Wszystko o Avonie - część 10 - Strona 120 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-21, 16:47   #3571
Taste
Raczkowanie

Dot.: Wszystko o Avonie - część 10

Cytat:
Napisane przez Y a s m i n e Pokaż wiadomość
A ja czekam szczególnie na ten olejek do masażu w późniejszym katalogu
Ja zamówię maseczkę i mam ogromną ochotę na masło do ciała.

12.05.2007

Odwyk kosmetyczny, wielkie oszczędzanie
.

Pora schudnąć.
Taste jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-21, 16:47   #3572
Linkier
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Mycha29 Pokaż wiadomość
Jakie dane umieszczacie w @ na rozwiazanie krzyzoweczek z nowej ty?
W strafie dla konsultantek szukalam odpowiedzi ale nie znalazlam.I jest tam opcja Avon sms-coz to jest?
Do krzyżowki raczej wystarczy imię, nazwisko, adres (tak podają w NovaTy), a na temat AvonSMS poszukaj Powinien wyskoczyć Ci poradnik (tylko nie mam pojęcia na ile jest aktualny)
Stary 2010-03-21, 16:50   #3573
lalaith
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Taste Pokaż wiadomość

O super! Też planuje zakupić kilka z tej serii.
Cytat:
Napisane przez Y a s m i n e Pokaż wiadomość
A ja czekam szczególnie na ten olejek do masażu w późniejszym katalogu
Cytat:
Ja chcę masło, olejek, masażery i maseczkę, ale maseczkę nie wiem czy kupię bo mam już: błotną, śródziemnomorską, miodle indyjską, wulkaniczną z BU i pełno saszetek. Mam obsesję na punkcie maseczek i powinnam już żadnej nie kupować!
Stary 2010-03-21, 16:53   #3574
Mycha29
Raczkowanie

GG do Mycha29

Cytat:
Niedawno tu było pisane: Przeszukaj ten wątek-->krzyżówki
Dzieki,przeszukiwalam,ale wpisywalam haslo krzyzowka,albo nowa ty a nie krzyzowki hih
Nie mamy dostepnych do zamowienia przez konsultantki zadnych segregatorow,teczek,czy toreb na te nasze wszystkie akcesoria sprzedazowe?W ofercie logo to widzialam tylko ta na laptopa,by pewnie sie nadala a tak to nic ni ma.Czy moze sie myle?
Mycha29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-21, 17:05   #3575
Taste
Raczkowanie

Chciałam zamówić sobie Pomadkę powiększającą UCR Passion Pink, bo jest teraz w internetowej ofercie specjalnej za 13,90zł, na zdjęciu i również wcześniej w katalogach wygląda na jasny róż bez drobinek. Poszukałam dzisiaj w katalogowym, a tu całkiem inny kolor, dość ciemny z drobinkami. Chyba sobię daruję, jak dobrze, że ten wątek katalogowy jest. Aaa, wcześniej miałam Blonde Ambition i też zupełnie inaczej niż w katalogu wyglądał, oddałam mamie, bo ogólnie to raczej używam błyszczyków, ale szminki to wolę kremowe np. Pout UCR.

---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ----------

Cytat:
Dzieki,przeszukiwalam,ale wpisywalam haslo krzyzowka,albo nowa ty a nie krzyzowki hih
Nie mamy dostepnych do zamowienia przez konsultantki zadnych segregatorow,teczek,czy toreb na te nasze wszystkie akcesoria sprzedazowe?W ofercie logo to widzialam tylko ta na laptopa,by pewnie sie nadala a tak to nic ni ma.Czy moze sie myle?
Wiedziałam, że "krzyżówki", bo dzisiaj miałam ten sam problem. Nigdy jakoś nie chciało mi się bawić w wysyłanie tych haseł, ale dzisiaj jakoś się zebrałam, no i wysłałam.

12.05.2007

.

Pora schudnąć.
Stary 2010-03-21, 17:07   #3576
Mycha29
Raczkowanie

GG do Mycha29

Cytat:
Chciałam zamówić sobie Pomadkę powiększającą UCR Passion Pink, bo jest teraz w internetowej ofercie specjalnej za 13,90zł, na zdjęciu i również wcześniej w katalogach wygląda na jasny róż bez drobinek. Poszukałam dzisiaj w katalogowym, a tu całkiem inny kolor, dość ciemny z drobinkami. Chyba sobię daruję, jak dobrze, że ten wątek katalogowy jest. Aaa, wcześniej miałam Blonde Ambition i też zupełnie inaczej niż w katalogu wyglądał, oddałam mamie, bo ogólnie to raczej używam błyszczyków, ale szminki to wolę kremowe np. Pout UCR.
Tez mialam smaczek na nia,i spostrzezenia takie jak ty.I tez zrezygnowalam.Katalogowy to zbawienie w wielu przypadkach,mam nadzieje ze nie raz mnie uchroni przed jakas wpadka czy pomylka.Bo jak chyba kazdej z nas nie widzi mi sie wywalanie pieniazkow w bloto.
Stary 2010-03-21, 17:10   #3577
Taste
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lalaith Pokaż wiadomość
Ja chcę masło, olejek, masażery i maseczkę, ale maseczkę nie wiem czy kupię bo mam już: błotną, śródziemnomorską, miodle indyjską, wulkaniczną z BU i pełno saszetek. Mam obsesję na punkcie maseczek i powinnam już żadnej nie kupować!
Hehe Ja mam błotną, oliwkową, z białą herbatą, z jagodami goji i ogórkową z naturalsa i kilka saszetek, ale jeszcze jedna nie zaszkodzi.

12.05.2007

.

Pora schudnąć.

Edytowane przez Taste
Czas edycji: 2010-03-21 o 17:12
Stary 2010-03-21, 17:17   #3578
Mycha29
Raczkowanie

GG do Mycha29

Mysle ze maseczek,kolorowki,perfum i bizuterii nigdy nie jest za duzo
Stary 2010-03-21, 17:19   #3579
lalaith
Zakorzenienie

Cytat:
Ja jestem raczej minimalistką kosmetyczną. Tylko te maseczki nieszczęsne...
Stary 2010-03-21, 17:24   #3580
Taste
Raczkowanie

Czy ktoś jeszcze widział już błyszczyk do ust o konsystencji musu z 05 i uważa, że ma tępą, suchą konsystencję, bo ktoś tak pisał, a ja chciałam sobie zamówić Pink Fluff, ale teraz to nie wiem.

Chcę sobie zamówić jeszcze w piątce Marmurkowy róż do twarzy, bo taki tani to jeszcze nie był, ale nie wiem, czy warto?

Użyłam wczoraj Kremu do mycia twarzy i demakijażu Witalność natury i stwierdzam, jak ktoś już tu pisał wcześniej, że jakiś taki tępy jest, naprawdę słabo się pieni, słabo oczyszcza (używałam z wodą), do demakijażu oczu nie użyję, bo się nie nadaje. Może ktoś z rodziny będzie chciał.

12.05.2007

.

Pora schudnąć.
Stary 2010-03-21, 17:30   #3581
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

Cytat:
ja mam ochotę na maseczkę do twarzy i tą do włosów
i też mam już kilka maseczek w zapasie:P na studiach używam marokańskiej w domu sake i ryż, a nie używane mam jeszcze oliwkową, z białą herbatą, greckie morza i teraz sobie chyba błotną zamówię

2016: 29
joanwi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-21, 17:30   #3582
Taste
Raczkowanie

Cytat:
Ja akurat biżuterii z avonu to bardzo mało mam. Kilka bransoletek z oferty specjalnej, jakąś Peace i Hapiness, które zresztą szybko się zrywają, no i taką z gwiazdką, którą dostałam za złotówkę. Ostatnio się zniechęciłam, bo w netto 03 bodajże zamówiłam naszyjnik Lizette za 16,90zł chyba, w katalogu wyglądał na srebrny z błyszczącymi cyrkoniami, a tu przyszedł czarny. Troszeczkę przekłamany ten kolor był, okropny naszyjnik, nie mam co z nim zrobić, nawet nikomu na prezent nie dam, bo nieładny.

12.05.2007

.

Pora schudnąć.
Stary 2010-03-21, 17:38   #3583
Mycha29
Raczkowanie

GG do Mycha29

Cytat:

Chcę sobie zamówić jeszcze w piątce Marmurkowy róż do twarzy, bo taki tani to jeszcze nie był, ale nie wiem, czy warto.
Tez jestem ciekawa opinii,nigdy nie mialam,nie uzywalam rozu,zamowilam sobie teraz perelki rozswietlajace,zamiast rozu,ale moze i ja bym sie skusila
Stary 2010-03-21, 17:54   #3584
Taste
Raczkowanie

Cytat:
Tez jestem ciekawa opinii,nigdy nie mialam,nie uzywalam rozu,zamowilam sobie teraz perelki rozswietlajace,zamiast rozu,ale moze i ja bym sie skusila
Kiedyś użyłam różu(nie z avonu), którego wgl nie było widać, no i na tym skończyła się moja przygoda z różami, a marmurkowego kolor bardzo mi się podoba i myślę, że do mnie pasuje, no ale wiadomo jak to z tymi avonowymi zdjęciami jest.

Co do perełek, to kiedyś użyłam (oszczędnie) brązujących, ale jak dla mnie są stanowczo za ciemne, złociste wycofali, a rozświetlających to raczej nie potrzebuję, chociaż może kiedyś się skuszę, może w 07, jak trzeba będzie wydać 99zł na kolorówkę, żeby torbę mieć .

12.05.2007

.

Pora schudnąć.

Edytowane przez Taste
Czas edycji: 2010-03-21 o 18:11
Stary 2010-03-21, 18:08   #3585
Oja 84
Zadomowienie

MonikaPogrzeba ten tusz Marimekko o ktory pytalas na katalogowym to jest dokladnie ten sam co Super Shock tylko ze w innym opakowaniu-byla taka edycja specjalna
Oja 84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-21, 18:13   #3586
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

Cytat:
Co do perełek, to kiedyś użyłam (oszczędnie) brązujących, ale jak dla mnie są stanowczo za ciemne, złociste wycofali, a rozświetlających to raczej nie potrzebuję, chociaż może kiedyś się skuszę, może w 07, jak trzeba będzie wydać 99zł na kolorówkę, żeby torbę mieć .
tak, brązujące są bardzo ciemne, a rozświetlające to chyba są podobne do takiej mozaiki rozświetlającej co była w Avonie swego czasu, mam ją i jestem bardzo zadowolona, tak samo mam róż Rose Lustre i też jest bardzo fajny

Stary 2010-03-21, 18:17   #3587
smerfetka25
Zakorzenienie

Cytat:
Czy ktoś jeszcze widział już błyszczyk do ust o konsystencji musu z 05 i uważa, że ma tępą, suchą konsystencję, bo ktoś tak pisał, a ja chciałam sobie zamówić Pink Fluff, ale teraz to nie wiem.
No ja mam ten błyszczyk z musem odcień Pink Fluff jest bardzo intensywny. I jak wcześniej pisałam, jest gęsty i ma bardzo mało wspólnego z błyszczykiem, bo się w ogóle nie błyszczy za to jest dość trwały
Stary 2010-03-21, 18:51   #3588
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malka Pokaż wiadomość
Jeśli termin zapłaty masz 22. 03 to jest to 17sty dzień od daty wystawienia faktury. Na zapłatę masz 21 dni. Oznacza to, że ostateczną datę płatności masz 26.o3. Zaległość na koncie powstanie Ci więc dopiero 22go dnia od daty wystawienia faktury, czyli 27.03. Jeśli składasz zamówienie 25.o3, to nawet jeśli zrobisz to w nocy - paczkę Ci na pewno spakują 26.03. Zablokowali by ją 27 marca, bo dopiero tego dnia będziesz miała zaległość.
Dzięki

Cytat:
Hehe Ja mam błotną, oliwkową, z białą herbatą, z jagodami goji i ogórkową z naturalsa i kilka saszetek, ale jeszcze jedna nie zaszkodzi.
Ja mam błotną, oliwkową, z jagodami, greckie morza, w kat. o5 zamawiam z białą herbatą, ale cóż... Przecież kwiat lotosu to co innego

Cytat:
Napisane przez joanwi Pokaż wiadomość
tak, brązujące są bardzo ciemne
Są, ale jeśli nałoży się je bardzo oszczędnie, to jest ok i bardzo ładny efekt dają
Nusia7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-21, 19:05   #3589
eternitymoment
Zadomowienie

a niewiecie moze czy perfumy WINK wroca??
eternitymoment jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-21, 19:07   #3590
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

Cytat:
Napisane przez Nusia7 Pokaż wiadomość
Są, ale jeśli nałoży się je bardzo oszczędnie, to jest ok i bardzo ładny efekt dają
spróbowałam raz u koleżanki, ale to raczej nie dla mnie
szkoda, że te złociste wycofali, bo na nie miałam ochotę ale może w netto będą

Stary 2010-03-21, 19:13   #3591
Mycha29
Raczkowanie

GG do Mycha29

No ja tez poczekam na zlociste w netto,a noz widelec sie trafia w fajnej cenie
Stary 2010-03-21, 19:41   #3592
Taste
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez smerfetka25 Pokaż wiadomość
No ja mam ten błyszczyk z musem odcień Pink Fluff jest bardzo intensywny. I jak wcześniej pisałam, jest gęsty i ma bardzo mało wspólnego z błyszczykiem, bo się w ogóle nie błyszczy za to jest dość trwały
Ogólnie jesteś zadowolona, czy nie? Myślisz, że blondynce będzie pasować ten kolor, czy raczej za ciemny?(albo za różowy),to że nie błyszczy, to nawet całkiem dobrze.

---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ----------

Cytat:
Napisane przez eternitymoment Pokaż wiadomość
a niewiecie moze czy perfumy WINK wroca??
Ja bym bardzo chciała, ale nie sądzę, żeby w najbliższym czasie wróciły.

---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ----------

Cytat:
No ja tez poczekam na zlociste w netto,a noz widelec sie trafia w fajnej cenie
To tak, jak ja.

---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ----------

Cytat:
Napisane przez Nusia7 Pokaż wiadomość
Ja nakładałam oszczędnie, ale i tak były dla mnie za ciemne.

12.05.2007

.

Pora schudnąć.
Stary 2010-03-21, 19:41   #3593
jouka2
Raczkowanie

Napisane przez jouka2
Dziewczyny, czy używałyście kremów do opalania twarzy - matującego SPF 20 i przeciwzmarszczkowego SPF 30? Zastanawiam się nad kupnem czegoś na wiosnę/lato do twarzy, tutaj ceny korzystne ale nie wiem jak z jakością filtrów i ogólnie czy ładnie wyglądają na twarzy i spełniają swoje zadanie?

Cytat:
Napisane przez jouka2 Pokaż wiadomość
Ponawiam pytanie, może ktoś używał tych kremów w zeszłym roku i może coś o nich napisać? Na KWC nie ma recenzji...
Wstawiam pytanie jeszcze raz, może ktoś się zlituje i mi odpowie...
jouka2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-21, 20:00   #3594
ziarnko piasku
Zadomowienie

Cytat:
.
Cytat:
Napisane przez smerfetka25 Pokaż wiadomość
Cytat:
Ogólnie jesteś zadowolona, czy nie? Myślisz, że blondynce będzie pasować ten kolor, czy raczej za ciemny?(albo za różowy),to że nie błyszczy, to nawet całkiem dobrze.
.
Ja miałam jakiś czas ten "błyszczyk" i jak dla mnie był PRZE-O-KROP-NY!!! odesłałam to dziadostwo spowrotem do avonu, niech się sami tym maluję.
W ogóle to się nie powinno nazywać błyszczyk a szminka w niewiem czym tępy to mało powiedziane, okropnie się nakładał i wysuszał usta, a ten kolor może i blondynce bedzie pasował choć ja w nim wyglądałam jak wypluta landryna. Faktycznie jest trwały ale schodzi nie równo i brzydko wygląda potem na ustach. Jak masz ochotę to spróbuj, może tobie podpasuje
Isn't it?

ziarnko piasku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-21, 20:23   #3595
mazia84
Raczkowanie

Mam prośbę do posiadaczek poczwórnych cieni purple haze , jeśli byłaby możliwość to proszę o pomazanie ręki tymi cieniami i wstawienie zdjęcia na katalogowy. szukałam zdjęć na katalogowym ale znalazłam tylko w opakowaniu

Edytowane przez mazia84
Czas edycji: 2010-03-21 o 20:33
mazia84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-21, 20:34   #3596
ololufe
Zakorzenienie

A ja sobie nakupilam az 6 maseczek MM jak byly po 3 w promocji... tak wiec ta nowa musi poczekac.. no chyba, ze wezme sobie na sprobowanie :P

---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ----------

Czy Wy tez nie macie swiatelek przy skladaniu zamowienia z 5? Chce sobie zamowic ten cien ungaro ciemniejszy, ale jezeli go nie ma juz to wzielabym ten jasniejszy na sprobowanie... obydwu nie chce... a nie mam jak sprawdzic dostepnosci, bo te kolorowe swiatelka mi nie dzialaja
ololufe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-21, 20:39   #3597
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ololufe Pokaż wiadomość

Czy Wy tez nie macie swiatelek przy skladaniu zamowienia z 5? Chce sobie zamowic ten cien ungaro ciemniejszy, ale jezeli go nie ma juz to wzielabym ten jasniejszy na sprobowanie... obydwu nie chce... a nie mam jak sprawdzic dostepnosci, bo te kolorowe swiatelka mi nie dzialaja
mi tez nie dzialaly, nic nie zrobimy, same nie wiemy czy cos bedzie czy nie.
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-21, 20:40   #3598
smerfetka25
Zakorzenienie

Cytat:
Hm...sam błyszczyk jest super, tylko że jak się nim wymaziam to mam wrażenie że wszyscy gapią się na moje usta zamiast słuchać co mówię
A co do koloru szminki dla blondynki to myślę że jasny róż, głęboka czerwień i beż...te kolorki będą chyba idealne
Stary 2010-03-21, 20:46   #3599
Taste
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ziarnko piasku Pokaż wiadomość
Ja miałam jakiś czas ten "błyszczyk" i jak dla mnie był PRZE-O-KROP-NY!!! odesłałam to dziadostwo spowrotem do avonu, niech się sami tym maluję.
W ogóle to się nie powinno nazywać błyszczyk a szminka w niewiem czym tępy to mało powiedziane, okropnie się nakładał i wysuszał usta, a ten kolor może i blondynce bedzie pasował choć ja w nim wyglądałam jak wypluta landryna. Faktycznie jest trwały ale schodzi nie równo i brzydko wygląda potem na ustach. Jak masz ochotę to spróbuj, może tobie podpasuje
Dziękuję za odpowiedź, w takim razie sobię go daruję, bo wizja wyplutej landryny mnie skutecznie zniechęciła.

12.05.2007

.

Pora schudnąć.
Stary 2010-03-21, 20:47   #3600
ololufe
Zakorzenienie

W piatek napisalam im maila ze strefy z pytaniem czy ungaro sa dostepne i czy obydwa odcienie. Mam nadzieje, ze jutro mi odpisza, gdyz we wtorek wyjezdzam, tak wiec jedynie jutro bede miala mozliwosc jeszcze edycji zamowienia a w sobote mam miec dostawe.
ololufe jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości