Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVII - Strona 29 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-21, 11:26   #841
AgatkaL
Wtajemniczenie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVII

Cześć
Ależ cudowna pogoda, chyba wyjde na jakiś spacerek
Wczoraj zaliczyłam super imprezę...bosssko było ...kamikadze lało się strumieniami. W nocy jeszcze łazilismy po mieście (taki tam spacerek na otrzeźwienie) i było super ciepło, czuć wiosnę nareszcie !!!

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-21, 11:31   #842
*Agatek*
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVII

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
u nas tez sliczna pogoda i myśle, ze bedzie ciepło. tak więc, chyba też wybierzemy sie na jakiś spacerek, albo gdzieś sie przejedziemy na jakąś wycieczkę

Tylko najpierw czeka nas sprzątanie, bo pokój wygląda jak pole bitwy, wraz z potłuczonymi kielszkami i szkłem porozrzucanym po pokoju ale czekam az TZ sie obudzi aby mu to pokazac

edit: a co do zakupów, to zawsze idziemy razem, albo idzie sam TZ bo mi samej sie nigdy nie chce. hehe leń na maksa
uuuu to zaszaleliście, pozazdrościć
Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
pycha TZ tez dzis jajka jadł, a ja bigos (uwielbiam)

u nas tez wiosna ale ze spaceru nici bo TZ idzie do pracy na 14 ale za to mama wyciaga mnie do Brico, po remont lazienki i musze jej pomoc w wybieraniu materiałow

wow, to niezle się działo ja 3 dzien @ wiec trzeba poczekac
u mnie tak samo, tż na 14
ej wszystkie tak się spiknęliśmy co do tej nieszczęsnej @???
Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
india przytul tego Twojego chlopa w ramiona. Moze humor mu wroci. albo mu zrob co mu humor poprawia, cos rozbrajajacego
no widzisz co kliwia z rana radzi? żebyś się rozebrała i poprawiła mężulowi humor nie drążmy tematu co kliwia miała na myśli, abyś mu zrobiła
hmmm... może jakąś herbatę?

oj kliwuś Ty łobuziaro!

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-21, 11:36   #843
kliwia
Zakorzenienie

od razu zberenze mysli macie
ja mysllaam o jakims czekoladowym mikolaju w marcu, albo cos
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-21, 11:54   #844
*Agatek*
Zakorzenienie

że mikołaj w marcu?
chyba zająć w kwietniu!

Stary 2010-03-21, 12:10   #845
kliwia
Zakorzenienie

no wlasnie mikolaj bylby bardziej rozbrajajacy
Stary 2010-03-21, 14:11   #846
twin--maid
Zakorzenienie

Dzisiaj znowu byliśmy na spacerze i znowu udało nam się wrócić przed deszczem właśnie zjedliśmy kebab w tortilli, TŻ pojechał na mecz a ja czekam na rodziców, bo mają wpaść więc piekę ciasteczka czekoladowe.

Cytat:
gold fish Wiecie co, skonczylismy ogladac dextera w tym tygodniu, i spac nie moglam przez niego. Przez glownego bohatera, i przez zakonczenie serialu
Ciage widze cialo dexterka te plecy, ten brzuch te ramiona
Cytat:
madzia tak 26wrzesnia ma byc premiera 5sezonu
Nie mogę się doczekać nowego sezonu Dextera. Teraz czytam książkę, na podstawie, której zrobili serial. Niestety nie jest tak fajna jak serial.

Cytat:
a jaki teraz serial bierzecie na tapetę??
Cytat:
teraz czekamy na bierzaco na nowe odcinki white collar, fringe i hpuse'a
Cytat:
oo white collar nie oglądałam.

jesli lubisz klimat lat 60 to polecam "mad men"
My oglądamy razem Mad Men, White Collar, Fringe, the Mentalist, Desperate Housewives i rewelacyjny Flashforward.
Stary 2010-03-21, 14:11   #847
mona_ja
Wtajemniczenie

cześć dziewczynki nie było mnie kilka dni i musiałam chyba z 15 stron nadrobić remont piwnicy zakończony, ale zaniedbałam przez to wizaż, nasze mieszkanie i siebie ale dziś moge wkoncu odpocząć W piątek @ dostałam, 4 dni przed czasem, nie mam pojęcia czemu bo zawsze miałam cykle 31 dniowe, czasem mi się @ spóźniało o 2 dni.
Lece do K zobaczyć co tam naskrobałyście.

Nasz Ślub 30.05.2009
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-03-21, 14:40   #848
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
A ja chcialam sie pochwalic ciastem
Wczoraj martucha miala mozliwosc uczestniczenia wirtualnego w powstawaniu tego cuda.
Cudo z tego nie wyszlo, bo mam stary piekarnik i chyba grzeje inaczej niz powinien, bo biszkopt upiekl sie w 5 minut a powinien siedziec 35
Do tego mi opadl ale mimo tego dao sie przeciac na dwa cienkie placki, przelozyc budyniem i zalac galaretka.[ktora tezala w zolwim tempie]
Scio mam chyba podobna porcelane jak Ty? dostalismy taki kawowy serwis od meza kuzynki w prenecie slubnym
no jaki piekny wiedzialam ze co dwie kucharki to nie5
pycha;D

melduje poslusznie ze pani promotor zaakcetowala plan teoretyczny i nawet troche wykreslila bo za duzo bym napisala.. wogole jestem na plusie w polowie czerwca beda ie bronic.. jestem zadowolnoa.. ale co sie naczekalam to moje... bo oddawala prace i kazdemu omawiala(rozdzialy poprzednie) no i tak wyszlo ze by;lam przedostania siedzialam na twardym krzesle 2 ipol godizny wiercilam sie jak durna.. i na koniec mi sie zebral opierdziel ze czemu niemowie ze jestem w ciazy powinnam byc pierwsza (komu odda i omowi idzie do domu) no i wogole sympatycznie mi bylo bo dotej pory spotkalam sie na usi z tekstami ze jak se zrobilas to sie martw... no to sie nieodzywalam no ale powiedziala ze mam przychodzic poza terminem umawiac sie z nia mailem itd.. milo bo to moja promotor i ona bedzie miala ostateczne zdanie w pracy mgr..
bylo git
Stary 2010-03-21, 14:48   #849
klion78
Zadomowienie

A ja się dzisiaj strasznie wkurzyłam na Tż. Wiem, że jak opowiem Wam dlaczego to dostanę straszne baty pewnie, ale zaryzykuję .... Tż pojechał na zakupy i poza innymi rzeczami kupił sobie wodę toaletową , no i mnie również. Cały problem w tym, że dostałam ją już wcześniej od niego bo kiedyś mi się bardzo podobała (D&G Light Blue) i gdy już mi się skończyła powiedziałam Tż, że dobrze bo już mi się coraz mniej podoba. Teraz lubię Halle Bery, a w piątek kupiłam sobie Yves Rocher Wanilię (którą poleciła AgatkaL). No a on mi dzisiaj wyjeżdża znowu z tą D&G. Krew mnie zalała. Dlatego, że szasta kasą, że mnie nie słucha i że uszczęśliwia mnie na siłę. Wyszłam z domu, a kiedy wróciłam perfumy były na mojej półce w łasziencie, teraz przełożyłam je na szafkę Tż.
Wiem, pomyślicie, ze jestem wredna, ale na Tż trzeba od razu z grubej rury i bo inaczej nie zrozumie. Już wcześniej pisałam Wam, że on uwielbia "miec gest" nie licząc się z kosztami. Ja nie jestem sknerą, ale nie kupię niczego co nie jest warte swej ceny. Znajomi się często dziwią tej mojej oszczędności. Pochodzę z dośc zamożnego domu, ale znam wartośc pieniądza. No i na tym tle często nie zgadzamy się z Tż.
Ale się nagadałam.
Stary 2010-03-21, 14:51   #850
Rybulka
Zakorzenienie

Strippi, podniosłaś mnie na duchu

Mnie w ogóle cały czas teściowa i babcia TŻa trują, że mamy kupić 2 łóżeczka! A zaznaczam, że mamy dwa pokoje i kuchnię Ja im powtarzam, że jedno starczy, a one swoje Łóżeczko mamy, a teraz chcemy kupić jeszcze leżaczek, ale nie ma mowy o drugim łóżeczku. Przecież nie będę całego mieszkania łóżeczkami zastawiać

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
(...)
Rybulko autko faktycznie kosztowne, ale uważam, że warte swojej ceny. Zresztą mam ogromne przekonanie do samochodów tej marki, bo są naprawdę niezawodne.
Ja się z auta nabijam niby, że takie wielkie i w ogóle, ale też mi się podoba i jest bardzo wygodne .

Martuś, widzisz, poszło jak z płatka I śmieję się, bo mi tu każesz walczyć o swoje, a sama nie walczyłaś!
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-21, 14:57   #851
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość

Mnie w ogóle cały czas teściowa i babcia TŻa trują, że mamy kupić 2 łóżeczka! A zaznaczam, że mamy dwa pokoje i kuchnię Ja im powtarzam, że jedno starczy, a one swoje Łóżeczko mamy, a teraz chcemy kupić jeszcze leżaczek, ale nie ma mowy o drugim łóżeczku. Przecież nie będę całego mieszkania łóżeczkami zastawiać

Ja się z auta nabijam niby, że takie wielkie i w ogóle, ale też mi się podoba i jest bardzo wygodne .

Martuś, widzisz, poszło jak z płatka I śmieję się, bo mi tu każesz walczyć o swoje, a sama nie walczyłaś!
bez przesady moim zdaniem to niepotrzebne wydawanie kasy.... lezaczek mata edukacyjna o tak.. ale po kij wam 2 loczeczko.... nie daj sie

a jesli chodzi o walczenie to ja walcze... jak w autobusie mam usiasc w kolejce itd.. ale na uczelni sie nieodzywalam bo tak jak napisalam - do tej pory kolezanki w ciazy jak powiedzialy ze czegos niezrobily ze chcialby szybciej itd bo ciaza i sie zle czuja to im mowili ze to ich problem albo jestes studentka albo spadaj.. ot pedagogiczna uczelnia...
ogolnie to na codzien walcze a co

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-21, 15:05   #852
domi7ks
Zakorzenienie

Gold fish sukienke wklejalam mam princeske ecru, welon o taki: http://allegro.pl/item947516767_p_lu...ety_15_zl.html

a fryzure nie wiem jaka

Klion a ja Cie rozumiem i tez, niestety tak czasem mam moja mama ostatnio mi przywizola 4 butelki, a ja karmie piersia wiec dwie (jedna mala a druga duza) na odcianiete mleko mi wystarcza. A jeszcze te, ktore dostalam to takie z ktorych mleko leje sie jak z kranu. Wiec taka byla zla

a to moja krolewna Jutro konczy 3 miesiące

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-21, 15:11   #853
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
cudna
Stary 2010-03-21, 16:32   #854
*Agatek*
Zakorzenienie

A ja właśnie skończyłam szamać obiadek schabowe z ziemniaczkami i kapustą pekińską

i upiekłam ciacho ciekawe co mi z tego wyjdzie, bo czekam aż ostygnie mój murzynek

domi7ks bardzo dobrze, że kupiłaś welon z allegro za taką cenę, też za tyle kupiłam i tak po ślubie mi się mała dziurka zrobiła a w salonie welon 150 zł taki sam

Edytowane przez *Agatek*
Czas edycji: 2010-03-21 o 16:35
Stary 2010-03-21, 17:03   #855
atomufka
Zakorzenienie

rybulku dlaczego one kaza ci kupic dwa lozeczka

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-21, 17:05   #856
Maja102
Zakorzenienie

ello
uff, ja ostatnio całe dnie poza domem
Łapka się jakoś goi, bąbli nie mam, to chyba będzie ok już prawie nie boli, jak się nigdzie nie dotykać

Byłąm dziś w Płocku, ale tak lało, ze nici ze spacerku po mieście tylko sie do toyoty rav4 w salonie przymierzyłam - no mi by pasowała... hihi
edit: a, no i kupiłam panthenol w aptece

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-03-21 o 17:43
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-21, 17:17   #857
*Agatek*
Zakorzenienie

Maja byłaś na dupach w Płocku jooo??

Rubulka a nie jest przypadkiem tak, że babcia i teściowa próbują Cię wkurzyć tym, że niby będziesz miała bliźniaki to 2 łóżeczka? ja to tak rozumiem

Stary 2010-03-21, 17:26   #858
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość

Kochana, a po co mają Ci być te 2 łóżeczka? Bo jak po to, żeby przenosić dzidzię z pokoju do pokoju, to przy następnej takiej sugestii spytaj, czy w takim razie oni w swoich domach też przygotują łóżeczko dla Maluszka.
Stary 2010-03-21, 17:29   #859
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

ojej o 12 wyjchałam z TZ i znajomymi na wycieczkę do Madurodam (iwka byłas tam??) tzw Holandia w miniaturze . bardzo fajnie.

teraz wróciłam do domu, robimy obiadek a na 20 na TzG do znajomych hehe

Marta super, ze juz obrona coraz blizej

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-21, 17:34   #860
kasiaher
Wtajemniczenie

hej laski
domi śliczna ta twoja córa a jaka duża
ach rozumiem cię jesli chodzi o teściową , mam ten sam problem .

Madzialenka nieźle super noc , widzę że szalejesz
Maja współczuje

żabcia kurde pozazdrościć takiej pogody, kiedy u nas tak będzie ....

a ja dzisiaj na spacerku z tż i Dominikiem o to parę zdjęć:
zdjęcie nr, 1 mamusia odpoczywa
zdjęcie nr. 2 mama z wózeczkiem
zdjęcie nr. 3 zadowolony Dominik że na spacerek wyszedł
Załącznik 2968519

Załącznik 2968520

Załącznik 2968521
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-21, 17:42   #861
ktosia86
Zakorzenienie

Kasiu wyglądasz fantastycznie! A Dominik słodki
Stary 2010-03-21, 17:42   #862
AgatkaL
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
Hehe..."Raz w niedzielę po obiedzie, mąż do żony, że jedzie interesy załatwiać do Płocka, a żoneczka wkurzona jak nie wróci to skona i powiada, jak świetnie się składa..." Pioseneczka gites !!! Może czasy się zmieniły i teraz do Płocka jeździ się na "dzikie chłopy"

Byłam na spacerze ze znajomymi, ale zaczął lać deszcz i niestety było po spacerze...A teraz siedzę w domu i uskuteczniam lenistwo

Kasiaher...super wyglądasz, a Dominik uroczy

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png

Edytowane przez AgatkaL
Czas edycji: 2010-03-21 o 17:44
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-21, 17:47   #863
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
jestem hetero, więc co najwyzej na fistaszki moge jeździć, jeśli już...
Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Hehe..."Raz w niedzielę po obiedzie, mąż do żony, że jedzie interesy załatwiać do Płocka, a żoneczka wkurzona jak nie wróci to skona i powiada, jak świetnie się składa..." Pioseneczka gites !!! Może czasy się zmieniły i teraz do Płocka jeździ się na "dzikie chłopy"
to jest jakaś piosenka

Ide oglądac Dr House'a
aktualnie na odc. 6x13 jestem
Stary 2010-03-21, 17:51   #864
ktosia86
Zakorzenienie

U nas też już leje, ale zdążyliśmy zaliczyć spacerek.
Stary 2010-03-21, 18:00   #865
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
rybulku dlaczego one kaza ci kupic dwa lozeczka
tez tego nie rozumiem...

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Kochana, a po co mają Ci być te 2 łóżeczka? Bo jak po to, żeby przenosić dzidzię z pokoju do pokoju, to przy następnej takiej sugestii spytaj, czy w takim razie oni w swoich domach też przygotują łóżeczko dla Maluszka.
dokladnie tam sam bym zapytala.. babcie o to czy kupi na dol tzrecie a mame czwarte... przeciez jak beda w salonie to maly moze lezec na lozku.. na macie w lezaczku... bez przesady

Cytat:

Marta super, ze juz obrona coraz blizej
tez sie ciesze
Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość

a ja dzisiaj na spacerku z tż i Dominikiem o to parę zdjęć:
zdjęcie nr, 1 mamusia odpoczywa
zdjęcie nr. 2 mama z wózeczkiem
zdjęcie nr. 3 zadowolony Dominik że na spacerek wyszedł
Załącznik 2968519

Załącznik 2968520

Załącznik 2968521
super maluszek

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
jestem hetero, więc co najwyzej na fistaszki moge jeździć, jeśli już...

to jest jakaś piosenka

Ide oglądac Dr House'a
aktualnie na odc. 6x13 jestem
w 5 serii popelnil samobojstwo ten lekarz i haus dostal na łep... wiec 6 seria musi byc pokrecona dobrze przewiduje?
Stary 2010-03-21, 18:23   #866
kliwia
Zakorzenienie

kasiaher no nio, pieknie. Laska z Ciebie ze hej! Jaki masz wozek?

ja sie nudze jak mops. padac nie pzrestalo wiec na dwor nie wybylismy
jutro sobie dosklepu bede musiala skoczyc to sie dotlenie, a pojutrze do dentysty na kontrole mam chyba

Jutro robie na obiad racuchy z jablkami

6 seria nie jest jakos mega pokrecona, jest bardzo fajna
Stary 2010-03-21, 18:28   #867
stokrotka24
Zakorzenienie

hej dziewczyny
Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Cześć
Ależ cudowna pogoda, chyba wyjde na jakiś spacerek
Wczoraj zaliczyłam super imprezę...bosssko było ...kamikadze lało się strumieniami. W nocy jeszcze łazilismy po mieście (taki tam spacerek na otrzeźwienie) i było super ciepło, czuć wiosnę nareszcie !!!
u nas pogoda kiepska, ciągle się chmurzy i leje, zmokliśmy z tz do suchej nitki, bo oczywiście nie chciało się mu parasola dzwigać

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
no jaki piekny wiedzialam ze co dwie kucharki to nie5
pycha;D

melduje poslusznie ze pani promotor zaakcetowala plan teoretyczny i nawet troche wykreslila bo za duzo bym napisala.. wogole jestem na plusie w polowie czerwca beda ie bronic.. jestem zadowolnoa.. ale co sie naczekalam to moje... bo oddawala prace i kazdemu omawiala(rozdzialy poprzednie) no i tak wyszlo ze by;lam przedostania siedzialam na twardym krzesle 2 ipol godizny wiercilam sie jak durna.. i na koniec mi sie zebral opierdziel ze czemu niemowie ze jestem w ciazy powinnam byc pierwsza (komu odda i omowi idzie do domu) no i wogole sympatycznie mi bylo bo dotej pory spotkalam sie na usi z tekstami ze jak se zrobilas to sie martw... no to sie nieodzywalam no ale powiedziala ze mam przychodzic poza terminem umawiac sie z nia mailem itd.. milo bo to moja promotor i ona bedzie miala ostateczne zdanie w pracy mgr..
bylo git
fajnie, ze praca idzie do przodu, bądź systematyczna a na pewno bez kłopotów napiszesz. U mnie na studiach dziewczyny specjalnie pozachodziły w ciążę, żeby mieć ulgi na obronie. Tym sposobem powchodziły pierwsze i miały z głowy, a ja byłam 16 (wszyscy na raz się bronili) i nerwy sięgały zenitu

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
Gold fish sukienke wklejalam mam princeske ecru, welon o taki: http://allegro.pl/item947516767_p_lu...ety_15_zl.html

a fryzure nie wiem jaka

Klion a ja Cie rozumiem i tez, niestety tak czasem mam moja mama ostatnio mi przywizola 4 butelki, a ja karmie piersia wiec dwie (jedna mala a druga duza) na odcianiete mleko mi wystarcza. A jeszcze te, ktore dostalam to takie z ktorych mleko leje sie jak z kranu. Wiec taka byla zla

ale fajna ta twoja królewna, sama słodycz, welon fajny

Cytat:
A ja właśnie skończyłam szamać obiadek schabowe z ziemniaczkami i kapustą pekińską

i upiekłam ciacho ciekawe co mi z tego wyjdzie, bo czekam aż ostygnie mój murzynek

domi7ks bardzo dobrze, że kupiłaś welon z allegro za taką cenę, też za tyle kupiłam i tak po ślubie mi się mała dziurka zrobiła a w salonie welon 150 zł taki sam
ja też mam dziurę w welonie, tylko, że nie małą, a dużą. Po zdjęciach plenerowych odwiesiłam go na lampę stojąca i pojechaliśmy nad morze. Po przyjeździe zapomniałam o nim i zapaliłam lampę. Poczułam tylko swąd, to mój welon się uwędził

Cytat:
u nas tez sliczna pogoda i myśle, ze bedzie ciepło. tak więc, chyba też wybierzemy sie na jakiś spacerek, albo gdzieś sie przejedziemy na jakąś wycieczkę

Tylko najpierw czeka nas sprzątanie, bo pokój wygląda jak pole bitwy, wraz z potłuczonymi kielszkami i szkłem porozrzucanym po pokoju ale czekam az TZ sie obudzi aby mu to pokazac

edit: a co do zakupów, to zawsze idziemy razem, albo idzie sam TZ bo mi samej sie nigdy nie chce. hehe leń na maksa
ale sobie poszaleliście, no nieźle My tak kiedyś po sylwestrze rano się bawiliśmy i tz zapierał się nogami o moją szafkę, która poleciała na ziemię cała, z całą zawartością. Był huk, my nadzy i podpici jeszcze a rodzice chcieli sprawdzić co to się stało Na szczęscie szafka (to w sumie była górna część segmentu) zatarasowała drzwi i nie mogli wejść. ale mi wtedy głupio było

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
wkurza mnie moj TZ, ciagle naburmuszony i nawe nie da sie z nim pogadac
mój tez ma czasami takie fochy, wtedy daję mu chwile wytchnienia i mu przechodzi, jak zasypuję go pytaniami co ci jest i w ogule to jeszcze bardziej się wkurza.

kasiaher ładnie wyglądasz, a synuś jaki roześmiany w wózeczku, super

Szkoda, że już koniec weekendu, a było tak miło. Rano oczywiście teściu zaczął o 7,30 kotlety wybijać myślałam, że mu przyłożę, ale z tz wybudziliśmy się i spędziliśmy miły i długi poranek w łóżeczku

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-21, 18:32   #868
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Kasia ale laseczka z Ciebie

Cytat:
kasiaher no nio, pieknie. Laska z Ciebie ze hej! Jaki masz wozek?

ja sie nudze jak mops. padac nie pzrestalo wiec na dwor nie wybylismy
jutro sobie dosklepu bede musiala skoczyc to sie dotlenie, a pojutrze do dentysty na kontrole mam chyba

Jutro robie na obiad racuchy z jablkami

O proszę, właśnie chcałam zapytać Kasi co to za wózek jest fajowy

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-21, 18:38   #869
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
w 5 serii popelnil samobojstwo ten lekarz i haus dostal na łep... wiec 6 seria musi byc pokrecona dobrze przewiduje?
6 seria zaczyna się od pobytu House'a w psychiatryku
A po wyjściu zamieszkuje razem z Wilsonem i dalej odwala numery
Cytat:
jak nie? to, co zrobił Chase to się w głowie nie mieści a jeszcze sprawa jego małżeństwa z Cameron, Cuddy i detektyw, czy mój ulubiony odcinek (chyba 6x11), jak House i Wilson zostają wzięci przez sasiadów za parę gejów
Stary 2010-03-21, 18:39   #870
kliwia
Zakorzenienie

eeeee to jest fajne, a nie pokrecone.
odcinek cuddy tez mi sie podobal
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości