|
|
#2791 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVII
co wieczór siadam przy oknie i rozmawiam z gwiazdami.
o życiu, o życiu z nimi rozmawiam. - czemu dziś jest tyle gwiazd wokół księżyca? - bo dziś czuje się on wyjątkowo samotny. |
|
|
|
#2792 |
|
Zadomowienie
|
brawoooo dla was dziewczyny
![]() ![]() nydee- misiek<3 ![]() mandarynka- nie odchodź.<3 moje koty<3 ______________ chcę wiedzieć na czym stoję. I pamiętając, że ma zapomnieć – kochała dalej. Kochała i wiedziała, że zanim wymaże z pamięci te wszystkie wspólne chwile, trzymanie się za ręce, to ‘kocham’ wypowiadane raz po raz, aby podkreślić moc więzi, upłynie sporo czasu. Nie chciała, aby upłynął.. Chciała pamiętać, że on jest, że zaraz przyjdzie.. Mocno przytuli i znów nazwie swoim kochaniem. On już nie wróci. Zakopał wielką miłość. Ale ona nigdy nie powie, że był.. bo chce pamiętać, że jest.. głupie serce co wciąż kocha. chce zapomnieć że istniałeś. n i e u m i e m k o c h a ć. I live through your love. więcej miłość i przyjemności.
|
#2793 |
|
Raczkowanie
|
mam 254859 myśli na minute. i każda jest o Tobie.
Kocham Go. Kocham Go nawet bardziej niż siebie, choć zawsze mówiono, że jestem egoistką. byłeś błędem, a moje uczucie pomyłką. to tyle, o rozdziale, w moim życiu z Tobą, w roli głównej. Brakuje mi Twojego zdjęcia na tapecie i spojrzenia, jakbym była ostatnią dziewczyną na świecie.. Zima sie kończy. Koniec z chęcią szukania bliskości. czasami musisz być daleko od ludzi których kochasz. Ale to nie oznacza, że kochasz ich mniej. Czasami to sprawia, że kochasz ich nawet bardziej. zaintrygowały mnie twoje o c z y . Pomyśl, jakby to było, gdyby nikt nie wymyślił miłości. I te głupie buziaczki w opisach, które mają wywołać we mnie zazdrość. Wiesz co u mnie wywołują? Napad niekontrolowanego śmiechu. słowa 'kocham Cię' w wysyłanej do Ciebie wiadomości, podkreślają mi się czerwoną kreską. nie wiedzieć dlaczego, uznawane, są za błąd . sama tracę resztki sił i nie stoi przy mnie nikt jak się pieprzy, to się pieprzy. na całego! nigdy się nie pieprzy w życiu na pół. albo na trzy czwarte. zawsze na całość.
|
#2794 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ten opis był już ZALEDWIE jedną lub dwie strony temu! nie dziwię się, że teraz większość odchodzi, ileż razy można czytać to samo? Po co dodajecie opisy, które znalazłyście na tym forum? Co za bezsens! _____ Oczy jej połyskują kolorem łez.
Nie jesteśmy zwykłymi ludźmi. Mamy talent do bycia ludźmi wyjątkowymi. Wiosna kazała mi się zakochać i swoim ciepłym wiatrem zepchnęła Cię na moją drogę.
|
|
#2796 |
|
Raczkowanie
|
Sama przed sobą Cię usprawiedliwiam!
Szorstkimi dłońmi, pijanym wzrokiem, nieposkładanym językiem i potarganymi włosami, mówisz mi- PRZEPRASZAM?!
|
#2797 |
|
Raczkowanie
|
seventh heaven - opanuj się.. ;/ widać nie zauważyłam.
BananowaDelma, marikab - TALENCIARY <3 ;* głucha nadzieja , paranoiczna miłość , tandetny czas , ślepy świat . podobno kiedy jeden człowiek sprawi, że drugi chociaż przez chwilę będzie naprawdę szczęśliwy to spełnij on swoje zadanie anioła na ziemi. ale co jeśli później ten sam człowiek zostawi Cię i skrzywdzi Cię bardziej niż Cię uszczęśliwił ? nadal można nazwać go aniołem ?
|
#2798 |
|
Raczkowanie
|
gdy traciła go z oczu, wpadała w niepojętą panikę
masz we mnie więcej, niż przyjaciela i wroga.. Zależność stanu od bałaganu pazurami trzymam się za życia brzeg Sama sobie siebie zazdroszczę Brak talentu nadrabia brakiem charakteru patrzę na Ciebie szeptem. Przepraszam, znowu mi się zdarza. Chociaż czasem tupie nogami, Gestami i słowami zmuszając Cię do odejścia, Proszę, zostań. "I za każdym razem kiedy poczuje samotność cofam się w tamte dni |
|
|
|
#2799 |
|
Zadomowienie
|
*
musisz wiedzieć, że ja nie jestem tą, która cierpliwie czeka na Twój telefon. jestem tą, która denerwuje się okropnie, kiedy nie odzywasz się cały dzień. tą, która zawsze pisze najczarniejsze scenariusze. tą, która każde Twoje słowo tłumaczy sobie na milion różnych sposobów. tą, która każdą sytuację dokładnie zapamiętuje i przechowuje w sercu już na zawsze. a wszystko to dlatego, że tak cholernie mi na Tobie zależy. i strasznie przeraża mnie myśl, że kiedykolwiek mogłabym Cię stracić. ja po prostu chcę, żebyś zadzwonił i jak zwykle bywało powiedział swoje czarujące 'dzień dobry'. 'dzień dobry', które nada wszystkiemu sens, przywróci wszystkiemu swoje kolory i sprawi, że ten dzień właśnie takim się stanie. ludzie robią różne rzeczy, aby poczuć smak ryzyka. rzeczy głupie, dziwne, niepoważne, niedorzeczne. a ja po prostu powiedziałam Ci, że kocham. ![]() jeśli jesteś na tyle pewna, że "nie ten to następny" to zapewne wyjaśnisz mi dlaczego mam chcieć innego, skoro to On jest dla mnie stworzony. możemy również pominąć tą część, w której mówisz mi, że będzie dobrze. chore obietnice mi nie pomogą. po prostu bądź obok. po prostu mnie przytul. kiedy stoisz obok i łapiesz za rękę, kiedy patrzysz swoimi błyszcząco-srebrnymi oczami, kiedy uśmiechasz się w sposób jeden z miliona moich ulubionych.. wtedy racjonalne myślenie nie przychodzi mi tak łatwo. *
(...) a jak już chcieć to tak, że od samej chęci rośnie serce. .. gdzie nadać list, aby dotarł do Ciebie? Marika, moja Mała Iskierko, tak bardzo mi Ciebie brak.. [*] Edytowane przez poprostuAsiss Czas edycji: 2010-03-22 o 10:20 |
|
|
|
#2800 |
|
Wtajemniczenie
|
deszcz gra swoje nuty
fundamenty piekła ten świat, gdzie kultura jest wrogiem, a pieniądze wszystkim tak na prawdę nie mamy równego startu w świecie kontrastu gdzieś po ścianie ostatnie myśli błądzą w tańcu-zanim słońce wstanie teoria z praktyką jest zupełnie sprzeczna wiem jak to smakuje, nie zamierzam tego przerwać będziemy zakazani będziemy czynić zło ja widziałam ten wzrok, to spojrzenie Ty nie możesz dziś się smucić pogubili się w tym życiu, które dało im popalić ze spokojnymi dźwiękami dochodzącymi z moich słuchawek przemierzam brudne ulice tego zatłoczonego miasta. |
|
|
|
#2801 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Opisy chyba miały być SWOJEGO autorstwa! Seventh heaven ma racje! Akustyczna membrana życia...
"...z delikatną troskliwością, tak, by nie naruszyć chwiejnej równowagi między jawą a snem, koniuszkami palców, dotykam teraźniejszości..." Nieustannie mój! 1 roczek i 6 miesięcy. <3 Edytowane przez maadziaa_lsm Czas edycji: 2010-03-22 o 10:43 |
|
|
|
|
#2802 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() __________ zbyt dużo egoizmu w nas by dzielić wszystko na pół. wciąż omijać ścierwa. powielam szczęście. przeszłość, przyszłość, teraźniejszość - piekło. czas w potrzasku. kochajmy się w najlepsze. jak upadamy to tylko razem. bo światem rządzą kur_wy czyli ludzie bez barier. mamy tę moc. moc niemal, że boską. niezły syf, gratulacje ![]() Edytowane przez takagwiazdka Czas edycji: 2010-03-22 o 10:54 |
|
|
|
|
#2803 |
|
Wtajemniczenie
|
grise - myszka moja <333. ;**
_mandarynka - <333. Mam nadzieję, że jednak zostaniesz ;** Chcę być normalnym dzieciakiem, śmiać się z głupot które rozumiemy tylko ja i ty. Nie szukam uczuć, mam je wszystkie w sercu, muszę tylko na nowo poznać ich znaczenie. Nie wcisną mi już taniej miłości która traci ważność zanim w ogóle się zacznie.
|
#2804 |
|
Rozeznanie
|
Qrrrr . miałam się nie wtrącać, nie chciałam się wtrącać bo uznałam że im mniej osób do kłótni tym szybciej to ucichnie
Nie interesuje mnie to kto z kim się tu nie lubi czy kto z kim się kocha : | . Ale dajcie na luz . MUSIAŁAM PRZEPRASZAM . ' Oboje wiemy że miłość a przyjaźń różnią się od siebie ' - Pobawimy się ?
- W co ? - W chowanego. - Niee . - Dlaczego ? - Bo boję się że schowasz się tak ze już cię nie znajdę . -Kurde ... nasz most się zwalił . - A z czego był ? - Z miłości . - Aaaa to długo nie mógł wytrzymać .
|
#2805 |
|
Rozeznanie
|
without_demur <3 "Będę przy tobie" to najlepsza obietnica, jaką może złożyć przyjaciel. Jeszcze wczoraj czułam cię... Dziś samotnych godzin dźwięk przyśpiesza tętno.
'I to w tej chwili zdajesz sobie sprawę, że to wszystko zdarzyło się tylko raz. I nie ważne jak bardzo się starasz nigdy nie poczujesz się taki sam. Nie będziesz już nigdy się czuć trzy metry nad niebem.' |
|
|
|
#2806 |
|
Raczkowanie
|
- Przecież nie mogę tak po prostu iść do niego i powiedzieć mu, że go kocham.
- Dlaczego? - Bo wyjdę na idiotkę i głupią. - Ty już jesteś głupia, jeśli się w nim zakochałaś. - Ja Cię napawdę bardzo lubię. - No to mamy problem, bo ja Cię kocham. < 3 Tak zachłannie pragnę Twojej bliskości , Tak nienormalnie pragnę Twojego dotyku Zacerować serce , Zaszyć marzenia
Widziałaś tą dziewczynę.? zawsze na czarno !,a dziś nawet rajstopy kolorowe ubrała.! co z nią .? - podobno się zakochała ,czy jakieś inne nieszczęście Odeszłam, bo chciałam. ****a ile można siebie okłamywać?! Ja przecież nie chciałam, ale to już nie ma znaczenia... |
|
|
|
#2807 |
|
Raczkowanie
|
Dawno mnie tu nie było. Przez te kłótnie wgl. nie mam ochoty się tu udzielać. Opanujcie się trochę! , a jak nie to piszcie sobie pw .
czii , TinyCinderella - Ej ! boskie jesteście. ![]() _________________________ " Czasem masz chwile zwątpienia . wtedy nie ma nic znaczenia... " " Jestem jak chiński znak równowagi Trochę głupoty tyle samo rozwagi " I co z tego , że kiedyś żyliśmy tylko dla siebie ? Ja już dawno żyje dla innego . W twoich ramionach czuję , że mam wszystko . <3 KC - Tylko dwie literki , a tak wiele znaczą . Tell me there's hope and say that it's you . [ Powiedz , że jest nadzieja , a jesteś nią ty . ] I'll be your dream, I'll be your wish. [ Będe twoim snem , będe twoim marzeniem . ] I close my eyes. I really love you . [ Zamykam moje oczy. Naprawdę kocham . ] Ostrzegali ją , że to gnojek , który z diabłem zamienił się na rolę . __________________ " Jesteś dla mnie wszystkim . Wszystkim czego w życiu chcę " ;* Konrad. <3 Edytowane przez Pani_Czekoladowa Czas edycji: 2010-03-22 o 13:19 |
|
|
|
#2808 |
|
Raczkowanie
|
zostań bo w moim sercu jest Twoje miejsce.
wiesz, że jesteś moim największym szczęściem a zarazem marzeniem ? zabrałeś mi mój świat, ale nie poddam się i jak na złość Tobie odbuduję go jeszcze silniejszym. w obiektywie miłości. rozpalam nasze uczucie a więc płoń kotku.
- powiedz jeszcze, że jakbyś dostała bukiet stokrotek z trawnika nie wyśmiałabyś go? - a nawet więcej zaczęłabym się zastanawiać dlaczego tak późno pojawia się w moim życiu ktoś tak wyjątkowy. / Paralogiczna ![]() W ♥ 22.08.2011r. |
|
|
|
#2809 |
|
Raczkowanie
|
Pani_Czekoladowa - dziękuję! miło, miło mi. *;
_____________ jutro? jutro? błagam cię.. jutro nie będzie już nas. muszę kupić naprawdę bardzo kryjący puder. nie wiem jakim cudem zamaskuję to zażenowanie, które maluje się na mojej twarzy za każdym razem, gdy cię widzę. topię smutki we wszystkim. we wszystkim co mi się nasunie pod ręce, ale to nic nie pomaga. potrzebuję utopić je w tobie. to pomoże, jestem pewna. Edytowane przez czii Czas edycji: 2010-03-22 o 13:51 |
|
|
|
#2810 |
|
Zadomowienie
|
odnajduje przeznaczenie na pograniczu snu i jawy
W poetyckim klimacie magicznego realizmu, żyje ja i Ty kawałki tęczy na rzęsach jej wiszą
|
#2811 |
|
Przyczajenie
|
.
Edytowane przez tyry ryry Czas edycji: 2010-03-22 o 14:14 |
|
|
|
#2812 |
|
Zadomowienie
|
co się tu dzieje?.
bud , smród i ubóstwo , że się tak wyrażę. nie odchodźcie dziewczyny, nie pozwólcie tym ***anym kopiarom wchodzić sobie na głowę! Ja jeśli zobaczę jakiś opis, który już widziałam itp. piszę odrazu na pw. do tej , która użyła opcji KOPIUJ / WKLEJ. wy tez tak róbcie, może się wreszcie tych kopiar pozbędziemy . ![]() pozdro dla chorych psychicznie pedałek, które niszczą ten wątek. trzymajcie się, bo ze mną nie bd łatwo. Ja nie dopuszczę do tego że opanujecie ten wątek.! Dopuściłyście już do tego , że jest wojna między nami. A przecież mogłyśmy żyć w zgodzie , jesli tylko byście dodawały opisy swojego autorstwa. ale niee. wolałyście inaczej. wolałyście kopiować. niestety , nie pozwolę wleźć sobie na głowę . KTÓRA MI POMOŻE?. PISAĆ NA PW. ![]() __________________ Chcesz zatruć mi życie?. Próbuj. Nie uda Ci się , nie dam się. ![]() Więc wezmę Cię za rękę i poprowadzę na koniec świata. <3 Nieważne gdzie , nieważne jak , ważne , że RAZEM. ![]() Niesamowite co zazdrość robi z dziewczynami ..
''To przed bez Ciebie było tylko po to żebym mógł przeżyć to po już z Tobą'' Edytowane przez dreams_x33 Czas edycji: 2010-03-22 o 14:15 |
|
|
|
#2813 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A tak na przyszłość polecam również moje stare posty. Zapewniam, że opisy są równie zaje.biste a nawet lepsze. (tak, z tych dwóch zdań sączy się sarkazm i ironia). Zaczynam rozumieć odchodzące dziewczyny. ____________ 1. Moje życie otoczyłam panierką nadziei. 2. Otworzyłam dziś pudełko wspomnień - śmierdziało zgnilizną. 3. Koronowałam się dziś na królową Twego serca. Nie masz prawa odebrać mi korony, moi poddani: Twój umysł, oczy, a nawet nerka, są zachwyceni moim panowaniem. 4. W moim życiu wszystko musi być na tip-top. Dostosuj się lub znikaj. 5. Tylko w Twoich oczach kocham swoje odbicie. Tylko Twoje źrenice sprawiają, że jestem piękna. |
|
|
|
|
#2814 |
|
Przyczajenie
|
- [. . . ] Ale on powiedział , że Cię kocha !
-Każdy potrafi mówić . . . i pisać .. Ale nie każdy potrafi to czuć ! ; / . . W c z o r a j miałam wrażenie , że nie rozumiem F A C E T Ó W .. ! D z i ś wiem to już na pewno . . . <33 . |
|
|
|
#2815 |
|
Rozeznanie
|
A potem kurtyna łez przesłania mi źrenice i nie widzę nic..
A z marzeń nie zostało już nic.. Miłość to zdobycie się na odwagę, o którą siebie nie posądzasz.. Dlaczego miłość się kończy..? - Wyjeżdżam.. - Na długo..? - Na 6 tygodni.. '6 tygodni..?' - pomyślałam - 'Równie dobrze mógł powiedzieć, że umiera..' Dziś poznasz swój los.. Przeznaczenie ma głos.. - Myślisz, że jest jeszcze dla nas jakaś szansa..? - Myślę, że źle do tego podeszliśmy.. - Tak i masz się trzymać ścieżki, a nie po krawędzi chodzić.. - moja ścieżka jest za wąska.. - Ja koparką wjadę i rozszerzę.. |
|
|
|
#2816 |
|
Raczkowanie
|
1.Najpierw zaczarowałeś moje sny a później zmieniłeś je w koszmar jak za sprawą czarodziejskiej różdżki....
2.Prawdziwe gwiazdy przygasaja gdy ludzie podróbkami się zachwycają... 3. Za nim pomyslisz że wpadłaś na genialny pomysł zastanów się czy to naprewno Twój pomysł i czy faktycznie jest tak genialny jak Ci się wydaje
|
|
#2817 |
|
Raczkowanie
|
Bo czasami po prostu chciałabym usłyszeć to banalne "będzie dobrze".
Zanuć mi kołysankę straconych nadziei Bateria miłości rozładowana.. Podłącz do innego serca Naucz mnie chodzić małymi kroczkami. Być spadającą gwiazdą w czyichś marzeniach i spełniać każde życzenie.
— Barbara Rosiek Pamiętnik narkomanki
|
|
#2818 |
|
Zakorzenienie
|
A proszę bardzo;*
- Potem chciałabym nauczyć się naprawdę śmiać . Spojrzałem jej w oczy . Powiedziała to poważnie . Jak zawsze. ---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ---------- ;**
|
#2819 |
|
Wtajemniczenie
|
nasze twarze za uśmiechem skrywają ciemność .
demony przeszłości nocą przychodzą do mnie, nadal pamiętam o tym żeby zapomnieć. Bóg za karę ,zabiera ludzi i twarze by nas nauczyć, że śmierć chodzi z życiem w parze. wschody słońca dnia którego nie widzisz. ideałów nie ma wiem pogodziłam się z tym . pozwól naprawić mi to co we mnie zepsute, a będę Twoja kiedy tylko pokonam smutek. nie opuszczam ludzi, jestem przy nich cały czas nawet, gdy mi prosto w twarz mówią najtrudniejszą z prawd. |
|
|
|
#2820 |
|
Przyczajenie
|
tam, gdzie fikcja łączy się z rzeczywistością...
Obsesja czy tylko moja psychika nawala ... ![]() jedno wielkie buu... smutne oczy... rozmazany tusz na policzkach... połamane serce... ot miłość
Edytowane przez zaczekana_w_marzeniach Czas edycji: 2010-03-22 o 15:17 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:53.

.