|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2671 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nadchodzą wiosenne roztopy, a PM-ki 2010 dopinają wszystko, by nie było wtopy.
no widzę że dzisiaj się nie popisałyście produkcją postów
![]() Ja zdezerterowałam w połowie wykładów i poszłam zrobić zakupy do dzisiejszej sałatki i trufelków Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2672 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak masz rację
Miłość nie pragnie, aby jej dogadzano, ani nie stara się wcale o własną wygodę; lecz troszczy się o dobro innych i buduje Niebo pośród piekielnej rozpaczy Edytowane przez asiulek1705 Czas edycji: 2010-03-20 o 14:28 |
|
|
|
#2673 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nadchodzą wiosenne roztopy, a PM-ki 2010 dopinają wszystko, by nie było wtopy.
Cytat:
jak masz się źle czuć to na Twoim miejscu bym nie szła, po co masz wrócić z zszarganymi nerwami, jeśli wiesz jak będzie ( bo zawsze tak jest) to może nie ma sensu, a z drugiej strony może teściowa mile Cię zaskoczy... always look on the bright side of life
|
|
|
|
|
#2674 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jadę ze względu na TŻta. No i jego sis. Tak sobie myślę, że może właśnie to będzie dobry moment do zaobserwowania sytuacji, czy w ogóle ktoś wspomni o tej liście, o ślubie...|I też tak sobie myślę, że jak będzie konieczność, to dlaczego mam nie wyrazić swojego zdania? Właśnie powinnam. Jeśli już teraz pozwolę wejść sobie na głowę, dawać teściowej wolną rękę do spełniania jej zachcianek, to później będzie tylko gorzej. Przy okazji zobaczę, jak TŻ się zachowuje, czy będzie po mojej stronie, czy mamy...Jakoś przeżyję
|
|
#2675 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzięki ![]() Cytat:
za obie sprawy ![]() No wiesz... byś się chociaż nie przyznawała jak my tu cierpimy z niewyspania Cytat:
Ciężko znaleźć ładną dekorację na samochód, więc wybrałam to, co według mnie będzie najmniej brzydkie, a nie najładniejsze Cytat:
Następnym razem zdmuchnij te chmury w jakimś innym kierunku ![]() Cytat:
![]() A tak w ogóle to nie było dziś tych zajęć, bo po pół godzinnym opóźnieniu okazało się, że nie ma dla nas sali I były tylko konsultacje w sprawie prac dyplomowych. Kosmos. No ale przynajmniej z kumpelą poplotkowałam, jak czekałyśmy na te konsultacje, więc nie było aż tak źle
Edytowane przez Martoolka87 Czas edycji: 2010-03-20 o 15:24 |
|||||
|
|
|
#2676 |
|
Wtajemniczenie
|
Asiu tak trzymaj
swoją drogą trzymam za Ciebie
|
|
|
|
#2677 |
|
Wtajemniczenie
|
Za kciuki nie dziękuję co by nie zapeszyć
Jak to fajnie mieć wsparcie na wizażu w PMKach
|
#2678 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kogo macie za świadków? U Nas kwestia świadków nie do konca została rozstrzygnięta A musi ją wyjaśnić w najbliższych dniach już..My wróciliśmy z zakupów, bo czuję się troszkę lepiej a TŻ chciał sobie kupić cosik z ciuchów i o dziwo kupił spodnie marchewki ![]() Więc jak dla Niego to olbrzymia zmiana ![]() Oczywiście Ja też cosik kupiłam Na poprawę chorobowego humoru![]() A teraz znikam coś kucharzyć
|
|
#2679 |
|
BAN stały
|
Marto ok,następnym razem dmuchne ciemne chmury w inne strony niż Polska.Witaj w klubie,mnie też głowa boli.
![]() Co do niewyspania,to nie tylko Wy cierpicie,bo ja równiez.Tż mnie obudził o 2:33,bo wrócił do domu,położył się mówiąc coś bym zjadl,a że nie chciało mu się schodzić do kuchni samemu,to wstałam razem z nim i poszliśmy przed 3 zjeść parówki.
|
|
|
|
#2680 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To sobie niezłą porę na przekąskę znaleźliście |
|
|
|
|
#2681 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i wykrakałaś u mnie już pada (Mazowsze) w pupe dawno nie dostałaś ![]() Cytat:
nie ma co się od razu nastawiać na NIE a jak nawet stanie się tak, ze już nie wytrzymasz to policz do 10 odetchnij i na spokojnie wytłumacz wszystko co o tym wszystkim myślisz, podkreślam na spokojnie bądź ponad to głowa do góry i trzymam kciuki Cytat:
i poprosiłam moja drugą bardzo dobrą koleżankę i się zgodziła Madzia spodnie marchewki, domyślam się jak wyglądają ale pewna nie jestem a szukać mi się nie chce jak będziesz to pokaz mi przykładowe ![]() chociaż przekonać mojego TZ do spodni materiałowych graniczy z cudem juz nie mam siły czasami do tego mojego uparciucha kochanego ![]() a i co sobie upolowałaś przyznaj się ![]() ![]()
* ... bo w marzenia trzeba wierzyć ... Edytowane przez lusmarija Czas edycji: 2010-03-20 o 18:23 |
|||
|
|
|
#2682 |
|
Wtajemniczenie
|
Do moich wydatków przedślubnych właśnie muszę dopisać pralkę, która właśnie koncertowo się zepsuła i to w samym środku prania
|
|
#2683 |
|
Wtajemniczenie
|
chyba wybrałam piosenkę na pierwszy taniec do naszego walca angielskiego
http://w640.wrzuta.pl/audio/4gqEOVNx...-_i_wonder_why |
|
|
|
#2684 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() http://www.tekstowo.pl/piosenka,curt...onder_why.html |
||
|
|
|
#2685 | ||||
|
BAN stały
|
Wpadam
do Was na chwilke,przelotem bo wróciłam ze spaceru z tz-tem i ide na serial Usta Usta ![]() Cytat:
noi się troche wcześniej zwolnił do domu,oczywiście po raz kolejny myślałam/nabrałam się że to już rano.A,że kolacji nie jadłam to tak wyszło że dotrzymałam towarzystwa tż-towi w jedzeniu parówek. ![]() Cytat:
![]() A w dupke to ja dostaje codziennie od tż-ta. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- Poźniej Wam coś jeszcze napisze.
|
||||
|
|
|
#2686 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Właśnie skończyłam relaksacyjną kąpiel z nowym kremowym żelem pod prysznic o zapachu pomarańczowym (oczywiście zmieszany z kawą, co by zrobić sobie od razu peeling) Muszę się pochwalić: dziś równe 20 tygodni |
|
|
|
|
#2687 |
|
Konto usunięte
|
Cześć dziewczynki...
My z TŻtem sobie wczoraj wypilismy 3 winka i dziś rano umierałam, potem trzeba było wstać i iść na imieniny do rodziny, ale teraz już jest OK. Czas strosznie szybko leci i już niedługo będzie tylko msc....tylko nie wiadomo czy nie bedziemy musieli odwołać podróży poślubnej... wrrrr wszystko do d.... |
|
|
|
#2688 |
|
BAN stały
|
marto,to za te 20 tygodni
![]() Guśka,czemu może będziecie musieli zrezygnować z podróży?? Ja teraz tzn my teraz oglądamy 40 letniego prawiczka.
|
|
|
|
#2689 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Pewnie z powodu zmiany pracy przez TŻ i braku urlopu w nowej... tylko ze wpłącilismy juz 1000 zł zaliczki... Też ogladam, a TŻ usypia... |
|
|
|
|
#2690 |
|
BAN stały
|
Aha,takie cuś.Może uda się wam coś wymyslić odnoście podróży.
No mój tż już śpi albo drzemie. ![]() Pan młody jako dresiarz na swoim slubie. ![]() http://www.smog.pl/txt_gfx_audio/338...dego_ha_ha_ha/ ---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- albo ten filmik: OMG http://www.smog.pl/wideo/31076/pan_m...l_panne_mloda/
|
|
|
|
#2691 |
|
Konto usunięte
|
Ja w nocy nie mogłam spać od 3 do 4, a o 4:30 musiałam wstać, żeby na pociąg zdążyć
Jestem zmasakrowana i umieram. Zaraz idę się myć i spać, bo jutro olałam zajęcia i czeka nas intensywny dzień...1. zamówienie obrączek 2. targi nieruchomości 3. szukanie garniaka Już się tego boję Mnie jeszcze za tydzień czeka cała sobota na zakupach ze świadkową i mam nadzieję, że chociaż mi się biżuterię uda kupić...
|
|
|
|
#2692 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() U mnie na razie przygotowanie wstrzymane do czasu wyzdrowienia.
|
|
|
#2693 | |
|
Rozeznanie
|
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;18024453]Pewnie z powodu zmiany pracy przez TŻ i braku urlopu w nowej... tylko ze wpłącilismy juz 1000 zł zaliczki...
Też ogladam, a TŻ usypia...[/QUOTE] O to kiepko, ale przecież TŻ może uprzedzić, że taka sytuacja i że już zaliczkowane itd, myslę, że nie powinni problemu robić. ale to zależy jakich szefów ma. No też oglądam Prawiczka, TŻ poległ i wygoniłam go do łóżka Cytat:
|
|
#2694 |
|
Zakorzenienie
|
Cześc
A ja mam dziś wreszcie 2 miesiące z przodu![]() Byłam oglądac buty, mierzyłam arte di roma i sa ok O takie http://www.oopss.pl/index.php?produc...uct&prod_id=58 ale zapomniałam zapytac i cenę Ale jak w necie sa za 275 to obawiam się, ze w salonie kosztowaly co namniej 300 Nie chce tyle dac za buty na jeden raz.Poza tym byłam w Madonnie i akurat dziewczyna mierzyła moją Lornę Ale wybrała Bagdad, taka jak ma Woda, wg mnei Bagdad ja pogrubiał, ale lepiej się czuła i mówiła, że podobną do Lorny miała jej siostra. No i mierzyłam mój welon, bo jak zamawiałam to akurat nie było tego modelu, także teraz wiem jak on dokładnie wyglada, tak jak zdjęciu w zasadzie No i dokłądnie oblukałam kolczyki, poszukam jeszcze gdzie indziej, ale w razie czego kupię w Madonnie.
|
#2695 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dziś już mam dużo lepszy humor, bo nawet się w miarę wyspałam ![]() A poza tym to już ostatni dzień tego paskudnego weekendu Dzięki [1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;18024453]Pewnie z powodu zmiany pracy przez TŻ i braku urlopu w nowej... tylko ze wpłącilismy juz 1000 zł zaliczki... [/QUOTE] No to klops A może uda Wam się jakoś to załatwić? Albo chociaż odsprzedać rezerwację i przełożyć na inny termin Trzymam żeby się udało.Cytat:
![]() A ten filmik - porażka. Już widzę, co się będzie później działo, jak nawet w czasie ślubu się koleś nie mógł pohamować ![]() Cytat:
za wszystko Będzie dobrze ![]() Cytat:
za 13 tygodni.Butki ładne, ale faktycznie drogie ![]() Właśnie zapomniałam Wam wczoraj napisać, że się dowiedziałam, że w moim mieście jest firma, która robi buty ślubne i można je samemu zaprojektować - wybrać wzór, materiał, obcas Koleżanka za swoje zapłaciła 130 zł, więc w sumie i tak nieźle jak na ślubne (chociaż ja chciałam tańsze kupić, ale jestem wybredna, więc dla mnie opcja własnego projektu jest najlepsza ).Zmykam na uczelnię. Będę popołudniu. Miłego dzionka |
|||
|
|
|
#2696 |
|
Zakorzenienie
|
Witam babki, spędzam weekend z Tż, oczywiście za oknem leje deszcz, no bo po co słońce.... wystarczy, że świeciło cały tydzień, jak w robocie siedziałam
Przyszłam tylko przypomnieć ślubującym 21 sierpnia, że dziś równe 5 m-cy do ślubu, a od jutra 4 m-ce z przodu Jednym słowem dziś 153 dni
|
#2697 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
masz rację! musisz wyrazic swoje zdanie, cos wiem niestety o tym wkurzaja mnie takie sytuacje. Jak bede cos chciala omówić, to tylko z tz, bo to nasz slub a nie jego mamy :/ samoa: bardzo zgrabne buty. Tylko cena wysoka... moja siostra tez za tyle sob\ie kupila buty i leza , bo w nich nie chodzi ale jak sie dobrze w nich czujesz i w ogole , to fajnie ![]() ---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- Cytat:
No beznadziejna ta pogoda , mialo byc niby goraco , a ja wczoraj w czapce chodzilam po dworze, bo tak wialo gratuluje 5 miesiecy to znaczy, ze dla mnie zostaly 4
|
|
#2698 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
![]() leje ciut i u nas, zapraszania ciąg dalszy- to nie ma końca wg mnie ![]() u nas 69 dni co mnie lekko poraża ![]() miś mój śpi, bo bidny projekt musi napisać i piszę- ja oczywiście ![]() ogólnie przeraziłam się - jak zwykle ostanio- brakiem diety i znow zaczynam dobrze, a wieczorkiem pewnie odpuszcze, najgorsze te wieczory
|
#2699 |
|
BAN stały
|
Cześć
![]() Chciałam się przywitać i zmykam na s niadanie. Do potem. ![]() U mnie wreszcie ładna pogoda,słoneczko świeci. |
|
|
|
#2700 |
|
Konto usunięte
|
Nie wiem jak z tą wycieczką będzie ale czuję, że
Samoa ja akurat mam buty w kolorze ivory i będą mi pasować do beżowej sukienki na wesele ( bo mam 2 tyg później), więc będę w nich chodzić. Moje w salonie kosztowały 280 zł, ale w Madonnie słyszałam, że są po 350. Gospella ja zawsze miałam problemy z utrzymaniem diety, aż w końcy 2 lata temu się zebrałam i wytrzymałam na diecie South Beach-kombinując oczywiście z najróżniejszymi deserami (bo bez słodyczy żyć nie mogę) - ciasta z fasoli desery z ricotty, serków naturalnych, ciasteczka z płatków owsianych... i na tej diecie schudłam 10 kg.... potem nie mogłam chudniecia zachamować, aż zaczełam jeść duuuużo więcej i teraz waga 2 lata wacha się w granicach 2 kg w dół i górę a jem wszytsko! Polecam poczytaj trochę na ten temat może Ci się spodoba. Przeraża mnie nadal upływający czas...... ![]() |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:44.

fuck, Polak niewyspany to zły
za obie sprawy 

I były tylko konsultacje w sprawie prac dyplomowych. Kosmos. No ale przynajmniej z kumpelą poplotkowałam, jak czekałyśmy na te konsultacje, więc nie było aż tak źle
swoją drogą trzymam

wiec sobie kupiłam na pocieszenie wieszaki na ubrania
A musi ją wyjaśnić w najbliższych dniach już..