Mój pierwszy raz - wątek zbiorczy! - Strona 94 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-19, 22:16   #2791
*Catherrine*
Zakorzenienie

Dot.: Mój pierwszy raz - wątek zbiorczy!

Cytat:
Napisane przez LoLcIa123 Pokaż wiadomość
To nie jest żaden wstyd ,nikt nie urodził się znawcą seksu,tylko każdy zaczynał od tego samego poziomu polecam jedynie dużo rozmawiać ,próbować ,śmiać się z tego jeżeli coś nie wyjdzie i próbować znowu no i absolutnie nic na siłę,jeżeli wizja 'ręcznej robótki' Cię przerasta ,to widocznie potrzebujesz jeszcze czasu
Nie przerasta, bo jednak tego "dokonałam", może bardziej.. "przeraża" A już pełny stosunek jest dla mnie taki bardziej.. przyswajalny Uczę się uczę, i rozmawiać też się ciągle uczymy, wszystko zmierza w dobrym kierunku
Stary 2010-03-19, 23:29   #2792
LoLcIa123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Neciak89 Pokaż wiadomość
A takie dręcznie chłopaka nie jest dobre, może mieć później kłopoty. Chyba, że się w miare regularnie masturbuje.
Wydaję mi się,że gdyby Catherrine zaproponowała mu zaprzestać z pieszczotami,ze względu na jego dobro ,to On jednak wolałby się przemęczyć .
Raczej pewne jest ,że chłopak będzie się w miare często zadowalał,chłopina nie da sobie akuku zrobić

Cytat:
Napisane przez *Catherrine* Pokaż wiadomość
Nie przerasta, bo jednak tego "dokonałam", może bardziej.. "przeraża" A już pełny stosunek jest dla mnie taki bardziej.. przyswajalny Uczę się uczę, i rozmawiać też się ciągle uczymy, wszystko zmierza w dobrym kierunku
No i tak trzymaj początki nigdy nie są proste

Tymoteusz
23.11.2014r

LoLcIa123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-20, 11:26   #2793
Dyskrecja
BAN stały

Dokładnie tak,rozmowa bardzo dużo daje i przede wszystkim pomaga spełnić wasze wzajemne oczekiwania jeżeli chodzi o seks. Jeżeli będziesz dręczyła chłopaka to wpadnie w kompleksy.
Dyskrecja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-21, 18:14   #2794
sweet88
Raczkowanie

Cytat:
Wow, po ponad 5 latach, zazdroszczę chłopaka Nie chciał wcześniej? Też nie był gotowy czy czekał cierpliwie/niecierpliwie? Czy po pieszczotach nie miał nieprzyjemnych dolegliwości? (np. mój tż ma silne bóle głowy jeśli nie dojdzie do pełnego zaspokojenia zakończonego wytryskiem, dlatego mam wyrzuty sumienia że "już" rok jesteśmy ze sobą i nie współżyjemy..)
Na początku nie chciał, później już tak ( to nie był jego pierwszy raz) ale nie naciskał na mnie Powiedział, że mnie kocha i zaczeka. Też czasem miałam wyrzuty sumienia ale wiesz nie warto niczego robić na siłę wbrew sobie, bo później można mieć uraz i nieudane życie seksualne :P Dlatego nie spiesz się - jak kocha to poczeka
Stary 2010-03-21, 20:08   #2795
Madelaine87
Zadomowienie

boze przenajswi... 5 lat ?! to ja swojego trzymałam 2 i sądzę że to długo, 5 lat to dla mnie już jest dziwne ale każdy ma inne potrzeby
Madelaine87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-21, 22:34   #2796
Atwa
BAN stały

Mój czeka 3 i tez jakoś żyje.
Atwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-22, 08:23   #2797
ewcia 87
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sweet88 Pokaż wiadomość
Na początku nie chciał, później już tak ( to nie był jego pierwszy raz) ale nie naciskał na mnie Powiedział, że mnie kocha i zaczeka. Też czasem miałam wyrzuty sumienia ale wiesz nie warto niczego robić na siłę wbrew sobie, bo później można mieć uraz i nieudane życie seksualne :P Dlatego nie spiesz się - jak kocha to poczeka
popieram że lepiej czekać niż żałować..ja właśnie żałuję niby byłam pewna a potem.. teraz właśnie został tylko uraz i niechęć i obawa jak to za skutkuje w przyszłym życiu seksualnym.. jeszcze wczoraj trafiłam na forum gdzie praktycznie wszyscy twierdzili, że jeśli w kilkuletnim związku nie ma seksu to jest to niezdrowe, osoba która nie chce jeszcze seksu ma chore libido a takie powstrzymywanie faceta skutkuje u niego chorobami narz. płciowych.. no takie pieprzenie że kartofle w lochu gniją! aaa no i w ogóle odkrycie wątku: po co czekać trzeba sprawdzić co się bierze.. prawie się kompleksów nabawiłam czytając to:/
ewcia 87 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-03-22, 08:44   #2798
No1
Raczkowanie

Trzeba miec swoj rozum i nie dac sie zbic z tropu. Ja tez czekalem cierpliwie i nie zaluje. To indywidualna kwestia. Wiekszosc osob spieszacych sie pozniej jednak zaluje.
No1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-22, 10:35   #2799
sweet88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ewcia 87 Pokaż wiadomość
popieram że lepiej czekać niż żałować..ja właśnie żałuję niby byłam pewna a potem.. teraz właśnie został tylko uraz i niechęć i obawa jak to za skutkuje w przyszłym życiu seksualnym.. jeszcze wczoraj trafiłam na forum gdzie praktycznie wszyscy twierdzili, że jeśli w kilkuletnim związku nie ma seksu to jest to niezdrowe, osoba która nie chce jeszcze seksu ma chore libido a takie powstrzymywanie faceta skutkuje u niego chorobami narz. płciowych.. no takie pieprzenie że kartofle w lochu gniją! aaa no i w ogóle odkrycie wątku: po co czekać trzeba sprawdzić co się bierze.. prawie się kompleksów nabawiłam czytając to:/
Ewcia nie przejmuj się takimi rzeczami. Wiedziałam, że jak napiszę to część osób stwierdzi, że jestem dziwna, zaburzona i co nie tylko, ale my uważamy, że właśnie dzięki temu, że tak dobrze i długo się znamy, to było to takie cudowne i bezstresowe. Warto było poczekać.
A o tych chorobach to chyba faceci wymyślają, żeby w nas wzbudzić poczucie winy...bo moim zdaniem to choroby mogłyby być gdyby facet przez pół życia nie uprawiał seksu, a nie po kilku latach. Nie dajmy się zwariować. Pozdrawiam
Stary 2010-03-22, 11:43   #2800
twakrolewna
Przyczajenie

Witam kobitki mam pytanie zwiazane z pierwszym razem jakie byscie daly rady chlopakowi ktory bedzie robil to pierwszy raz ze swoja dziewczyna zeby jak najmniej bolalo i zeby bylo tak "profesjonalnie"
twakrolewna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-22, 11:46   #2801
Madelaine87
Zadomowienie

profesjonalny prawiczek? dobre. pierwszy raz to spontan i moim zdaniem nie ma sensu sie nastawiać na konkretne pozycje itd tylko robic to co sie czuje, zeby bylo wygodnie, milo i aby bylo zrozumienie, jak sie ludzie znaja i rozumieja to "przygotowanie" jest niepotrzebne

co do poprzedniej dyskusji, dla mnie jednak 5 lat to długo za długo, ja sie nie spieszylam, wszystko bylo powoli ale 5 lat.. jezu to ja 6 lat w zwiazku jestem i9 nie wyobrazam sobie bym dopiero od roku współzyła...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-22, 16:09   #2802
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

To sobie wyobraź że niektórzy i 2 lat by nie zrozumieli i dla nich to byłoby dziwne, bo im wystarczy tydzień, miesiąc.
Jeśli ktoś potrafił czekać 2 lata, to 5 też raczej nie byłoby problemem.
Ktoś po prostu dłużej do tego dojrzewa.

ciri15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-22, 16:40   #2803
Madelaine87
Zadomowienie

ja czekałam 2 i 5 nie nie wytrzymała, dla mnie zbyt długi okres czekania to brak pewności i na tym opieram moje zdanie. Niby każdy dojrzewa inaczej ale pewne kroki sa czymś podparte. TO JEST TYLKO MOJE ZDANIE. Może i dla jednego 2 lata to długo a dla innego nie ale bez przesady. Rozumiem 3 lata, 3,5 ale dłużej to DLA MNIE jest już dziwne.
Stary 2010-03-22, 17:09   #2804
zagubiona89r
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madelaine87 Pokaż wiadomość
boze przenajswi... 5 lat ?! to ja swojego trzymałam 2 i sądzę że to długo, 5 lat to dla mnie już jest dziwne ale każdy ma inne potrzeby

To też zależy KIEDY się poznali. Ok załóżmy, że mamy po około 20 lat, poznaje teraz chłopaka, trochę starszego i czekanie 5 lat... Niedorzeczność, śmiech na sali, brak popędu itd.

Natomiast sweet88 ma chyba teraz 22 lata. Załóżmy, że miała 16 jak się poznali. Wiem, że są 16 latki gotowe na seks, ale ona nie była. Musiała dojrzeć, dorosnąć itd. I w tym wieku nie wydaje mi się dziwne czekanie nawet 5 lat.

... znam słowa, które jak atropina rozszerzają źrenice i zmieniają kolor świata. Po nich nie można już odejść ...
zagubiona89r jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-22, 17:31   #2805
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Napisane przez zagubiona89r Pokaż wiadomość
Natomiast sweet88 ma chyba teraz 22 lata. Załóżmy, że miała 16 jak się poznali. Wiem, że są 16 latki gotowe na seks, ale ona nie była. Musiała dojrzeć, dorosnąć itd. I w tym wieku nie wydaje mi się dziwne czekanie nawet 5 lat.
Też to jest istotne
JA za to nie widzę w tym nic dziwnego, szacunek dla chłopaka że tyle wytrzymał.

ciri15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-22, 18:19   #2806
*Catherrine*
Zakorzenienie

Cytat:
W ogóle to ja chciałam czekać do ślubu, ale że TŻ ma trochę inne poglądy to.. zmieniam się.. niestety albo stety, to ocenię na łożu śmierci albo jeszcze później Tak więc postanowiłam, postanowiliśmy że zaczniemy jak oboje będziemy gotowi. Ja czuję że ciągle do tego dojrzewam, czuję się przy nim coraz swobodniej
Jeszcze zapytam odnośnie tego spontanicznego pierwszego razu - jak z zabezpieczeniem..? Dla mnie taki spontan wydaje się najlepszy na pierwszy raz, ale nie wyobrażam sobie powiedzieć TŻowi żeby zawsze miał przy sobie prezerwatywy, bo ja chcę spontan.. Wtedy za każdym razem gdy dochodziłoby do pieszczot (czyli podczas każdego spotkania) denerwowała bym się, że a nóż to już no wiecie o co chodzi, jeszcze gorzej niż z zaplanowanym

Cytat:
To też zależy KIEDY się poznali. Ok załóżmy, że mamy po około 20 lat, poznaje teraz chłopaka, trochę starszego i czekanie 5 lat... Niedorzeczność, śmiech na sali, brak popędu itd.

No oczywiście! O tym samym pomyślałam, wg mnie ma to zasadnicze znaczenie.

Edytowane przez *Catherrine*
Czas edycji: 2010-03-22 o 18:21
*Catherrine* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-22, 19:28   #2807
Neciak89
Zakorzenienie

Cytat:
W ogóle to ja chciałam czekać do ślubu, ale że TŻ ma trochę inne poglądy to.. zmieniam się.. niestety albo stety, to ocenię na łożu śmierci albo jeszcze później Tak więc postanowiłam, postanowiliśmy że zaczniemy jak oboje będziemy gotowi. Ja czuję że ciągle do tego dojrzewam, czuję się przy nim coraz swobodniej
Jeszcze zapytam odnośnie tego spontanicznego pierwszego razu - jak z zabezpieczeniem..? Dla mnie taki spontan wydaje się najlepszy na pierwszy raz, ale nie wyobrażam sobie powiedzieć TŻowi żeby zawsze miał przy sobie prezerwatywy, bo ja chcę spontan.. Wtedy za każdym razem gdy dochodziłoby do pieszczot (czyli podczas każdego spotkania) denerwowała bym się, że a nóż to już no wiecie o co chodzi, jeszcze gorzej niż z zaplanowanym

No oczywiście! O tym samym pomyślałam, wg mnie ma to zasadnicze znaczenie.
To się tylko wydaje, że z zabezpieczeniem jest taki problem. Wiadomo, że większość ludzi decyduje się na pierwszy raz jednak w domu, więc wystarczy kupić, schować w odpowiednie miejsce i tyle

Kosmetycznie

Cytat:
Z kobietami nigdy nic nie wiadomo, bo są jak fizyka kwantowa. Znając położenie kobiety nie jesteś w stanie stwierdzić co ona myśli a znając jej myśli nie jesteś w stanie stwierdzić gdzie ona jest.
(...)Kobieta jest dla siebie taką samą zagadką jak dla świata zewnętrznego.
Neciak89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-22, 21:15   #2808
sweet88
Raczkowanie

Cytat:

Zgadza się miałam 16 lat gdy się poznaliśmy więc nie widzę w tym nic dziwnego...No ale każdy ma prawo mieć swoje zdanie na ten temat. Szczerze to nie obchodzi mnie to, że ktoś uważa, że to dziwne, dla mnie ważne jest to, że przynajmniej wyszło to tak jak chciałam i że nie będę miała złych doświadczeń.

Co do zabezpieczenia to użyliśmy prezerwatywy. Pozdrawiam
Stary 2010-03-23, 19:18   #2809
sugarcane
Zadomowienie

Cytat:
Zgadza się miałam 16 lat gdy się poznaliśmy więc nie widzę w tym nic dziwnego...No ale każdy ma prawo mieć swoje zdanie na ten temat. Szczerze to nie obchodzi mnie to, że ktoś uważa, że to dziwne, dla mnie ważne jest to, że przynajmniej wyszło to tak jak chciałam i że nie będę miała złych doświadczeń.

Co do zabezpieczenia to użyliśmy prezerwatywy. Pozdrawiam

to chyba najlepiej podsumowujące zdanie w całym wątku, bez względu na to, czy do pierwszego razu doszło po roku, 5 latach czy dwóch tygodniach, to tak indywidualna kwestia, że aż niewarta dyskusji
sugarcane jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-23, 19:30   #2810
ewcia 87
Raczkowanie

Cytat:
Ewcia nie przejmuj się takimi rzeczami. Wiedziałam, że jak napiszę to część osób stwierdzi, że jestem dziwna, zaburzona i co nie tylko, ale my uważamy, że właśnie dzięki temu, że tak dobrze i długo się znamy, to było to takie cudowne i bezstresowe. Warto było poczekać.
A o tych chorobach to chyba faceci wymyślają, żeby w nas wzbudzić poczucie winy...bo moim zdaniem to choroby mogłyby być gdyby facet przez pół życia nie uprawiał seksu, a nie po kilku latach. Nie dajmy się zwariować. Pozdrawiam
broń Boże nie twierdze, że jesteś dziwna czy zaburzona! ja też bym nie spieszyła się mając te 16 lat w końcu pierwszy raz przeżyłam w wieku 23 a teraz poczekamy już na drugi pierwszy raz do ślubu więc ja widzę same zalety czekania. buźka
Stary 2010-03-23, 21:03   #2811
TakaaSobiee
Przyczajenie

Mam taki problem ;/ ostatnio zdarzyło mi sie współżyć z chłopakiem....
i własnie teraz zaczęły mie sie problemy ;/ mam krwawienie z pochwy;/;/ nie wiem co sie stało... wcześniej wszystko było wporządku.... dlaczego krwawienie wystąpilo dopiero po 3 dniach od stosunku?? Prosze o odpowiedź...
TakaaSobiee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-23, 21:07   #2812
doloresd
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez TakaaSobiee Pokaż wiadomość
Mam taki problem ;/ ostatnio zdarzyło mi sie współżyć z chłopakiem....
i własnie teraz zaczęły mie sie problemy ;/ mam krwawienie z pochwy;/;/ nie wiem co sie stało... wcześniej wszystko było wporządku.... dlaczego krwawienie wystąpilo dopiero po 3 dniach od stosunku?? Prosze o odpowiedź...
a może byś tak się wybrała do ginekologa?
doloresd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-24, 19:05   #2813
*Catherrine*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewcia 87 Pokaż wiadomość
broń Boże nie twierdze, że jesteś dziwna czy zaburzona! ja też bym nie spieszyła się mając te 16 lat w końcu pierwszy raz przeżyłam w wieku 23 a teraz poczekamy już na drugi pierwszy raz do ślubu więc ja widzę same zalety czekania. buźka
a czemu tak..? od pierwszego razu do ślubu pozostało niewiele czasu czy jest inny powód? przepraszam, że pytam, ale interesuje mnie wszystko co dotyczy czekania z pierwszym razem..
Stary 2010-03-24, 20:55   #2814
ewcia 87
Raczkowanie

Cytat:
a czemu tak..? od pierwszego razu do ślubu pozostało niewiele czasu czy jest inny powód? przepraszam, że pytam, ale interesuje mnie wszystko co dotyczy czekania z pierwszym razem..
to nie będzie nasz 1 raz. pierwszy już był.kiedyś myślałam, że pierwszy będzie po ślubie (tak mnie mamusia wychowała, takie wartości mi zostały wpojone)ale kiedy poznałam mojego TŻ.. wyszło inaczej teraz jednak żałuje, że złamałam swoje jakieś postanowienie, zapomniałam o swoich wartościach..ale cóż miłość on jest bardzooo wierzący więc też jakoś żałował dlatego mimo, że ślubu na razie nie będzie to poczekamy. będzie drugi pierwszy raz zgodnie z wartościami, jego wiarą i sumieniem. Ale na pewno nie mam żadnego "ale" do osób uprawiających seks przed ślubem po prostu dla nas seks przed ślubem to nie to, mam nadzieję że odbijemy sobie po
Stary 2010-03-25, 12:22   #2815
bezpaniki
Zadomowienie

hmm, ja umiem i oddzielam seks od uczuć, dzięki temu jakoś mniej problemów mnie spotkało...
pierwszy raz poszłam na całość z chłopakiem, z którym byłam może 2miesiące, ale związek był "na odległość", więc też nie można powiedzieć, że się znaliśmy. Nic mnie nie bolało, nie było krwi, bardzo przyjemna sprawa (bałam się tylko tego bólu, jak widać niepotrzebnie). Użyliśmy gumki, potem ja chciałam więcej i częściej niż on
rozstaliśmy się też dość szybko, jako związek uczuciowy, przeżyłam to bardzo, ale nie łączyłam z nim jakiejś "magii rozdziewiczenia". Dzięki temu później wiedziałam, czy ktoś mi się tylko fizycznie podoba, czy w ogóle, no i nie miałam problemów, żeby korzystać z życia, bez poważnych, bezsensownych związków i wkładu emocjonalnego, czekając na obecnego (czy kilku innych, wartych uwagi).
ale podziwiam wszystkich, którzy czekają i wierzą w to "połączenie dusz"
bezpaniki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 20:03   #2816
dedede
Anna Ha

co to za bzdury piszecie tej dziewczynie, która napisała o stosunku analnym? co za ciemnogród ...
stosunek analny jest dla kobiety oczywiście także przyjemny, nie wprowadzajcie w błąd koleżanki - i same się doedukujcie
ja bym zwróciła uwagę na coś innego - NIGDY nie wolno wprowadzać członka do pochwy, po (nawet próbie) wsadzenia go do odbytu
może dojść do stanu zapalnego pochwy, który będzie potem trudno wyleczyć
wiem, że w miłosnym uniesieniu czasem się traci głowę - ale trzeba o tym choć starać się pamiętać
co do reszty (w dupach się poprzewracało itp.) to współczuję każdemu mężczyźnie - tak mało pomysłowej i elastycznej partnerki
nienaturalne to jest??? to uprawiaj seks tylko wtedy, kiedy będziesz chciała zajść w ciążę - to będzie naturalne
dedede jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 21:22   #2817
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dedede Pokaż wiadomość
co to za bzdury piszecie tej dziewczynie, która napisała o stosunku analnym? co za ciemnogród ...
stosunek analny jest dla kobiety oczywiście także przyjemny, nie wprowadzajcie w błąd koleżanki - i same się doedukujcie
ja bym zwróciła uwagę na coś innego - NIGDY nie wolno wprowadzać członka do pochwy, po (nawet próbie) wsadzenia go do odbytu
może dojść do stanu zapalnego pochwy, który będzie potem trudno wyleczyć
wiem, że w miłosnym uniesieniu czasem się traci głowę - ale trzeba o tym choć starać się pamiętać
co do reszty (w dupach się poprzewracało itp.) to współczuję każdemu mężczyźnie - tak mało pomysłowej i elastycznej partnerki
nienaturalne to jest??? to uprawiaj seks tylko wtedy, kiedy będziesz chciała zajść w ciążę - to będzie naturalne
ale tu nikt nie pisał o seksie analnym a poza tym to, że dla Ciebie coś jest przyjemne nie znaczy że dla innej osoby musi, więc nikt tu nie jest ciemnogrodem wymagającym edukacji. Każda z nas lubi co innego.

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-03-25, 21:50   #2818
dedede
Anna Ha

otworzyłam ten wątek na jakiejś wcześniejszej stronie gdzie było naśmiewanie się z dziewczyny, która próbowała stosunku analnego - napisałam to w tym kontekście, nie zauwazyłam że to nie jest ostatnia strona wątku
sorry, nie ma tematu
dedede jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-29, 11:51   #2819
dominiska913
Przyczajenie

witam mam taki dosyć głupi problem...mam 19 lat i jestem dziewicą ale spoko nie tu pies pogrzebany...chodzi o to ze od 2 miesiecy chodze z chłopakiem...wszystko układa sie cudownie i postanowiliśmy zrobic wielki krok do przodu...tylko On mimo swoich nastu lat jest doswiadczony i cholera troche mnie to stresuje...podpowiedzcie mi co ja mam w tym przypadku zrobic... xD

pozdrawiam M.
dominiska913 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-29, 13:06   #2820
LoLcIa123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dominiska913 Pokaż wiadomość
witam mam taki dosyć głupi problem...mam 19 lat i jestem dziewicą ale spoko nie tu pies pogrzebany...chodzi o to ze od 2 miesiecy chodze z chłopakiem...wszystko układa sie cudownie i postanowiliśmy zrobic wielki krok do przodu...tylko On mimo swoich nastu lat jest doswiadczony i cholera troche mnie to stresuje...podpowiedzcie mi co ja mam w tym przypadku zrobic... xD

pozdrawiam M.
proponuję się rozluźnić i dać poprowadzić chłopakowi ,skoro jest doświadczony,to będzie wiedział co robić i zrozumie Twoją początkową 'bierność'
Ja byłam w takiej samej sytuacji,mój Tż-et nawet zadbał o to bym miała poduszkę pod pupą,kiedy ja o tym nawet nie pomyślałam

Tymoteusz
23.11.2014r

Edytowane przez LoLcIa123
Czas edycji: 2010-03-29 o 13:09
LoLcIa123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości