie możemy być szczęśliwi teraz ? przecież jutra może nie być.. ' Edytowane przez LetMeSign Czas edycji: 2010-03-20 o 21:09 |
|
|
|
#2660 |
|
Zakorzenienie
|
![]() myślała o tym, że spotkała, zupełnie przypadkowo, niezwykłego człowieka. że chciałaby, aby był zawsze ... na wieczność. czuła się przy Nim tak wyróżniona i tak jedyna, jak przy nikim na świecie.
chciałabym być dla Niego najpiękniejszą kobietą na świecie. ludzkie przeznaczenie jest jak sznurek latawca. jeden koniec tu - na ziemi, a drugi w niebie. przed przeznaczeniem nie da się uciec. zanurz pędzel w farbie ... namaluj nasze jutro. wiesz jak się teraz czuję ? jakby ktoś odsunął głaz, który mnie przygniatał ... tak mi Ciebie brakowało.
|
|
#2661 |
|
Rozeznanie
|
grise - teraz to mnie zatkało.
Ty moją miłością już od dawna jesteś i wiedz, że regularnie kradnę. Love_HateYOU - I kto tu jest cudowny. YOU! YOU! YOU! martiska - te brawa to się Tobie należą! ![]() Toogether9 - halo halo! A Panienka gdzie się wybiera? Zostajesz i kropka! ____
Chronologiczny układ zdarzeń, zapewni nam pewność bytu - zaryzykujesz? czysta namiętność. Nie pozwól abym straciła Cię z oczu. Zrzekła się miłości do niego. Słodki jesteś, chociaż trochę drażnisz mnie. Chcę poczuć Cię tak silnie, jak jeszcze nigdy nikogo nie poczułam. *
"hi mom, there are just 3 girls here, sleep over party, you know" [by otojest <3] ![]() Edytowane przez myCh Czas edycji: 2010-03-20 o 21:18 |
|
|
|
#2662 |
|
Zadomowienie
|
mandarynka
marikab LetMeSign 3martyna3 Missi_16 PaniJana Toogether93 zostań..martiska Zastanawiam się czy przyszedłbyś na mój pogrzeb. Nie ma Cię, ani w moi życiu, ani w telefonie.
|
|
#2663 |
|
BAN stały
|
dziękuje . dziękuje wam za życzenia
![]() BananowaBrazylijka - jejku normalnie dziękuje za te jakże mega prawdziwe i piękne życzenia zaskakujesz mnie ostatnio nie dość, że pojawiłaś się tu top jeszcze mi takie zarąbiste życzenia składasz . normalnie przeogromną radoche mi sprawiłaś ![]() ![]() dreams_x33
grise Love_HateYOU motywujecie niesamowicie . . najgorsze jest to, że nawet nie stać Cię na uśmiech czy powiedzenie przelotnego 'cześć' kiedy się mijamy. a przecież kiedyś żyliśmy tylko dla siebie . siedzieli pod drzewem i snuli wpólnie plany . plany po których jak widac jakikolwiek ślad zaginął . nadszedl dlugo oczekiwany czas Twojej eksmisji z mojego serca . więc zacznij pakować walizki i wspomnienia . niby idealnie a jednak istnieją jakieś niedociągnięcia pozwalające mi być zazdrosną . przepraszam Pania . o tak własnie Pania . czy Pani nie widzi . że ten Pan ma już kogoś w sercu . kogoś kto nie potrafi żyć bez niego ? nie widzi tego Pani . że pcha się Pani w ich życie próbując to wszystko zniszczyć ? . . Edytowane przez IhateU Czas edycji: 2010-03-20 o 21:30 |
|
|
|
#2664 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dość mam Twojej fałszywej miłości !
dobrze, ze jest taki kąt na ziemi.. kąt jak Twe ramiona rozwarty. Albert. ! Edytowane przez minimum4znaki Czas edycji: 2010-03-20 o 21:31 |
|
|
|
|
#2665 |
|
Przyczajenie
|
cześć ;]
nowa na forum (( ; uwielbiam Waas mmm ;] moje ; on mówił ze zna wszystkie pytania. ona mówiła ze zna wszystkie odpowiedzi, pasowali do siebie, dopóki nie skończyły się pytania a ona nie wiedziała już czy to tylko chwilowe. byłeś moim oknem na świat, czemu teraz zabite jest deskami i nie przepuszcza nawet małego snopku światła? dlaczego na to pozwoliłeś? - jest cos gorszego od piekła? - jasne, kochanie. - wiec co? - samotność serca, ból i tęsknota, może nie odwzajemniona miłość. - dlaczego mówisz mi to dopiero teraz? - bo przeżyłem to wszystko, co przezywasz jeszcze ty. nie chce ci na to pozwolić. nie można zmienić biegu historii, romeo nie zostanie z rozaliną a julia nie będzie z parysem. nie można oczekiwać od życia dwóch takich samych sytuacji, bo którejś z nich się żałuje. nie możemy żyć bez miłości, ona nadaje nam sens. naszym słowom, czynom, uśmiechom i łzom. wiemy po co żyjemy, co z tego ze rani. w życiu napotykamy się na rożne problemy. każdy można rozwiązać, nawet ten beznadziejnie nie rozwiązywalny. czekam na niego, niemal ze w oknie, codziennie liczę dni do naszego drugiego, ostatniego spotkania. tęsknię za tym co od niego dostałam. chce mu się odwdzięczyć. chce wiedzieć, tylko wiedzieć, czy moje czekanie przeplatane tęsknota ma sens. marze o tym, żeby spotkać kogoś kto pokocha mnie taka jaka jestem, przyjemnie wszystko co będę w stanie dać od siebie nie pytając czemu tak mało. chce żeby rozumiał moje potrzeby, żeby był i mógł mnie przytulić, pocieszyć. żebym to ja mogła być dla niego kimś takim w zamian. narazie tyle. ;] ----------------------------------------- Zaszyć się gdzieś, daleko, od choroby cywilizacji – pośpiechu. |
|
|
|
#2666 |
|
Zakorzenienie
|
stoję naga i jestem po stokroć . nocą wołam Cię . nie mów mi, że to nie jest miłość . nocą wołam Cię ! jesteś moim snem . pod murami domów miłość po kryjomu. dotyk gładkiej skóry... od dołu do góry. |
|
|
|
#2667 |
|
Raczkowanie
|
dziękuję, niezmiernie mi miło! :*
_____________ jej definicją miłości było jego imię, a przypisami; jego nazwisko. swoją osobą streszczał całą wiedzę świata na temat tego uczucia. |
|
|
|
#2668 |
|
Zakorzenienie
|
Niech każde spojrzenie wzbudza wspomnienie.
To dziwne, jak człowiek zakochany pragnie każdemu sprawić przyjemność. Źródło miłości to Ty. daj mi z niego krople, abym mogła żyć.
"Spotykasz kogoś i nie wiadomo dlaczego, zatrzymujesz się właśnie przy tej osobie, a ona przy Tobie. Zawsze warto się zatrzymać. Byłoby cudownie, gdybyśmy zatrzymywali się częściej" Edytowane przez beautiful_lie Czas edycji: 2010-03-20 o 21:46 |
|
|
|
#2669 |
|
Zakorzenienie
|
Toogether93 - nie odchodź
` Zaczynam wątpić... Wątpić w sens słowa `miłość ` bo przecież tak nie wiele potrzeba żeby pokochać... ale co właściwie znaczy kochać .? Czy jest to próba zaistnienia dla drugiej osoby a może chęć pokazania światu że nie jest się samotnym .? Kochać na pokaz potrafi każdy... Roztacza wokół siebie sztucznie przesłodzone powietrze , które przesiąka przez ubranie innych aż do skóry... Wykorzystuje drugą osobę dając jej złudną rzeczywistość... Kochać naprawdę , zaistnieć dla drugiej osoby , pokochać ją mimo wszystko... Bo nie należy tylko brać ale i dawać coś od siebie... Bo dwa oblicza , jedna miłość , tysiące zalet i wad... Jedna nierozerwalna całość... Nie wszyscy jedna to rozumieją... Każdy z nas poszukuje swojej drugiej połówki... Swojego ` ideału ` Niestety czasami ten ideał nie zauważa naszej miłości... Mimo usilnych starań jesteś dla niego tylko koleżanką , tylko drugim planem.. [ ;( ] Robisz krok ale on nie zdaje sobie sprawy z tego uczucia... Nie zdaje sobie sprawy ile cię to kosztuje... Przezwyciężasz w sobie lęk mając nadzieję że jednak zauważy.. może, może , może... I siedząc na łące , wpatrzona w niebo , które przypomina ci kolor jego oczu masz ochotę rozpłakać się jak mała dziewczynka wierząc że zobaczy twoje łzy i przyjdzie , pocieszy , pokocha ;(
|
#2670 |
|
Przyczajenie
|
nigdy nie jest na tyle dobrze aby nie mogło być lepiej.
ale pamiętaj, że zawsze może być gorzej niż jest teraz. myślę o Nim w każdej sekundzie, minucie, godzinie. a Ty się ku^wa pytasz czy Go kocham.!? nie mogłam uwierzyć gdy zobaczyłam Twoje imię na wyświetlaczu swojego telefonu. odebrałam z myślą 'jednak marzenia się spełniają'.. uśmiechem zniewalał, spojrzeniem zachwycał. lecz nie ma słów które oddałyby Jego wspaniałe wnętrze. gdy w Twoim życiu pojawia się miłość wszystko inne traci na wartości.
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:45.

Zostajesz i kropka!
zostań..

: