|
|
#1381 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe prawie Dwulatki :)
hello
wróciłam z Deichmanna o masakro , nie wzięłam wózka, Miki wrzeszczał , biegał i nie dał sobie nic na nogę założyć no ale prawda jest taka że Miki ma wysoką nogę w podbiciu i tylko ze dwie pary pasowały stanęło na Bobbi Shoes,bo długość wkładki byla dla niego odpowiednia mam tez tę miarkę, ale widzę nieścisłości, bo jak mierzyłam Mikiemu na tej ich stacjonarnej to wychodziło 23, a jak na tej czerwonej to 22 no ale rozmiarówka różnych firm różna wróciłam cała spocona, okropnie jest coś kupić dzieciakowi |
|
|
|
#1382 |
|
Zakorzenienie
|
A my też dziś po zakupach obuwniczych
Kurteczkę Ola ma więc chyba nic więcej póki co nie będę kupowała
|
#1383 |
|
Zakorzenienie
|
wybierania butow dla dziecka jest chyba ponad moje siły, ciągle mam wątpliwości jak już kupię, czy to odpwiedni rozmiar, czy podczas np, mierzenia nie było jakiegoś błędu
dobrze że już kawę zapodałam, bo jestem taka wymięta
|
|
|
|
#1384 |
|
Zakorzenienie
|
Ania współczuję, ja też się boję
tak było z zimowymi, żadne kozaczki dla dziewczynek nie pasowały zjedliśmy rybkę, to teraz jedno z moich ulubionych dań Iga idzie spać za jakieś 20 min., też ekspres zaraz włączę. aaaa, powiem wam,że ostatnio w ogóle spieniacza nie używam, tak mi smakuje sama kawa z ekspresu. szok, bo całe lata tylko z mlekiem piłam. |
|
|
|
#1385 |
|
Zakorzenienie
|
Witam niedzielnie! u mnie od razu lato
26°C, w parku istne tlumy . U nas kolejny sukces wychowawczy, mlody juz wie, ze nie ruszamy zabawek innych dzieci, wlasciwie zabierac, bo u niego bylo to co innych to moje ![]() Wczoraj ogladanie samochodu znowu anm przelecialo przed nosem - baby, z mojego TZa to taki kierowiec, ze po raz drugi pomylil drogi i wjechalismy na autostrade tym razem . Kto byl we Wloszech wie ze z tymi oznakowaniami to tak roznie, a jak sie wyjedzie z miasta to od razu na krajowa i stamtad sa rozjazdy..tak wiec wk...wczoraj bylam, ale moze to juz takie rpzeznaczenie, ze samochod pojdziemy ogladac jak juz ebdziemy go chceli kupic![]() Jowisz, a jak Ty sie zdrowo odzywiasz teraz A jak waga? zjechala w dol? ja pol kg stracilam w tydzien, wystarczylo tylko zmniejszyc kolajce, a i troszke soie cwicze w domu![]() Veronko, kiedys podawalas mi fajna strone z wyszukiwaniem lotow - byl taki lot przez Pragie.. czy mozesz mi ja jesczze raz podac? pameitam ze byla bardzo czytelna, a stracilam z ulubionych po spalonym dysku |
|
|
|
#1386 |
|
Zakorzenienie
|
Marti zdrowiej na pewno,bo zaczęłam jeść obiady
ja odkąd wyprowadziłam się z domu (19 lat) do teraz (jeszcze chwilę 31) właściwie nie gotowałam - tzn. gotowaliśmy z małżem tylko w weekendy bo on obiady ma w pracy (a na studiach kiedy się widywaliśmy też go żywili. a ja na studiach - jogurt, kanapka ). To na pewno zmiana na plus czego się nie zrobi dla małża..to się zrobi prędzej czy później dla dziecka choć małż na gotowaniu korzysta w weekendy, i jest zachwycony
|
|
|
|
#1387 |
|
Zakorzenienie
|
Widze, ze dzis nie tylko ja kupilam dziecku buty wiosenne
tez bylam w Deichmannie, ale jak zwykle brak rozmiarow odpowiednich. W koncu znalazlam cos z Baren Schuhe, u nas rozmiar 23 juz od dawna leci wiec kupilam 24 Edytowane przez Mijalea Czas edycji: 2010-03-21 o 14:23 |
|
|
|
#1388 |
|
Zakorzenienie
|
ja odwiedzę dziś CCC i Deichmanna, mam nadzieję,że coś wciśniemy
|
|
|
|
#1389 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie w najbliższym Deichmannie, też lipa, jakiś mały wybór rozmiarów 23-24
ale jak byłam w CCC, czy innych sklepach w galerii, to nic mi w oczy fajnego nie wpadło, jeszcze jak czasem kijowo są buty zrobione, że wkładka parę mm krótsza niż but, no jak można to sprzedawać taki drugi gatunek jak dla mnie mi wpadły w oko w gazetce reklamowej takie Elefanteny http://www.elefanten.de/catalogue/ca...&favOid=186822 http://www.elefanten.de/catalogue/ca...&favOid=186803 tylko z tego co pamiętam z kozaczkowego mierzenia, to ELefanten jakoś trudno było wbić na nogę mojego sumo
|
|
|
|
#1390 |
|
Zakorzenienie
|
witam się niedzielnie
ale tu dziś pustki u nas pogoda była superowa od rana 19 st. a ok 14 się rozpadało i w momencie temp.spadła u mnie tragedia brakło mi zmywacza do paznokci zmyłam tylko jedną rękę a chciałam jeszcze sobie pomalować ja bym też się musiał po niedzieli ruszyć na miasto i zakupić dzieciakom buty ale jak sobie pomyślę że muszę iść z nimi to mi się nie chce piszcie coś bo mi się nudzi |
|
|
|
#1391 |
|
Zakorzenienie
|
oj Kristi zamiast spacerować to się kisisz
![]() i pewnie kawę byś sobie poparzyła, ale nie masz w czym ![]() hit z Deichmanna, upatrzyłam dwie pary męskich butów w promocji po 80 zł , lewy but 42, prawy 43, i inna para w tym samym stylu jakiś chyba nierozgarnięty kupił a na sklepie zostały nie od pary buty, tylko po co w sprzedaży, czekają na kogoś kto ma taką różnicę w stopie |
|
|
|
#1392 |
|
Zakorzenienie
|
anka jakoś mi się nie chce wychodzić bo co jakiś czas deszcz pada a wiatr wieje gorzej niż nad morzem głowę można stracić
a na kawkę z ekspresu mam już dużego smaka mam go mieć we wtorek jak na razie piję rozpuszczalną ale ona mi już nie smakuje pokosztowałam lepszej i jak piłam 4 a nawet czasem 5 kaw z ekspresu to teraz piję 1- 2 kawy rozpuszczalnej a jeszcze wam powiem że w intermarsze będzą w promocji od wtorku syropy barmańskie za 13 zł. za litr 4 wybrane są 4 smaki lemon, kokos, mięta,cynamon a jeszcze pytanie do tych co już używają tych syropów jakie polecacie smaki |
|
|
|
#1393 |
|
Zakorzenienie
|
Kristi ja testowałam tylko migdałowy i waniliowy, jak dla mnie wolę migdał, bo bardziej aromatyczny , a z racji, że Makro mi teraz nie po drodze, więc piję bez, bo nie chce mi sie płacić za przesyłką z allegro
no i w biodra tak mi kawa nie wchodzi jak jest bez syropku
|
|
|
|
#1394 |
|
Zakorzenienie
|
kolejne buty walky kupione, ufff. rozmiar 23, w 22 panna sumo nie wlazła
mam nadzieję,że nie będą spadać z pięt dobrze,że to zakup tylko na kilka tygodni, w czerwcu w końcu przejdzie na sandały.
|
|
|
|
#1395 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no a w makro były chyba dużo tańsze niż na allegro bo coś 18-19 zł. |
|
|
|
|
#1396 |
|
Zakorzenienie
|
Hello baby
Psilazłam ze zdjęciami Oto moja córcia w nowym obuwiu i nowej czapce na spacerku nr 2 z mamusią w dniu dzisiejszym Buty może nie za dobrze widać, w każdym razie są w kolorze biało-fioletowo- różowym ![]() Popołudniu odwiedzili nas teściowie. Wyprysznicowałam się już, wróciłam do pokoju a tam małż uśpił Olę. Nobla dla niego Kicia wygląda strasznie przez te zapadnięte boczki, ale je i pije i już nie pawiuje więc coraz lepiej
|
#1397 |
|
Zakorzenienie
|
Ta czapa coś Oli na oczy zachodzi, a szyja wystaje mimo szalika
|
#1398 |
|
Zakorzenienie
|
czy Olcia ma butki z Deichamana? wydaje mi się,że takie przymierzałyśmy (niestety nie udało się) czapa git
|
|
|
|
#1399 |
|
Zakorzenienie
|
hej
nie zaglądałam od środy lub czwartku rano zdążyliśmy skoczyć do zoo i dobrze, że nie przełożyliśmy na poobiedzie, bo tak lało, że kałuże do pół koła ![]() fiuuu Olutkowa w nowej odzieży prezentuje się niezwykle luzacko ależ ona ma oczy |
|
|
|
#1400 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- Cytat:
|
|
#1401 |
|
Zakorzenienie
|
Jowiszkowa dokładnie Daichmann wita
Babeczki kochane dziękuję i puchnę
|
#1402 |
|
Zadomowienie
|
Kasiulka czy mi się tylko wydaje czy Olutek wcina lizaka o smaku coli
|
|
|
|
#1403 |
|
Zakorzenienie
|
mam już wolne, bo Miki skasztanił się przed 7, szybki prysznic i jakoś do łożka go ciągnęło
no już niektóre bobasy przygotowane na wiosenne spacery Olutkowa wymiata, oczęta jak dwa księżyce w pełni
|
|
|
|
#1404 |
|
Zakorzenienie
|
Afro Ty chupa chupsowa EKSPERTKO
tego lubi najbardziej ![]() ---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ---------- Aniu
|
#1405 |
|
Zakorzenienie
|
nie jestem rygorystyczną mamuśką i jakiś łakoć dla dzieciaka od czasu do czasu to dla mnie nie żaden grzech
Miki dostaje czekoladkę Kinderkę to zje ze smakiem i nic się nie pobrudzi, ale na bank mu to smakuje bo czasem chciałby jeszcze jakąś dokładkę
|
|
|
|
#1406 |
|
Zakorzenienie
|
ja też daję czekoladki kinderki
hm czasem zje nawet 2 naraz ale nigdy nie pozwalam jeść słodyczy przed posiłkiem jak jest pojedzony to czemu by nie jak by mu szkodziła to bym nie dawała zwykłej czekolady nie może za dużo bo go zatwardza innych twardych cukierków nie daję by się nie zakrztusił lizaka to jak się uda to też nie daję a to dlatego że on takie rzeczy gryzie a gryzienie takich twardych cukierków czy lizaków to chyba szkodzi zębom Kasiulka Oleńka jak zwykle a gdzie zdjęcia innych zakupów przecież jeszcze ktoś nabył nowe buciki ---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- Anisiu dzięki za odpowiedź a jakie dajesz do kawy syropy Edytowane przez kristi75 Czas edycji: 2010-03-21 o 20:39 |
|
|
|
#1407 |
|
Zakorzenienie
|
Kristi, tylko kokosowy
chupa chupsy coca-colowe to tez moje ulubione, a za maoam coca-cola stripes dalabym sie pociac, mamba coca-colowa tez mniam ![]() Piter ze slodkiego je: Kinder mleczna kanapka, kinder pingue a maxi kinga jemy my
|
#1408 |
|
Zakorzenienie
|
Kristi dziękuję
Pochwalę się Wam, a co wczoraj mama dała mi swoje jeansy które kupiła jak ważyła 53 kg, rozmiar 36 - teraz są na nią za małe a na mnie idealne, mam satysfakcję, że coś niesamowitego, bo rozmiar 36 to ja miałam jako nastolatka minus jest taki ze wszystkie inne spodnie wiszą mi na zadzie - mniej lub bardziej. Trochę się zaczęłam ograniczać i już padam tzn. mam taka ochotę na pizze i jestem taaaaaaaaaaaaaka głodna wieczorami
|
#1409 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1410 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też daję słodycze... w końcu co to za dzieciństwo bez słodkości?
Najczęściej coś z Kinder Olutkowa boska Gdzie ta wiejska czapa? Mnie się podoba ![]() My dziś byliśmy u rodziców na obiadku, potem w markecie. Oglądaliśmy butki w Deichmannie, ale kupimy kiedy indziej bo dziś były tabuny dzieci i nawet nie było miejsca żeby spokojnie usiąść i przymierzyć Mati narobiła lekkiej siary bo ściągła z półek dwa malutkie buciki i nie chciała oddać Zaczęły ją interesować kolory (ostatnio są hitem, tak jak literki i cyferki ), kupiliśmy tą http://www.empik.com/kolory-obrazki-...azka,2480104,p Fajna i ciekawa ![]() Pogoda dziś u nas nie za ciekawa, ciepło co prawda, ale deszcz lał. Jutro już ma być ładnie więc się gdzieś wybierzemy bo TŻ ma wolne
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:40.

26°C, w parku istne tlumy