wymarzony pierścionek część XVIII i na pewno nie ostatnia ;) - Strona 49 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-22, 10:56   #1441
Poemi
Zakorzenienie

Dot.: wymarzony pierścionek część XVIII i na pewno nie ostatnia ;)

Hej.

Piękna pogoda była w weekend . Jestem szczęśliwa
Poemi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-22, 11:02   #1442
hania811
Zakorzenienie

Heloo.

Po pierwsze.... Poemi przepraszam
Matko mieliśmy wyjazd do Krakowa jeden z tych gdzie wszystko od początku było nie tak

Po pierwsze w piątek sie schlaliśmy jak świnie. Znajomi zostali u nas do soboty wieczór. W związku z tym ze była ładna pogoda, a na kaca najlepszy spacer cały dzień byliśmy poza domem. Tym sposobem zamiast wyjechac o 18 wyjechaliśmy o 20:30
W drodze co chwil sie zatrzymywaliśmy bo potrzebowałam duzo świeżego powietrza (w sensie chyba się trochę strułam). W połowie drogi do Krakowa chciałam dać znac Poemi ze sie spóźnimy...ale moj telefon padł, wiec mówie do meża daj swój...a ten dureń zostawił telefon w domu.
Dotarliśmy jakoś po 23...ale pojawił sie problem...oby dwoje zapomnieliśmy jak trafić do Krzysztoforów. Na rynku sami tubylcy- nikt nie widział na jakiej ulicy sa i jak tam trafić. No masakra.
Dotarliśmy na miejsce 0 24.....Poemi już nie było..co nie dziwne bo miałam dotrzeć na 22

Masakra.
Strasznie mi wstyd

W ogóle weekend by morderczy.
Dziś powinnam odsypiać a nie siedzieć w pracy.

Ale w piatek (bo w piatek też w Krakowie byłam) zajrzeliśmy na chwilę do Galerii Krakowskiej ...wpadłam do Stradiego i kupiłam dosłownie w 5 min spodnie, spódniczkę, zwykłe legginsy, i zwykła boserkę. Spodnie są BOMBASTYCZNE.
Kocham je i chce miec jeszcze granatowe i czarne

Edytowane przez hania811
Czas edycji: 2010-03-22 o 11:04
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-22, 11:05   #1443
novocaine870
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
Ale w piatek (bo w piatek też w Krakowie byłam) zajrzeliśmy na chwilę do Galerii Krakowskiej ...wpadłam do Stradiego i kupiłam dosłownie w 5 min spodnie, spódniczkę, zwykłe legginsy, i zwykła boserkę. Spodnie są BOMBASTYCZNE.
które, które??

The future starts today, not tomorrow.
novocaine870 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-22, 11:16   #1444
dorinka30
Zakorzenienie

Dziewczyny z mniej przyjemnych rzeczy, znowu jestem chora, mam straszny katar taki ropny, i dzisiaj jak wstałam to spuchnięte jedno oko- bo ropa mi wypływa też z oka Co ja mam zrobić, biorę tylko krople i ibuprom zatoki ale czy to wystarczy, czy znowu lekarz, mam powoli dosyć
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-22, 11:25   #1445
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez novocaine870 Pokaż wiadomość
które, które??
Za 79 zł....takie z materiału z paskiem zawiązywanym w pasie..wąskie na dole, szerokie u góry
Stary 2010-03-22, 11:27   #1446
dorinka30
Zakorzenienie

http://etorebka.pl/s03.php?f=0178#

Co sądzicie o tej torebce, mnie się bardzo spodobała, taka do latania na codzień, tylko dł. paska jest mierzona na pół ?, w sensie czy można ją nosić przez ramię na skos, bo tak bym chciała, Haniu pomóż

Hania wiem które, takie z połyskiem są, dlatego nie wzięłam ich do przymierzalni, bo fason fajny
Stary 2010-03-22, 11:32   #1447
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
Heloo.

Po pierwsze.... Poemi przepraszam
Matko mieliśmy wyjazd do Krakowa jeden z tych gdzie wszystko od początku było nie tak

Po pierwsze w piątek sie schlaliśmy jak świnie. Znajomi zostali u nas do soboty wieczór. W związku z tym ze była ładna pogoda, a na kaca najlepszy spacer cały dzień byliśmy poza domem. Tym sposobem zamiast wyjechac o 18 wyjechaliśmy o 20:30
W drodze co chwil sie zatrzymywaliśmy bo potrzebowałam duzo świeżego powietrza (w sensie chyba się trochę strułam). W połowie drogi do Krakowa chciałam dać znac Poemi ze sie spóźnimy...ale moj telefon padł, wiec mówie do meża daj swój...a ten dureń zostawił telefon w domu.
Dotarliśmy jakoś po 23...ale pojawił sie problem...oby dwoje zapomnieliśmy jak trafić do Krzysztoforów. Na rynku sami tubylcy- nikt nie widział na jakiej ulicy sa i jak tam trafić. No masakra.
Dotarliśmy na miejsce 0 24.....Poemi już nie było..co nie dziwne bo miałam dotrzeć na 22

Masakra.
Strasznie mi wstyd

W ogóle weekend by morderczy.
Dziś powinnam odsypiać a nie siedzieć w pracy.

No my wyszliśmy o 23:40. Mówi się trudno, może następnym razem się uda

U mnie weekend też był z atrakcjami. Na początek połapałam się, że wzięłam zły piórnik i nie miałam nawet ołówka... Pod Krakowem zczaiłam, że nie wzięłam teczki (więc nie miałam nic), a w Krakowie odkryłam, że w teczce było zaproszenie na pokaz . Na dodatek mama w piątek jechała do Warszawy i była trochę zaaferowana i dała mi bardzo mało kasy. Tym sposobem pieniądze szybko mi się skończyły, TŻ kupił mi wszystko czego potrzebowałam do szkoły i ogólnie byłam na jego utrzymaniu. W niedzielę po raz pierwszy miał do czynienia z moim mdleniem . Byliśmy w Bonarce i trochę źle się czułam, ręce mi się trzęsły i w ogóle ciężko było ze mną. Po 10 minutach byłam blada jak ściana i zaczęłam odpływać. Ale TŻ sobie poradził .
Mimo drobnych przeszkód (taaa, w piątek poryczałam się na ulicy i powiedziałam, że wracamy do domu ) było super . Kopiec Kościuszki, kawka na kaziemierzu . Życie jest piękne

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-03-22, 11:40   #1448
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość
Dziewczyny z mniej przyjemnych rzeczy, znowu jestem chora, mam straszny katar taki ropny, i dzisiaj jak wstałam to spuchnięte jedno oko- bo ropa mi wypływa też z oka Co ja mam zrobić, biorę tylko krople i ibuprom zatoki ale czy to wystarczy, czy znowu lekarz, mam powoli dosyć
ale ropa z oka leci taka żółta, czy coś białego podobnego do ropy? Bo to różnica... ja też to przerabiam. Wiesz, lekarz nigdy nie zaszkodzi, skoro to się tak długo ciągnie...

Cytat:

Co sądzicie o tej torebce, mnie się bardzo spodobała, taka do latania na codzień, tylko dł. paska jest mierzona na pół ?, w sensie czy można ją nosić przez ramię na skos, bo tak bym chciała, Haniu pomóż

Hania wiem które, takie z połyskiem są, dlatego nie wzięłam ich do przymierzalni, bo fason fajny
ja ci mogę podać, jakie mam torebki stamtąd i sprawdzisz długość paska - na pewno w Andi jest tak długi, że da radę spokojnie przez ramię na skos (a mamy podobny wzrost) a Emily z kolei jest już za krótki. Możesz porównać do nich i będziesz wiedziała.

Mi się te frędzle nie za bardzo podobają akurat, ale cena atrakcyjna
miskowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-22, 11:40   #1449
hania811
Zakorzenienie

Cytat:

hmm..ja mam szare i nie mają żadnego połysku

Cały pasek ma 80 cm
Stary 2010-03-22, 12:14   #1450
Poemi
Zakorzenienie

Chyba jestem uzależniona od kawy...
Stary 2010-03-22, 12:18   #1451
asiuk
Zakorzenienie

Cześć!

Przed chwilą mój szef pojechał do domu się pakować, leci na tydzień do Meksyku Będę mieć trochę luzu, choć z drugiej strony cały projekt wnętrz budynku biurowo-usługowego jest na mojej głowie

U mnie weekend był ok, w sobotę poszliśmy do knajpy na urodziny kumpla (knajpa była zamknięta dla nas). Jakoś nie miałam dnia na imprezę, za bardzo mi się alkoholu nie chciało pić, trochę pogadałam z kumpelami. Kumpel, który w maju ma zostać ojcem, namawiał TŻ na dziecko - stwierdził, że nie ma na co czekać, że to już najwyższy czas na Tomka T. wziął to sobie do serca Jak się nic nie zmieni, chyba faktycznie zabierzemy się do roboty w tym roku, po ostatniej dawce szczepionki na żółtaczkę. Choć równie dobrze akurat w tym czasie mogę być negatywnie nastawiona do tego tematu - jak to u mnie bywa.

Dorinko, objawy nie wyglądają najlepiej. Idź do lekarza Nie kojarzę butów ze Stradivariusa. Była może ta marynarka, którą ostatnio wklejałam?
Spodobały mi się beżowe szpile na butyk.pl, kosztują sporo, ale przynajmniej jest możliwość zwrotu. Na razie są wyprzedane - orientujecie się może, jaka jest szansa, że znowu będą dostępne? Nie mam żadnych butów stamtąd, raz tylko zamówiłam kozaki, wpłaciłam kasę, lecz dostałam maila, że niestety jednak ich nie ma

Ja się chyba wstrzymam z zakupami na Sigmie. Mam dwie pary balerinek i jedne botki wiosenne (londyńskie skarpety ), z czego tak naprawdę tylko londyńskie są dobre. Z balerinami będę próbowała coś zrobić, ale generalnie są dla mnie strasznie sztywne. Jedne mam w rozmiarze 37, drugie 38 i moje wrażenia są podobne Jeszcze czekam na cieliste szpilki z Tandemu, ale coś czuję, że też nie będą dobre.

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-22, 12:37   #1452
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez miskowa Pokaż wiadomość
ja ci mogę podać, jakie mam torebki stamtąd i sprawdzisz długość paska - na pewno w Andi jest tak długi, że da radę spokojnie przez ramię na skos (a mamy podobny wzrost) a Emily z kolei jest już za krótki. Możesz porównać do nich i będziesz wiedziała.

No właśnie świadczy o tym jaka ja malutka jestem.
Moja Emili obija mi się o kolana na długim pasku

Cytat:
Napisane przez Poemi Pokaż wiadomość
Chyba jestem uzależniona od kawy...
Jeżeli tylko od kawy to i tak nie jest źle
Ja jestem uzależniona od kawy, czerwonego wina, gum do żucia, wody mineralnej, kefiru w pracy, męża i wielu wielu innych
Stary 2010-03-22, 12:42   #1453
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
ale ropa z oka leci taka żółta, czy coś białego podobnego do ropy? Bo to różnica... ja też to przerabiam. Wiesz, lekarz nigdy nie zaszkodzi, skoro to się tak długo ciągnie...

Tak w dzień to leci coś białego, podobnego do ropy, wygląda jakby mi oko łazawiło, tylko konsystencja inna niż łzy A rano jak wstałam to oka otworzyć nie mogłam i spuchło

Cytat:
hmm..ja mam szare i nie mają żadnego połysku

Cały pasek ma 80 cm
To ja nie wiem, tamte miały połysk
80 cm podali, że ma pasek ale nie wiem jak oni podają, na pół czy cała długość

---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ----------

Cytat:

Tak, tylko wiesz jak to z lekarzami, nie wiadomo na jakiego typa się trafi
Miśku będę wdzięczna jakbyś zmierzyła, wzrost mamy identyczny więc luzik
Mnie się frędzle teraz spodobały, coś innego po prostu

ASiuk ja też już nie zamawiam nic z sigmy i tandemu, mam 4 pary, piąte w drodze, starczy, teraz chcę coś ze sklepu i będę pewna jakości

EDit
Ile kosztuje przesyłka w etorebce ???

Edytowane przez dorinka30
Czas edycji: 2010-03-22 o 12:45
Stary 2010-03-22, 12:46   #1454
novocaine870
Rozeznanie

Haniu
, wiem o które chodzi - fajne

Asiuk jeśli dobrze kojarzę, to ta marynarka jest ze starej kolekcji, więc jej już nie będzie

Zmykam dalej robić porządki - domowe:P

The future starts today, not tomorrow.
novocaine870 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-22, 12:48   #1455
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie świadczy o tym jaka ja malutka jestem.
Moja Emili obija mi się o kolana na długim pasku
to ja nie wiem, czy mi dali jakiś inny pasek, ale ten od Emili w żadnym razie nie da się przełożyć na skos - może za szeroka jestem

Cytat:
Tak w dzień to leci coś białego, podobnego do ropy, wygląda jakby mi oko łazawiło, tylko konsystencja inna niż łzy A rano jak wstałam to oka otworzyć nie mogłam i spuchło
to wiesz co, ja mam podobne objawy - praktycznie od dwóch lat. Jeśli masz to co ja, to współczuję. Mi się te oczy tak sklejają w nocy regularnie - kiedyś co jakiś czas, teraz ciągle. Jak kupowałam jakiekolwiek krople łagodzące, to mijało po jakichś dwóch dniach i było ok. Za jakiś czas powtórka z rozrywki.
Jakiś czas temu poszłam w końcu do okulisty, bo to już było przegięcie - oczy całe czerwone i ta nibyropa właśnie, a lekarka mi zwróciła uwagę, że ropa jest żółto-zielona a to białe to nie to. W każdym razie przyczyn może być masa - generalnie alergia - na pyłki, kurz, może za suche powietrze, może za dużo kompa. Dostałam 3 rodzaje kropli, każde po 40zł i pomogło, ale jedne z nich mam stosować codziennie. Jeśli masz też katar, to może faktycznie jakieś uczulenie masz
Stary 2010-03-22, 12:50   #1456
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
Jeżeli tylko od kawy to i tak nie jest źle
Ja jestem uzależniona od kawy, czerwonego wina, gum do żucia, wody mineralnej, kefiru w pracy, męża i wielu wielu innych
No w sumie nie tylko od kawy, ale ta kawa najbardziej mnie uderza. Łaziłam po rynku w Krakowie o 22 i mówiłam, że muszę się napić kawy bo umrę bo piłam tylko jedną!

Właśnie wstałam z podłogi... Tarzałam się po niej ze śmiechu . W sobotę przy kawce zadzwoniłam do przyjaciela... Trochę pod wpływem był i się rozgadał konkretnie . Gadałam z nim 20 minut, przez chwilę TŻ z nim gadał, nie mogliśmy zakończyć rozmowy . Korzystając z okazji poinformowałam go o pokazie filmów TŻ-a, który odbędzie się w miejscu X o godzinie Y dnia Z . Przyjaciel nie wiedział gdzie jest miejsce X więc mu wytłumaczyłam dokładnie, stwierdził, że już wie i będzie. Następnego dnia pomyślałam, że dobrze mu przypomnieć jednak bo może nie pamiętać... Więc wysłałam smsa, że widzimy się dnia Y o godzinie Z w miejscu X. I dzisiaj na gg pisze mi "a co jest w X Y o Z?" . No to mu piszę... I następne pytanie "a gdzie jest X?" . Mistrz
Stary 2010-03-22, 12:50   #1457
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:

Tak, tylko wiesz jak to z lekarzami, nie wiadomo na jakiego typa się trafi
Miśku będę wdzięczna jakbyś zmierzyła, wzrost mamy identyczny więc luzik
Mnie się frędzle teraz spodobały, coś innego po prostu

ASiuk ja też już nie zamawiam nic z sigmy i tandemu, mam 4 pary, piąte w drodze, starczy, teraz chcę coś ze sklepu i będę pewna jakości

EDit
Ile kosztuje przesyłka w etorebce ???
wiem jak to z lekarzami, to może kup sobie te krople, co ja jedne mam na stałe stosować - są bez recepty - Hyabak się nazywają. I zapisz się na NFZ do okulisty, pewnie trochę poczekasz na wizytę, ale nie stracisz prywatnie przynajmniej, nawet jak się okaże, że lekarz nieciekawy. Ja ostatnio byłam prywatnie, ale jestem zadowolona, bo babka mi przebadała oczy pod każdym kątem. Ja przecież noszę okulary/soczewki, więc przynajmniej wiem, co jest grane.

Przesyłka czasem 9 zł, czasem 11zł chyba, różnie. Nieraz mają jakieś promocje na przesyłki.
Stary 2010-03-22, 12:52   #1458
twin--maid
Zakorzenienie

Cześć,

w końcu doczekałam się odezwu na moje cv jutro idę na rozmowę mam nadzieję, ze coś z tego będzie.
Stary 2010-03-22, 12:54   #1459
L_V
Zakorzenienie

Dzień dobry.

Jak wam sie udaje tyle pisac od rana? Ja mam od 9 zakrochmal.
L_V jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-22, 13:02   #1460
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez twin--maid Pokaż wiadomość
Cześć,

w końcu doczekałam się odezwu na moje cv jutro idę na rozmowę mam nadzieję, ze coś z tego będzie.
gratuluję i trzymam kciuki

Cytat:
Napisane przez L_V Pokaż wiadomość
Dzień dobry.

cześć, L_V - kwestia organizacji pracy i nieprzyzwyczajenia szefa do zbyt dużych nakładów ze swojej strony
Stary 2010-03-22, 13:07   #1461
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
wiem jak to z lekarzami, to może kup sobie te krople, co ja jedne mam na stałe stosować - są bez recepty - Hyabak się nazywają. I zapisz się na NFZ do okulisty, pewnie trochę poczekasz na wizytę, ale nie stracisz prywatnie przynajmniej, nawet jak się okaże, że lekarz nieciekawy. Ja ostatnio byłam prywatnie, ale jestem zadowolona, bo babka mi przebadała oczy pod każdym kątem. Ja przecież noszę okulary/soczewki, więc przynajmniej wiem, co jest grane.

Przesyłka czasem 9 zł, czasem 11zł chyba, różnie. Nieraz mają jakieś promocje na przesyłki.
dzięki, kupię te krople w takim razie To niemożliwe, że alergia po katar mam taki ropny, nie wodnisty jak z alergii

Cytat:
Napisane przez L_V Pokaż wiadomość
Dzień dobry.

Lata praktyki
Cytat:
gratuluję i trzymam kciuki

cześć, L_V - kwestia organizacji pracy i nieprzyzwyczajenia szefa do zbyt dużych nakładów ze swojej strony
Dokładnie
Stary 2010-03-22, 13:07   #1462
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć,

No to trzymam kciuki
Stary 2010-03-22, 13:15   #1463
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
To ja nie wiem, tamte miały połysk
80 cm podali, że ma pasek ale nie wiem jak oni podają, na pół czy cała długość
Cały pasek.

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Dorinko, objawy nie wyglądają najlepiej. Idź do lekarza Nie kojarzę butów ze Stradivariusa. Była może ta marynarka, którą ostatnio wklejałam?
Nie było.
Ale mam info gdzie można takie marynarki kupić.
moja kumpela znalazła normalnie w Tesco z tej firmy Cheroky czy jak jej tam.I o dziwo jest dobrej jakości i śliczna.
Niestety u mnie zostały już tylko same duże rozmiary

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Ja się chyba wstrzymam z zakupami na Sigmie. Mam dwie pary balerinek i jedne botki wiosenne (londyńskie skarpety ), z czego tak naprawdę tylko londyńskie są dobre. Z balerinami będę próbowała coś zrobić, ale generalnie są dla mnie strasznie sztywne. Jedne mam w rozmiarze 37, drugie 38 i moje wrażenia są podobne Jeszcze czekam na cieliste szpilki z Tandemu, ale coś czuję, że też nie będą dobre.
Sztywne Które?
te kokardki od Svinecki??
Ja w nich śmigałam całą sobotę, a wczoraj to nawet na gołą stopę i są super wygodne

Mi idzie 6 para i czekam jeszcze na 2 pary szpileczek.
Modlę się o to by były te czarne platformy z tandemu.
Muszę je mieć do moich nowych spodni

Asiuk ciekawe ile razy jeszcze zmieni Ci się decyzja co do zaciążenia.

---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ----------

Cytat:
Cześć,

Cytat:
to ja nie wiem, czy mi dali jakiś inny pasek, ale ten od Emili w żadnym razie nie da się przełożyć na skos - może za szeroka jestem
Nie no nie możliwe Musiałbyś ważyć ze 100kg.

Mój pasek jest na prawdę długaśny

Edytowane przez hania811
Czas edycji: 2010-03-22 o 13:16
Stary 2010-03-22, 13:22   #1464
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Cały pasek.

Nie było.
Ale mam info gdzie można takie marynarki kupić.
moja kumpela znalazła normalnie w Tesco z tej firmy Cheroky czy jak jej tam.I o dziwo jest dobrej jakości i śliczna.
Niestety u mnie zostały już tylko same duże rozmiary

Sztywne Które?
te kokardki od Svinecki??
Ja w nich śmigałam całą sobotę, a wczoraj to nawet na gołą stopę i są super wygodne

Mi idzie 6 para i czekam jeszcze na 2 pary szpileczek.
Modlę się o to by były te czarne platformy z tandemu.
Muszę je mieć do moich nowych spodni

Asiuk ciekawe ile razy jeszcze zmieni Ci się decyzja co do zaciążenia.

---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ----------

Nie no nie możliwe Musiałbyś ważyć ze 100kg.

Mój pasek jest na prawdę długaśny
Aha, czyli według moich wyliczeń powinnam się nim opleść po skosie
Ja też chcę taką marynarkę, ale chyba jak zwykle nie kupię marynarki tylko kolejną kurtkę, zawsze tak robię , na marynarkę mi szkoda kasy, chyba że znalazłabym tanią, chyba pojadę do tesco
Mnie też platformy czarne są wprost niezbędne .

Twin trzymam kciuki za rozmowę
Stary 2010-03-22, 13:27   #1465
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Aha, czyli według moich wyliczeń powinnam się nim opleść po skosie
Ja też chcę taką marynarkę, ale chyba jak zwykle nie kupię marynarki tylko kolejną kurtkę, zawsze tak robię , na marynarkę mi szkoda kasy, chyba że znalazłabym tanią, chyba pojadę do tesco
Mnie też platformy czarne są wprost niezbędne .

Twin trzymam kciuki za rozmowę
ja kiedyś w tesco też widziałam super marynarkę - taki styl, jak teraz wszędzie - dłuższa, wąska i podwinięte rękawy. Super. Wzięłabym, ale jak zwykle i wszędzie rękawy za krótkie, mimo że podwinięte. Ja mam ręce jak szympans - wyobraźcie sobie, że tej samej długości, co mój prawie dwumetrowy brat, w związku z tym mam generalnie z tym problem. Wiele bluzek, kurtek, marynarek... odpada ze względu na długość rękawa.
Stary 2010-03-22, 13:52   #1466
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
ja kiedyś w tesco też widziałam super marynarkę - taki styl, jak teraz wszędzie - dłuższa, wąska i podwinięte rękawy. Super. Wzięłabym, ale jak zwykle i wszędzie rękawy za krótkie, mimo że podwinięte. Ja mam ręce jak szympans - wyobraźcie sobie, że tej samej długości, co mój prawie dwumetrowy brat, w związku z tym mam generalnie z tym problem. Wiele bluzek, kurtek, marynarek... odpada ze względu na długość rękawa.
Nie przejmuj się ja też mam długie ręce Na szczęście w sklepach gdzie kupuję zazwyczaj są długie i rękawy i nogawki
Poza tym ja bym chciała tą marynarkę do podwijania, wię jeśli tania to bym brała i za krótkie rękawy, żeby docelowo nosić tak na 3/4 podwinięte- tak mi się najbardziej podoba

---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ----------

Dziewczyny jak się płaci za etorebkę przelew czy można też za pobraniem-u kuriera ?
Stary 2010-03-22, 14:00   #1467
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Nie przejmuj się ja też mam długie ręce Na szczęście w sklepach gdzie kupuję zazwyczaj są długie i rękawy i nogawki
Poza tym ja bym chciała tą marynarkę do podwijania, wię jeśli tania to bym brała i za krótkie rękawy, żeby docelowo nosić tak na 3/4 podwinięte- tak mi się najbardziej podoba

---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ----------

Dziewczyny jak się płaci za etorebkę przelew czy można też za pobraniem-u kuriera ?
ja zawsze płaciłam przelewem. Przy odbiorze chyba było drożej

EDIT: jest na stronie 9zł za przesyłkę, jak płacisz przelewem, a 15zł, jak płacisz przy odbiorze. Tak czy siak wysyłają DHL, więc praktycznie dzień albo max. dwa dni i masz torebkę u siebie

Edytowane przez miskowa
Czas edycji: 2010-03-22 o 14:03

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-03-22, 14:25   #1468
hania811
Zakorzenienie

Można Dori ale jest jednak sporo drożej.
Stary 2010-03-22, 14:48   #1469
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
ja zawsze płaciłam przelewem. Przy odbiorze chyba było drożej

EDIT: jest na stronie 9zł za przesyłkę, jak płacisz przelewem, a 15zł, jak płacisz przy odbiorze. Tak czy siak wysyłają DHL, więc praktycznie dzień albo max. dwa dni i masz torebkę u siebie
Sorki za upierdliwość z etorebką dzięki za wszystkie informacje , Haniu to 6 zł. tylko a ja mam wygodę większą
Stary 2010-03-22, 14:56   #1470
ButterBear
Zakorzenienie

Zamówiłam kolejne buty... a przecież miałam szlaban!!!! Niechże nie ktoś powstrzyma...
piękne karmelowe obcasiki

Kurka, taka piękna pogoda na zewnątrz, a ja siedzę w pracy do 21...masakra...

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości