![]() |
#3391 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Miłośniczki Zary - część II
Cytat:
![]() ![]() ![]()
"...Ludzie z twojej planety - powiedział Mały Książę- hodują pięć tysięcy róż w jednym ogrodzie... i nie znajdują w nich tego, czego szukają.A tymczasem to, czego szukają, może być ukryte w jednej róży lub w odrobinie wody. Lecz oczy są ślepe. Szukać należy sercem..." |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3392 | |
Rozeznanie
|
Kochana strasznie stabilnie i wygodnie. Latam w nich codziennie i przebiegne 2-3 galerię i nie bolą mnie nogi. Ja je Polecam ![]() ---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ---------- Cytat:
to przepłaciłam kupilam je po regularnej cenie 359zł ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3393 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
"...Ludzie z twojej planety - powiedział Mały Książę- hodują pięć tysięcy róż w jednym ogrodzie... i nie znajdują w nich tego, czego szukają.A tymczasem to, czego szukają, może być ukryte w jednej róży lub w odrobinie wody. Lecz oczy są ślepe. Szukać należy sercem..." |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3394 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale odkąd nowe pary już nie mają gdzie leżakować, z powodu braku leżanek ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3395 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() p.s. byłam ostatnio w Zarze i nic mnie nie zachwyciło, jedynie te pasiaste marynarki mi się podobają,nic poza tym... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3396 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pół roku temu sama interesowałam się tematem boreliozy, nawet zrobiłam sobie test, bo obawiałam się tego świństwa na szczęście wyszedł negatywnie, ale to był test Elisa ...... mam znajomą na Mazurach, która bardzo cierpi na stawy, ma ciężką boreliozę leczy się antybiotykami, znalazła lekarza, jak dla mnie "dziwnej maści", który stosuje końskie dawki antybiotyków non stop niby miało to pomóc, bierze je już ponad rok i jest tylko gorzej .... mam nadzieję, że Twój stan jest aktualnie lżejszy i nie cierpisz już.... trzymaj się dzielnie ![]() jak chcesz pogadać wpadnij na priv ![]() Edytowane przez izabellini Czas edycji: 2010-03-21 o 18:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3397 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3398 |
Zakorzenienie
|
Błagam wróćmy już do właściwego tematu wątku
![]() Przeczytałam całą dyskusję i stwierdziłam, że moje poczucie humoru tu nie pasuje ![]() Byłam dziś w Zarze z nadzieją, że coś mnie olśni - niestety, nadal nic mi się nie podoba na tyle żeby przywlec to do domu, szkoda, że torebek też nie mają fajnych w tej kolekcji ![]()
#3399 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ---------- mm111111 i endorfinko dziękuje Wam bardzo !!! ![]() Piszcie dużo dziewczyny,dzięki Wam mam kontakt ze światem zew. ![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3400 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wszystko będzie dobrze ![]() do usłyszenia po powrocie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3401 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
taka okazja, że grzech nie brać ![]() Cytat:
no ja miałam... aż przyszedł moment "katharsis", zapodałam sobie pokutę, pary nieużywane wywiozłam do domu rodziców (będą dla potomności, albo sprzedam za paredziesiąt lat jako vintage w super stanie ![]() ![]() a że niektóre 2 razy na rok, to już inna sprawa... ![]() Cytat:
i zaczyna mi się o podobać (mimo że te ramiona mi nie pasują ![]() Edytowane przez druska Czas edycji: 2010-03-21 o 18:41 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3402 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3403 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a buty używane 2 razy w roku to tacy sami dobrzy przyjaciele jak te używane 10 razy częściej ![]() mi też zaczyna się marzyć Sochowa marynara ... ![]()
Edytowane przez pronunciation Czas edycji: 2010-03-21 o 19:26 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3404 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3405 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3406 |
Zakorzenienie
|
pokazcie te a'la zarowe koturny na ebay
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3407 | ||
Zakorzenienie
|
http://cgi.ebay.co.uk/GX9-Runway-Wom...item76be765cae
teraz są dostępne takie, kiedyś były też inne, droższe, ale one nie są już wystawiane .. ![]()
Edytowane przez pronunciation Czas edycji: 2010-03-21 o 22:34 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3408 |
Rozeznanie
|
Ja dziś odwiedziłam Zarę i spodobała mi sie torebeczka, taka kopertówka skorzana z lancuszkami za 199zł to byla jedyna torebka ktora była ładna.
Jeszcze podoba mi sie koszulka na krótki rekaw Szara z poduszkami na ramionach za 99,90zł wiecie o którą mi chodzi??? zastanawiam sie czy nie kupić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3409 |
Zakorzenienie
|
no no
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3410 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Edytowane przez pronunciation Czas edycji: 2010-03-21 o 22:35 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3411 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
mają jeszcze moje notatki ze studiów ![]() ![]() Cytat:
![]() u mnie są w najbliższej dla mnie Zarze, na samym początku, wisi takie pojedyncze XS i patrzy się na mnie! i jak ja mam tu zachować resztki silnej woli... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3412 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
wisi to takie, gapi się na Ciebie i robi maślane oczka .. ![]()
Edytowane przez pronunciation Czas edycji: 2010-03-21 o 22:36 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3413 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny dostane gdzies jeszcze tą torebkę Pudrową? chyba jednak musze ją miec
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3414 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() musisz poszukać w tych mniej obleganych Zarach .. ![]() (chociaż takich to jak na lekarstwo ![]()
![]() |
#3415 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3416 |
Zadomowienie
|
Mirell dziękuję za zdjęcie, cudnie wygląda na ramieniu. Gdybym się na nią zdecydowała i też przerabiała to wlaśnie tak bym nosiła, dlatego zależało mi na foto.
![]() ale...nie cierpię Cię za twoją wypowiedź na temat cialków za 199 zł. ![]() ![]() okropnie to dziwne....odłożyłan je do dzisiaj i będę teraz myśleć kupić/nie kupić. Swoją droga kiedyś było prosto. Podobały mi się buty z Zary na obcasach, mierzyłam i okazywały się nie wygodne. Problem z głowy, kasa w kieszeni. A teraz co trochę spotykam jakieś wygodne ![]() ![]() ![]() ![]() A zara dla mojego dobra mogłaby już darować sobie te okazje cenowe. ![]()
w drodze do doskonałości... ![]() ![]() Edytowane przez XS-ka Czas edycji: 2010-03-22 o 07:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#3417 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3418 | |||
Zakorzenienie
|
ja tam wolę obniżki cen niż ich podwyższanie, więc mogą jeszcze opuścić ceny niektórych rzeczy
![]() Cytat:
![]() ![]() czy któraś z was kupiła może tą bluzkę z jednym ramionkiem? ![]() jeśli tak to czy mogłaby powiedzieć coś więcej na jej temat? ![]()
![]() |
#3419 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale wpadłam na to, ze na drogę będę chodzić w takich lekkich balerinach do latania i dopiero przed uczelnią zakładać, wszak Ci co przyjeżdżają samochodem też tak robią że zakłądają buty przed wejściem, więc co za różnica ![]() ![]() A Ty jak nadal nie jesteś przekonana, to zapraszam do mojego ostatniego wpisu na blogu, zobaczysz jak ładnie prezentuja sie w szafie to przepadniesz na amen, gwarantuję ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Oprózz tego dużo rzeczy pojawiło się odrazu w niższej cenie niż bym im dała (np. sporo ciekawych spódnic z Basic za 99zł, które bym obstawiała na ok. 159) ![]() Być może widzą że nacięli się na obecnej kolekcji i muszą troszkę obniżyć ceny by towar nie zalegał? ![]() Nie wiem jaki jest powód ale mi się to podoba ![]() Bo takie ceny jak są obecnie to by mogły być zawsze ![]() ![]()
![]() |
#3420 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() odnośnie zmian cen jestem tylko ciekawa skąd takie działania... czyżby rzeczywiście te rzeczy w tych cenach im nie schodziły ... ![]() to jest zastanawiające, bo zazwyczaj nie robili takich myków w trakcie sezonu .. ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:55.