|
|
#2851 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVII
nie będę przepraszać za to co napisałam , ani tego wycofywać.
chcecie to sapcie się do mnie o to , ale ja chcę po prostu włączyć się w ratowanie wątku.! I jeśli chodziło o mnie , to ja się nie rządzę. rzuciłam propozycję tylko ![]() __________________ BananowaDelma - Dziękuję baardzo . <33. nie odchodź , proszę ![]() bo umrę z tęsknotyy.. =((. Love_HATEyou - Miło . Również uwielbiam. ;-*._____________ Podły , zimny drań bez serca.! Albo Ona , albo Ja. Wybieraj. Wiedz , że jeśli wybierzesz Ją , a Ona Cię skrzywdzi nie będzie już powrotu do mnie , ale jeśli wybierzesz Mnie , a Ja Cię skrzywdzę , to już nie będzie powrotu do Niej. Trudny wybór , wiem , ale moje motto jest takie : ' Albo wszystko , albo nic '. A znaczy ono , że albo mam Ciebie całego , na wyłączność , albo w ogóle nie będę Cię miała. Mam nadzieję że dobrze wybierzesz.. Niewiarygodne co ci faceci z Nami zrobili .. Zmienia się wszystko , czas leci szybko .
|
|
#2852 |
|
Rozeznanie
|
"Gwałtownych uciech i koniec gwałtowny, są one na kształt prochu zatlonego, co wystrzeliwszy gaśnie."
Spakuję miłość, pojadę z nią do nieba, i poskarżę Bogu. Jak myślisz należy mi się reklamacja? powtarzając wciąż 'dobranoc' nie dałabym Ci zasnąć. Kokaina tuliła mnie do snu, dzień mijał dzięki amfetaminie. I tak spokojnie czekałam na śmierć. jesteś moją codzienną cytrynką, którą wyciskam do herbaty. chciałabym, żeby choć zebrało Ci się na te pi*eprzone sentymenty, może bym się wreszcie dowiedziała czy mnie kochasz.. jesteś moją czekoladą którą w każdej chwili mogę zlizać. Nasyciłam pragnienie zmysłów twoim uśmiechem, twoimi spojrzeniami, twoim drżeniem. dziś w nocy znów rozpalisz mnie do czerwoności. powtarzając sobie "nigdy więcej", zakochała się zaraz za zakrętem. Proszę pana, słyszy pan? tak to moje serce, bije sto razy szybciej gdy jest blisko Pana.
|
#2853 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() mrs unfabolous - nie ma, nie ma. nigdzie się pani nie wybiera i kropka. ![]() _________ czekam na Ciebie. no zauważ mnie. pozostało mi tylko czekać.. kusi mnie twój smak, nieco. nieco za bardzo. mam już dość tego czekania. spójrz na mnie , chociaż raz. chronię się przed światem. Żaden dzień się nie powtórzy, nie ma dwóch podobnych nocy, dwóch tych samych pocałunków, dwóch jednakich spojrzeń w oczy. milagros_ , agrr, panna_miodowa , m4dziar4, nydee,chocapic,kamisha,dr ift, remembrance, - słoneczka. ![]()
Pozostało nam się wpatrywać w dym i zastanawiać się nad tym co spieprzyliśmy. ♥ atoomowka.fbl.pl zapraszam. Edytowane przez dresowa Czas edycji: 2010-03-22 o 17:29 |
|
|
|
|
#2854 |
|
Zakorzenienie
|
W baśniach zawsze mówi się o miłości . I o śmierci . I że jeśli się kocha , to się nie umiera . ***
|
#2855 |
|
Zakorzenienie
|
myCh-
![]() ________________________ odszedł. znowu. tak, znowu. znowu zawiódł, okłamał, znowu zranił. a potem wrócił i znowu mówił te swoje piękne słowa, dzięki którym znowu uwierzyłam, że nam się uda. pieprzone znowu. wiesz, ja chyba za bardzo dałam mu odczuć, że mi na nim zależy. że bez niego nie umiem normalnie żyć i funkcjonować. on to wykorzystuje. wie, że, jak zrobi coś złego, to mu mimo wszystko wybaczę. wie, że do niego wrócę. jestem zbyt słaba. wolę by mnie ranił i był ze mną. niż miałabym żyć bez niego. -jesteś niezwykłą dziewczyną. -byłam niezwykła z Tobą, jestem zwykła, bez Ciebie. -okłamał Cię, zniszczył, zeszmacił, potraktował, jak zwykłą dzi wkę. a Ty go kochasz! to niemożliwe! -wszystko jest możliwe. jestem szczęśliwa. mówiłeś, że na mnie nie zasługujesz. że potrzebuję kogoś lepszego, kogoś, kto nie będzie mnie tak ranił i zapominał o tym, jaka jestem cudowna. ja liczyłam na Ciebie, myślałam, że mówisz o sobie. a Ty odszedłeś, do niej.
jeśli miłość jest człowiekiem, chodzi mi o Ciebie Mateusz <3 21.11.2012 <3 Edytowane przez chcialam byc Czas edycji: 2010-03-22 o 17:32 |
|
|
|
#2856 |
|
Przyczajenie
|
ciiri - potwierdzam i się przyłańczam.
od pewnego czasu, choć nawet nikt nie zauważył postanowiłam się tu nie udzielać. Nie chciałam wchodzić w drogę tzw. ' talenciarom ' ( chociaz moim zdaniem nie każda zasługuję na takie miano) . ale bez przesady. najeżdżacie na ' nowe '. ej, dziewczyny. Nie chodzi o to żeby zrazić do tego wątku 'nowe', bo nie tylko 'stare' mają tu decydujące zdanie. to, ze jesteście tu dłużej nie znaczy, że jestescie lepsze. ( oczywiśćie nie do wszytskich skierowane) . Jestem za tym, żeby dawało się własne opisy, ale jak ktoś coś znajdzie to może chce sie tym podzielić? przeciez nie każda ma kurs szybkiego czytania, żeby w słowo w słowo czytała 17 części. jestem ciekawa jakie były wasze początki? a co do reszty kopiujących to serrio, może nie przypisujcie sobie zasług innych dziewczyn? i nie traćcie czasu na głupie k*rwa kłotnie. to nic nie da. Odejdzie jeszcze więcej osób, które tworzyły to forum. weźmy sie w garść. Tworzymy jedną kupę. <3 kocham Was, ale to już nie jest smieszne. ku.rwa to żałosne jest. wszyscy odchodzą. wtf? o_O nie było by tego złego, gdyby odeszły te słabe. ale żeby te najważniejsze? -.- to może wszytskie zamknijmy to forum, bo bez tych, które odchodzą to nie ma sensu.. uf. teraz nareszcie możecie najeżdżać na mnie. ; ) nie ogarniam tej kuwety. ^^ Wiecie , co wam ****a powiem ? Że rzygam już tym wszystkim. aha jeszcze nie. wstrzymajcie złości. do tych wszystkich kopiar (każdemu może sie zdarzyć, ale mówię o tych które kopjują z 2 str. w tył) dajcie sobie siana. nie chcę tu nikogo obrażać, ale należałoby coś z tym zrobić.
|
|
#2857 |
|
Zadomowienie
|
Ciągle tylko upominacie innych,jednocześnie robiąc to samo.
Niech każdy pilnuje siebie. tyle ode mnie. __________ Czuje burzę emocji przepływającą przez niego Słońce wstaje leniwie, sprawiając, że jej błękitne oczy błyszczą. Nigdy nie czułam się tak bezpiecznie, leżąc w twoim ulubionym fotelu. W moim sercu była nadzieja Zbudowana na snach, których nigdy nie poznam Przynoszę pocałunek ociekający złem. W środku martwej nocy kąsa miłość. Uderzam o każdej porze. Pochlebia mi twoja fascynacja mną. Stała się tak bardzo nieśmiała wobec wszystkiego co ją przerasta. Gdy wszystko czego pragnęłam to twoja pochwała. |
|
|
|
#2858 |
|
Raczkowanie
|
Patrzac przed siebie nie widze niczego... wiem nie ma senu walczyc o niego!!
Kiedys znajde Cie, kiedys pokocham i pocaluje jak w najsmielszym snie Juz nie bede czekac na Ciebie, nie bede wychwytywac Twych spojrzen, Twych slow. Nas juz nie ma.. wiem nie powtarzaj mi tego znow!
|
|
#2859 |
|
Zakorzenienie
|
jezu ale Wy macie problemy, odchodzicie z błahych powodów z forum o_O jak robicie tak w życiu codziennym to masakra.. wspołczuje wam :| a ja się nigdzie nie wybieram, mam w dupie nowe, stare średnie i nijakie. ![]() ![]() mam odejść z forum bo połowa ma jakieś problemy ![]() Zostanę bo chcę i mam nadzieje,że większość też tak zrobi,a jka nie to Nara. BananowaDelma = sory nie mów o wszystkich bo ja się na wielką nie uważam wiec dziewczeęwyluzuj trochę o_O a idz sobie w ****u czy ktoś Cię tu trzyma na smyczy ??-- Cofam się... wspomnieniami Nie warto walczyć o to co już było. jej coraz mniej. budzić się przy tobie, i tylko twoich ust dotykać dając mi siebie. |
|
|
|
#2860 |
|
Raczkowanie
|
Aj pędzicie laski
Opisy: (żeby nie było wszystkie mojego autorstwa xd) Kiedy myślisz, że jest idealnie wszystko zaczyna się pier.dolić. Bo ty jesteś mój. Bądź moim nieidealnym ideałem <3 Piękny brzydal;*;* Przytłoczona otaczającym ją światem. Kocham te twoje błękitne oczęta;* Tak bardzo mi na tobie zależy, że mogłabym pocałować 100 żab w nadziei, że do mnie wrócisz <3 Życie to jedno wielkie bagno. Fascynują mnie twoje usta;* |
|
|
|
#2861 |
|
Przyczajenie
|
witam Sloneczka ;] ;*
to moze i ja cos dodam xD `Ja i Ty, to trzy łzy, zawsze mozesz liczyc na mnie ;* `a w czynnikach przyspieszajacych prace serca napisze Jego imie `Jest bliska jak siostra i wciąż tak bardzo obca `nie pozwole ludziom zlym ciagle krzywdzic Cie ![]() `teraz juz wszystko jest bez znaczenia. ![]() <3 |
|
|
|
#2862 |
|
Zakorzenienie
|
nic jest prostsze niż coś.
adrenalina nas rozpieprza. w życiu tak mało jest chwil, że nie ma kiedy się zatrzymać i pomyśleć... mam kilka zalet. powiedz czy mam zostać, czy zwyczajnie sobie pójść? nie odchodźcie, bo co wtedy będą kopiować?! o_O
|
#2863 |
|
Zadomowienie
|
Kamisha jak zwykle pisze, co myśli i dobrze, bo się przyłączam do tego.
![]() Sram i sikam na was kopiary jak tylko mogę. Zobaczę skopiowany opis, to będę z ryjem jechać na pw, więc uważać na mnie. ![]() NA GNÓJ Z KOPIARAMI! ![]() Ekranizacją moich najskrytszym marzeń zostań. Zło dodane do zła, nie czyni dobra. |
|
|
|
#2864 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
ładnie to tak okradać?! a pewnie że ładnie! kradnijcie do woli ;D miło mi ;* Cytat:
nie wiem, czy ktoś zauważył, że nie powiedziałam nawet słowa na to, co się tu dzieje.. dalej to wszystko przemilczę, nie prowokujcie mnie.. co to ma być, jakie 'odchodzę' ? przez nie? a my? dla nas - zostań.. Cytat:
dziękuję za 'jeden z najlepszych komplementów' _________________ Twoja twarz gasi świecę i słońce zapala..
|
|
|
#2865 |
|
Raczkowanie
|
grise,marikab, chocapic, ciiri, dreams x33, m4dziar4, czii, dresowa, 3martyna3, chciałam być, ZagubiOna, nieliczyłamwcalesie, Cukrowa panna, kamisha, Missi 16 , NieIdealnaJa, z innej bajki, Mrs Unfabolous, mych.- kłaniam się bo tworzycie cuda .
--------- nadzieja jest matką głupich czyli Twoją kotku. kubek herbaty + TY = miłość na wieki . tracę Ciebie i tracimy Nas nie pozwólmy sobie odejść, kierujmy się sercem a nie rozumem. kochaj mnie ... niebo cierpi razem ze mną. odszedłeś więc nie wracaj. nie chcę już cierpieć . kochasz ? okaż mi to i wyrzuć ten słomiany zapał. a jeśli to tylko ślepa miłość daj mi prawo do płaczu.
- powiedz jeszcze, że jakbyś dostała bukiet stokrotek z trawnika nie wyśmiałabyś go? - a nawet więcej zaczęłabym się zastanawiać dlaczego tak późno pojawia się w moim życiu ktoś tak wyjątkowy. / Paralogiczna ![]() W ♥ 22.08.2011r. Edytowane przez sanderson93 Czas edycji: 2010-03-22 o 19:02 |
|
|
|
#2866 |
|
Przyczajenie
|
nie myślała, że jeszcze może być tak monotonnie, aż tak .
życie jest wymagające skarbie i daje w dupę jak cholera . tylko nikt jej nie powiedział, że życie może być tak śliskie . wiesz skarbie, może wyjęli cię z wózka, ale smoczek co został. bo wiesz kotku, wymarzyłam sobie świat i nie ma w nim cb . |
|
|
|
#2867 |
|
Raczkowanie
|
to jest nie do wykonania, nie mogę cię poskładać z tych puzzli. a tęsknota i wspomnienia w moim sercu grają w berka Gdyby szaleństwo było mężczyzną... -Poślubiłabym je. ehhh
|
#2868 |
|
Raczkowanie
|
sub.
|
#2869 |
|
Zakorzenienie
|
rozpuścisz się wraz z myślami w rozpuszczalnej kawie. a Twoje słowa niczym brudna mieszanka zgniłych, zeszłorocznych liści.
|
#2870 |
|
Wtajemniczenie
|
dresowa - <3. kochaniiie ;**
..i ja też zostaje, a co . Podoba mi się tu i będę siedzieć tak długo jak będę chciała bez względu na kłótnie, fochy, wyzwiska, rzucanie wyszukanymi epitetami i umoralnianie się nawzajem. .Myślałam, że wygram z tym uczuciem, niestety, znów zawróciłeś mi w głowie. Staram się nie myśleć co by było gdyby, dziś liczy się tylko to co tu i teraz. To jak walka z wiatrakami, pozbyć się Ciebie z myśli, pragnąc jednocześnie byś został tam choćby widziany przez mgłę. Pompują we mnie miłość jak powietrze w materac, pompują i pompują. Do serca, ona tymczasem niepostrzeżenie umyka przez uszy.
|
#2871 |
|
Marudziara
|
tatarakiem pachną moje myśli
w ciernistym labiryncie, potykając się niejednokrotnie o te same błędy i dar wybaczania. labirynt zarasta ignorancją Rozbiłeś moje okulary... Rozmyta namiętność majaczy czytelna tylko dla dotyku. ... zostaw choć okruch optymizmu. Me pragnienia roztrzaskują się jak fale... o milczenie. ogromna kula z kwiatowych płatków – wizją, snem, złudą czy też zagadką? - to jest faktem – często myślę nad tym aktem Eteryczna pamięć jak zły szeląg powróci. Teraz czerwień stała się niesymetryczna. Inwestuj bądź przepadnij… Idź! - Nie, nie idź.! Niepotrzebna, niewiadoma strofa jakaś myśli esperanto. Knot jak lont nie gaśnie, a rozpala świeca jak drzewo od płynów do pyłu i trwa, swój czas i czas mu pozwala by płomień do gwiazd miał swój azymut. Życie jak poker w świecie pełnym graczy z piątym asem w rękawie. Rumieniec bezwstydu zalał horyzont rozmywając granice rozsądku.
|
#2872 |
|
Raczkowanie
|
witam kto może mi przetłumaczyc na jezyk angielski ''Wiem ze dam rade'' ,i przepraszam ze w tym wątku prosze;*
|
|
#2873 |
|
Raczkowanie
|
Nie udzielam się, ale muszę coś dodać od siebie :
Dziewczyny ! Sapiecie jedna do drugiej , jakby na ch*uj Wam to było potrzebne ; | Same pisałyście, żeby ignorować takie zachowanie jak typu np . prośby, off topy . A teraz co ? Pie*dolicie i pie*dolicie tylko . Albo co to ma być w ogl, straszenie, że odchodzicie A co do powtórek : Każdemu się może zdarzyć, że powtórzy jakiś opis, a internet, cała sieć z opisami nie kończy się tylko na wizaż.pl . Nowe dziewczyny przecież nie są jakimiś komputerami żeby dokładnie przeczytać XVII części , no sorry . A kopiary, fakt - przeginają, ale admin też powinien się tym zająć . I wiecie ? Nie dziwię się, że dziewczyny, które czytają tylko ten wątek nie chce się już tu wchodzić, bo prawie co drugi post, to jakieś ku*wa pie*dolenia . _________
( wzięte gdzieś z wizażu, nie pamietam której to dzieło ) Edytowane przez ChupaChupsxd Czas edycji: 2010-03-22 o 19:14 |
|
|
|
#2874 |
|
Raczkowanie
|
- dziewczyno! co ty robisz?!
- chcę zwymiotować swoje serce. - dlaczego? - bo ono tylko rani.. - czuję cię od środka. - skąd wiesz, że to ja? - bo jeszcze nigdy nie czułam takiego ciepła.. <3 - czy ty przypadkiem nie jesteś ufoludkiem? - dlaczego? - bo kogoś tak pięknego jak Ty nie spotyka się na tej planecie. ;* (mój ulubiony ;3 rozmowa z kumplem ha )- znasz jakieś lekarstwo na łzy? - wystarczy jeden Jego uśmiech. ;* - kochasz mnie? - tak, i to bardzo! - chyba tylko w teorii, przez fona i gg! - jak to? - bo w praktyce nigdy mi tego nie pokazałeś, przy swoich kolegach nawet głupiego 'cześć' mi nie powiesz! - bo wiesz.. - tak wiem. jesteś dzieckiem neostrady, gg, nk i fona. ;/ - tęsknię.. - ja też.. - możemy do siebie wrócić? - w żadnym wypadku.. powiem to jeszcze raz: kocham Cię nad życie.
|
#2875 |
|
Raczkowanie
|
![]() Ej chłopcze wracaj tu herbaty nie dopiłeś !
Twój świat polega teraz na piciu, kolegach, jaraniu zioła i tytoniu owocowego, a mi wytykasz że palę papierosy i jestem wredna. A ja kocham kiedy przychodzisz do mnie na kakao i robimy niedozwolone rzeczy. Kocham patrzeć w Te Twoje czekoladowe oczy. Są zaje*** no
M ;-** Edytowane przez disturbia_ Czas edycji: 2010-03-22 o 19:17 |
|
|
|
#2876 |
|
Raczkowanie
|
Przez 5dni mnie nie było, i tu takie dymy się porobiły. Oj. dziewczyny ! Forum jest dla każdej, każdego. Dla małej, dużej, blondyny, czarnej, rudej, afroamerykanina , chińczyka czy kogokolwiek. Ważne żeby tworzyć jedną całość. Przez tyle wątków się to udawało więc nie róbcie jakiejś maniany. A niektóre niech się w język ugryą, bo niektóre wypowiedzi. są chore.
Ps. Wkurza mnie, gadanie typu: '' To mój opis! Ukradłaś mi!" itd. Ludzie, zastanówcie się trochę. Jakikolwiek opis byście tutaj nie wklelili, to i tak każdy będzie skopiowany ... Na tej stronie, jest niesamowicie dużo ludzi, więc bardzo wątpliwe aby każdy pisał, wymyślał swoje opisy, jak tutaj są ' podane jak na tacy ' .. A jeśli tak bardzo Wam to przeszkadza, to usuńcie sobie profil i po sprawie. ![]() zakochana kobieta zawsze będzie zazdrosna o przeszłość ukochanego, bo przeszłość ta zawsze będzie dla niej zagrożeniem.
Jestem wredna, wulgarna, zła i zboczona, a mimo to pragnę czyjejś miłości. Być tą jedyną, z którą poszedłbyś na koniec świata. < 3 Kochane Gwiazdeczki. ; ***
|
#2877 |
|
Raczkowanie
|
zamiast przyglądać sie brudnym oknom u sąsiada, umyj własne
rany julek, jak wy potraficie poprawić humor ![]() kamisha a ja to ciebie kocham ![]() _ słów szukasz? ciągle słyszę w głowie głosy i wciąż nie wiem, czy to na pewno moje. ktoś znów wątpi- gorzki ton - wątpi w swiat, wierzy w zło. zgwałć mnie, otwórz mnie i zamknij z hukiem drzwi, zedrzyj ze mnie lęk i przyodziej mnie we wstyd. wejdź i wyjdź, trzaśnij mną o krzyk. wyglądasz pięknie, po prostu cudownie. do twarzy ci z przerażeniem. każdego dnia rozbijamy się o beton jak tysiące kropli deszczu. rozrywając na strzępy nierealność rzeczywistości przemilczanych dni. co dziś mamy? jeszcze mi wiruje w głowie od przepicia, przeżycia, przekroczenia granic. czwartek rano, szczęśliwy dzień. nie siniacz moich świtów, proszę cię. nie wiem, w co wierzę, dlaczego walczę, przeklinam się i tańczę na cienkiej linie, nie do wiary, że przekrecam myśli, szukam odpowiedzi w cyberprzestrzeni. jestem tutaj, tkwię, staram się oddychać bez jąkania, wierzyć bez wahania w jako takie jutro. chcę wrócić do domu, chcę zostać. mogę zostać? kradnij od siebie strach i chęć czołgania się pod skórą. You're stabbing me through you! You're stabbing you through him! i to słońce, które nigdy nie zachodzi, bo nie wschodzi... krwawimy sobą, zabieramy sobie lato ze snów.
|
#2878 |
|
Raczkowanie
|
wypłakałam wewnętrzną frustrację, spowodowaną Twoim odejściem.
wzięłam kubek, zielonej herbaty do ręki, usiadłam po turecku, na dywanie i postanowiłam sobie, że pora zapomnieć. codzienne rozczarowania, nauczyły mnie, że zaufanie do losu jest absurdalne. niczym oddychanie bez udziału powietrza. ograniczyło mi się pole widzenia. każdy mój oddech, skupia się na Nim. przestałam słodzić herbatę. zazwyczaj, płakałam nad kubkiem jak opętana. łzy, zastąpiły mi cukier. kupiłam jogurtowego chupa chupsa i z błyskiem w oku, szłam przez ulicę. moje przeznaczenie zrobiło sobie przerwę na lunch. przestało serwować dni, bezsilności. była tak zdesperowana, że potrafiła podejść do obcego mężczyzny, stojącego na przystanku i przytulając się, krzyczeć, że potrzebuje miłości.
|
|
#2879 |
|
Zadomowienie
|
sanderson93 - dziękuje. ;*
________ to ja. życiowa sierota, która budzi się każdego dnia, by powielić wczoraj. Czuła się przy nim tak wyróżniona i tak jedynanaszpikowana muzyką, błądze po wiosennej ścieżce. |
|
|
|
#2880 |
|
Raczkowanie
|
sanderson93 - ożeszwmordkęmisia, dziękuję! *;
_____________ i kiedy czarnym wachlarzem rzęs przymyka powieki, na jej różanych policzkach pojawia się przejrzysta łza; ona.. ona z każdą chwilą zakochiwała się w nim coraz bardziej. drapieżność tamtych słów kąsa mnie co noc. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:55.

. Również uwielbiam. ;-*.

.