|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2731 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nadchodzą wiosenne roztopy, a PM-ki 2010 dopinają wszystko, by nie było wtopy.
Cytat:
|
|
#2732 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nadchodzą wiosenne roztopy, a PM-ki 2010 dopinają wszystko, by nie było wtopy.
Cytat:
Chociaż ostatnio się właśnie TŻcik zaczął zastanawiać, że może jednak spróbuje w tej marynarce wytrzymać
|
|
|
|
|
#2733 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A paseczek naprawdę super - jak coś to 99 zł kosztował. |
|
|
|
|
#2734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Widzę, ze produkcja postów ruszyła... ![]() Mój TZ na pewno w marynarce nie wytrzyma Jemu jest wiecznie gorąco, więc nie ma szans żeby całą noc w marynarce chodził. Ale weźmiemy na pewno koszulę na zmianę, żeby się mógł odświeżyć ... |
|
|
|
|
#2735 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a liczba dni faktycznie sexi nie zauważyłamwróciliśmy dopiero z pisania wniosku- tym razem z koleżanką- idę się poluskać w wannie a propos świadectw to nam ksiądz nic nie mówił i mam nadzieję, że nie powie, bo nie mamy żadnego świadectwa, tzn może gdzieś są, ale hm...
|
|
#2736 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
![]() ale miałam intensywny weekend od czwartku po 10 godz w pracy aż do soboty, dzisiaj cały dzień rozwozilismy zaproszenia, bo zostało dokładnie 2 miesiące![]() schudłam 2 kg.. nie wiem może stres przedślubny już się udziela pomysleć że jeszcze w grudniu wazyłam 73 kg, ale jakoś miałam bardzo intensywny grudzień, szkoła, praca i samoczynnie schudłam 2 kg, potem zleciał kolejny kilogram i teraz wchodzę na wagę i 67.9 kg ![]() idę nadrabiać co tam naskrobałyście
|
|
|
|
#2737 |
|
Konto usunięte
|
Ale cisza jakaś....
NIE SPAĆ< ZWIEDZAĆ! |
|
|
|
#2738 |
|
Wtajemniczenie
|
jednak nie dam rady was nadrobić
|
|
|
|
#2739 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja się kładę bo niewiele dziś spałam,
dobrej nocy
|
|
|
|
#2740 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale pewnie z krótkim. Mój TŻ jak mu gorąco to zaraz ma czerwone uszy i robi się marudny ![]() Cytat:
za zaproszenia i za te 2 miechy i za zgubione kilogramy.Ja chyba też ostatnio schudłam (chociaż waga moich rodziców tego nie wykazała ![]() Słomiany zapał |
||
|
|
|
#2741 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewuszki
![]() Właśnie z tżcikiem siedzimy w Pzn. w hotelu, jtr. lecimy do Krakowa w naszą podróż przedślubną . Będę się odzywała jak znajdę chwilę. Buziaki dla wszystkich. |
|
|
|
#2742 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też dziś byłam w hotelu - na zajęciach z podyplomówki Ojej... głupawka mnie bierze Udanego wyjazdu |
|
|
|
|
#2743 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2744 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
KLima nie klima, ale lato to lato i nikt sie nie będzie katował.[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;18042710]Mój nawet jak chodzimy na bale wesela to nigdy nie zdejmuje marynarki, krawata i nie rozpina koszuli. Mówi, że to strasznie wyglada. Myślę, że moze po oczepinach zdejmie kamizelke i przełoży zwykły krawat gładki, a rzuci fularem. [/QUOTE] jak tak lubi My mieliśmy dużo bardzo oficjalnych okazji i jakoś nikt ( w tym mój tz) nie miał problemu ze zdejmowaniem marynarki. Krawat powinien zostac na miejscu, ale żeby całą noc w marynarce?![]() Kupiliśmy garnitur dla tż Tż wyglada powalająco Obeszliśmy dwie galerie i kupilismy w Pierre Cardin cały zestaw Takze weekend ślubnie udany, bo i zaproszenia i garniak Teraz obydwoje szukamy butów, tż chce lakierki
|
|
#2745 |
|
Zakorzenienie
|
Wylisiłam stronkę z butami, o których Wam wcześniej pisałam (że można samemu zaprojektować - wybrać fason, obcas, aplikacje) i chyba się tam do nich przejadę, bo jak mam biegać po sklepach obuwniczych, to jestem ciężko chora, a tam na pewno sobie coś wybiorę. Tu jest ta stronka:
http://www.witt.com.pl/start/ |
|
|
|
#2747 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratuluję załatwionych spraw ![]() My chyba też się zdecydujemy na zestaw ze śledziem, chociaż ostatnio zauważyłam, że w holiłudzie zaczynają dominować muchy, ale chyab nie chciałabym widzieć mojego TŻta w muszce
|
|
|
|
|
#2748 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A dziękuje klaskaczko ![]() Wg mnie do muchy tylko smoking ![]() Super te butki, szkoda, że w Krk nie ma takiego sklepu... Te sa fajne http://www.witt.com.pl/buty/big/05.jpg http://www.witt.com.pl/buty/big/18.jpg i może te jeszcze http://www.witt.com.pl/buty/big/11.jpg Uciekam do spania, pa!
|
|
#2749 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też już zmykam. Dobranoc |
|
|
|
|
#2750 |
|
Wtajemniczenie
|
witam po pięknym słonecznym cieplutkim weekendzie
![]() a w pracy nie stety się młyn zacznie dziś 145 dni do ślubu ![]() a z okazji 5 rocznicy dostałam cudny bukiet tulipanów czerwonych i cudną kolację w domku przy świecach tzn świeczuszkach na prawdę miło mi się zrobiło a wczoraj moi rodzice mieli 20 lat po ślubie i mój TŻ mi powiedział chciałbym z tobą przeżyć tyle czasu razem razy 5 i jeden dzień dłużej to był na prawdę magiczny weekend W końcu wczoraj wiosna przyszła
|
#2751 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Cytat:
marynarke może ściągnąć dopiero jak kamerzysta jedzie do domu. I tak cały czas pan młody ma koszulę z długim rękawem. inaczej to jest bardzo nieelegancko. ten jeden wieczór musi cały w marynarce wytrzymać.
|
|
#2752 |
|
Raczkowanie
|
Witam
Jesteśmy po kursie przedmałżeński, jestem strasznie zaskoczona, ale pozytywnie. Mój TŻ sie zmienił po kursie, nawet miał ochotę chodzi ze mną po sklepach i oglądał buty.I tak przy okazji trafiłam do Deichmana i spodobały mi się takie butki, jak myslicie nadawały by sie na ślub? |
|
|
|
#2753 | |||
|
Wtajemniczenie
|
cześć
![]() Cytat:
![]() a słomiany zapał to ja mam do wszytskiego.. dzisiaj znowu w ruch idzie skakanka ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2754 |
|
Raczkowanie
|
To njest taki typowy obcas jak przy jasnych butach w takie paski, w kolorze jasnego drewna
|
|
|
|
#2755 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2756 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no to niech TZ twój się cieszy ze macie ślub we wrześniu bo ja bym mojego TŻ tak nie skrzywdziła boroczek by się chyba ugotował w tym sierpniu a po drugie według zasad savoir vivre panowie mogą ściągnąć swoje marynarki dopiero jak zrobi to pan młody także chyba by wszyscy się ugotowali
|
|
#2757 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Byłyby ok, ale jak dla mnie za niskie. Swoje tez kupiłam w zwykłym sklepie-CCC-więc można i kosztowały mnie 69 a nie 169. więc jest to spora oszczędność. Już pokazywałam ale wkleję jeszcze raz-może się przejdziesz i tam popatrzysz.Załącznik 2969561 Załącznik 2969562 A tak poza tym-część PM-ki!!! Byliśmy w piątek na naukach- jeszcze zostało nam jedno spotkanie i jeden warsztat całodniowy. Do tego 2 spotkania w poradni, ale fajne jest to że salezjanie umożliwiają dostęp do poradni. Dostaliśmy maila z namiarami na osoby prowadzące zajęcia w ramach poradni musimy odbyć 2 spotkania. Pierwsze mamy za tydzień w poniedziałek. Kolejne teoretycznie za miesiąc, ale ja i tak nie mogę liczyć, mierzyć itd więc może uda się wcześniej skończyć. Poprzednie spotkanie było o wychowaniu i przyjęciu dzieci więc dało się wytrzymać. Po poprzednim-o naturalnym planowaniu rodziny i slajdach o śluzie między palcami, połowa nie przyszła. ![]() W sobotę byliśmy u znajomych Tżta i poznałam ich małą córeczkę. Ma 2 latka a jest wygadana jak 10 latka Już kilka razy mi się to zdarzyło(np w przypadku żony taty Tżta-mieszkają w Szwecji i raz Tż z Asią byli u nich i myliła się kilka razy, ale późnej się przestawiła), u ludzi przyzwyczajonych i znających Asię. Byli ze sobą 2 lata jakieś niecałe, ale mim wszystko dziwnie i przykro mi, że my jesteśmy trochę dłużej i mnie znają-mylą nasze imiona! Jakieś takie nieprzyjemne uczucie w brzuchu miałam... W sobotę rano miałam koleją przymiarkę sukni i już zaczyna wyglądać! Po świętach już ma być gotowa cała poza koronką i welonem. Jeśli dobrze pójdzie, będę ją miała do końca kwietnia! Mam przynieść aparat na nastepną przymiarkę, więc pokażę wam jak to wygląda. I znalazłam fryzurkę dla siebie ![]() Załącznik 2969594 co myślicie? |
|
|
|
|
#2758 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I sa do tego mega wygodne U mnie rowno za 2 miesiace slub Ciekawa jestem jak bede wygladac, brzuch juz mam spory, troche sie tego boje
Edytowane przez caprica6 Czas edycji: 2010-03-22 o 09:15 |
|
|
|
|
#2759 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jeszce sie nie spotkałam zeby pan młody latał bez marynarki-sale są klimatyzowane więc spokojnie wytrzyma. my się będziemy męczyć w sukniach to pan młody niech sie pomeczy w marynarce ![]() ---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ---------- Cytat:
![]() moja siostra była w 6 jak miałą ślub i miała tak dobrana sukienkę, że nie było widać, że to już 6 miesiąc
|
|
#2760 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A wydaje mi sie ze mam juz taaaaki wielki brzuch
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:10.

Chociaż ostatnio się właśnie TŻcik zaczął zastanawiać, że może jednak spróbuje w tej marynarce wytrzymać 

a po drugie według zasad savoir vivre panowie mogą ściągnąć swoje marynarki dopiero jak zrobi to pan młody także chyba by wszyscy się ugotowali
moja siostra była w 6 jak miałą ślub i miała tak dobrana sukienkę, że nie było widać, że to już 6 miesiąc