|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1021 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie, część XIV,czyli wiosenne promienie we włosach zapuszcza
Zrobiłam właśnie zdjęcie włosów, zaraz wstawię do albumu
|
|
|
|
#1022 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie, część XIV,czyli wiosenne promienie we włosach zapuszcza
|
|
|
|
#1023 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Miki, ale tak jest zawsze, było i będzie... Jeżli dziewczyna jest ładna, fajnie się ubierze, ma wielu znajomych to jest już nie wiadomo jaka, laski obgadują ją z zazdrości, teraz to wiem. Kiedys nawet pisalam, ze u mnie na roku jest grupka dziewczyn, niby gadamy sobie jest ok, ale często widzę jak mnie obgadują, nie trudno nie zauważyć ) i mi doradzają, kiedyś w życiu nie wyszłam na miasto w szortach! Wstydziłam sie bladych nóg i ogólnie miolion kompleksów, teraz ubrałabym normalnie, bo wiem, ze opalona nie będę, skoro mam taką karnację to tak ma być ![]() nawet opalenizna mi nie pasuje ![]() u mnie na roku są dziewczyny, co fajnie się ubierają, ale rewii mody to nie ma za bardzo, z resztą mam wielka szkołę i nie widzę wszystkich co tam studiują
|
|
|
#1024 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
do tej pory jest mi ciężko, bo jest mi w nich strasznie wygodnie. Lubię założyć koszulkę, dżinsy, adidasy i nie przejmować się że będą bolały mnie stopy Ja też nie mogę się doczekać kiedy przyjdzie, oby wszystko było w porządku z nim Strasznie mi się podoba http://moda.allegro.pl/item952366081...style_s_m.html
|
|
|
|
|
#1025 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zgadzam sie z Tobą najgorsze są te, które się wywyższają, ze mają pieniądze, pełno modnych ciuchów o w ogóle są NAJ, nie cierpię takich osób
|
|
|
#1026 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Ja niby mogłabym sobie kupować fajne ubrania, tzn. gdybym nie wydawała tyle kasy na głupoty Oczywiście nie jakieś strasznie drogieTym bardziej, że teraz mi się przytyło i nie zanosi się na to, żebym do matury schudła ![]() Szkoda, że już nie jestem taka odważna jak kiedyś. Kiedyś chciałam nosić zupełnie inne ciuchy, ale tego nie było tyle co teraz, było droższe, a ja wydawałam całe kieszonkowe na gry i kosmetyki, których ani razu nie użyłam, jak np. żółty cień do powiek |
|
|
|
#1027 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj bienaś Ty przy okazji, nie bylo mnie i nie zdążyłam złożyć zyczeń - WSZYSTKIEGO NAJ NAJ!!!!!!
|
|
|
#1028 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ubierala sie modne, ale te jej boczki w obcislych koszulkach, albo widoczny rowek w obcislych spodniach ![]() Wydawalo jej sie, ze jest duza towarzystwa, umiala powiedziec mase zlosliwosci, a u siebie nie widziec zadnej wady. Nie musze mowic jak byla obgadywana za plecami ![]() anika jakie wlosy Ja w sumie tez porobilam zdjecia, ale nic nie widac, zebym scinala, wiec nie ma sensu wstawiac. ---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ---------- Miki odradzam japan style. Zamowilam 2 razy i o 2 razy za duzo. Przyszly szmaty nie ubrania. Nie zalozylam ani razu. |
|
|
|
|
#1029 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja aż tak pozytywnie nastawiona nie jestem mam jeszcze opory żeby założyć krótką spódnicę, myślę sobie że każdy będzie się gapił na moje chude nogi Ehh a takich dwulicowych lasek jest mnóstwo, u mnie też są takie obrabiają tyłki na prawo i lewo. Może byłoby mi łatwiej przełamać się do spódnic i kobiecych ubrań, gdyby moje koleżanki też tak się ubierały, od jednej ostatnio usłyszałam że czarne, kryjące rajstopy są paskudne i nigdy w życiu by ich nie założyła. No cóż muszę popracować nad sobą, może jak pójdę do pracy przełamię się bo będą otaczały mnie elegancko ubrane kobiety
|
|
|
|
|
#1030 |
|
Zakorzenienie
|
no wlasnie u mnie na uczelni tak bylo.laski kase mialy od rodzicow czy tam od kogos,ich jedynym zjaeciem w tygodniu byly zakupy itp,a w wekendy obgadywanie wszystkich ,ktorzy nie mieli najmodniejszych ubran
|
|
|
|
#1031 |
|
Zakorzenienie
|
Bejjka dziękuje za życzonka urodzinowe
parzy mi się pokrzywka, choć mama mówiła mi, że mam nie pić tych zielonych świństw co do ciuchów, mam straszny kłopot ze znalezieniem własnego stylu jak już kiedyś pisałam mam wybredny gust i mało co mi się podoba...bardzo mało jest takich rzeczy w mojej szafie, w których dobrze się czuję ![]() a jeśli chodzi o inne dziewczyny- albo ubierają się jak Doda, róż, białe kozaczki, złote dodatki albo nie dbają o swój wygląd chciałabym połączyć młodość, świeżość, kolory i jednocześnie wyglądać kobieco i elegancko... nie wiem czy to jest możliwe ![]() w ogóle musiałabym całą garderobę wymienić a w tej chwili nie dysponuję takimi pieniędzmi by sobie na to pozwolić
|
#1032 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zamawiałam japan style, ale tutaj na wizażu we wspólnych zamówieniach i ciuchy przyszły naprawdę ok - zwłaszcza jakościowo. Ale potem z tego samego sklepu zamawiały i dziewczyny pisały właśnie, że szmaty, tak więc to zależy, jak zawsze.
|
#1033 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Te dwie tuniki podobają mi się, nie widziałam ich w H&M http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=935
|
|
|
|
|
#1034 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo ladne. Ale tez nie widzialam, a bylam ostatnio w H&M i szukalam wlasnie tunik. Widzialam tylko 1 taka obcisla sukienke, cala byla w tej siateczce, ale tych nie widzialam |
|
|
|
|
#1035 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1036 | |||
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
Ale jak coś to Venitę polecam.Cytat:
Cytat:
Jak jest Ci trudno przestawić się z ubrań młodzieżowych na kobiece to nie rób tego. Zawsze możesz kobieco ubrać się raz na tydzień, a w pozostałe dni na młodzieżowo. Kobiecy styl też nie zawsze przecież pasuje. Ubieraj się zgodnie z nastrojem w danym dniu. I miejscem, do którego idziesz
|
|
#1037 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślałam, że dorosłe osoby nie zajmują się takimi rzeczami, jak obgadywanie cudzego wyglądu... A wychodzi na to, że niektórzy są tylko pełnoletni, niekoniecznie dorośli i chyba nie mają ciekawszych tematów do rozmów niż obgadywanie cudzego tyłka. ![]() Ja Wam powiem, że lubię obserwować ładnie ubrane osoby, codziennie przeglądam blogi modowe, ale praktycznie nie zwracam uwagi na to, w co kto jest ubrany na uczelni. Właśnie wróciłam z zajęć i nawet nie potrafię sobie przypomnieć co miała na sobie dziewczyna, z którą siedziałam w ławce ![]() Super są ![]() (mam teraz podobną długość )Cytat:
i prawidłowo. Nie ma się czego wstydzić Niech się wstydzi ten, kto widzi Cytat:
ale coraz częściej mam ochotę ubrać się bardziej elegancko, bo przy niektórych znajomych wyglądam jak młodsza siostra A co do ciuchów "Japan" to warto obserwować wątek na modowym to tych ubraniach, dziewczyny wrzucają zdjęcia ubrań, nie z katalogów i wymieniają się opiniami o konkretnych modelach ![]() Kupiłam dzisiaj odżywkę Timotei z bambusem bo już żadnej w domu nie miałam, a Lorys stosowany codziennie chyba mi lekko obciążał włosy. Zobaczymy jak się spisze...
|
|
#1038 |
|
Zakorzenienie
|
Chatul patrz jakiego dziś pięknego maila dostałam :
"Uprzejmie informuje Pania, ze od poczatku naszej dzialalnosci nigdy nie testowalismy naszych kosmetykow na zwierzetach, jak rowniez od producentow surowcow otrzymalismy oswiadczenia, ze nie byly one nigdy testowane na zwierzetach . Nie istnieje obawiazek lub potrzeba testowania kosmetyku na zwierzetach. Z powazaniem Dariusz Duda"
|
|
|
|
#1039 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i noszenie obcasów wzmacnia mięśnie miednicyAle wiadomo, nie dla każdego są dobre. Ja dziś oglądałam buty, ale są już tylko sandały, a jeszcze przed chwilą były tylko kozaki
|
|
|
|
|
#1040 |
|
Zakorzenienie
|
Mój "Orzech laskowy" stoi na półce i mruga do mnie zachęcająco już od kilku dni
ale jak teraz nałożę na włosy, to do świąt nie będzie po nim śladu...
|
#1041 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wybaczam jej to co powiedziała ![]() a jakiś czas temu doszłam sama to tego wniosku. Wcześniej jak miałam sie rozebrac nad jeziorem to płakałam, przez co cały czas kłóciłam się z TZ, miałam obsesję na punkcie mojej bladej karnacji, jak faceci się na mnie gapili to myślałam, ze śmieją się bo jestem blada i tylko dlatego na mnie patrzą a teraz już mi to wisi, jestem jaka jestem, święcie wierzę TZowi, ze opalona nie będę piękna i jest OK a koleżankami się nie sugeruj, niech sobie gadają, najwżniejsze, żeby to podobało się Tobie i abyś się w tym dobrze czuła Taka jest straszna natura dziewczyn, niestety. A poza tym jesteś tak ładna, że na pewno wiele dziewczyn Ci zazdrości, uwierz
|
|
|
#1042 | ||
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
![]() A co to za firma tak odpowiedziała? Wstaw to potem w wątku o (nie)testowanych na zwierzętach Tylko bez nazwiska dziewczyny prosiły, bo ochrona danych osobowych jest.Ucieszą się na tego maila ![]() Cytat:
Ale fakt, mały obcasik niektórym może pomóc. Ale niektórym. Kwestia tego czy i jaką wadę ma kręgosłup. Do mnie "naturalny blond" Joanny woła. Ale zaczęłam Antipsor stosować i nie chcę niczego poza szamponem i odżywką kłaść na skalp żeby nie sfałszowało to wyników stosowanie Antipsoru :P
|
|
#1043 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w ostatni piątek w centrum mojego miasta był tak mały wybór, że szkoda gadać ![]() dlatego jutro jadę gdzie indziej i mam nadzieję, że coś kupię
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1044 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja używam to co mam akurat pod ręką - jak jest maska to tylko maskę, w taki sposób w 2 miesiące skonczyłam Bingo ![]() Jak suszę suszarką to w 10 minut mam suche, takie mam włosy Ja je mam ), ale są chłonneRękę sobie rozcięłam ![]() ---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ---------- Cytat:
Już wstawiłam Mam ich emulsję Petrosterol i bardzo ją sobie chwalę |
|||
|
|
|
#1045 | |
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
|
|
#1046 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Miki, Asia ma rację, chociaż z tą naturą dziewczyn to bym polemizowała, znam wiele osób, których nie obchodzi jak kto wygląda. Jeszcze ani razu nie zdarzyło mi się od kogoś z uczelni usłyszeć jakiegoś komentarza na temat czyjegoś ubioru, wyglądu - całe szczęście! Niech by tylko ktoś spróbował skomentować! ![]() Z ostatnim zdaniem zgadzam się w pełni, i sama też zazdroszczę
|
|
#1047 |
|
Zakorzenienie
|
hej
właśnie wracam od kuzynki bo byłam podciąć końcówki i niezbyt mi się podoba .. te dłuższe mi podcięła dużo mocniej niż te krótsze i tak dziwnie to wygląda no ale jakoś przebiduję..
|
|
|
|
#1048 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja powinnam nosić obcasy, nawet wysokie są dla mnie dobre, bo mam skłonności do zapalenia ścięgna Achillesa. Całe szczęście, że nie uprawiam żadnego sportu, w którym to przeszkadza. Cytat:
![]() Dzisiaj zobaczyłam, jakie mam rozdwojone końcówki No i czerwone majtki W ten sposób się nie stresuję |
||
|
|
|
#1049 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wole chodzic na obcasach niz w plaskich butach. Ale obcas musi byc stabilny. Kregoslup mnie nigdy nie bolal. Czasem tylko lydki, ale mysle, ze to od dluzszego chodzenia.
Musze sie teraz nauczyc chodzic w plaskich bo w koncu kupilam balerinki
|
|
|
|
#1050 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dokładnie. Ale sporo mnie to koszowało, ale teraz jestem świadoma tego co mam i nie przejmuje się, ale nie powiem - czasem zdarzy mi się gorszy dzień i źle się czuję.Otako, im starsze - tym głupsze. Taka jest prawda, też myślałam, ze z wiekiem przechodzi, ale czasem nawet widzę jak te starsze babki, co studiują siedzą i obgadują każdą młodszą dziewczynę, która przejdzie ![]() ale cóż, tak to jest, nie powiem, jak siedzę z koleżankami, jak przejdzie jakaś dziewczyna mówię, ze ma fajną bluzkę czy że jest ładniutka jak mi się spodoba, to normalne
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:18.

No właśnie pewnie będzie problem ze skróceniem łańcucha, też już patrzyłam czy będzie dało się to zrobić ale chyba zostawię tak jak jest, bo to dużo roboty z tym. Ja wiem, że nie potrafię się tak ubrać, tzn. dużo rzeczy mi się podoba, jakiś tam gust mam ale jak przychodzi co do czego nie mam odwagi kupić takich ciuchów, przeważnie kupuję takie bezpieczne, w których się nie wyróżniam
W końcu trzeba się przełamać, powoli już to zmieniam ale jeszcze długa droga przede mną, jestem ograniczona finansowo i na wiele rzeczy nie mogę sobie pozwolić
Myślę, że praca to trochę zmieni
U mnie na roku jest bardzo mało dziewczyn dobrze ubranych, zadbanych pewnie są zazdrosne o tamte stąd te obmawianie
) i mi doradzają, kiedyś w życiu nie wyszłam na miasto w szortach! Wstydziłam sie bladych nóg i ogólnie miolion kompleksów, teraz ubrałabym normalnie, bo wiem, ze opalona nie będę, skoro mam taką karnację to tak ma być 

Z samego rana dostałam okres, bolało mnie jak nigdy, w dodatku strułam się kiszonym ogórkiem na śniadanie i zaczął mnie boleć żołądek, miałam wymioty 

Ja aż tak pozytywnie nastawiona nie jestem
mam jeszcze opory żeby założyć krótką spódnicę, myślę sobie że każdy będzie się gapił na moje chude nogi