![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: głównie zapachy i trochę różności
To znowu ja
![]() Podoba mi się: Prada Infusion d’Iris odlewka 4 ml w atomizerze Guerlain Terracota voila d’ete odlewka 9 ml odlewka w atomizerze(lub 1ml) Vivienne Westwood Bouduir - 1 ml Próbki: L'Artisan Tea for Two 1 ml - robiona YR Neblina - ok. 1,2 ml robiona Givenchy Ange ou Demon - ok. 0,7 ml robiona Si Lolita - fabryczna atomizer 0,8 ml - zostało ok. 0,4 ml C. Klein Obsession Night -1ml Ginestet Le Boise -1ml Wielkość wymianki zależy od tego ile wybierzesz u mnie ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Eyes Czas edycji: 2010-03-14 o 08:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
Wymianka pasuje mi jak najbardziej(jedynie wśród 1ml musi być Obsession Night),nawet z atomizerami coś wymyślę.
Czekam tylko za odpowiedzią id innej wizażanki na temat Ode YR(jest chętna na cały flakonik-więc wtedy odlewka tego zapachu odpada). Myślę jednak,że razem coś wymyślimy ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Eyes Czas edycji: 2010-03-14 o 13:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
Tego Ode moge ci dać 5ml,bo i tak sprawdziłam mam tylko 2 piąteczki(czyli na Ode i Lolitkę)
Może tak: -Halle edp Halle Berry - 1 ml -Vanille Creme Fleur Voluspa-1 ml -Neonatura cocon YR - 1 ml -Boucheron -pour femme edp 1ml -Ode a l'amour YR - 5 ml -L Lolita-5 ml za: Guerlain Terracota voila d’ete odlewka 9 ml odlewka w atomizerze Vivienne Westwood Bouduir - 1 ml L'Artisan Tea for Two 1 ml - robiona YR Neblina - ok. 1,2 ml robiona C. Klein Obsession Night -1ml Ginestet Le Boise -1ml
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
Ok Kochana, rozumiem
![]() ![]() W takim razie jak zrobię nowy straganik, to je wystawię ![]()
![]() |
#98 |
Rozeznanie
|
hop
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
Freyyeczko, znajdziesz coś u mnie za Demeterka?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
Freyyeczko, za Demeterka spokojnie oddałabym Ci wszystkie 3 sztuki. Lilia Bella moim zdaniem wcale zielona nie jest. Ona jest czystym bzem w rozkwicie. Nie uiem tego lepiej ująć. A w Galliano to już w ogóle róży nie czuję. Czuję pieprz, jakieś słodziaki, troszkę jak w Hot Coture ale jakoś tak mocno i głęboko, zwłaszcza ten pieprz.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie?
![]() Podobają mi się u ciebie w wątku niektóre próbki i Lolita ![]()
![]() |
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
Czy tak byłoby dobrze?
Chloe EDP - 1,2 ml fabryczna z atomizerem dwa razy psiknieta Si Lolita - fabryczna atomizer 0,8 ml - zostało ok. 0,4 ml próbki 1 ml z własnych flakonów: DKNY Be Delicious DKNY Delicious Night YSL Baby Doll C. Klein Eternity Estee Lauder Pleasure Intense Lolita Lempicka, Lolita Lempicka EDP
![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
No właśnie ciężko to kurcze tak co do mililitra ocenić
![]() ale sądzę, że tyle co piszesz powinno spokojnie być, bo niektóre z tych fiolek są wysokie i szersze niż na standardowe próbki. Mogłabym ci jeszcze dorzucić próbki żelu pod prysznic: Versace, Versus, Time for Energy Czy odpowiadałaby ci taka wymianka?
![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
Pewnie
![]() ![]() Acha i napisz jeszcze proszę czy mam wysłać fiolki na próbki czy masz jakieś wolne.
![]() |
![]() |
#106 |
Konto usunięte
|
odpisałam u mnie
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=412217 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 |
Raczkowanie
|
Chciałam zaproponować Moschino oh de moschino- 75 ml bez 2 psików...moze dasz sie skusic za DKNY
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
Przekupka: 88 pkt / 100% pozyt.
|
Hej!
Znalazłabyś coś dla siebie za: Chanel Coco Madmosielle - odlewka 10-11 ml w atomizerze lub 5 ml lub Vivienne Westwood Bouduir - odlewka 9 ml w atomizerze lub 5 ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
Przekupka: 88 pkt / 100% pozyt.
|
A, czy do tej wymianki, dorzuciłabyś mi próbasy:
Serendipity3, Serendipitous kropla 0,2 ml? Robiona Micallef Ete - około 0,6 ml robiona Andy Tauer Incense Rose robiona, około 0,2 ml Givenchy Pi fraiche ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 |
Rozeznanie
|
hoop
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:20.