|
|
#1921 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rocznik `92 ! Najlepszy! <33
juz moi ludzia jada Cię zniszczyc!!!!
ale ona zartowala z tym:P ejjjj jadlyscie kiedys czkolade cote dore?? boskaaa..pyszna..belgijsk a...prawdziwa,ale w ch* droga;p dlatego se z promocji zaje* ![]() hyhy |
|
|
|
#1922 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://moto.allegro.pl/item965399268..._m_k_moto.html http://moto.allegro.pl/item951297507...ber_shock.html Cos pomiedzy tymi dwoma, ciezko mi okreslic. Chciałam sobie jakis taki kask kupic: http://moto.allegro.pl/item951246248...otor_quad.html http://moto.allegro.pl/item952332148...green_sdh.html Mój K. ma taki tylko zamiast zielonego jest czerwony, zeby pod kolor motoru było, nie... ---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ---------- Ent, ta ja wiem wiem ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#1923 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam szczekowy
|
|
|
|
#1924 |
|
Zakorzenienie
|
Daj spokój, ta maszyna ponad 120 kg waży!!! Jak ja sie wywaliłam, to mi noge przygniotło... ale był pisk! Olej sie wylał, obdarłam błotnik, chamulec sie wykrzywił. Pozniej stary tż mowi "Ej, młody... Ty sie nie wywaliłes gdzies na tym motorze, bo cos tu krzywo ten chamulec siedzi..." Ja sie balam, ze on pyska bedzie darł, a on smial ze mnie, ze sie wystraszyłam. A siniaka na pół lydki miałam i to jeszcze na obu nogach, bo jedna mi zgniotło, a duga sie uderzyłam.
Tż'ta raz podkusili, zeby na jakims ognisku na jednym kole pojechal... I zawsze mu to dobrze wychodziło, ale on siedzial z kumplem i im motor spod dupy wyleciał i sie wypiepszyli, motor sie cały powyginal, a starym nawciskal, ze z gorki mu zjechal, dlatego jest powykrecany, pozniej dziadek mu spawał! ---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- Wez, on mi wlasnie ten kask pozyczal, to on nie mial szybki i szczeki... Taki nocnik, ze hey! Musialam zamykac buzie, nic nie gadac, bo lipa byla. No i w okularach. Musze kurczak kupic pozadny kask! Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2010-03-21 o 22:39 |
|
|
|
#1925 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja raz przypalilam sobie noge od tlumika ;p
A raz jak siedzialam z tylu i trzymalam nogi na podnozkach, to jakos tak dziwnie te stopy polozylam ze pieta (klapek) lezal mi na tlumiku i sie stopil ![]() ---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1926 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1927 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W kime ide zaraz |
|
|
|
|
#1928 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już ide spaaaać... Musze jeszcze z matmy przeczytac, bo mam jutro poprawke i zobaczymy jak to bedzie...
Macie 3'mać kciuki!!! Paaaaaaaaa ![]() ![]()
|
|
|
|
#1929 |
|
Zakorzenienie
|
nie mowcie nic o motorach/motocyklach..
wczoraj dziewczyna z mojego miasta, 2 lata starsza od nas, ale nie skonczyla jeszcze 20, uczyla sie jezdzic na nowym, ktory sobie kupila, jechala 160, na blocie cos jej sie stalo i sie zabila..;/ cialo na 2 czesci rozwalone, noga gdzies 20 m dalej byla.. jej chlopak jechal za nia i wszystko widzial..
|
|
#1930 |
|
Zakorzenienie
|
uuooo ....
Niezla panna ... Ale kto madry wsiada na nowy motor i od razu zapieprza nim 160 po blocie?? |
|
|
|
#1931 |
|
Zakorzenienie
|
ja jak miałam 13 czy 14 lat to kuzyn dal mi sie przejechac na motorynce...
---------- Dopisano o 07:54 ---------- Poprzedni post napisano o 07:46 ---------- Kredzia! a ja cie nie mam na nk!
|
#1932 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale masakra ![]() ja nie idę dziś na lekcje, tylko jadę z 2 koleżankami do większego miasta obok ^^
|
|
#1933 |
|
Zakorzenienie
|
TYLKO SPRÓBUJ :rolleye s:ja cie zniszczeeee !!!!!!!!!! co do motorów... ![]() ![]() to ja kiedyś jezdzilam na motorynce i wjechalam w mur taki bo nie wyrobiłam dlatego teraz sie tego boje i nie wsiadam;/---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- moja rodzina motorzystow nazywa "dawcami" dlatego nie bylo nigdy takiego czegos ze ja czy moj brat mozemy pojezdzic
|
#1934 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie wiem niby to byl jej 3 motor i w sumie droga podobno nie bardzo byla, ale no mądre to nie bylo.. ;/ ale szkoda jej po prostu.. pare metrow od jej domu to sie stalo, matka wyleciala, bo uslyszala huk.. i zastala szczatki corki.. nie wyobrazam sobie tego..
|
|
#1935 |
|
Zakorzenienie
|
wspolczuje
![]() zastanawiam się nad końcem z końmi... po tym co się ostatnio zdarzyło;/ nic nie wychodziło. moje ambicje przestają być tak wielkie jak kiedyś. nie wiem... nie kręci mnie to już. żałuję tylko że rodzice musieli tyle pieniędzy włożyć w moją 'pasję'
|
#1936 |
|
Zakorzenienie
|
w koncu po szkole ;/ babka z wosu takim sprawdzianem zapodała że nawet na 2 nie wyciągnę :/
|
#1937 |
|
Zakorzenienie
|
a ja jestem chora, byłam tylko na 3 lekcjach z czego zdążyłam dostac 1 z matmy i napisac sprawdzian z chemii! i kto to jest mistrzem
I spałam od 11 do 15 bo czuje sie straaasznie
|
|
|
|
#1938 |
|
Zakorzenienie
|
mama kupiła mi stanik w reserved!
wiecie co wam powiem? Mam dziś WYWIADÓWKĘ!! będzie rzeź jak mama wróci z wywiadówki
|
#1939 |
|
Zakorzenienie
|
Heloł
W szkole dzisiaj super, dostalam 3 z czytania ze zrozumieniem mam sprawdzian z biologii, kartkowke z historii, fizyke i inne durnoty Byłam z tż u fryzjera, co prawda po wyjsciu z salonu miał lekki chełm, ale powiedzial, ze w domu tu ujarzmi...
|
|
|
|
#1940 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A co do tej dziewczyny, to po prostu straszne... aż mam gęsią skórkę, nie wyobrażam sobie, co czuła jej matka, gdy ją zobaczyła, i co czuł jej chłopak, gdy to widział... boże, mam dreszcze. Zatem zmienię temat na nieco lepszy... ...MójJeszczeNieMój to już... MójMójMój ![]() Jesteśmy razem, czaicie?
|
|
|
#1941 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiesz, wydaje mi sie, ze skoro juz Ci sie to przestaje podobac, to nie ma sensu dalej tego ciągnąć. Zaoszczędzisz kolejne pieniądze, a tych nie żałuj, przynajmniej spróbowalaś i przez jakis czas spelnialas swoje marzenie. a jezeli zniechecasz sie czyms tam po jednym razie, to nie zalamuj sie. nic od razu nie wychodzi, czesto trzeba naprawde duzo pracy w cos wlozyc, zeby bylo widac efekty.. moze teraz Ci sie to nudzi, ale nie bedziesz kiedys za tym tesknic, zalowac, ze to porzucilas, wlozylas w to tyle pracy? moze narazie tylko tak czujesz.. moze zrob sobie przerwe mala po prostu.. ja kiedys tanczylam.. potem zaczelo mnie to nudzic, tracilam duzo czasu i kasy.. a teraz cho**nie zaluje... bo moglam juz naprawde teraz zaje***e tanczyc.. a rzucilam to.. ;/ prawie 4 lata poszly na marne.. a teraz juz nie mam mozliwosci do tego wrocic..
|
|
|
#1942 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi tez nie pozwalaja z tz jezdzic np. po szosie czy cos, ale jezdze, po miescie luzno, olewam ojca niech sie wydziera, ja i tak po miescie bede jezdzic... A jak pytam ojca (on sie zajmuje medycyna sądowa) jak czesto ma "u siebie" motocyklistow, to mowi ze zadko... Wogole to ja tez widzialam masakre na drodze z udzialem motoru (az zemdlałam, jak zobaczylam złamana noge, otwarte zlamanie w 2 miejscach, no oczywiscie trup na miejscu), tez mam uraz po tym! |
|
|
|
|
#1943 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem ja na miejscu tego chlopaka bym sie nie pozbierala.. on uczyl ja jezdzic, jechal za nia, kiedy to sie stalo.. widzial wszystko i nie mogl nic zrobic.. potem jak zbierali cialo, wlozone w 2 worki.. szok.. i w takich momentach zaczynam sie liczyc z waga zycia.. ta dziewczyna miala tyle planow, zaczela studia, zaliczyla jeden semestr prawa.. miala tyle planow, a jedna chwila i jej nie ma.. ---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ---------- Cytat:
groni singielek na tym watku sie zmniejsza widze..:p jak to sie stalo? poprosil Cie w koncu czy jak, bo wiem, ze nie widzialas sama, jak to z Wami jest..;p
|
|
|
#1944 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1945 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1946 |
|
Zakorzenienie
|
Ja Wam jeszcze co do motorow, to opowiem co wtedy widzialam...
Jade sobie ze starymi i tż na miniwyjazd wakacyjny (5 dni w Białowieży) i jedziemy sobie... Nagle w pewniej miejscowosci na B. na ulicy lezy motor- ścigacz (droga krajowa), a nikogo ni huhu... Myslimy "Co jest, a gdzie kierowca...?! " jedziemy jakies 100 m, a w zatoczce... istna masakra!!! Samochod stoi w poprzek, baba jakas wyje (ta co miala z nimi wypadek), na poboczu lezy dwoch chlopakow... Ja odrazu "Tato, stawaj, jestes lekarzem, musisz ratowac!!!". Starzy wyskoczyli z auta, ja to samo, nagle mowie do tż "O matko! On ma złamana noge..." i sru... Tż mnie złapał, po paru sekundach doszlam do siebie, slysze jedzie karetka, mysle spoko, zaraz bedzie ok. Mowie do ojca "Tato, oni zyja?" a ojciec "Ten z ta noga nie...". Zaczełam płakac. Mowie do tż "Jak kupisz scigacza to ci go zabiore, wyrzuce! Wybieraj, scigacz albo ja!!!". Normalnie w szkou bylam, jąkałam sie. Tego drugiego moja mama pilnowala, bo chcial wstawac, ale kazala mu lezec, łapał kontakt... Zabrali go a tamtego reanimowali z 30 min. ale nic... Nakryli go jakas płachta. Jeszcze kartetka nas zablokowala, wiec musielismy do konca akcji tam byc... Baba z ktora sie zderzyli pojechala do szpitala, bo normalnie... Wydzierala sie, ze zabiła człowieka, rzucala sie po masce samochodu... Karetka odjechala, a w tym czasie rodzice tego chlopaka przyjechali, matka rzucila sie na ziemie, odslonila ten material i ... nie wiem bo na szczescie juz pojechalismy, ale nie umiem sobie wyobrazic... Pozniej zanjomy mojego taty, ktory ma znajomego w szpitalu w tej miescowosci powiedzial, ze najprawdopodobniej ten drugi chlopak tez umarł, ale pozniej, w szpitalu... A i to podobno bracia byli. Boże...
Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2010-03-22 o 16:22 |
|
|
|
#1947 |
|
Wtajemniczenie
|
jej lily straszna historia..
ja nigdy nie widziałam żadnego wypadku i nie chcę widzieć..zmieńmy temat dziewczyny, proszę! popatrzcie za okno, cieszcie się słońcem i żyjcie chwilą ![]() ---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ---------- linka gratulaaaaaaaaacje!
|
|
|
|
#1948 |
|
Zakorzenienie
|
Ok, zmienmy...
Jak u Was z wiosenna pogoda? U mnie dzisiaj pochmurno i zimny wiatr wieje
|
|
|
|
#1949 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1950 |
|
Zakorzenienie
|
to ja zmienie temaaat na zupelnie inny i powiem, ze dopiero wrocilam od spowiedzi.. jak mnie ksiadz podsumowal, to mi tak w piety poszlo, ze masakra..;/ ;P
ej ej u mnie zimnooo!!... ;/
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:11.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

:rolleye s:
groni singielek na tym watku sie zmniejsza widze..:p jak to sie stalo? poprosil Cie w koncu czy jak, bo wiem, ze nie widzialas sama, jak to z Wami jest..;p
" jedziemy jakies 100 m, a w zatoczce... istna masakra!!! Samochod stoi w poprzek, baba jakas wyje (ta co miala z nimi wypadek), na poboczu lezy dwoch chlopakow... Ja odrazu "Tato, stawaj, jestes lekarzem, musisz ratowac!!!". Starzy wyskoczyli z auta, ja to samo, nagle mowie do tż "O matko! On ma złamana noge..." i sru... Tż mnie złapał, po paru sekundach doszlam do siebie, slysze jedzie karetka, mysle spoko, zaraz bedzie ok. Mowie do ojca "Tato, oni zyja?" a ojciec "Ten z ta noga nie...". Zaczełam płakac. Mowie do tż "Jak kupisz scigacza to ci go zabiore, wyrzuce! Wybieraj, scigacz albo ja!!!". Normalnie w szkou bylam, jąkałam sie. Tego drugiego moja mama pilnowala, bo chcial wstawac, ale kazala mu lezec, łapał kontakt... Zabrali go a tamtego reanimowali z 30 min. ale nic... Nakryli go jakas płachta. Jeszcze kartetka nas zablokowala, wiec musielismy do konca akcji tam byc... Baba z ktora sie zderzyli pojechala do szpitala, bo normalnie... Wydzierala sie, ze zabiła człowieka, rzucala sie po masce samochodu... Karetka odjechala, a w tym czasie rodzice tego chlopaka przyjechali, matka rzucila sie na ziemie, odslonila ten material i ... nie wiem bo na szczescie juz pojechalismy, ale nie umiem sobie wyobrazic... Pozniej zanjomy mojego taty, ktory ma znajomego w szpitalu w tej miescowosci powiedzial, ze najprawdopodobniej ten drugi chlopak tez umarł, ale pozniej, w szpitalu... A i to podobno bracia byli. Boże...