![]() |
#421 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wysoka Polka: Guerlain, Dior itd. i Dodatki
no trudno w takim razie, idyllka i perle argenty na razie u mnie zostaną
![]()
![]() |
#423 |
Zakorzenienie
|
dzieki, raczej nie, pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#424 |
Zakorzenienie
|
hey, wpadlam po pedzelek EL, moze cos u mnie?
![]()
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#425 |
Zakorzenienie
|
Chloestic, masz stary link w podpisie....sprawdzalam w Twoim nowym watku, ale nic nie udalo mi sie znalezc za pedzel, pozdrawiam. ---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#426 |
Raczkowanie
|
cos u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#427 |
Zakorzenienie
|
Certina, nic nie znalazlam czego bym potrzebowala, pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#428 |
Zakorzenienie
|
![]() ---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ---------- up ---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#429 |
Zakorzenienie
|
up
---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#430 |
Zakorzenienie
|
![]() ---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ---------- ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#432 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#434 |
Zakorzenienie
|
juz Ci odpisalam, zapr. Cie na priv
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#435 |
Zakorzenienie
|
![]() ---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ---------- ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#436 |
Zakorzenienie
|
![]() ---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ---------- ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#437 |
Zakorzenienie
|
dawaj shimmera 01 za shimmera 02
![]()
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#438 |
Zakorzenienie
|
czesc pingwin...jednak te shimmerki prasowane jakiejkowliek firmy to nie moja bajka...jak chcesz 01 to chetnie oddam za inny (rownowartosciowy) produkt ale nie-shimmrowy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#439 |
Zakorzenienie
|
ja się chcę pozbyć 02, bo jest podobny do prasowanego 03 i 10
![]()
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#440 |
Zakorzenienie
|
pingwin, to Ty mowisz o prasowanych meteorytach 02?
ktore to sa 02, mozesz wstawic linka lub pelna nazwe produktu? jakie jest zuzycie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#441 |
Zakorzenienie
|
nie ja m owie o dior shimmer amber nie prasowane meteoryty 02,
ja nie mam 02, bo sa różowe, mam 01 10 i 03 ![]() tu masz foty http://www.beautyicon.pl/firma,artic...olekcji,r.html
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#442 |
Zakorzenienie
|
ok, ja shimmerow nie chce. jakbys miala cos innego na wydaniu, to zapraszam, pozdrwiam.
![]() ---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ---------- ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#443 |
Zakorzenienie
|
na wydaniu to ja mam i to sporo, tylko nie za shimmera
![]()
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#444 |
Zakorzenienie
|
jasne, ja tez mam sporo na wydaniu, i tez nie za shimmera 02
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#445 |
Zakorzenienie
|
to żeśmy sobie pogadały
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#446 |
Zakorzenienie
|
cos krecisz pingwin, bo wczoraj mi pisalas ze nie masz nic do oddania bo wszystko kosmetyki Ci aktualnie odpowiadaja
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#447 |
Zakorzenienie
|
ale zamierzam pozbyć sie zapasów tj. 2 sztuk
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#448 |
Zakorzenienie
|
a co to takiego?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#449 |
Zakorzenienie
|
masz w moim nowy wątku
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#450 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() 136. Dior Shimmer Poudre Rose Diamond - 1 raz wyprobowany https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-22972-rec-228429.htm ? ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:06.