|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4231 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zodiakalne Bliznieta jestescie????????!!!
Cytat:
![]() ojej, czyli jednak Cie dopadła:/ |
|
|
|
|
#4232 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak kłuć malutkie dzieci (wiem, ze niestety trzeba)Motylica jakie miałaś objawy grypy żołądkowej? Cały dzień mi dzisiaj źle-niedobrze.Nie wiem czy coś mi siadło na żołądku czy choroba się zaczyna ![]() Ale jest weekend
|
|
#4233 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gosia to musze Cie uspokoic, ze moja Kruszynka w ogole wczoraj nie plakala ja zamknelam oczy jak ja pielegniarka kłuła i jak otworzylam to na nia patrzyla i zaraz zaczela miec taka minke pełna żalu i już na płacz, ale ją wzięłam dzielna jest moja królewna
|
|
|
|
|
#4234 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to dobrzeDzisiaj znowu idziemy na urodziny wieczorem ten tydzień był jakiś ciężki i najchętniej zaszyłabym się w domku z Tżtem Jak wam weekend mija? jakieś plany?
|
|
#4235 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Kobietki
ja narazie w robocie, do 13... a potem mam zamiar posprzątac swoj pokoj, umyc okna, przebrac posciel... musialabym takze w szafie zrobic porzadek, przebrac rzeczy co zimowe gleboko do szafy i uporzadkowac te wiosenne. ale na to juz raczej dzis nie bede miec ochoty. ![]() poza tym dzis chyba bedzie wieczorem dzien lenistwa. jutro wybieramy sie do kina na ten nowy film Polanskiego Autor Widmo. tyle z planow, a co z tego wyjdzie... zobaczymy
|
#4236 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
witajcie ![]() piekna wiosna za okem a ja w domku.....siedzie jak narazie.... siorka w Austrii i wreszcie pisze na swym laptopku..... |
|
|
|
|
#4237 |
|
Zakorzenienie
|
a u nas czuc wiosne, ale tylko w powietrzu. bo jest zachmurzony dzien , a do tego przed chwila spadl deszcz. no ale grunt, ze jest cieplo. chociaz osobiscie nie lubie takich zachmurzonych dni... chodze malo przytomna
![]() no ale widzialam dzis rano podczas spaceru z psem przebisniegi, pierwszy raz
|
#4238 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4239 |
|
Zakorzenienie
|
a pewnie. jak juz kiedys pisalama mimo ze lubie zime , bo sa narty
to juz w tym roku mam jej serdecznie dosc i chce cieplo!! duzo ciepla!!marze juz o wyciagnieciu rowera i jakims pikniku
|
#4240 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ale noga wszytsko przekresla na czas jakis...
|
|
|
|
|
#4241 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Was Kochane Panie w poniedzialek
dla mnie kicha taki poniedzialek... w pracy nuda, do tego szaro na zewnatrz. ach zyc i ni umierac ![]() no ale zbliza sie 17 i lece do domu jakie macie na dzis plany?
|
|
#4242 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() U mnie tez pochmurno troszku,ale i tak jest dobrze bo cieplutko ![]() Smacznego obiadku zycze,ja dopiero musze zabrac sie za szykowanie przed powrotem meza z pracy.Checi brak,ale nie ma wyjscia. Ja dzis mam w planach ogarniecie mieszkanka i moze cos poprasowac by sie przydalo,tylko nie wiem czy na planach sie nie zakonczy ![]() Uczyc sie tez trzeba,nie mam na nic czasu ![]() Pozdrawiam Was cieplutko i milej reszty dnia zycze
|
|
#4243 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie dzis pochmurno, dopiero teraz wyszlo slonko, a rano bylo 5 stopni, gdzie w piatek bylo 13 i to po 19
![]() Bylam dzis na paznokciach ![]() Załącznik 2970275 Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2010-03-22 o 18:15 |
|
|
|
#4244 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Kochana paznokcie czad! wiosenne!! a ja namowilam Mamę na kino i na 19 idziemy
|
|
#4245 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
![]() Cytat:
ładniusie Na co idziecie? Ja dzisiaj zrobiłam pyszne spaghetti dawno nie jadłam dlatego tak smakuje na wieczór planów nie mam.Posiedzimy trochę z Tżtem, a potem spać
|
|
#4246 |
|
Zakorzenienie
|
Goosiu spaghetti
A do kina idę na ten film Polanskiego "Autor Widmo". mialam isc z TŻ na to w weekend, ale nie doszlismy takze ide dzis!
|
#4247 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Ale dzisiaj utknęłam w wielkim korku Cytat:
Jak film? Ja ostatnio byłam na Avatarze
|
|
#4248 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez w domu. dzis robiłam obiad
kupilam gotowe placki tortilli , do tego warzywka kurczak i było pysznie. teraz odpoczywam i pije kawke.Goosiu jaja z kinem. poszłam z Mamą, wchodzimy do kina a tam tylko my. Pan nas poinformowal, ze musi byc conajmniej 6 osób. to usiadlysmy i czekamy. jest! weszly dwie kolejne panie. i koniec. takze my kupilysmy z Mamą jeden extra bilet i te Panie jeden. i bylysmy 4 + 2 osoby widmo pelne kino!Ale film super. polecam jesli będziecie miały możliwość obejrzenia
|
#4249 |
|
Zakorzenienie
|
ewulinek
w naszym chyba nawet dla 2 wyswietla ale to helios ![]() edit: cos wam pokaze :ps. Ty ewe nie klikaj bo juz je widzialas ![]() https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4487 Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2010-03-23 o 18:34 |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4250 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak kiedyś bede sie chajtać, to wezme namiary na tego Twojego fotografa. ![]() ide zalozyc dresy i cos poczytac. echh ![]() Za późno napisałaś, juz kliknęłam... hahaha
::: it's crazy, dreams amaze me... strange dreams. love dreams. hate dreams. don't wanna' know when I'm awake ::: Edytowane przez ewulinek@vp.pl Czas edycji: 2010-03-23 o 18:41 |
|
|
|
|
#4251 |
|
Zakorzenienie
|
heheheh to wiesz tak z 2 lata wczesniej musisz zaklepac termin
|
|
|
|
#4252 |
|
Zakorzenienie
|
taa Kliwia do kogo Ty to piszesz. ja i 2 letni termin w przod ![]() jak sie chajtne(kiedys! ) to gora z 6 miesięcznym wyprzedzeniem. ot tak bym chciala i juz! hehea ja dzis upolowałam śliczny szary sweterek w lumpku
|
#4253 |
|
Zadomowienie
|
Kliwia piekne zdjecia,naprawde cudowne
Dziewczyny co tam u Was?? U mnie super pogoda,slonko,ciepelko-bomba.Wczoraj bylam na spaerze z psiakiem az 3 godziny dopiero dzis rano na spacerku zauwazylam,ze sobie biedactwo tylne lapki pozdzieral,biedactwo moje kochane..pancia za duzo wczoraj chodzila,normalnie az mi glupio,bo to moja wina Wiec rano gdy zaczal podnosic lapeczki wzielam go na rece i zanioslam do domku,to tak w ramach pokuty![]() Chyba bedzie brala mnie choroba,od piatku mam ferie i kurcze znajac moje szczescie rozlozy mnie choroba ![]() Dzis mielismy test z tego materialu,ktory do tej pory zrobilismy(taki dla nas wewnetrzny na razie),Dostalam 1 czyli Sehr gut Na poczatku pomylilo mi sie z Polska 1 i troche sie przerazilam Wiec chyba nie jest ze mna az tak zle Oby tak pozostalo hihi (odpukac)Pozdrawiam Was i zycze milusiego popoludnia,oraz zdrowka oczywiscie
13.01.2012 -oficjalny kierowca- Edytowane przez bierka83 Czas edycji: 2010-03-24 o 13:46 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4254 |
|
Zakorzenienie
|
hej hej
o tak u nas tez juz wiosennie takze usiadlam sobie dzis rano w parku na lawce i troche popatrzylam na budzaca sie wiosne. achhrozmarzylam sie... a w pracy nuda dosc , takze siedzimy spijamy kawki, ja zmieniam oferty w oknie a zaraz lece na poczte - przynajmniej sie przewietrze ![]() Bierka83 gratuluje oceny. tak trzymac! i witaminy jesc! zeby ominela Cie choroba!! to jest rozkaz!! ![]() a ja chyba wyciagne w niedziele rower, jak bedzie dalej taka ladna pogoda.
|
#4255 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
witajcie ![]() ja jakos zyje powoli.... ![]() brat zdal dzi prawko.... ![]() Moj Pies przynius dzis na dywan zdechlego kreta upolowala go i przyszla sie pochwalic |
|
|
|
|
#4256 |
|
Zakorzenienie
|
motylku a to lowca!!
dziekowac za mile slowa ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#4257 |
|
BAN stały
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4258 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
dziwne, ze w ogóle nie ma wzięcia ![]() A jedzonko brzmi pysznie Cytat:
![]() Bierka co ty psiaka chcesz wykończyć? Bidulo się zmachał ![]() I gratuluję niemieckiej 1 ![]() ![]() Cytat:
Mi się dzisiaj przypomniało, ze muszę PIT swój rozliczyć jutro się za niego wezmę, ale mi się coś nie chce no i od poniedziałku nie mogę się wyspać wczoraj poszłam spać o 21 i spałam do 6.
|
|
#4259 |
|
Zadomowienie
|
Witam Dziewczynki
Dziekuje za gratulacje Ja mam od dzis ferie ![]() Co u Was Kochane Blizniaczki??
|
#4260 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Was Kobietki!
jak zaczelyscie weekend? u nas jest straszna pogoda... wczoraj było tak pieknie i cieplo. a dzis wieje, pada i jest ciemno. siedze w pracy, ale malo sie dzieje, wiec czytam notatki i postanowilam zajrzec na wizaz wczoraj troche poleniuchowalam, pogralam gry z chlopakiem i wieczor minal. nastawialam sie na bardziej pogodny weekend... moze z rowerem, ale przy takiej pogodzie to raczej nierealne
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:27.

jak będę miała swoją dzidzię to chyba tato będzie chodzić na szczepienie 

(wiem, ze niestety trzeba)
ja zamknelam oczy jak ja pielegniarka kłuła i jak otworzylam to na nia patrzyla i zaraz zaczela miec taka minke pełna żalu i już na płacz, ale ją wzięłam
dzielna jest moja królewna
ten tydzień był jakiś ciężki i najchętniej zaszyłabym się w domku z Tżtem

dawno nie jadłam dlatego tak smakuje

jutro się za niego wezmę, ale mi się coś nie chce