|
|
#331 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Kobiety grubo po 30-starające się o dzidziusia.
Cytat:
Dla mie to był pierwszy sygnał
|
|
|
#332 | |
|
Raczkowanie
|
Melduję się po "badaniu"
![]() Moja szyjka jest twarda i nie mogłam włożyć nawet czubeczka palca!!!!!!!! Poletto dziękuję Obym się nie myliła. ---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- Cytat:
Dlatego też nie robię testu teraz, poczekam jeszcze trochę ale wiem, że nie wytrzymam dłużej jak do środy
|
|
|
#333 |
|
Raczkowanie
|
Widzisz, ja jestem okropną realistką, i ufam tylko konkretom i faktom
Mdłości sobie można wmówić, ale twardą szyjkę trudniej Też Cię nie chcę nakręcać, ale taka jest fizjologia, że w drugiej połowie cyklu szyjka macicy musi się przygotować do wydalenia tego, co w tym cyklu już niepotrzebne... A jeśli nie, to pozostaje zakmnięta aż do porodu - czego Ci oczywiście życzę
|
|
#334 |
|
Raczkowanie
|
Mam nadzieję, że tak będzie jak mówisz Poletto
Jeszcze raz dziękuję.
Wszyscy urodziliśmy się po to, aby kochać Miłość jest sensem i jedynym celem naszego życia... Edytowane przez agata1971 Czas edycji: 2010-03-21 o 10:32 |
|
|
|
|
#335 |
|
Raczkowanie
|
Więc to dla Ciebie
|
|
#336 |
|
Raczkowanie
|
Mam nadzieję, że nie stracę tego co tam (może) się rozwija
---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- Kochana jesteś
|
|
#337 |
|
Raczkowanie
|
A o tym nie myśl, wpływu na to nie masz żadnego, a im mniej stresu tym lepiej - nawet ja z moim "plecakiem porażek" jestem w stanie myśleć pozytywnie
|
|
#338 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#339 |
|
Raczkowanie
|
No to Kochana dziś sobie zafunduj relaksik i dzień przyjemności - TŻa pod rączkę na spacerek, mam nadzieję, że u Was tak piękna pogoda jak u nas - na obiadek do knajpki a wieczorek wcześnie w łóżeczku "poprawić" co już prawdopodobnie zmajstrowaliście
|
|
#340 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Pozostała nam tylko rozmowa przez skypa. Na razie o moich przypuszczeniach nic Mu nie mówię, chcę być na 100% pewna ![]() On się już dzisiaj dopytywał czy dostałam @, ja Mu na to, że nie ale chyba dostanę, nie chcę robić nadziei Jemu no i sobie też. A co do pogody to jest okropnie, cały dzień pada deszcz wrrr
|
|
|
#341 |
|
Raczkowanie
|
Uuu, no to kiepsko, że nie masz Ukochanego obok, ale może tak będzie Ci łatwiej zrobić niespodziankę (w sensie utrzymania w tajemnicy swoich "podejrzeń")
A żeby Ci nie było przykro, to u mnie też się właśnie spieprzyła pogoda - akurat jak wychodzę z pracy i mam w planie trening z psami ![]() Miłego popołudnia!
|
|
#342 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a jak nie teraz to później ![]() O poprzednich dzieciach wiedział od razu, jak tylko nie dostałam @, razem szliśmy do lekarza. A teraz mam taki mały plan jeżeli się udało to kupię buciki albo jakieś śpioszki z napisem TATA, czy coś w tym stylu i dam Mu je jak tylko wróci Oby to było już tym razem, już nie mogę się doczekać, żeby wiedzieć czy się nam udało Również życzę miłego popołudnia, mimo pogody
|
|
|
#343 |
|
Zakorzenienie
|
Agatka super
Na allegro poszukaj takich body z napisem, tam najszybciej Och też już bym chciała.... ale jeszcze troszkę ![]() Ja mam w perspektywie święta u teściowej za***iście po prostu.Czuję, że będzie "ciekawie" tzn chyba nie wytrzymam nerwowo i jej powiem parę słów, bo mi się znów trochę żółci na nią zebrało. |
|
|
|
|
#344 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No to będziesz miała nie ciekawe święta, ach te teściowe
|
|
|
#345 |
|
Zakorzenienie
|
Agatka
http://www.allegro.pl/item951245202_...ugi_rekaw.html ![]() ![]() ![]() wzór 109
|
|
|
|
|
#346 |
|
Zakorzenienie
|
Jeden dzień mnie nie ma na forum, a tu taaaaakie rzeczy się dzieją
![]() Agata1971 życzę Ci, żeby to co Ci się zdaje było jednak prawdą ![]() U mnie pierwsze co podpadło, to ból piersi, bo nigdy mnie nie bolą, a bolą tylko gdy jestem w ciąży. W necie piszą, że bolą sutki, a mnie wcale nie sutki bolały tylko cały dół i boki zewnętrzne piersi. Nie pokazały mi się też rzadne żyłki. Tylko ten ból, że nawet nie umiałam z bólu leżeć na boku. No i druga rzecz: okropne zawroty głowy. Każdemu normalnemu zdrowemu człowiekowi zakręci się w głowie, gdy się podnosi z łóżka czy z kucania itp. Ale te zawroty są inne. W głowie się kręci nawet leżąc. Normalnie szok Co do tempki, to potrafi być wysoka do paru godzin przed okresem. Przynajmniej u mnie tak było. Jak rano mierzyłam i była niższa, to w południe już miałam @. No i ta twarda szyjka. No to już jest silny dowód Oby nie zmiękła
|
|
|
|
|
#347 |
|
Raczkowanie
|
Trzymam kciuki za ciążę
|
|
|
|
|
#348 |
|
Wtajemniczenie
|
Jutro o 12 odbieram wyniki bety. Tzn mój TŻ powiedział, że osobiście odbierze, poczyta i dopiero mi powie. Bo ja panikara jestem. Niestety. Jak odberałam wyniki z toksoplazmozy i cytomegalii, to najpierw wypłakałam 3 kubki łez ( jak policzył
.Kurczę cały czas czuję się dobrze. Mam objawy ciąży. Bez tych najgorszych na szczęście. Swoją szyjkę też zbadałam. Twarda ![]() Wierzymy, że wyniki będą dobre, a wtorkowe czy środowe USG to potwierdzi. Pozdrawiam i dziękuję Wam kobietki za wsparcie PS. Agatka, miałam podobne objawy i popatrz, jak to się skończyło ;-)))). |
|
|
|
|
#349 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale ja jestem w gorącej wodzie kąpana i już zamówiłam ![]() ŚLICZNE BODY NIEMOWLĘCE rozm.86 Tylko żeby się przydały
|
|
|
#350 |
|
Zakorzenienie
|
Agata ale Ty szybka jesteś
a body śliczne ![]() A rozm. 86 to na dość spore dziecko ok. roczku
Edytowane przez Weronisia Czas edycji: 2010-03-21 o 20:43 |
|
|
|
|
#351 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja też mam nadzieję, że nie zmięknie ![]() A jak nawet to śpiochy poczekają....może na wnuki ![]()
|
|
|
#352 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moja siostrunia ma rocznego chłopaka i jest DUŻY kupuje chyba 96A body świetne
Edytowane przez aja1 Czas edycji: 2010-03-21 o 20:53 |
|
|
|
|
|
#353 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Nie mogłam znaleźć mniejszych z nadrukiem ale tu nie chodzi o to żeby zakładać tylko żeby TŻ-towi pokazać, żeby mu ![]() ---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- Dziękuję ---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ---------- Cytat:
![]() Trzymam za jutrzejszy wynik i za USG ![]() ![]() Może ja też jutro zrobię betę....a może za wcześnie, bo jeżeli to jest ciąża (a beta to wykarze)i ulegnie poronieniu wraz z przyjściem @ to będę załamana a tak po prostu pomyślę, że sobie uroiłam
|
|
|
#354 |
|
Przyczajenie
|
AGATKA trzymam wszystkie moje 4 człapki ,by Twoje podejrzenia się sprawdziły
BĘDZIE OK ...a tak nawiasem mówiąc...ja po koszmarnym rotawirusie dochodzę do siebie leków nie brałam, bo...może coś zdziałaliśmy nie mam jak Wy kochane wcześniejszych doświadczeń z wczesnociążowym-samopoczuciem, choć czytam,że doznania są różne, ale mnie jakoś dziwnie bolą piersi, co prawda czytałam tu na forum, że raczej bolą od zewnętrznej strony, a mnie obie od mostka ale fajnie by było......hmmmmBUZIAKi trzymam kciuki za WSZYSTKIE Was
|
|
|
|
|
#355 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() To obie mamy dostać w ten sam dzień @ OBY NIE !! A badałaś szyjkę tak jak mi doradziła Poletta? ---------- Dopisano o 07:13 ---------- Poprzedni post napisano o 07:06 ---------- Wiecie co? Dzisiaj po porannej toaletce nie wytrzymałam i znowu "zbadałam" sobie szyjkę....no i....jest twarda, zamknięta.....a na palcu pojawiła się krew Co to może być?? To zbliżająca się wredna @ daje znać, że zaraz przyczłapie??!! POMOCY-ja nie chcę
|
|
|
#356 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana może za daleko "zamajstrowałaś"
Wiecie co w innym wątku dziewczyny pisały jak poznały swoich mężów. Jak czytałam to większość przez neta. Hm... jak ja poznałam swojego to net w domu - marzenie ściętej głowy, mój komp miał 3 lata a pojemność twardego jak teraz płyta DVD A jak wyście popoznawały swoich TŻ?? U mnie było tak: Wakacje, wieczorkami chodzenie po knajpkach. Miałam wtedy kolegę który był w wojsku na miejscu, po znajomości sobie załatwił. (ja z rodziny wojskowej i dużo osób u nas, bo były aż 3 jednostki). Wiadomo było, że wyciągał tych zamiejscowych w sobie znane tu miejsca. Była u nas dziewczyna taka "święta", i okazało się kiedyś (jak głosiła plotka) że przespała się z jednym z jednostki. Ogólnie chłopaki mówili mi różne rzeczy, bo traktowali mnie jak kumpele, zresztą zawsze miałam więcej kolegów niż koleżanek . Koniecznie chciałam go poznać, myślałam, że jakiś taki super, hiper... a tu siedzi na ławeczce taka zamera Zaczął przychodzić z chłopakami do "naszej" knajpki, potem zaczął zostawać sam ze mną i po 3 miesiącach wynajęliśmy mieszkanie. Mojemu ojcu nie podobał się od samego początku, no bo jak to córka oficera ze zwykłym kapralem, normalnie ujma na honorze ![]() 5 lat się nie widzieliśmy, dopiero jak Kasia miała prawie rok to się przełamał. Młoda urodziła się zresztą w jego urodziny, a miałam termin na 21.01 a urodziła się 02.02. Nie był na naszym ślubie. Normalnie uciekłam z domu z miłości ![]() Moja siostra parę lat po mnie zrobiła dokładnie to samo , bo też kandydat nie odpowiadał ojcu. Niedawno zakombinowałam (na Kasi urodziny), ze się zaczęli odzywać i widywać. A się "nagadałam" całą kupkę
|
|
|
|
|
#357 |
|
Wtajemniczenie
|
Beta HCG - 13454. Chyba za mało...
|
|
|
|
|
#358 |
|
Raczkowanie
|
Anulinka, bardzo bym chciała Cię wesprzeć, bo po to jest forum, ale niestety ta beta nie jest taka jak powinna
31.05.16 163cm/ 60-59-58-57-56-55-54Nie rezygnuj z czegoś, co wymaga czasu - on i tak upłynie... Edytowane przez Poletta Czas edycji: 2010-03-22 o 12:56 |
|
|
|
|
#359 |
|
Raczkowanie
|
Anulinko trzymam kciukaski za USG
![]() Ach Ci ojcowie ![]() Mój też był przeciwny ale ja się wgl.o zdanie nie pytałam a chodziło tylko o to, że jest 6 lat starszy ode mnie. Mieszkaliśmy po sąsiedzku, ja miałam tylko 17 lat a on był już po wojsku, no to ojciec, że "wiadomo o co mu chodzi". A jak za mąż wychodziłam, w wieku 19 lat (choć nie musiałam) to tatusiowi się to nie podobało, no ale nie dziwię się, taka młoda siksa. Ale jesteśmy już w tym roku 20 lat po ślubie i jakoś leci
|
|
#360 |
|
Raczkowanie
|
ja wybłagałam pania w laboratorum i powiedziała, ze 1200 coś że to nie ciąża.... a ja coraz gorzej się czuję! dziś senna jestem jak nie wiem, albo to przesilenie wiosenne..... nie wyrabiam ...... swoją drogą te "badanie" na szyjkę kusi mnie
no ale wytrzymam do jutra do wizyty.
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:23.

Dla mie to był pierwszy sygnał
60-59-58-57-56-55-54

za jutrzejszy wynik i za USG
Co to może być?? To zbliżająca się wredna @ daje znać, że zaraz przyczłapie??!! POMOCY-ja nie chcę