|
|
#1051 | |
|
BAN stały
|
Dot.: betterware
Cytat:
ja pisałem żeby fakturować od razu każde zamówienie, a tylko dać możliwość realizacji wysyłki z rzadszym terminem. Koszt wysyłki, o ile był by wtedy mimo wszystko do zapłaty, można dać oddzielną fakturą, bądź doliczyć do kolejnego zamówienia koszt wysyłki poprzedniej "zbiorowej" paczki. Jak się chce - to się da
|
|
|
|
|
#1052 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Betterware
chciałam złożyć zamówienie.. na 18 pozycji wchodzi mi 7... masakra
no i rozpoczyna się czatowanie, ze czyjeś anulowane po 1 dniu zamówienie zasili moje..
|
#1053 |
|
Raczkowanie
|
Rozmawiałam ostatnio ze swoją liderką i z tego co wiem, to przynajmniej zatrudnią niebawem nowe telefonistki i uruchomią więcej lini telefonicznych wraz z numerami, może będzie się łatwiej dodzwonić
![]() Ale o nowych serwerach jeszcze nic nie mówili. |
|
|
|
#1054 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#1055 |
|
Zakorzenienie
|
Przed chwilą z braków wskoczyły mi takie rzeczy
38656 - metalowe wieszaki 38664 - pokrowiec na deskę 39818 - spray na pleśń 56546 - rękawica do czesania futrzaków 39503 - worek do prania 37231 - pojemnik na reklamówki 39601 - podłoże w kryształkach 57125 - przekręcana szatkownica do czosnku Ale jedno co mnie zdziwiło to, że napisali o wstrzymaniu zamówienia max na 2h Edytowane przez JennyAniolek Czas edycji: 2010-03-21 o 14:26 |
|
|
|
#1056 | |
|
BAN stały
|
Jenny szkoda że nie pochwaliłaś w jakim to cudnym polsko-angielskim języku jest ta informacja:
Cytat:
2 godziny, to w sumie tak jakby go nie było
|
|
|
|
|
#1057 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zawsze to 2h a nie 24h
|
|
|
|
|
#1058 |
|
Zadomowienie
|
moje zamówienie, które wczoraj o 18 wprowadziłam ( i wstrzymałam
) dziś zostało już skasowane, zaraz jak JennyAniołek napisała, że złapała trochę towaru..Więc zakładam, że stąd właśnie te produkty ( no nie że z mojego tylko )Podjęłam wyzwanie i ekspresowo złożyłam zamówienie.. mam 141pkt.. dostanę komplet łyżek z lojalki ale muszę przyznać, że co przeżyłam to moje ![]() trochę braków mam.. igły, złapałam jedną nakładkę na deskę do prasowania ( więc jeszcze jednej mi brak), podstawki pod łyżki, timer do jajek, samozapinające się torebki i pojemnik na ubrania. Jednak w ogólnym rozrachunku stwierdzam, ze nie było źle.
|
#1059 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1060 |
|
Zadomowienie
|
Na stronie Betterware pojawiła się informacja:
Informujemy, że od dnia 21.03.2010 zamówienie można wstrzymać na jedną godziny.
|
#1061 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1062 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
No nie jestem miłośnikiem cennika, notesika i zliczania łapką "ile już mam"
|
|
#1063 |
|
Raczkowanie
|
Wstrzymanie zamówienia jest na 1 godzinę czy 2 ?? bo już sama nie wiem;/ z góry dziękuje za odpowiedzi
|
|
|
|
#1064 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() w sumie może i lepiej tak przynajmniej mniej braków może bydzie i nie będą wstrzymywać jakiś wielkich ilości |
|
|
|
|
#1065 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a tak to ciężko było...
|
|
|
|
|
#1066 |
|
Rozeznanie
|
Czy ktoś może orientuje się czy w KAtowicach odbędzie się pod koniec miesiąca szkolenie z katalogu kwietniowego ??
Jeśli tak to kiedy i gdzie ![]() Z góry dziękuję za info
|
|
|
|
#1067 |
|
BAN stały
|
Jestem załamana tymi brakami! Czy oni nie moga zamówić bardzo dużej ilości tych produktów przeciez sie im nie przeterminuja!!
Az sie boje o katalog kwiecień!! |
|
|
|
#1068 |
|
BAN stały
|
A moim zdaniem przy obecnych brakach taki system wstrzymywania jest do niczego. Nie udało mi się (pomimo iż mam obecnie 167PP z tego katalogu) żebym w ciągu godziny uzbierał dość dostępnych produktów żeby mieć 50PP na darmową przesyłkę. Skoro tak, to już w ogóle wątpię żeby było mi warto składać zamówienia. Chyba że magazyn będzie pełny.
|
|
|
|
#1069 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem czy ktoś poruszył temat wpłat za zamówienia, mam pytanie czy w jednym przelewie mogę wpłacić za dwie faktury?? nie bede robić 2 wpłat w jednym dniu , wygodniej i taniej mi wyjdzie zrobić jeden przelew.
|
|
|
|
#1070 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
I bardzo dobrze, że nie ma wstrzymywania. Jest szansa, że to zlikwiduje braki. A ja wartość punktową liczę sobie w ekselu
|
|
|
|
|
#1071 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja również korzystam z Excel'a bardzo mi to pomaga, mam kilka rubryczek, w których wpisuje nazwę produktu, cenę katalogową, cenę bez marży oraz ilość produktów a na końcu wszystko mi się samo oblicza ;p ile kasy muszę uzbierać od klientów, ile muszę przelać do B. oraz ile osobiście zarobiłam na początku byłam przeciwna korzystaniu z tego programiku, nigdy mi nie pasował, nie mogłam sie do niego przełamać ale teraz jest dla mnie ogromna pomocą bez obliczeń mam wszystko czarno na białym ;p mam każdy miesiąc z zamówieniami w osobnej karcie zapisany Polecam go wszystkim przedstawicielom
|
|
#1072 |
|
Rozeznanie
|
Uważam, że wogóle nie powinno byc wstrzymywania tzn blokowania zamówień, owszem, powinno być możliwe sobie w koszyk wkładać i je tam zostawiać, nawet na kilka dni, ale jeżeli inna osoba chce ten produkt, a nie ma go już w magazynie to system powinien go zabrac z tego koszyka.
A co do liczenia punktów to jest bardzo prosty sposób- 100 pkt to jest do zapłacenia przez nas ok 250 zł plus 30% marży - czyli około 330 zł-350 zł w cenach katalogowych Nie trzeba za kazdym razem liczyc tego w zamówieniach.
|
|
|
|
#1073 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1074 | |
|
BAN stały
|
o komplecie sztućców kuchennych który jest w programie lojalnościowym luty/marzec 2010.
Cytat:
|
|
|
|
|
#1075 |
|
Rozeznanie
|
Ja też dostanę komplet a oprócz tego dwa zestawy szklanek za nowe osoby...a trzeci może się jeszcze wyklaruje
|
|
|
|
#1076 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
( )
|
|
|
|
|
#1077 |
|
Raczkowanie
|
hej, właśnie zapisałam się do Betterware i przysłano mi zgłoszenie o przyjęcie do klubu i zastanawiam się czy mogę juz składać zamówienie skoro mam nadany numer, ale jeszcze nie wysłałam zgłoszenia?
|
|
|
|
#1078 |
|
Raczkowanie
|
mam dosyc czekania na ta paczke
w sumie czekam juz od 11 marca ![]() ---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- właśnie się do nich dodzwoniłam i się dowiedziałam, że DZISIAJ MOJA PACZKA BĘDZIE DOPIERO WYSŁANA... ;/ i że jutro dojdzie do mnie... to jest chore 11 dni czekać aż paczka będzie mogła być wysłana ;/ koszmar ale czekam na poprawę
|
#1079 |
|
Rozeznanie
|
Kasiunia, to niemozliwe - wyjaśniałaś w biurze ? Może w transporcie cos nie tak, inny adres na paczce ...współczuję szczerze
O... dopisałaś juz. To pewnie ten zawalony system w tamta sobote narobił zamieszania. Edytowane przez babulenka Czas edycji: 2010-03-22 o 12:41 |
|
|
|
#1080 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w tym gorącym okresie, paczki przychodzą do mnie po ok 5-7 dniach
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:32.

ja pisałem żeby fakturować od razu każde zamówienie, a tylko dać możliwość realizacji wysyłki z rzadszym terminem.

)
w sumie czekam juz od 11 marca