|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2791 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokaż jak się kręcisz, jak swą pała nęcisz czyli siatkówka i siatkarze od dupci
Cytat:
![]() ke?
|
|
|
#2792 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokaż jak się kręcisz, jak swą pała nęcisz czyli siatkówka i siatkarze od dupci
Arki a od kiedy w ogóle będa bilety dostępne...
Myślę, myślę! Nie przeszkadzajcie mi to się nieczęsto zdaza ![]() ![]() Hmmm... To będzie w lipcu... czy tam czerwcu... Kurde. Do Łodzi też chciałam... Ale to jeszcze kupa czasu... Uzbieram kasę. Chrzciny mam już ogarnięte... FF też w sumie... Poczekajcie... Kalkuluję... 100 i 30 plus 50 w pamięci skreślam... 4... dodaję... to... hmmm... sporo kasy ![]() Ale damy radę... A kij tam! Najwyżej się zadłużę u rodziców ![]() ZAKLEPUJĘ KAWAŁEK PODŁOGI I WIADERKO żeby mieć gdfzie siku zrobić ![]() Ej właśnie. Trzeba się zdeklarować Ja tak se myślę, że mi wystarczy i na Łódź i na Wro... A jak nie to daruję sobie Łódź... Widzicie jaka jestem kochana
Edytowane przez Karola20 Czas edycji: 2010-03-21 o 21:32 |
|
|
|
#2793 |
|
Zakorzenienie
|
ja się deklaruję przyjechać do Wrocka!
![]() ![]() teraz jakoś to dopiero PZPS się zbierze, żeby ustalić ceny biletów, więc czas jeszcze mamy
Edytowane przez Miss Dramatique Czas edycji: 2010-03-21 o 21:30 |
|
|
|
#2794 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale teraz to było już na serio destinejszyn ![]() ![]() No cos mówiłaś, że musisz opis na jutro zmienić... To się pytam. Why??
|
|
|
|
|
#2795 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2796 |
|
Zakorzenienie
|
ja Łódź bym odpuściła i za Katowicami bardziej była
|
|
#2797 |
|
Zakorzenienie
|
żartujesz?? I będzie Ci się chciało taki szmat drogi zapyrtalać?? ![]() ![]()
|
|
|
|
#2798 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nawet tak nie myśl Cytat:
![]() GDYŻ ponieważ że bo mój mąż obchodzi jutro urodziny i nie wiem czy jutro bedzie mi sie chciało robić opis
|
|
|
#2799 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie sprawa wygląda tak że: Kase na bilety na Wro wydebie od siostry i brata bo mam urodziny 16 maja
A co do Łodzi i Spodka to ja bym bardziej na spodek leciała Ale u mnie sprawa ma siem tak ze chce jechać do roboty za granice i nie wiem jak to i kiedy to bedzie. Bo spodek jest 8-9 lipca i nie wiem czy wtedy jeszcze będe w PL. Jak bede to sie pisze chociaz na jeden mecz w spodku Karola wiedzialam na Ciebie to zawsze można liczyć ale będzie biba!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Już nie moge sie doczekać! ![]() ![]() ![]() ![]()
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 |
|
|
|
#2800 |
|
Zakorzenienie
|
widzicie jak się poświęcam?!
mam dalej niż Sylwia z tego tam.. no.. ZZA BUGA
|
|
#2801 |
|
Zakorzenienie
|
kurna no, nie uśmiecha mi sie telepać pół polski do Katowic
|
|
#2802 |
|
Zakorzenienie
|
Arki, haj fajf!
toż Spodek to mekka siatkówki !
|
|
#2803 |
|
Zakorzenienie
|
Włacha włacha! Sylwia też musi być koniecznie!!!
Co z Calli? Ewa? Peggy? Kogoś pominęłam? ![]() Ja już tu me lokatorki przygotowujem psychicznie na oblęzenie Marti zapraszamy do Wro ![]() Wypierasz się NAS?! Miss rzułfffik
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 Edytowane przez arkadia1616 Czas edycji: 2010-03-21 o 21:40 |
|
|
|
#2804 |
|
Zakorzenienie
|
ciekawe czy sylwia pojechałaby do Katowic
|
|
#2805 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
sporo kasy ja bym się nie pisała tyle kilometrów dojeżdżać
|
|||
|
|
|
#2806 |
|
Zakorzenienie
|
ja tak sobie myślę, że ze Stefanem i tak do Łodzi pojedziemy. Powinnyśmy się finansowo wyrobić. nie chcę nic gadać za Stefana ale mam nadzieję, że damy radę
W końcu jest jeszcze trochę czasu... Można odłożyć trochę kaski ![]() Także jak któraś chętna na Łódź to też można coś ustalać wstępnie ![]() Aaaa nooo nieee!! weźcie nooo. Na 3 wyjazdy to już będzie ciężko :/ Kurde. Katowice... Mekka polskiej siatkówki do tej pory Nie byłam never ever w Spodku... Ale do Łodzi mam bliżej... Nie wiem :/ Popsułaś mi mój tok myślowy ![]() ![]()
|
|
|
|
#2807 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() taa askąd brać kesz, we wro kiedy maja być te mecze?
|
|
|
#2808 |
|
Zakorzenienie
|
KArola! Ale nad czym tu sie zastanawiać?! Heloooł do spodka wbijałaby Miss Joa Ja no i ofc Ty i Stefan + morze vódki i transport PKP
Masz jeszcze coś do zastanawiania się? Marti jak sie kce to kesz sie znajdzie! O! Ja na MG zarobiłam tydzień przed meczem 26-27 czerwca Peggy czemu nie?
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 Edytowane przez arkadia1616 Czas edycji: 2010-03-21 o 21:44 |
|
|
|
#2809 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no do katowic to chce tez nie byłam- na 2 wyjazdy to może i bym sie szarpnęła ale lwią część kasy zeżre mi PKP ---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- togo napraw ![]() Cytat:
|
|
|
#2810 |
|
Zakorzenienie
|
Marti powiem tak - Twoja strata
-Za co pijemy? Miss już nieźle rozbujana - za Damiana Drzyzgę! -ZA KOGO?! '
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 |
|
|
|
#2811 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ---------- CHOCIAŻ, może to i tak dla mnie dobrze- we wrocku nie narobie se siary jak co poniektóre
|
|
|
#2812 |
|
Zakorzenienie
|
ej, nie śmiać się ze mnie
|
|
#2813 | |
|
Konto usunięte
|
1. Kasa
2. Do Wrocławia mam daleko i jakoś mi się nie uśmiecha jechać samą pociągiem, poza tym już widzę moją mamę Cytat:
ja też chcem |
|
|
|
|
#2814 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ahh znowu te powroty pociągami śnięte takie zmarudzone ![]() ![]() Sialalalalala az spiewam na sama myśl i bedziemy falę robić i spiewać 'W GÓRĘ SERCA BO POLSKA WYGRA MECZ!!!' I ' NIC SIĘ NIE STAŁ NAPRAWDĘ NIC SIĘ NIE STAŁO!!!' 'JESTESMY Z WAMI POLACY JESTESMY Z WAMI JESTESMY Z WAAAMI POLACY JESTESMZ WAAAMI!!!' spodek to moje marzenie od XXX lat Peggy po 1) kase da sie skolować samemu dorobić no problem zwlaszcza ze od maja masz wakacje. 2) spanie u mnie masz ![]() 3) rodzice Cię rano w pociąg wsadzą my Ciem odbierzemy we Wro popoludniu 4) my Cię wsadzimy w pociąg powrotny rodzice odbiorą 5) Klaudi i Sylwia jechały same i żyją ![]() CALLI!!! powiedz Dziecino ma złota ze nie masz zadnego turnieju!!!
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 Edytowane przez arkadia1616 Czas edycji: 2010-03-21 o 22:00 |
|
|
|
|
#2815 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurcze no. Ja bym chciała i Wro i Łódź zaliczyć... Pewnie się uda. Jak już się nastawiłam to zrobię wszystko żeby się udało ![]() A to zmieniaj, zmieniaj. Zarzuć standardowym "100 lat!!" ![]() ![]() Cytat:
Jessu jaram się Ale będą jaja Do Wro jadę na bank. Żebym musiała później o samej wodzie i słonych paluszkach żyć to Wrocławia nie daruję ![]() Aaa!! Szał pał! ![]() Cytat:
![]() ![]() Ten odcinek był kultowy Eeej co to za wymigiwanie siem! Do Wrocławia ale już! ![]() Przepraszam wszystkie Wrocławianki ale jak już się oficjalnie zdeklarowałam i dostałam miejscówę to teraz spraszam resztę c'nie ![]() ![]() Mi to się tak poza tym to marzy wyjazd do wszystkich trzech miast ![]() Jak kasiorka pozwoli to i owszem. Mam nadzieję że marzenie się spełni
Edytowane przez Karola20 Czas edycji: 2010-03-21 o 22:00 |
|||
|
|
|
#2816 |
|
Zakorzenienie
|
no i trza koniecznie zrobić sobie zdjęcie z Jurusiem !
|
|
#2817 |
|
Zakorzenienie
|
Karola pominelas mego posta do Cięę ad Spodka
A i ten no spraszaj spraszaj mieszkanie małe ale lokatorki wporzo więc przezyją te 2 dni Wgl to ja sie tak jaram tą ligą a siostra mojej lokatorki tez siatę lubi i juz sie deklaruje że z nami idzie A z niej też niezły przypał jest więc będzie pasować Gorzej że jak ta siostra powiedziala ze idzie to moja lokatorka na to 'A to ja ide z wami co bede tak sama siedziec a siatke tez lubie to chetnie obejrze' a na to ich tato 'To wy obie jedziecie?! To ja też!!!' ![]() Więc trochę sie bac zaczynam co tu sie bedzie działo
|
|
|
#2818 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Osobiście polecam wszelkie słowa autorstwa Oscara Wilde'a ![]() Cytat:
![]() Ogłaszam się na Wrocław (ktoś jest zaskoczony? ) oraz na... Łódź. Spodek myślę, że w przyszłym roku A do Łodzi większości jednakowoż bliżej ![]() W sensie do Wro? No weź nie pitol Z Czewy do Wro masz 2h z haczykiem, jadąc pociągiem No stress, powitanie wódką i piwem na dworcu - pełna kulturka ![]() Cytat:
Achhh, nie mogę się doczekać ognicha z chopakami w Żelkowie Że co Ci popsuła? Ki tłok? Ale serio. Może jednak Spodek w przyszłym roku Co się odwlecze, nie uciecze, mężowie zrozumieją, że wszystkich nie oblecimy Ale wtedy, do Spodka, to już konieczno wszystkie Mekka to Mekka, nie ma zmiłuj
|
|
#2819 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Boże widzę to wszystko! Widzę! ![]() Ale Łódź... Mam takie totalnie megaaa i przeogromnie ogromny sentyment do Atlas Areny... Ale dobra! Nie ma co teraz sikać. Wro mamy ustalone na 100%! Póxniej się każda jakoś z kasą ogarnie, wyliczy co i jak i będziemy się zastanawiać dalej ![]() Za jakiś czas jak emocje opadną ![]() Cytat:
Wyobrażacie sobie tą powtórkę z rozrywki Tylko dodatkowo z Marti, Peggy i Ewką i Calli Jak ja sobie powspominam to wszystko co się działo we Wawie i u mnie No któżby śmiał się hihrać z Ciebie Aaaaa!! Widzisz ![]() To załatwione ![]() Cytat:
![]() ![]() Za to możemy pośpiewać ponownie Hymn Wisełki i dodatkowo Pieśń o małym rycerzu bo poprzednio skapitulowałyśmy ![]()
|
|||
|
|
|
#2820 |
|
Zakorzenienie
|
I'm the Devil
'Cause I'm the fighting evil's wife Karola oko Wroc na 100% Reszta wyjdzie w praniu A może nasz wątkowy hymn zaczniemy ryczeć?! Ejjj ROBIMY FLAGE Z NAPISEM 'WIZAŻ.PL' albo coś głupiego?! Przeca będzie tam wpiździet flag a nie jak na MG COOOOOOOOO?!
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:32.

No trudno żeby mi męża niewylosowało 

Ale u mnie sprawa ma siem tak ze chce jechać do roboty za granice i nie wiem jak to i kiedy to bedzie. Bo spodek jest 8-9 lipca i nie wiem czy wtedy jeszcze będe w PL. Jak bede to sie pisze chociaz na jeden mecz w spodku

Kogoś pominęłam?
) oraz na... Łódź. Spodek myślę, że w przyszłym roku