Nadchodzą wiosenne roztopy, a PM-ki 2010 dopinają wszystko, by nie było wtopy. cz. 15 - Strona 93 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-22, 09:37   #2761
obca7
Wtajemniczenie

Dot.: Nadchodzą wiosenne roztopy, a PM-ki 2010 dopinają wszystko, by nie było wtopy.

Cytat:
Napisane przez caprica6 Pokaż wiadomość
Wiesz w rodzinie w sumie juz wszyscy wiedza ze jestem w ciazy, maly brzuszek moze byc widac, ale nie chce wygladac calkiem jak wieloryb... A wydaje mi sie ze mam juz taaaaki wielki brzuch
u siostry też wiedzieli wszyscy i nikt brzuszka nie ukrywał ale miałą tak dopasowaną sukienke ze ledwo było widać
na pewno będziesz pieknie wyglądać i tak na pewno będziesz szczuplejsza niż ja nie będąca w ciąży
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-22, 09:41   #2762
caprica6
Wtajemniczenie

Dot.: Nadchodzą wiosenne roztopy, a PM-ki 2010 dopinają wszystko, by nie było wtopy.

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
u siostry też wiedzieli wszyscy i nikt brzuszka nie ukrywał ale miałą tak dopasowaną sukienke ze ledwo było widać
na pewno będziesz pieknie wyglądać i tak na pewno będziesz szczuplejsza niż ja nie będąca w ciąży
Troche mnie uspokoilas, kochana jestes Ale taka szczuplutka to pewnie nie bede

caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-22, 09:42   #2763
can't be perfect
Wtajemniczenie

caprica na pewno będziesz pieknie wyglądac
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-22, 09:44   #2764
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
Troche mnie uspokoilas, kochana jestes Ale taka szczuplutka to pewnie nie bede
szczupłe czy nie ale i tak będziemy najpiękniejszymi pannami młodymi na świecie
Stary 2010-03-22, 09:46   #2765
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
caprica na pewno będziesz pieknie wyglądac

Cytat:
szczupłe czy nie ale i tak będziemy najpiękniejszymi pannami młodymi na świecie
Nooo zostanmy przy tej wersji

Stary 2010-03-22, 09:48   #2766
lain
Zakorzenienie

Czesc

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
już mogłoby być tak po 20 stopni codziennie
nooo mogloby byc przynajmniej wiadomo w co sie ubrac, a nie tak nosic za soba sterte ubran dzis juz u mnie tylko 10 stopni

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Gratki z okazji 8 i 8
dziekuje

Cytat:
A jak już o TŻtach mowa, to mój kazał Wam się podpytać, czy Wasi TŻci będą całą noc w marynarkach tańczyć i czy pod spodem będą mieli cały czas koszule z długim rękawem
ile wytrzyma tyle bedzie w marynarce (na sali jest klima, wiec powinien dlugo wytrzymac)
ale jak mu bedzie goraco to wole zeby sciagnal i dobrze sie bawil niz kisil sie w niej ze skwaszona mina kamizelki mial nie bedzie, ale mysle, ze bialy krawat skutecznie bedzie go odroznial od reszty facetow
koszula obowiazkowo z dlugim rekawem i spineczkami

ostatnio za to stwierdzil, ze on jedwabnym bialym krawatem rzucal nie bedzie do rzucania chce sobie wziac jaki stary, w ktorym malo chodzi

ja ostatnio wymyslilam ze na wesele w kwietniu jako, ze ja ide w malej czarnej, TZ pojdzie w czarnym garniaku, bialej koszuli na spinki i czarnym krawacie chyba nie bedzie zbyt pogrzebowo (w sumie na weselu siostry TZ byl w czarnym garniaku, czarnej koszuli i zielonym krawaciku )

Cytat:
Napisane przez anesh_ Pokaż wiadomość
Hej dziewuszki
Właśnie z tżcikiem siedzimy w Pzn. w hotelu, jtr. lecimy do Krakowa w naszą podróż przedślubną.
Będę się odzywała jak znajdę chwilę.
Buziaki dla wszystkich.
to milej podrozy przedslubnej
moze Was gdzies spotkam przypadkiem na ulicy(i nie bede wiedziala, ze to Wy )

Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość
jutro kolejne jedno zaproszenie dajemy i zostanie nam 12 do rozdania z 32
my bedziemy miec do rozdania 56 zaproszen ciekawe jak szybko sie wyrobimy

dziewczyny jak wysylacie zaproszenia poczta to wysylacie poleconym priorytetowym czy jak bo chcialabym miec jako taka pewnoc, ze to zaproszenie dotrze i do tego dotrze w normalnym czasie

Caprica tylko sie nie denerwuj,bo dzieciaczek tez to odczuwa! (z Twojego suwaczka )
na pewno bedziesz fajnie wygladala i przypadkiem tego nie ukrywaj mi ie podoba jak PMka w ciazy raczej eksponuje brzuszek, nawet jesli jest on niemaly - coz stalo sie i trzeba sie tym cieszyc

a ja dzisiaj robie dzien wagarowicza i sobie daruje uczelnie (wiem, wiem... dzien wagarowicza byl wczoraj... no ale to byla niedziela, wiec obchodze dzisiaj )
juz TZcik byl wlasnie u mnie na sniadaniu, bo wczoraj troche poimprezowalismy i auto zostalo u mnie pod blokiem, wiec sobie przyjechal je odebrac zeby pojechac do pracy
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-22, 09:55   #2767
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
a ja dzisiaj robie dzien wagarowicza i sobie daruje uczelnie (wiem, wiem... dzien wagarowicza byl wczoraj... no ale to byla niedziela, wiec obchodze dzisiaj )
juz TZcik byl wlasnie u mnie na sniadaniu, bo wczoraj troche poimprezowalismy i auto zostalo u mnie pod blokiem, wiec sobie przyjechal je odebrac zeby pojechac do pracy
takim to dobrze studia dzienne to było coś fajnego
dzien wagarowicza czy nie odpoczynek się należy
Stary 2010-03-22, 09:58   #2768
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
ja ostatnio wymyslilam ze na wesele w kwietniu jako, ze ja ide w malej czarnej, TZ pojdzie w czarnym garniaku, bialej koszuli na spinki i czarnym krawacie chyba nie bedzie zbyt pogrzebowo (w sumie na weselu siostry TZ byl w czarnym garniaku, czarnej koszuli i zielonym krawaciku )

Caprica tylko sie nie denerwuj,bo dzieciaczek tez to odczuwa! (z Twojego suwaczka )
na pewno bedziesz fajnie wygladala i przypadkiem tego nie ukrywaj mi ie podoba jak PMka w ciazy raczej eksponuje brzuszek, nawet jesli jest on niemaly - coz stalo sie i trzeba sie tym cieszyc
Tez mamy w kwietniu wesele i tez ide w malej czarnej, ale kupilam sobie taka maly zakiecik/bolerko w kolorze fuksji, zeby bylo bardziej weselnie.

Hehe no suwaczek mowi zeby sie nie denerwowac Stwierdzilam ze wybiore sobie jakas fajna suknie w stylu empire, takie jak tu np

Stary 2010-03-22, 09:59   #2769
Aaś
Zakorzenienie

cześć
co słychać?
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-22, 09:59   #2770
Ellin_ak
Rozeznanie

Cytat:
Tez mamy w kwietniu wesele i tez ide w malej czarnej, ale kupilam sobie taka maly zakiecik/bolerko w kolorze fuksji, zeby bylo bardziej weselnie.

Hehe no suwaczek mowi zeby sie nie denerwowac Stwierdzilam ze wybiore sobie jakas fajna suknie w stylu empire, takie jak tu np
Ta druga zniewalająca!!
Ellin_ak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-22, 10:03   #2771
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dziewczyneczka89 Pokaż wiadomość
metka piękne buciki ! biżuteria też niczego sobie.

ja tez sie zastanawiam nad biżuterią do sukni i nie mam pojęcia, czy brać naszyjnik czy same kolczyki... Dla przypomnienia to jest moja suknia http://www.sarah.com.pl/foto/galeria..._kat=9&id=2001
Drugą rzeczą nad którą sie zastanawiam, czy kupić pończochy z paskiem czy samonośne.Ale chyba wybiore ta pierwsza opcje
myślę, ze tylko małe kolczyki, bo przeładowana ta suknia jest, a lepiej nie wygladać, jak choinka
Cytat:
Napisane przez mmmmmm Pokaż wiadomość
Dziękujemy
My w tym tygodniu w końcu zaczynamy intensywniejsze przygotowania mamy zamair zamówić zaproszenia, poszukać dla mnie sukienki na drugi dzień. I muszę podjechać zobaczyć buty, które mnie interesują, może od razu zamówię.
Co do kosmetyczki i fryzjera - dziękuję Wam za cenne rady stwierdziłam, że nie pójdę jednak na 11 do tego salonu do którego chciałam. Nie chcę sie denerwować. Mama uświadomiła mi, że o 14.30 musimy wyjechać do kościoła a wcześniej jeszcze błogosławieństwo... Byłoby śmiesznie gdybym wróciła z salonu o 14. a K. z rodzicami przyjechałby o 14.10 i zastał mnie pod prysznicem, przy jedzeniu albo w bieliźnie. Mam teraz dwie inne opcje, które jeszcze rozważam.
Pogoda u nas piękna wiosenna, w końcu
ja mam fryzjera na 11, potem makijaż, ale my mamy ślub o 17:00 i dopiero o 16 powinnam byc gotowa do drogi
Cytat:
Napisane przez Kulkaaga Pokaż wiadomość
Co parafia to inaczej - u nas nie potrzeba żadnego świadectwa ze szkoły
u nas zanosi się tylko ostatnie świadectwo szkolne z nauki religii, czyli w naszym przypadku maturalne
Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Zamówiliśmy obrączki
TŻ zrezygnował na razie z szukaniem garniaka, więc zwiedzanie sklepów zakończyło się kupnem spodni dla mnie - taki drobny prezencik

No i się nastroiliśmy optymistycznie po targach, bo powinno nas być stać na kredyt i mieszkanko
super
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;18040014]Wróciliśmy z zakupów, kupiliśmy koszulę dla TŻta i pasek w Bytomiu i skarpetki . Pasek taki fajny, że się przekręca sprzączkę i z jednej strony jest czarny, a z drugiej brazowy więc do wykorzystania i do brązowych i czarnych butów. No dobra to tylko zostały buty dla TŻta Coraz mniej już [/QUOTE]
jojciu laska tylko 33 dni!
Cytat:
Cześć

Pan młody obojętnie czy gorąco czy nie chodzi w marynarce. to go odróżna od innych gości-którzy chadzają bez marynarke może ściągnąć dopiero jak kamerzysta jedzie do domu. I tak cały czas pan młody ma koszulę z długim rękawem. inaczej to jest bardzo nieelegancko. ten jeden wieczór musi cały w marynarce wytrzymać.
Nie musi, a goście powinni zdjąć swoją marynarkę dopiero, gdy PM to uczyni. W innym wypadku powinni chodzić w nienagannym stroju.
Musiałoby mi odbić, by męczyć Tż i zmuszać do siedzenia cały czas w pełnym rynsztunku
Cytat:
no to niech TZ twój się cieszy ze macie ślub we wrześniu bo ja bym mojego TŻ tak nie skrzywdziła boroczek by się chyba ugotował w tym sierpniu Bedzie miał ładną kamizelkę ślubną także jak by w niej został i w koszuli z długim rękawem to też będzie jak najbardziej elegancko a po drugie według zasad savoir vivre panowie mogą ściągnąć swoje marynarki dopiero jak zrobi to pan młody także chyba by wszyscy się ugotowali gdyby TŻ był zmuszony siedzieć w niej cały dzień
zgadzam się, musiałabym upaść na głowę, by zmsuzać Tż do siedzenia w marynarce, przecież ja w długaśnym rękawie siedzieć nie będę, wiec dlaczego On miałby się męczyć. Nie mówię, że ma zdjąć marynarkę zaraz po obiecie, ale też nie będzie w niej siedział do 4 nad ranem
Cytat:
Te pierwsze sliczne. Ogolnie fajne sa w ryłko, mam takie bez palca i na mniejszym obcasiku i na pewno nie wygladaja jak z bazaru I sa do tego mega wygodne

U mnie rowno za 2 miesiace slub
Ciekawa jestem jak bede wygladac, brzuch juz mam spory, troche sie tego boje
Będziesz wyglądała pięknie i kwitnąco
Cytat:
Wiesz w rodzinie w sumie juz wszyscy wiedza ze jestem w ciazy, maly brzuszek moze byc widac, ale nie chce wygladac calkiem jak wieloryb... A wydaje mi sie ze mam juz taaaaki wielki brzuch
mogłabyś psaić, ze wyglądasz, jak wieloryb w 8-9 m-cy, ale teraz... tera to dopiero początek
Stary 2010-03-22, 10:24   #2772
BlackAngel
Adwokat diabła

cześć!

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-22, 10:27   #2773
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
mogłabyś psaić, ze wyglądasz, jak wieloryb w 8-9 m-cy, ale teraz... tera to dopiero początek
Teraz jeszcze nie jest zle, chodzilo mi o to zeby nie wygladac jak wieloryb za 2 miesiace, a po slubie to bedzie mi juz wszystko jedno
Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
cześć!
Czesc

Stary 2010-03-22, 10:33   #2774
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:
Teraz jeszcze nie jest zle, chodzilo mi o to zeby nie wygladac jak wieloryb za 2 miesiace, a po slubie to bedzie mi juz wszystko jedno

Czesc
oj tam, oj tam! nie gadaj głupot!
jak wieloryb na bank nie będziesz wyglądać..

umieram kobitki, spię jak suseł.. ba! jak małe dziecko!
a teraz oczy mi sie zamykają, bo impreza sie nam w nocy skonczyła

Stary 2010-03-22, 10:35   #2775
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
dziewczyny jak wysylacie zaproszenia poczta to wysylacie poleconym priorytetowym czy jak bo chcialabym miec jako taka pewnoc, ze to zaproszenie dotrze i do tego dotrze w normalnym czasie
Ja wysyłałam zwykłym priorytetem... Doszły w Polsce na drugi dzień, w Niemczech po dwóch dniach były

Głowa mnie od soboty boli, a muszę magisterkę płodzić
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-22, 10:48   #2776
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:

Wypij sobie kawke
Cytat:
Ja wysyłałam zwykłym priorytetem... Doszły w Polsce na drugi dzień, w Niemczech po dwóch dniach były

Głowa mnie od soboty boli, a muszę magisterkę płodzić
Tez sie zastanawialam bo mam 2 do wyslania (ostatnie! ) i wysle chyba poleconym priorytetem, to powinno byc na drugi dzien.

Stary 2010-03-22, 10:55   #2777
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:

Tez sie zastanawialam bo mam 2 do wyslania (ostatnie! ) i wysle chyba poleconym priorytetem, to powinno byc na drugi dzien.
My mamy jeszcze do rozwiezienia trochę.. w sumie połowę udało nam się rozwieść wczoraj, jedno w piatek, jedno w sobotę, wczoraj było bardziej intensywnie
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-22, 11:03   #2778
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:

pobudka!!!

Edytowane przez Aaś
Czas edycji: 2010-03-22 o 11:05
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-22, 11:10   #2779
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
pobudka!!!
wstałam! piję kawę!
btw. kiedy idziemy na malibu

Edytowane przez BlackAngel
Czas edycji: 2010-03-22 o 11:15
Stary 2010-03-22, 11:16   #2780
83mika
Raczkowanie

A cos po tym weekendowym kursie nie moge sie obudzic, nawet kawa nie pomogła
83mika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-22, 11:22   #2781
mariiasia
Zadomowienie

czeeść!!!

nadrobiłam was ale nie odpisuję na każdego posta, bo za dużo tego jest

w pracy siedzę jak na szpilkach i czekam na decyzję szefa, dopóki jej nie usłyszę to będę zestresowana, więc mam nadzieję, że szybko mi da znać

mój mały wielki cud

72--65--->62

mariiasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-22, 11:46   #2782
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:

ile wytrzyma tyle bedzie w marynarce (na sali jest klima, wiec powinien dlugo wytrzymac)
ale jak mu bedzie goraco to wole zeby sciagnal i dobrze sie bawil niz kisil sie w niej ze skwaszona mina kamizelki mial nie bedzie, ale mysle, ze bialy krawat skutecznie bedzie go odroznial od reszty facetow
koszula obowiazkowo z dlugim rekawem i spineczkami
I znowu zgadzam się z lain w kolejnej kwestii w 100% Oczywistym jest, że pewne zasady powinno się zachować, ale uważam, że jak TŻ ma się oblewać potem z gorąca, czuć niekomfortowo to lepiej aby zdjął marynarkę W końcu wesele to nie bankiet w ambasadzie ani kolacja u królowej Elizabeth
Cytat:
Napisane przez mariiasia Pokaż wiadomość
czeeść!!!

nadrobiłam was ale nie odpisuję na każdego posta, bo za dużo tego jest

w pracy siedzę jak na szpilkach i czekam na decyzję szefa, dopóki jej nie usłyszę to będę zestresowana, więc mam nadzieję, że szybko mi da znać
3mam kciuki aby decyzja szefa była dla Ciebie satysfakcjonująca
A tak poza tym witajcie po weekendzie Ja swój u TŻta przeżyłam, tematów których się obawiałam w ogóle nie było, więc ja ich nie rozpoczęłam, poneważ wolę je omówić z TŻtem kiedy uznam za stosowne, w czasie który będzie do tego najlepszym, a nie z teściową Jak zawsze cos tam mi o TŻ próbowała powiedzieć, tym razem że wieczorami gdy wraca ode mnie to gra w jakieś gry wojenne na kompie No cóż za nieprzyzwoite rzeczy ten mój TŻ wyrabia No i była jedna kwestia po której mało się we mnie nie zagotowało, ale powstrzymałam się, tym bardziej, że TŻ się wkur.... i ofuknął sis i matkę, na drugi dzień się to powtórzyło, więc ja dałam spokój, bo utwierdziłam się, że on ma takie zdanie jak i ja. To co będę jeszcze ja mu dopowiadać A dzisiaj rano byłam u dermatologa bo mi wyskoczyła opryszczka więc kuracja nie odniosła skutku, ale walczę dalej. TŻcik poszedł dziś do pracy na 12, więc bylismy sobie zobaczyć ławostoły (musimy kupić) i albumy dla rodziców. Następnym razem już kupimy, teraz był rekonesans.

Edytowane przez asiulek1705
Czas edycji: 2010-03-22 o 11:47
asiulek1705 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-22, 11:57   #2783
lain
Zakorzenienie

Cytat:
oo to spoko pewnie jak juz zdolaja wydostac sie poza PL to szybko pojdzie
bo my wlasciwie tylko za granice musimy powysylac i troche sie obawiam zeby sie gdzies nie zgubily (tak jak zgubily sie probki jednych zaproszen, ktore kiedys zamowilam )

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
I znowu zgadzam się z lain w kolejnej kwestii w 100% Oczywistym jest, że pewne zasady powinno się zachować, ale uważam, że jak TŻ ma się oblewać potem z gorąca, czuć niekomfortowo to lepiej aby zdjął marynarkę W końcu wesele to nie bankiet w ambasadzie ani kolacja u królowej Elizabeth
nawet na bankiecie w ambasadzie az tak sie nie mecza bylismy kiedys na balu w ambasadzie francuskiej (siostra pracowala to nas wkrecila - niezapomniana imprezka ) i panowie bez zenady w pewnym momencie smigali bez marynarek (oczywiscie to juz byla ta mniej oficjalna, a bardziej imprezowa czesc )

Cytat:
Jak zawsze cos tam mi o TŻ próbowała powiedzieć, tym razem że wieczorami gdy wraca ode mnie to gra w jakieś gry wojenne na kompie No cóż za nieprzyzwoite rzeczy ten mój TŻ wyrabia

heh bylam w aptece odebrac zamowienie z netu, a wrocilam z dostawa nowych kolczykow

a teraz biore sie za bazy danych z Diagnozy Spolecznej i musze zrobic jakas tworcza analize 2024 roznych zmiennych bedzie ostro
Stary 2010-03-22, 12:01   #2784
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
nawet na bankiecie w ambasadzie az tak sie nie mecza bylismy kiedys na balu w ambasadzie francuskiej (siostra pracowala to nas wkrecila - niezapomniana imprezka ) i panowie bez zenady w pewnym momencie smigali bez marynarek (oczywiscie to juz byla ta mniej oficjalna, a bardziej imprezowa czesc )

Otóż to Na początku pozory trzeba zachować, zasady itp. ale już później myślę, że można spuścić z tonu.
A co do gier można się uśmiać prawda
Stary 2010-03-22, 12:24   #2785
madmuazelle
BAN stały

Cześć.

Dzisiaj kolejny dzień,nowy tydzień.A za 2 dni stuknie nam pełna 6 i zarazem 5 z przodu. Ok,to zabieram się za nadrabianie póki mam chwilke czasu.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-22, 12:44   #2786
anetka_m
Zadomowienie

Dziewczyny, czy któraś z Was zdecydowała się na buty ślubne z tych przeznaczonych specjalnie dla tancerzy? Rzeczywiście są takie wygodne i warto w nie zainwestować? Właśnie jestem na etapie poszukiwań obuwia dla mnie i zastanawiam się nad tymi tanecznymi ewentualnie chciałabym coś zamówić przez internet w sklepach, które robią je na zamówienie - może któraś z Was zamawiała buty w tego typu sklepach i może podzielić się jakimiś uwagami?
Stary 2010-03-22, 13:16   #2787
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anetka_m Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy któraś z Was zdecydowała się na buty ślubne z tych przeznaczonych specjalnie dla tancerzy? Rzeczywiście są takie wygodne i warto w nie zainwestować? Właśnie jestem na etapie poszukiwań obuwia dla mnie i zastanawiam się nad tymi tanecznymi ewentualnie chciałabym coś zamówić przez internet w sklepach, które robią je na zamówienie - może któraś z Was zamawiała buty w tego typu sklepach i może podzielić się jakimiś uwagami?
ja zamawialam takie butki i jestem bardzo zadowolona sa bardzo wygodne, ladnie wykonane i super dopasowane do mojej stopy (podstawa to dobrze sobie zmierzyc stope, aczkolwiek jakbys miala gdzies niedaleko firme zajmujaca sie szyciem takich butow to mysle, ze bez problemu mozna podjechac zeby oni zmierzyli).
uwazam, ze jak najbardziej warto w nie zainwestowac pomimo tego, ze nie sa to raczej jakies powalajace wzory.
na razie zamawialam takie butki na kurs tanca, ale na slub tez mam zamiar takie sobie zamowic zeby spokojnie przetanczyc cala noc o takie chce zamowic http://www.akces2.com/victoria-buty-damskie-slubne.html
Stary 2010-03-22, 13:39   #2788
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
dziś 145 dni do ślubu jutro kolejne jedno zaproszenie dajemy i zostanie nam 12 do rozdania z 32

a z okazji 5 rocznicy dostałam cudny bukiet tulipanów czerwonych i cudną kolację w domku przy świecach tzn świeczuszkach mój kochany nie spodziewałam się po nim takiego romantyzmu na prawdę miło mi się zrobiło a wczoraj moi rodzice mieli 20 lat po ślubie i mój TŻ mi powiedział chciałbym z tobą przeżyć tyle czasu razem razy 5 i jeden dzień dłużej to był na prawdę magiczny weekend W końcu wczoraj wiosna przyszła
za zaproszenia. Super, że weekend Wam się udał

Cytat:
Pan młody obojętnie czy gorąco czy nie chodzi w marynarce. to go odróżna od innych gości-którzy chadzają bez marynarke może ściągnąć dopiero jak kamerzysta jedzie do domu. I tak cały czas pan młody ma koszulę z długim rękawem. inaczej to jest bardzo nieelegancko. ten jeden wieczór musi cały w marynarce wytrzymać.
Wolę, żeby mój TŻbył nieelegancki i sę dobrze bawił, niż żeby trzymał fason i siedział przy stole

Cytat:
no to niech TZ twój się cieszy ze macie ślub we wrześniu bo ja bym mojego TŻ tak nie skrzywdziła boroczek by się chyba ugotował w tym sierpniu Bedzie miał ładną kamizelkę ślubną także jak by w niej został i w koszuli z długim rękawem to też będzie jak najbardziej elegancko a po drugie według zasad savoir vivre panowie mogą ściągnąć swoje marynarki dopiero jak zrobi to pan młody także chyba by wszyscy się ugotowali gdyby TŻ był zmuszony siedzieć w niej cały dzień
Ooo... tego nie wiedziałam Powiem, TŻtowi, na pewno się ucieszy i w trosce o dobro gości zrzuci marynarę już po pierwszym tańcu

Cytat:
Napisane przez Ellin_ak Pokaż wiadomość
W sobotę byliśmy u znajomych Tżta i poznałam ich małą córeczkę. Ma 2 latka a jest wygadana jak 10 latka Najgorsze, że kolega Tżta powiedział do niej: "To jest ciocia Asia" nazywając mnie imieniem poprzedniej dziewczyny Tżta. I mała już nie chciała przyjąć że mam na imię tak jak jej mamusia...
Już kilka razy mi się to zdarzyło(np w przypadku żony taty Tżta-mieszkają w Szwecji i raz Tż z Asią byli u nich i myliła się kilka razy, ale późnej się przestawiła), u ludzi przyzwyczajonych i znających Asię. Byli ze sobą 2 lata jakieś niecałe, ale mim wszystko dziwnie i przykro mi, że my jesteśmy trochę dłużej i mnie znają-mylą nasze imiona! Jakieś takie nieprzyjemne uczucie w brzuchu miałam...
Ojej... to musi być wkurzające. Miałam raz taką sytuację (i też zostałam nazwana "Asią"), ale to była taka ciotka, z którą TŻ się niezbyt często widzi i pewnie dlatego

Cytat:

U mnie rowno za 2 miesiace slub
Ciekawa jestem jak bede wygladac, brzuch juz mam spory, troche sie tego boje
Będziesz wyglądać ślicznie, bo będziesz promieniała podwójnym szczęściem

Cytat:
Piękne są suknie empire
Mi się ta bardzo podoba:
http://www.maggiesottero.com/dress.a...&style=A3241CS

Cytat:
Racja
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-22, 13:45   #2789
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:

Wolę, żeby mój TŻbył nieelegancki i sę dobrze bawił, niż żeby trzymał fason i siedział przy stole
Racja
No właśnie, co racja to racja
Stary 2010-03-22, 13:46   #2790
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
pewnie każdy robi jak chce. ja tylko pisze jak jest u nas. tak się przyjęło i koniec czy to sie komuś podoba czy nie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości