|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4591 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Starsi mężczyżni i młodsze kobiety... Wątek zbiorczy!
Cytat:
Ja się po takich później wszystkiego boje, mam wrażenie, że coś niedobrego się stanie. A koszmary mi się śnią zwykle jak się najem tuż przed spaniem Ja dziś spędziłam pierwszą noc u M... Grzecznie, w osobnych pokojach spaliśmy Po prostu jemu nie chciało się odwozić mnie w nocy do domku Jeszcze trochę w szoku jestem...I też mi się głupoty straszne śniły, ale to chyba z wrażenia
|
|
|
#4592 |
|
Rozeznanie
|
Serpentine Ja nie wiem czy bym wytrzymała tak w osobnych pokojach
chyba bym w nocy na paluszkach , po cichutku wślizgnęła się do niego pod kołderkę skąd jesteś ? taka mała ciekawość
|
#4593 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale dla mnie to wszystko pędzie z prędkością światła, nie przywykłam do takiego tempa więc staram się zachować umiar A on to rozumie. W sumie to był jego pomysł z osobnymi łóżkami hahaA ja teraz w centrum śląska, studiuje sobie tutaj
|
|
|
#4594 |
|
Rozeznanie
|
Katowice ?
Ja się urodziłam na śląsku . Oczywiście to bardzo dobrze , nie ma co się zbytnio śpieszyć . Cytuję Naszą nataluske "dluzsze czekanie, lepsze sniadanie" heheh
|
#4595 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ale pochodzę z północnego rejonu śląska. A z tym śniadaniem... M ma chyba misje mnie podtuczyć Nie mogę się napatrzeć na mężczyznę w kuchni
|
|
|
#4596 |
|
Wtajemniczenie
|
Jezu, moja zyciowa seria niefortunnych zdarzeń ma ciąg dalszy.
Mialam dzisiaj lekarza na 10.30, żeby skontrolowac tę nogę i dowiedziec się, czy bedę juz mogla normalnie chodzic. Oczywiście nie wpadlam na to, że z jedna noga będę się zbierac do wyjsca dluzej niż normalnie, wiec wstalam za pozno i wszystko na łapu capu. Tuz po 10 dzwonie na taksówke, ma byc za minutkę, ja w szale wyskakuje z domu, prawie sie zabiłam na schodach. Wlosy jeszcze troche mokre, bo niedosuszone, cala zgrzana i spocona od suszarki i tego pospiechu, ubralam sie oczywiscie za cieplo i stoje i czekam, czekam... Już jest jakaś 10.20, ja wsciekla chce dzwonic do centrali i opi.....ć kazdego, kogo usłysze, a tu jakiś pan sie mnie pyta, czy ja na taxi czekam. Co sie okazalo, chłop wjechał w złą częśc osiedla i zaparkował przy bloku obok, ale w drugiej częsci osiedla - tzn jak sie idzie na nogach to to jest odleglość z 30 metrów, przez chodnik i plac zabaw, ale jeśli samochodem, to strasznie trzeba naokolo jechać. Facet sie kaja, mowi, zebym poczekala, a on jakos znajdzie drogę do mojego bloku i podjedzie, ale ja doszlam do wniosku, ze skoro z niego taka łamaga, to juz wole przekulać to 30 metrów. I lecę o kulach, oczywiscie, nieprzyzwyczajona do nich, potknęłam sie kilka razy, kule mi kilka razy wypadły, zdyszana w koncu wsiadam do taksówki i sie dowiaduje, ze GPS pana taryfy nie ma adresu mojego lekarza. Nic tam, jakos dojechalismy ekspresowo, byłam rowno na czas... I jazda w recepcji. Moja mama miala isc do lekarza po skierowanie do ortopedy (bo sam wypis ze szpitala to za malo) i bylam przekonana, ze mam to skierowanie w papierach. A tu lipa, mama zapomniala. Mi sie juz płakać chce, nogi bolą, ta chora, bo chora, ta zdrowa, bo musi dźwigać całe ciało - panie zaproponowały, ze zapłacę jak za prywatną wizyte, a doniose skierowanie w tygodniu i kaskę mi zwrócą. Na to ja, ze ok... ale pieniadze mialam tylko na karcie... a z karty nie mialy jak zwrócić... Koniec koncow zapłaciłam normalnie, trudno, wazne, zeby noge zbadać. No, lekarz patrzył na mnie jak na idiotkę, bo z nerwów i złości mi wszystko z rąk leciało, poruszalam sie chaotycznie i gadałam glupoty, ale zbadał, moge zacząc chodzic (ale wolno jak żółw i boli), mam skierowanie na orteze, jak zapytalam, co to jest orteza, to prawie że sie popukał w głowe i wcale nie chcial mi uwierzyć, że studiuję prawo. W sumei wiecie, sama sobie bym nie uwierzyła. Ech, z tego wszystkiego nic nie zjadlam. Wlaśnie wrocilam do domu, padłam do łóżka i mam zamiar nie ruszac sie z niego do ok 16, kiedy Mis pracę skończy. Chociaz, nawet jak przyjedzie, tez nie mam zamiaru sie z lóżka ruszać ;D aaaa wyrzuciłam to z siebie, już mnie tak nie trzepie, no jak można miec takiego niefarta zyciowego... Serpentine, ja bym tak nie wytrzymała w osobnych lozkach ale ja zawsze, niestety, szybki Bill byłam. Jedynie teraz, z Misiem, było troche inaczej, tzn pocalował mnie na naszym pierwszym spotkaniu, ale ja powiedzialam, ze to dla mnie za szybko... szczerze mówiąc g***o prawda, jakbym mogła, to bym go najchętniej zaciągnęla do łóżka na pierwszym spotkaniu, bo tak niesamowicie mnie pociągał, normalnie nie wiem, czemu, ale ja przy nim to się czuję jak kotka w rui, od pierwszego spotkania.No ale mialam resztki zasad i powiedzialam, ze nie. No i skutkiem tego był miesiac bez żadnego kontaktu dotykowego, o pocałunku w policzek czy trzymaniu za rękę nie wspomne. A widzielismy się codziennie, bez ani jednego dnia przerwy. No i potem, jak ja juz niemal kipiałam od pożądania i bylam gotowa tu, teraz, zaraz, weź mnie - on dalej nie i nie... ale w końcu się udało ![]() Ja niestety noszę w sobie niesamowite poklady namiętności, ale, co dziwne, tylko przy Misiu tak mam, nigdy wczesniej nikt mnie tak nie pociągał, a on... miękna mi kolana, jak slysze jego głos w telefonie ![]() Morire, takie sny są okropne. Ja mam bardzo rzadko sny, a jesli juz, to i tak nie pamietam, ale mam takie nieprzyjemne wrazenie caly dzień, tak złowieszczo się czuję... brr, az mnie ciarki przeszły, jak to czytałam ![]() Korzystałaś kiedyś z sennika? ![]() behind, co tak smutno bez avatarka?
Koniec mówienia "postaram się","spróbuję", "zobaczę". Od dzisiaj coś ZROBIĘ! Będę Żoną! http://www.suwaczek.pl/cache/092fbdd439.png No dobra,wciąz palę, ale dużo mniej. http://www.suwaczek.pl/cache/df81f45d30.png |
|
|
|
#4597 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze,że w osobnych..przyjdzie czas na jedno wspólne,hihi![]() Aivilo - biedna Ty jesteś Grunt to zrobić sobie dobrą reklamę na 1szym spotkaniu ![]() Avatarek już jest
|
|
#4598 |
|
Raczkowanie
|
Hej Kochane
![]() Aivilo, szalona, uważaj na siebie, bo znowu sobie 'ałę zrobisz (albo, jak mawia kumpel 'ziazi' )![]() Ja tez zawsze byłam szybki Bill, ogólnie nie widziałam nic złego w tym, że idę z kims do łóżka, skoro miałam na to ochotę ![]() A TŻ pociąga mnie okrutnie, jak go widzę na rolkach/łyżwach/góralu to mam orgazm od samego patrzenia W dniu, w którym dotknął mojej dłoni i nie puścił (a było to...hmmm...czwarte? maks piąte spotkanie) wiedziałam, że przepadłam Przepadłam i było cudownie![]() Morire - kawał perwersa z tego motyla, żeby buzi w główkę dawać ![]() Ja zawsze mam kolorowe sny (podobno są ludzie, którzy mają czarno-białe sny - szok!), często pełne zapachów i smaków, wypełnione dźwiękami, straszne, nie straszne, ale zazwyczaj porąbane jak cholera ![]() W dniu, w którym zadzwonili z ta ofertą z Krk śniło mi się, że rozmawiam z diabłem - opowiadam mu o tej pracy to siamto, a on tak patrzy na mnie, usmiecha się ironicznie i mówi: 'no dobra, ale jak Ty chcesz tam jechać, skoro jestes w ciąży, tylko jeszcze o tym nie wiesz' zawał!![]() Lubie horrory, ale raczej te 'stworzaste', nieprawdopodobne - nie lubię takich w stylu 'krzyk', 'teksańska...' , gdzie potworami są ludzie, bo doskonale zdaję sobie sprawę z tego, że takie rzeczy akurat są możliwe - nie ma gorszych zwyrodnialców niż tacy, jakimi potrafią się okazać Po 'lsnieniu' i 'milczeniu owiec' bałam się wyjść z pokoju , ale przyznaje, że są świetne.nataluska besio, zaglądasz jeszcze do nas? Ściskam mocno Dziewczynki i zabieram się do pracy [mgr - dzięki za kopy w tyłek ] Coś dzisiaj kiepsko się czuję, podbrzusze boli jak diabli (okres za tydzień, więc nie wiem co za cholera), TŻ porwał Młodego na spacer, więc wykorzystam tę chwilę i porobię coś konstruktywnego Ściskam mocno i życze miłego dnia---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ---------- uroczy
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone - Wszechświat i ludzka głupota. Co do Wszechświata nie jestem pewien." Albert Einstein Edytowane przez mag_a Czas edycji: 2010-03-22 o 12:28 |
|
|
|
#4599 | |
|
Raczkowanie
|
Aivilo kurcze kobieto, Ty to masz przygody... Współczuje
Cytat:
Pocałował na drugim. Co spotkanie posuwamy się troszkę dalej Teraz wyjeżdża na kilka dni, zobaczymy się dopiero w sobotę I coś mi się wydaje że to będzie koniec czekania ![]() Trochę się boje o to, kim ja właściwie dla niego jestem, stąd miałam tę blokadę. Nie chciałabym żeby było tak, że pobawi się mną, a potem nagle wróci do żony. Ale mój kochany M wczoraj mi to tak ładnie wyjaśnił... Że jego nic już z Nią nie łączy, że rozwód to tylko formalność, ale trochę to trwa. Że obserwuje jak ja reaguje jak mówi o swojej córce, boi się jej reakcji. Że bardzo liczą się dla Niego moje odczucia i kazał obiecać bym mówiła o wszystkim co mnie trapi, pytała, by w "naszym związku który właśnie się rozpoczyna" wszystko było jasne. Że czuje głód rozmów, których nigdy nie było między nim a jego byłą, a ze mną mu się tak cudnie rozmawia. Tak mi się dobrze zrobiło... Wogóle M ma urodziny w piątek, 37. I nie wiem co mu kupić!!! Dziewczynyy pomocyyy....
|
|
|
#4600 |
|
Rozeznanie
|
Aivilo Kuźwa Ty to masz niefart
Taki mała gapa jesteś , ale ja też , wiecznie coś upuszczę , stłukę Pamiętaj , że nawet najlepszym się zdarza ! heheh to mnie rozbawiłaś tym billem , bo ja mam to samo , w gorącej wodzie kąpana ale z pewnymi sprawami czasem warto poczekać , zacisnąć nogi i czekać oj ja też mam gorąco jak go widzę, słyszę , czuję . To niesamowite . tak Kochana korzystam . Później dokładnie wszystko sprawdzę . Wierzę w takie rzeczy m.in. numerologię , astrologię . mag_a Gorzej , on mnie w usta całował ale najlepsze że było mi przyjemnie haha oj biedna TY Jakieś ciepłe okłady sobie zrób .
|
#4601 |
|
Wtajemniczenie
|
Czasami jeszcze się pojawiam. Eh dla mnie dzisiaj pechowy dzień. Facet wjechał w mój samochód na skrzyżowaniu, bo rozmawiał przez telefon. Na dodatek będę musiała jeszcze do niego zadzwonić, bo w tym pośpiechu co spisywaliśmy umowę nie mam kilku jego danych. Tak, więc jestem bez auta, w podłym humorze. M. codziennie dzwoni,ale jakoś robi się miedzy nami dystans przez to wszystko. Na szczęście na studiach i w pracy dobrze, więc chociaż to mnie pociesza.
Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak ty i niebieskie oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu chciałabyś spędzić resztę życia...
|
|
|
|
#4602 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, ale Wy napalone na tych facetow
ale ja tez mam tak samo hehe chociaz nie wiem czy tez bylam taki szybki bill, bo "na calego" poszlismy po 3 tyg znajomosci i codziennego spotykania sie pamietam, ze wtedy balam sie, ze mnie po tym zostawi, zniknie.Jak widac niepotrzebnie sie martwilam ![]() W ogole ja dla niego zostawilam innego chlopaka, byl 4 lata starszy, ale nawet przez chwile nie zastanawialam sie, ktorego wole
|
#4603 | ||||
|
Zadomowienie
|
Begind ze mną mój były też zerwał przez smsa. Potem przez dłuuugi czas unikał mnie jak ognia, nie odważył mi się nawet w oczy spojrzeć. Pf.
Cytat:
![]() Aivilo Ty to masz przygody oO Cytat:
Cytat:
Cytat:
Będzie dobrze
|
|
#4604 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i Ty i motyl Zrobiłam okład, odleżałam, nafaszerowałam się nurofenem i żyję, trochę![]() Cytat:
Przejęzyczenie czy tez juz zaczynasz odczuwać wpływ nl?
|
|
#4605 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie martw się, dobrze że Tobie nic się nie stałoCytat:
|
|
#4606 |
|
Rozeznanie
|
oj jaka jestem złaTż jak co ranek napisał sms na dzień dobry , później zadzwonił koło 10 jak wstałam i przez cały dzień cisza . Teraz dzwoni i mówi , że nie miał czasu się odezwać , bo oczywiście praca i praca . To ja pytam ,bo słyszę , że jedzie autem , skąd jedzie , a on z siłowni. I rzucam fochem , że mógł napisać chociaż sms , zwłaszcza , że to on mnie rozpieścił sms' ami w ciągu dnia i teraz mi tak dziwnie jak ich nie ma . Wystarczyłby jeden krótki sms ! Nie wiem czy przesadzam , czy to jakieś przesilenie . ehhh Besio to możesz sobie rękę podać z Aivilo oj jakieś pechy same ostatnio
|
#4607 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór Kochane
![]() Wybrałam się dzisiaj na zakupy: jakieś botki chciałam kupić i może kurtkę i kurcze nic takiego nie ma niestety jeszcze jutro w jedno miejsce się wybiorę to może uda mi się coś upolować. Ale za to w końcu przyszedł mój portfel ![]() ![]() ![]() Poza tym to jakoś dzień minął. Widziałam się z moim Kochaniem...kurde, martwię się Nim i tym, że nie ma kasy, że wszystko wygląda tak beznadziejnie. w rozmowie mówię do Niego, że przynajmniej nikt nie pomyśli sobie, że poleciałam na Twoją kasę i że to jednak jest miłość Niego, a nie do pieniędzy. A co do tego pożądania, to ja też tak miałam ![]() Jak tylko Go zobaczyłam to od razu miałam na Niego taką ochotę...ale te Nasze podchody trwały ponad rok...przerwa była, takie czajenie się na siebie...a potem wszystko wybuchło z wielką siłą. Zresztą pomimo tego, że znam Go już tyle, wystarczy jak powie mi jak gdzieś jesteśmy albo przez telefon, co On by to ze mną nie zrobił, od razu robię się czerwona jak małolata...:PDobrej nocy Dziewczynki
|
|
|
|
#4608 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
] też ma urodziny w piątek ale 2go Wymyślanie prezentów nie jest moją dobrą stroną, sama nie mam pojęcia. Chyba pójdę na łatwiznę i kupie ładny kufelek. I coś do niego
|
|
#4609 |
|
Zadomowienie
|
A Wy Zboczki! Zaczely sie temaciki^^ hihi
![]() Kurde, swietnie sie Was czyta Dziewczyny... i powiem Wam,ze w ciagu dnia mam, kiedy nie mam mozliwosci sprawdzic co napisalyscie, to mnie to denerwuje pozytywne jestescie i za to Wam dziekuje! ![]() Morire, cos czuje,ze sie najadlas na noc i stad te sny...albo jestes w tej fazie zakochania, gdzie sie odczuwa motyle w brzuszku, co sie udzielilo we snie a Tz skoro mial czas na silownie, to na sms nie mial? Przykro by mi sie zrobilo na Twoim miejscu..Serpentine, pogubilam sie.. nie jestes juz z tym facetem,ktory ma zone i dziecko, tylko z M, ktory tez ma zone i dziecko?! chyba niezle poknocilam, nie? Dziewczyny zaczelyscie krecace tematy,a ja ostatnio jak bomba jestem.. cykam i cykam i nie wiem kiedy wybuchne moje libido z dnia na dzien rosnie...![]() A co do snow.. jak mi sie juz cos sni,to nic banalnego. Ostatnio mi sie snilo,ze M mnie niosl na rekach przez tramwaj, ludzi mi vivatowali,co najmniej jakbym jakims guru byla... no i M mnie tak niesie i niesie na przod tramwaju i mowi,ze moje marzenie sie spelnia,a mianowicie prowadzenie tramwaju... no i prowadzilam ten tramwaj-skrecalam, zawracalam dajcie spokoj... nie chce prowadzic tramwaju i nie bede! Behind, masz niemalego pecha z tymi facetami i powiem Ci,ze w porownaniu do mnie to przez Twoje zycie sie tabuny facetow przewijaja.. nie ma co ale to dobrze-nabierasz doswiadczenia, precyzujesz swoje wymagania co do faceta etc.Aivilo, widze ze same klody pod nogi... no kiedys musi nadejsc to lepsze jutro!
|
#4610 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja mojego tak krótko znam, że trudno mi będzie "trafić do niego" czymś. Myślałam nad albumem na zdjęcia, ostatnio mówił, że nie ma żadnych zdjęć wywołanych w domu, że musiałby przywieźć od rodziców te, jak był mały i wogóle. Ale sama nie wiem... Cytat:
W ogóle dziewczyny jestem strasznie rozbita. Właśnie wróciłam ze spotkania z tym "żonatym". Ostatnio już rozluźniliśmy nasze stosunki i powiedzmy, że M nie miał z tym nic wspólnego. Ale dziś chciałam Mu powiedzieć o M, ponieważ czułabym się z tym nie w porządku. Nie myślałam że to będzie tak trudne… Tyle zawdzięczam temu człowiekowi. Łzy leciały mi po policzkach, gdy on życzył mi szczęścia i obiecał, że będzie zawsze, kiedy ja będę tego potrzebowała. Gdy mówił jaka jestem cudowna, co mi zawdzięcza. Życzył by M dostrzegł ideał na jaki trafił i docenił to. Padło tyle słów… Czuje się jakbym go zdradziła, choć wiem, że tak nie jest. Nie myślałam że ta rozmowa będzie dla mnie tak trudna…
|
|
|
#4611 |
|
Zadomowienie
|
Serpentine trudna sytuacja ale myślę że powinnaś powiedzieć o tym M. Ja jako zdrady bym tego napewno nie odebrała, jednak takie słowa mogą być niezręczne...
Matko a ja się wkopałam. Znalazłam wczoraj ogłoszenie o pracę. Spodobało mi się wysłałam CV... dopiero potem zobaczyłam że na ogłoszeniu jest link do strony firmy. No i okazało się że Ag wysłała swoje Cv do firmy produkującej śruby. Brawo, brawo dla mnie... No nic uciekam z psem do weterynarza a potem do pracy. Miłego dnia!
|
#4612 |
|
Wtajemniczenie
|
Co do zdradzania to ja się czuję jakby M. mnie zdradzał, zajmując się byłą żoną teraz, choć wiem że tak nie jest. Ja mam poplątane w łepetynce i w tym tkwi problem
Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak ty i niebieskie oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu chciałabyś spędzić resztę życia...
|
|
|
|
#4613 |
|
Rozeznanie
|
nataluska Było mi przykro , chwilowo
Jakoś dłużej niż 5 minut nie umiem się na niego złościć . Czasami myślę , że przecież się nigdy nie pokłóciliśmy o coś poważnego , tylko jakieś perdoły i to nawet nie kłótnie tylko wzajemnie fochy ojj dziewczyny nic nie jadłam na noc dietę trzymam Sny już takie mam , zawsze jakieś durnoty . Kiedyś mi się śniło , że dostałam pieska , małego , białego puszka od Ex taaak się cieszyłam , nagle on przywiązał go do drzewa i podpalił yyy płacz przez 2 dni Pamiętam tysiące moich snów w tym może z parę dobrych ![]() miłegoo dnia kobiety ![]() ---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ---------- Besio No widzisz , w głębi duszy wiesz , że tak nie jest , to dlaczego się męczysz i tak w ten sposób myślisz . mam podobnie , więc rozumiem . W głowie przewraca mi się czasami od głupich myśli ![]() Kiedy on wraca ?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=603553 ![]() Be nice, I could be your nurse someday. Edytowane przez MorireAmore Czas edycji: 2010-03-23 o 11:09 |
|
|
|
#4614 |
|
Wtajemniczenie
|
Najprawdopodobniej w piątek w następnym tygodniu. Niby wiem, ale wkurza mnie to. Przecież ona ma kogoś nowego....eh nie chce już nawet myśleć o tej całej sytuacji.
|
|
|
|
#4615 |
|
Rozeznanie
|
Besio
główka do góry . Pozytywnie myśl kochana
|
#4616 |
|
Raczkowanie
|
Gdyby ktoś kiedys powiedział mi,że poswięcę przeszło 7-letni związek z facetem,który kochał mnie ponad wszystko,po to by być ze starszym o 14 lat,żonatym facetem,który w dodatku jest moim szefem,wyśmiałabym go....ale cóż...zacznę od początku...
Dwa lata temu zmnieniłam pracę,2 fajne dziewczyny,ja i M.-szef,który nie zwrócił mojej uwagi. Pierwszy raz gdy koleżanka wytłumaczyła mi co i jak i poszła do domu,on został. Speszona nawet nie wiedziałam jak z nim rozmawiać,ale M. okazał sie bardzo sympatycznym człowiekiem. Swoim poczuciem humoru podbijał moje serduszko,ale nie wiedziałam co on myślał o mnie.Praca nam sprzyjała,mogliśmy razem wyjeżdżać,przejechaliśmy razem tysiące km rozmawiając o wszystkim,różnica wieku nie miała już wtedy żadnego znaczenia. Jednak choć spędzaliśmy ze sobą mnóstwo czasu,do niczego między nami nie doszło. Mój ówczesny partner niczego się nie domyślał,a w mojej głowie był tylko M.,choć nie byłam jeszcze pewna co do niego czuję...
|
#4617 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nieźle![]() Cytat:
![]() Spędziłam właśnie najlepszy poranek od dawna. Zawsze byłam leniuchem, śpiochem, który 'piżamkował' do południa, a okazało się, że TŻ obudził we mnie demona sportu ![]() Wstajemy wcześnie - TŻ, 5.30-6.00, ja i M. (mój Synek, tak żeby każda na tym wątku miała jakiegoś M no, chyba, że z powrotów po imprezie). Chwilę poczytaliśmy, Młody w tym czasie zjadł śniadanie i obejrzał bajkę i stwierdziliśmy, że szkoda dnia i... pojechaliśmy rowerami na rolki Obok scieżek do jazdy jest plac zabaw, także mam M. na oku, a jednocześnie mogę ćwiczyć jazdę. TŻ śmigał aż miło, ja próbowałam opanować zjazdy z górki na hamulcu Lepiej, bo w miarę rozgrzewania się rozbierałam (ale bez perwersji ), jeżdzę sobie radośnie, jeżdżę i nagle ups! zapomniałam, że jak wyjeżdżaliśmy było chłodno, więc upchnęłam koszulkę w leginsach i wyglądałam jak gwiazda lat '90 Więc krzyk na TŻ czemu mi nie powiedział, czy nie zauważył, że dziwnie wyglądam, a On:myślałem, że tak miało być No nic, moja kobieca duma z wypracowanego stylu lekko została draśnięta, ale z racji, że była wczesna pora, to może nie wystraszyłam aż tak wiele osób ![]() Później pojechaliśmy na targowisko, które teraz pełne jest wiosennych kwiatów, szydełkowych kurczaczków i jajek (folklor totalny, tylko tu można usłyszeć: 'Pani, pani kochana kurę kupi' ) - dostałam od TŻ piękny bukiet czerwonych tulipanów (moje ukochane kwiaty).Później powrót do domu i nareszcie śniadanie - z zakupionymi na targu rzodkiewkami, pomidorami, posypane szczypiorkiem, z bukietem na stole - boskie! No, a teraz TŻ pomknął do pracy, a ja zamiast popracować rozpisuję się na ulubionym forum ![]() Zaraz sprawdzę jeszcze przepisy na spaghetti ze świeżym szpinakiem/owocami morza (może znacie jakieś godne polecenia?), zrobię z M. szybki shopping, poćwiczę, a później spokojnie usiądę do pracy. Miłego dnia Dziewczynki EDIT: i znowu tekst na pół strony, ja nie mogę a wydawało mi się, że tak krótko wszystko opisałam, a tu objętościowo jak w 'Nad Niemnem'
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone - Wszechświat i ludzka głupota. Co do Wszechświata nie jestem pewien." Albert Einstein Edytowane przez mag_a Czas edycji: 2010-03-23 o 11:55 |
||
|
|
|
#4618 |
|
Raczkowanie
|
Aż doszło do tego ,że mieliśmy się wybrać parami na imprezę sylwestrową....to tam zobaczyłam jak pocałował żonę i wtedy uświadomiłam sobie co czuję...byłam cholernie zazdrosna!!!
Miałam już tylko jeden cel -poczuć smak jego ust... Wspólnie zaczęliśmy chodzić na różne imprezy,a w między czasie spotykaliśmy się zawodowo. Czasem mnie dotknął,tak przez przypadek,aż przechodziły mnie dreszcze,droczył się mówiąć przy klientach ,że mnie kocha....a ja naprawdę to czułam!!! W walentynki dostałam od niego przepiękny bukiet białych róż,a kilka tygodni póżniej .... pocałowaliśmy się.Boże! jaka ja byłam wtedy szczęśliwa. Nie przeszkadzało nam to ,że za ścianą byli nasi partnerzy.nie moglismy przestać... ---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- Od tego czasu nasze wyjazdy wyglądały zupełnie inaczej. nie potrafiliśmy utrzymać rąk przy sobie Po pól roku jego zona nie wytrzymała,w pozwie zaznaczyła nawet,że od 6 m-cy nie sypiaja ze sobą. Ja po tygodniu od dnia jego rozwodu rozstałam się z tamtym. W końcu mogliśmy być razem...i byłby tak szczęsliwie...
|
#4619 |
|
Wtajemniczenie
|
Niby tak, ale wkurza mnie to i to bardzo. Hehe cóż mam swój talent do wpadania w dziwne związki
|
|
|
|
#4620 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Czyli teraz jesteście razem? A co z żoną? I jak w pracy? ---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ---------- Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:21.

haha

Ściskam mocno i życze miłego dnia
I coś mi się wydaje że to będzie koniec czekania
Jakieś ciepłe okłady sobie zrób .

oj jaka jestem zła