|
|||||||
| Notka |
|
| Kuchnia - moje gotowanie Forum dla osób, które kochają gotować. W kuchnia - moje gotowanie dzielimy się wiedzą jak przyrządzić najlepsze na świecie potrawy, ciasta i desery. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3601 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sprawdzone produkty z Lidla
O piżamkach często pisałam bo mam już 3. Wszystkie z dokonałego materiału. Dla dzieci też są rewelacyjnie. Czekam na kolejne tym razem na krótki rękaw
![]() A jutro lecę po blachy do pieczenia
|
|
|
|
#3602 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez jutro chyba polece po blachy i po patenie
![]() ostrzegam - szproty wędzone są niejadalne i mają oczy, fuuu |
|
|
|
#3603 |
|
Raczkowanie
|
mnie te blachy też kuszą i waga kuchenna- jak tu się oprzeć
|
|
|
|
#3604 |
|
Zakorzenienie
|
kupilam dzis komplet misek
nawet ujdą tylko te przykrywki mało elastyczne
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#3605 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam dzisiaj blaszkę z misiami i małymi babeczkami
![]() Poza tym nabyłam automat do pieczenia chleba i już pełnoziarnisty chlebek upieczony i prawie zjedzony. Pyszny a mieszanka oczywiście z lidla
|
|
|
|
#3606 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- i jak się sprawuje urządzonko? łatwe w obsłudze? a chleb jaki wyszedl? czuć różnice? a sama mieszanka co zawiera? w miarę naturalne składniki czy jakas chemia tez jest?
|
|
|
|
|
#3607 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- Ja też kupiłam te miski. Jestem bardzo z nich zadowolona, bo latem często jeżdżę do znajomych na imprezki na działce i właśnie te miski są świetne do przewożenia sałatek i innych smakołyków. |
|
|
|
|
#3608 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3609 |
|
Raczkowanie
|
Ja wczoraj zakupiłam kalosze dla córeczki - świetne
|
|
|
|
#3610 |
|
Zakorzenienie
|
a ta wkładka o której pisze na stronie jest wyjmowana z kaloszy?
|
|
|
|
#3611 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chleb bardzo aromatyczny, lekko wklęsły wyszedł ale smaczny. Różnicy z kupnym nie czuję, ale mieszanka nie zawiera konserwantów więc taki chleb krócej postoi. Skład mieszanki do wypieku chleba rustykalnego pszenno-żytniego pełnoziarnistego (bordowe opakowanie): 68% mąka pszenna z pełnego ziarna 24% mąka żytnia z pełnego ziarna suszony zaczyn żytni sól jodowana słód jęczmienny droższe w proszku substancja spulchniająca polepszacz mąki: kwas askorbinowy |
|
|
|
|
#3612 |
|
Przyczajenie
|
Ja właśnie wczoraj kupiłam blachę do muffinów, którą już od jakiegoś czasu ma moja mama, i jest z niej szalenie zadowolona.
Kupiłam też zestaw do dekorowanie ciasta, bo uważam, że szpryca jest wygodniejsza niż te rękawy do materiału, miałam taki i zawsze strasznie się ubabrałam kremem robiąc tort. Ale tej z lidla jeszcze nie próbowałam. Jest pojemna więc fajnie. A czy któraś z was kupiła kiedyś mikser w lidlu? Teraz jest za 40zł, niby 3 lata gwarancji, ale sama nie wiem... |
|
|
|
#3613 |
|
Przyczajenie
|
też mam zamiar kupić ten mikser lidla, ale nie wiem czy te produkty są coś warte? używał ktoś?
|
|
|
|
#3614 |
|
Raczkowanie
|
Tak, jest wyjmowana.
Ja używam różnych sprzętów z Lidla i jestem bardzo zadowolona. Automat do wypieku chleba i blender mam od dobre 5 lat i działa do dziś Produkowane są przeważnie w niemczech, a nie jak te biedronkowe Made in China
|
|
|
|
#3615 |
|
Zakorzenienie
|
tez mam blendre i jest ok
w sklepie za taki sam musialabym zaplacic min 2x tylenie mialam czasu wpasc do lidla, sa u was jeszcze te foremki i patelnia? |
|
|
|
#3616 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięki - to w takim razie kalosze sa bardzo tanie! |
|
|
|
|
#3617 |
|
Zakorzenienie
|
ja ze wszystkich kuchennych akcesoriów zakupionych w Lidlu jestem bardzo zadowolona!
|
|
|
|
#3618 |
|
Zakorzenienie
|
no i wykupili mi wszystkie patelnie do nalesników
foremki sobie odpuscilam, poczekam na silokonowe, ogolnie wizyta w lidlu nieudana
|
|
|
|
#3619 |
|
Konto usunięte
|
A ja dzisiaj upolowałam dwie damskie koszulki rowerowe, ale będę je miała na siłownię
Dobrze, że pojechałam już o 8:00, bo było dosłownie po 1-2 sztuki z rozmiaru. Ale koszulki bardzo fajne.
|
|
|
|
#3620 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=c0f5ee3455cfe7f4618d1cb f50b63003f960a820;1812358 6]A ja dzisiaj upolowałam dwie damskie koszulki rowerowe, ale będę je miała na siłownię Dobrze, że pojechałam już o 8:00, bo było dosłownie po 1-2 sztuki z rozmiaru. Ale koszulki bardzo fajne.[/QUOTE]Też pojechałam rano po tą koszulkę Ja już pisałam wcześniej, że jak coś się bardzo chce to trzeba jechać na otwarcie sklepu bo po 10 min już może nie być naszego rozmiaru. Ja np. chciałam tą białą koszulkę rozm S i była tylko jedna taka sztuka więc gdybym przyjechała 5 min później mogłabym się rozczarować. Poza tym wzięłam wieszak na rower i narzędzia. |
|
|
|
|
#3621 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3622 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3623 |
|
Przyczajenie
|
musli crunchy - tropical fruits Goody.- pyszneeeeeeee, owoców jest tyle że wysypuja sie z paczki.
a ja je zawsze wyjadam ;Dnaprawde polecam |
|
|
|
#3624 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam dziś pasztet z wątróbek, był na -30% i ma jeszcze długą datę ważności, był on chyba w jakiejś kuchni w takim aluminiowym korytku. Ale ogólnie jest bardzo średni, gdyby nie przecena to by nie był wart tych 3,99
A mam do Was jeszcze takie nietypowe pytanie... używałyście już tych prezerwatyw z lidla pakowanych po 12 sztuk?
|
#3625 |
|
Zakorzenienie
|
wprawdzie to nie lidlowy produkt, ale zakupiony w lidlu
Ritter sport czekolady ![]() frankfuterki parzone ![]() filet z mintaja w panierce ![]() paluszki rybne - 16 sztuk pyyyyycha! masło osełkowe Pilos - super maślane w smaku jogurty duo - niebo w gębie
|
#3626 |
|
Zadomowienie
|
Ostatnio dostałam w prezencie blachy z lidla. Jeszcze nic nie piekłam, ale firma jest dobra - Zenker. Z tej samej firmy zakupiłam jakiś czas temu zestaw z Rossmanna i naprawdę jestem zadowolona.
|
#3627 |
|
Rozeznanie
|
moje ostatnie odkrycie - migdyaly w bialej czekoladzie obsypane kokosem i midlady w czekoladzie z cynamonem! moglabym to jesc non stop
|
|
|
|
#3628 |
|
Raczkowanie
|
ostatnio odkrylam serek wiejski z owocami. pychaa
|
|
|
|
#3629 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3630 |
|
Zakorzenienie
|
Kusi mnie kilka rzeczy m.in. praliny belgijskie i tort lodowy w kształcie butelki...Są tez moje ulubione praliny (w kształcie takich szyszeczek czerwono-żółte) oraz syrop do kawy. Musze tez dokupić jajeczek nadziewanych bo jakoś się zjadły a miały być na święta...
Wszystkie nieba bym oddała aby z TOBĄ dzielić jedno piekło Edytowane przez Aranka Czas edycji: 2010-03-31 o 20:59 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kuchnia - moje gotowanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:52.

foremki sobie odpuscilam, poczekam na silokonowe, ogolnie wizyta w lidlu nieudana