![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Tableciary plotkary VIII
Ja sie na nikogo nie obrazam zrobilo mi sie przykro jedynie ze ktos nie probowal zrozumiec mnie. Nie wiem jak wy byscie sie czuly nie spiac tydzien, maz za granica, chora w ciazy i chore dziecko ktore cierpli. potrzebowalam sie gdzies wygadac i najwyrazniej zle trafilam
juz nie zasmiecam wam watku
wiosna!! ![]() ![]() Edytowane przez Ray Czas edycji: 2010-03-22 o 10:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
Madzia, no co ty, ja taki paskudnik jestem, że i tak swoje zdanie wyrażę zawsze a potem uciekam
![]() ![]() Kiniu, ale fajnie, na pierwszego grilla w tym roku tez bym sobie poszła ![]() ![]() Dziewczyny, ja ostatnio wciągam tylko kanapki z miodem i nie mogę się powstrzymać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Justys, ale czego ty od nas oczekujesz?? O co wogole chodzi?? ![]() Czesto narzekasz, narzekalas w pierwszej ciazy, potem ze sama z dzieckiem itp, teraz tez narzekasz, ....no coz my na to poradzimy??? My tez mamy problemy, ale nie winimy za to calego swiata. przeciez zawsze czytamy co piszesz i odpowiadamy, nie spodobala ci sie odpowiedz Pomidory i teraz jakis teatrzyk odstawiasz. A wogole dziewczyny, czemu siedzicie cicho?? Znacie Ray bardzo dobrze to moze sie tez wypowiecie - ja nie mam sily. Edytowane przez Mijalea Czas edycji: 2010-03-22 o 10:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zmykam do dziecka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
![]() juz chyba niczego sie nie spodziewam, przyznam szczerze ze jestem w szoku po twojej wypowiedzi Mijaela. czy ja napisalam gdzies ze winie was za swoje problemy??? i nie wiem po co teraz ty prowokujesz dziewczyny do tej dyskusji, skoro pisalam ze nie ma ona sensu chcesz sie na mnie poodgrywac za cos czy jak?? bo teraz to ja nie rozumiem ---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ---------- ale w porzadku dzieki tej rozmowie wiem co o mnie sadzicie i najwyrazniej juz od dawna nie bylam mile widziana i nikt nie mial odwagi szczerze napisac co mysli. przykro mi bo ja o zadnej z was nie mialam zlego zdania ani zadnych uprzedzen
![]() |
#97 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Madzia, wiem, że na pewno jedyna przeze mnie zauważona różnica to cena
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#98 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak cos to poprosze malza i przywiezie dla Ciebie ---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ---------- Cytat:
![]() dziewczyny zachowaly cisze i mialy calkowita racje. Nie ma sensu z Toba dyskutowac I gdzie ja napisalam, ze winisz nas za problemy?? No prosze cie...czepiasz sie juz teraz tylko Edytowane przez Mijalea Czas edycji: 2010-03-22 o 10:52 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, jak się tworzy galerię w profilu?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
Dodałam zdjęcia z 17tc
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Madzia, Broń Boże nie będę Wam głowy tym zawracać
![]() Mam "szanownych" szwagrów, na których tak mogę liczyć, że sama to zamówie i do nich dotrze, później to do kraju dostarczą. Mimo wszystko dziękuje za chęci ![]() ---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ---------- Pomidorko brzunio zgrabniutki ![]() ![]() a czy przypadkiem nie byłas u fryza? Ja chyba ze swoimi włosami polece do fryzjerki, bo lewo się układają, chyba za długie juz są...
![]() |
![]() |
#103 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja od dawna mam taką samą fryzurę, chodzę do fryzjera raz w miesiącu. Ale teraz nie byłam, dopiero przed świętami pójdę ![]() Ciachnij sobie włosy przed porodem jeszcze, żebyś się po porodzie dobrze czuła ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
Pomidorko, sliczny, zgrabny brzuszek
![]() Ja caly czas sie zastanwiam co zrobic z ubrankami po Ediku ![]() Mam juz 4-5 kartonow, niby chcialam je zachowac ale teraz widze, ze moze nie ma to sensu. Musialabym porobic zestawy i wystawic na All albo Ebayu ale czasu na to brak ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Chyba do innej się wybiorę albo tą myszami postrasze ![]()
![]() |
![]() |
#106 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Macie piwnicę? Bo może na razie, póki czasu brak do piwnicy wstawisz, a potem porobisz systematycznie zestawy i rzeczywiście warto sprzedać takie ciuszki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 | |||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
Pomidorko, ale masz śliczny brzucholek
![]() ![]() ![]() no już teraz nie da się ukryć, żeś ciężarówka ![]() a jak tak się przez te kilka miesięcy jak durna na ciążę nastawiałam, że całkiem zaniedbałam swoją figurę ![]() od dziś zaczynam chodzić wieczorami na steperku, w tygodniu może podjadę po mój rower do mamy i będziemy z mężem jeździć ![]() czas się w końcu ogarnąć i przestać się zadręczać ![]() ależ ja durna jestem, no ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moze pocykam foty po powrocie i cos sie ktorejs z was spodoba ![]() W koncu na watku nastepne chlopcyki w drodze ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Kinia, nie jesteś durna, tylko w końcu wiosna, zrzucamy płaszcze, grube swetry, a Ty chcesz piękniej wyglądać
![]() Madzia ja jestem chętna na zlukanie ciuszków ![]() ![]() Dziewczyny, czym się kierowałyście wybierając rodziców chrzestnych?
Edytowane przez zgadnij_MS Czas edycji: 2010-03-22 o 11:42 |
||||||||||||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zwłaszcza z okolic ud i brzuszka ![]() Cytat:
![]() jeszcze tak nigdy nie było źle, nic nie ćwiczyłam przez te kilka miesięcy i w ogóle nie patrzałam na to, co jem i ile jem ![]() no zdurniałam do reszty ![]() ale przyszedł czas się opanować ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale najważniejsze, że w końcu coś mi się w tej mózgownicy poprzestawiało i obsesja ciążowa zniknęła ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny widze cos nie za spokojnie dzisiaj na watku
![]() Pomi sliczny masz juz brzuszek, az sie lezka w oku kreci ![]() ![]() Marcelko a gdzie mozna Twoj brzus zobaczyc? ![]() Ja wlasnie pokarm odciagam, wiec od razu zajrzalam. Niunia w dzien jest grzeczna, tylko w nocy daje troche popalic, wiec trzeba bedzie jakies drzemki robic w ciagu dnia,choc nie wiem kiedy, bo nie mam na nie czasu ![]() Z M jestem bardzo zadowolona...nie chce zapeszac, ale w zyciu bym sie nie spodziewala... robi przy malej wiecej ode mnie plus jeszcze jedzenie dla nas itd chce mnie odciazyc jak najbardziej, zebym jakos wrocila do siebie po tej cesarce. Mowi, ze praca przy dziecku jest bardzo ciezka w porownaniu z taka normalna praca, bo ta to jak wakacje ![]() ![]() U mnie humor dobry, ale co jakis czas becze, wczoraj polozna powiedziala, ze mam baby bluesa ![]() No to u nas tyle, lece bo niedlugo karmienie a ja w polu jestem ![]() Pozdrowionka dla wszystkich ![]() Moze jak sie zorganizuje (za pare m-cy) to wroce na wateczek na ploteczki ![]()
![]() |
#116 |
Rozeznanie
|
witam!
a ja dzisiaj sobie leze w lozeczku bo brzusio cos mnie troche boli!f akt faktem dopiero po 9 wiec mozna sobie troche polezec! kasiasiar co do tego badania to ja niewiem jak sie to nazywalo ![]() Madziu nie dziwie sie ze nie masz ochoty robic segregacji ciuszkow..ja juz ze tak powiem szafe od kilku miesiecy mam posegregowac ale jakos to odwlekam..co prawda po pracy juz nic mi sie nie chce...ale ty przy Edziku tez masz roboty i to 24 na dobe... Marcelko a ja jaka pozycje mam na liscie????chyba nadal mnie nie umiescilas! ja22 witam! pomidora a jak ty sie czujesz??chleb z miodzikiem no prosze moj M to by jadl caly czas przez cala zime zjadl 2 litry miodu! kinia ja tez juz bym chciala wyskoczyc na rowerek tak mi sie marzy ale niestety jak dlamnie teraz za zimno!czekam na cielejsze dni!i do 2 maja musimy poszukac mieszkania wiekszego bo dalismy wypowiedzenie!a co do zaniedbania to ja mam to samo ale jak dziewczyny pisaly chyba oznaka zblizajacej sie wiosny bo czlowiek zdejmuje ze wszystkie futra z siebie! ray zdrowka zycze jak najbardziej!ja mysle ze nie ma co sie obrazac i uciekac!poprostu kazda z dziewczyn wyrazila wlasne zdanie ...a wiadomo ze kazdy czlowiek jest inny i inaczej wszystko odczuwa !ale kazdy ma prawo do wlasnej wypowiedzi i mowi co mysli! poprostu jestes przemeczona i na dodatek hormany skacza!wiec mysle ze za jakis czas ci przejdzie zlosc i zdrowko sie poprawi! a ja ide kawusie chyba robic bo smaczek mnie naszedl! dziewczyny kiedy u was czas zmieniaja?bo jak narazie to chyba tylko umnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() jak super, że wpadłaś ![]() ![]() ![]() bardzo się cieszę, że radzicie sobie z Hanusią i że mąż taki pomocny i w niej zakochany ![]() oby hormonki jak najszybciej przestały wariować ![]() Asiu, jak będziesz tylko mogła, to dodawaj jakieś fotki na swoim blogu, bo ja też się zakochałam w Hanulce i tylko bym ją oglądała ![]() buziaki, trzymajcie się ![]() ---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ---------- Cytat:
![]() a czemu się wyprowadzacie? oj Wy często ostatnio mieszkania zmieniacie, mam nadzieję, że znajdziecie coś fajnego na dłużej ![]() u nas też jakoś niedługo czas się zmienia ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
..
Edytowane przez kasiasiar Czas edycji: 2015-04-13 o 19:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kasiu ja też uwielbiam, ale daaaawno już nie jeździłam. w Szczecinie nie miałam jak, nawet roweru tu nie miałam gdzie trzymać, a jeżdżenie po mieście to też żadna frajda ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Rozeznanie
|
Asiu oj to tylko trzymac kciuki zeby mezowi juz tak zostalo pomaganie tobie!
![]() kinia zmieniamy jednak mieszkanie na wieksze bo to takie male ze nawet ciuchy sie nie mieszcza!a wiadomo ze sporo ich jest ![]() umnie dzisiaj tak wiatr ze malo glowy nie urwie normalnie!ale chociaz jest sloneczko to odrazu lepiej |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:04.