Panny młode 2010 -pokażcie swoje suknie! - Strona 99 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Ślubny wizerunek

Notka

Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-21, 12:46   #2941
Esti10
Zakorzenienie

Dot.: Panny młode 2010 -pokażcie swoje suknie!

Cytat:
Napisane przez joan_na Pokaż wiadomość
Dla mnie to też trochę dziwne..i że w ogóle ich nie będzie
Dzięki wielkie Esti, że je znalazłaś, bo idealnie pasują do mojej sukni..mam nadzieje, że jak przyjdą to się nie rozczaruję (TŻ już zamówił). Oczywiście pokażę zdjęcie. Dziękuję za pochlebną opinię <zawstydzony> ..wiem doskonale o czym mówisz, mnie np. podobają się takie suknie dopasowane i proste, ale wiem, że źle bym się czuła w takim kroju..są ładne, ale nie dla mnie. Poza tym nie będę musiała ciągle myśleć czy ładnie stoję Wydaje mi się, że krój jest dopasowany do mojej figury i podkreśla to co chcę wyeksponować a zakrywa to co chcę ukryć, więc jest dobrze:P Powiem Wam, że czuję wielką ulgę i szczęście, że już ją zamówiłam , teraz tylko, żeby butki pasowały. W salonie mogę kupić do niej stanik (za 40zł), więc już problem bielizny odpada. Skoro moja przyjaciółka tak zareagowała to nie wiem co będzie z moim TŻ. : jupi: Oj będą łezki w tym dniu będą..i to nie tylko z powodu sukni Nie mogę się już doczekać
ale nie ma za co, dla mnie to sama przyjemnosc chociaz powiem szczerze, ze podziwiam bo ja bym sie chyba bala zamawiac tak w ciemno ale kto nie ryzykuje ten nie ma prawda wiec teraz tylko trzymamy kciuki zeby byly super i zebys sie nie zawiodla
co do sukni to mialam na mysli mowiac ze proste to bardziej skromniejsze tzn mniej strojne ja np bede miec cala gladka tylko z bordowa kokardka jakos takie suknie mnie urzekly, ale to nie znaczy ze inne mi sie nie podobaja, twoja jest sliczna i juz ktos napisal, ze przypomina suknie kopciuszka tez mi sie tak skojarzyła rewelacyjna
Esti10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-21, 13:00   #2942
gregia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Carmen1984 Pokaż wiadomość
a o to moja suknia starszy model forever yours, do piero po przymierzeniu ja pokochalam
sliczna ile kosztowała?
gregia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-21, 13:22   #2943
czaszka_
Zakorzenienie

Cytat:
Byłam dziś się zapytać o to czy będą kiedyś te butki i Pani powiedziała, ze niestety nie i w Krakowie też ich nie ma..tylko na internecie. Za to zmierzyłam sobie podobne kopyto i faktycznie ta numeracja jest zawyżona. Jak sobie wezmę 39 czółenko..zakładając, że latem troszkę mi stopy spuchną to myślę, że będzie w porządku..w razie czego pozostają jeszcze wkładki żelowe. TŻ dziś zamówi butki
Ostatecznie zmówiona suknia....dziś mierzona i przerwa do lipca
Będzie troszkę ciaśniej w talii, bo jest za luźna. Heheh no i na ślubie będę sie starła stać bardziej reprezentacyjnie a nie jak na tym zdjęciu
Joanna pięknie na Tobie leży ta suknia a jeszcze jak bedzie bardziej dopasowana to bedzie idealnie.Juz niedlugo ja tez swoja wkleje z przymiarki

Nasz skarb...Julka... 06.10.2013

czaszka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-21, 16:41   #2944
joan_na
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Esti10 Pokaż wiadomość
ale nie ma za co, dla mnie to sama przyjemnosc chociaz powiem szczerze, ze podziwiam bo ja bym sie chyba bala zamawiac tak w ciemno ale kto nie ryzykuje ten nie ma prawda wiec teraz tylko trzymamy kciuki zeby byly super i zebys sie nie zawiodla
co do sukni to mialam na mysli mowiac ze proste to bardziej skromniejsze tzn mniej strojne ja np bede miec cala gladka tylko z bordowa kokardka jakos takie suknie mnie urzekly, ale to nie znaczy ze inne mi sie nie podobaja, twoja jest sliczna i juz ktos napisal, ze przypomina suknie kopciuszka tez mi sie tak skojarzyła rewelacyjna
Hehehe.. Nie ma czego podziwiać..skoro nie mogę znaleźć takich butów jakie najbardziej mi odpowiadają to przecież nie kupię tych, których totalnie nie widzę z moją suknią i mi się nie podobają. Cana 140 zł za buty ślubne myślę nie jest wygórowana. Oczywiście mogłabym jeszcze poczekać z myślą, ze do sierpnia sporo czasu i może coś znajdę, ale uważam, że to byłoby gorsze. Potem tylko płacz i lament jak się nic nie znajdzie, a trzeba będzie na szybko szukać. Esti trzymaj kciuki, żeby były w porządku:P
Co do sukni..cokolwiek byś nie miała na myśli byloby dobrze dla każdego coś innego..nie okłamujmy się, nie musi się każdemu podobać wszystko (w sensie, że sam chciałby to na siebie włożyć).. so..no stres.. rozumiem Proste jest piękne, ale musiałam czymś przyćmić swój brak urody<hahaha> Jak ktoś jest z natury piękny to suknia może być prosta..może jej nawet nie być

Uuuu..zapomniałabym... dzięki wielkie dziewczyny za Wasze opinie

Kopciuszek

Najpiękniejszy dzień mojego życia 21.08.2010

Edytowane przez joan_na
Czas edycji: 2010-03-21 o 16:56
joan_na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-21, 16:46   #2945
cytrynna
Raczkowanie

Ostatnie trzy dni spędziłam na bieganiu po salonach.Przymierzyłam masakryczną ilość sukni ślubnych i jestem załamana. Nie mam tej jedynej,na manekinach wszystko wygląda super, na mnie gorzej
szukam dalej, te które wstepnie wybrałam do mojej figury sie nie nadają niestety
cytrynna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-21, 16:48   #2946
Carmen1984
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gregia Pokaż wiadomość
sliczna ile kosztowała?
Kupilam ja podczas weekendowej wyprzedazy razem z welonem za ok 650 funtow. Wydaje mi sie, ze cena calkiem,calkiem
Carmen1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-21, 17:05   #2947
signa
Zadomowienie

GG do signa

Cytat:
a o to moja suknia starszy model forever yours, do piero po przymierzeniu ja pokochalam

Bardzo bardzo ladna ta Twoja suknia Nie dziwne, ze sie w niej zakochalas. Ja uwielbiam takie pofaldowane doly sukien, naprawde bardzo fajnie sie w nich wyglada

Ja swoja znlazlam juz pare lat temu w gazecie i tak sie w niej zakochalam, ze wiedzialam ze na swoim slubie bedzie taka i teraz ja sobie szyje
Dol nie bedzie az taki duzy jak na zdjeciu, ale poza tym bedzie taka sama

Juz sie nie moge doczekac nastepnej przymiarki

Edytowane przez signa
Czas edycji: 2010-03-21 o 17:08
signa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-21, 17:09   #2948
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
Hehehe.. Nie ma czego podziwiać..skoro nie mogę znaleźć takich butów jakie najbardziej mi odpowiadają to przecież nie kupię tych, których totalnie nie widzę z moją suknią i mi się nie podobają. Cana 140 zł za buty ślubne myślę nie jest wygórowana. Oczywiście mogłabym jeszcze poczekać z myślą, ze do sierpnia sporo czasu i może coś znajdę, ale uważam, że to byłoby gorsze. Potem tylko płacz i lament jak się nic nie znajdzie, a trzeba będzie na szybko szukać. Esti trzymaj kciuki, żeby były w porządku:P
Co do sukni..cokolwiek byś nie miała na myśli byloby dobrze dla każdego coś innego..nie okłamujmy się, nie musi się każdemu podobać wszystko (w sensie, że sam chciałby to na siebie włożyć).. so..no stres.. rozumiem Proste jest piękne, ale musiałam czymś przyćmić swój brak urody<hahaha> Jak ktoś jest z natury piękny to suknia może być prosta..może jej nawet nie być

Uuuu..zapomniałabym... dzięki wielkie dziewczyny za Wasze opinie
pewnie, ze nie ma na co czekac ja tez swoje kupila w styczniu a slub dopiero w czerwcu, ale jak je zobaczylam to musialam je miec bo wszedzie tylko sa butki z paseczkami albo w szpic a te sa takie pantofelkowate i takie wlasnie chcialam tych twoich jeszcze nie bylo wtedy w ofercie ale i tak bym ich nie kupila bo ja musze miec najwyzej 5cm wiec dobrze, ze sa wyzsze bo bym zalowala bo bardzo mi sie podobaja
co do sukni to ups nie pomyslalam o tym, zeby suknia przycmic brak urody, o to u mnie bedzie dosc ze skromna suknia to jeszcze brak urody ale wtopa zawsze jest ratunek fotograf ktory mnie upiekszy
Stary 2010-03-21, 17:55   #2949
anjulkaa
Raczkowanie

Cytat:
piękna góra!

---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ----------

Cytat:
Byłam dziś się zapytać o to czy będą kiedyś te butki i Pani powiedziała, ze niestety nie i w Krakowie też ich nie ma..tylko na internecie. Za to zmierzyłam sobie podobne kopyto i faktycznie ta numeracja jest zawyżona. Jak sobie wezmę 39 czółenko..zakładając, że latem troszkę mi stopy spuchną to myślę, że będzie w porządku..w razie czego pozostają jeszcze wkładki żelowe. TŻ dziś zamówi butki
Będzie troszkę ciaśniej w talii, bo jest za luźna. Heheh no i na ślubie będę sie starła stać bardziej reprezentacyjnie a nie jak na tym zdjęciu
choć suknia nie do końca w moim stylu to naprawdę pięknie w niej wyglądasz!
anjulkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-21, 21:40   #2950
joan_na
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Esti10 Pokaż wiadomość
pewnie, ze nie ma na co czekac ja tez swoje kupila w styczniu a slub dopiero w czerwcu, ale jak je zobaczylam to musialam je miec bo wszedzie tylko sa butki z paseczkami albo w szpic a te sa takie pantofelkowate i takie wlasnie chcialam tych twoich jeszcze nie bylo wtedy w ofercie ale i tak bym ich nie kupila bo ja musze miec najwyzej 5cm wiec dobrze, ze sa wyzsze bo bym zalowala bo bardzo mi sie podobaja
co do sukni to ups nie pomyslalam o tym, zeby suknia przycmic brak urody, o to u mnie bedzie dosc ze skromna suknia to jeszcze brak urody ale wtopa zawsze jest ratunek fotograf ktory mnie upiekszy
Esti, ale zrób to dla mnie i nie przesadzajcie z photoshopem..tak nie lubię patrzeć na zdjęcia jak ludzie umazani, że twarz jak przez mgłę
Mimo wszystko jestem przekonana, że obróbka będzie u Ciebie zbyteczna. Oczywiście zdjęcia najpóźniej 3 dni po ślubie proszę mi przesłać: ehem: powiem Ci wtedy kto kogo przyćmił :P
Dla mnie 6,5 cm nie jest jakimś zawrotnym obcasem. Często chodzę w wyższych butach i jest mi wygodnie, więc jak zmierzyłam 6,5 w tym sklepie to czułam się jak w tenisówkach..oby i tak było z moimi. A jak nie będzie to po prostu odeślę, albo wystawię na allegro. Esti dlaczego ja nie wiem jaką Ty masz suknię?
Cytat:
Napisane przez anjulkaa Pokaż wiadomość
choć suknia nie do końca w moim stylu to naprawdę pięknie w niej wyglądasz!
Ojjj dziękuję

To już mój 30 post..jak ten czas leci równe 5 miesięcy do ślubu

Najpiękniejszy dzień mojego życia 21.08.2010

Edytowane przez joan_na
Czas edycji: 2010-03-21 o 22:49
joan_na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-21, 22:49   #2951
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
Esti, ale zrób to dla mnie i nie przesadzajcie z photoshopem..tak nie lubię patrzeć na zdjęcia jak ludzie umazani, że twarz jak przez mgłę
Mimo wszystko jestem przekonana, że obróbka będzie u Ciebie zbyteczna. Oczywiście zdjęcia najpóźniej 3 dni po ślubie proszę mi przesłać: ehem: powiem Ci wtedy kto kogo przyćmił :P
Dla mnie 6,5 cm nie jest jakimś zawrotnym obcasem. Często chodzę w wyższych butach i jest mi wygodnie, więc jak zmierzyłam 6,5 w tym sklepie to czułam się jak w tenisówkach..oby i tak było z moimi. A jak nie będzie to po prostu odeślę, albo wystawię na allegro. Esti dlaczego ja nie wiem jaką Ty masz suknię?

Ojjj dziękuję

To już mój 30 post..jak ten czas leci
ja oczywiscie zartuje z tym photoshopem ale nie mam nic przeciwko jak np bede sie swiecic albo cos i mi to zamaskuje na zdjeciach czemu nie
co do bucikow to ja wogole nie chodze na obcasach wiec dla mnie 5cm to i tak duzo a wiadomo ze w plaskich nie pojde, wiec bede musiala sie jakos przemeczyc
a suknie to juz umieszczalam dawno temu ale moze Ci jeszcze wtedy nie bylo wiec moge pokazac jeszcze raz spoko tylko ze bedzie ta suknia ale bez tych krysztalkow , tak jak pisalam cala gladka a pod biustem bedzie bordowa kokardka
Stary 2010-03-22, 08:09   #2952
Brydzia_
Zakorzenienie

Cytat:
boska
jaka jest jej przybliżona cena ?

Brydzia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-22, 09:53   #2953
CZARNA1979
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez signa Pokaż wiadomość
Bardzo bardzo ladna ta Twoja suknia Nie dziwne, ze sie w niej zakochalas. Ja uwielbiam takie pofaldowane doly sukien, naprawde bardzo fajnie sie w nich wyglada

Ja swoja znlazlam juz pare lat temu w gazecie i tak sie w niej zakochalam, ze wiedzialam ze na swoim slubie bedzie taka i teraz ja sobie szyje

wow ale dół
CZARNA1979 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-22, 11:03   #2954
signa
Zadomowienie

GG do signa

Hehe az taki wielki nie bedzie, bo bym tanczyc na weselu rady nie dala Robimy go duzo mniejszy, ale sama forma tego pofaldowania bedzie zachowana i ogolnie taki sam tylko zmniejszony

Stary 2010-03-22, 11:06   #2955
ESTEE87
Wtajemniczenie

Cytat:

Podoba mi sie Twoja sukienka Jest prosta i jest świetna doł tez mam taki szeroki jak Ty Taka ksieżniczka
Stary 2010-03-22, 11:12   #2956
gregia
Zakorzenienie

Cytat:

signa swietna ta twoja suknia, bardzo mi sie takie podobaja, odwazna i z klasa, koniecznie musisz wkleic zdjecia jak juz ona bedzie gotowa a ile placisz za jej uszycie?

joanna mam nadzieje ze sie nie obraziłas za tego kopciuszka, gdyz nie mialam nic zlego na mysli, jeszcze raz pisze ze suknia piekna i na penwo bedziesz w niej fantastcznie wygladac
gregia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-22, 11:27   #2957
ania028
Raczkowanie

Cytat:
Pieknie wygladasz w tej sukni!
Stary 2010-03-22, 11:33   #2958
aniall
Raczkowanie

Hej,
Jagodka21, wybrałam ten sam model sukni, właśnie jutro idę ją kupić. Powiedz mi czy zastanawiałaś się nad jakimś bolerkiem do tej sukni? Bo moim zdaniem koronka, ani satyna nie pasują, a właśnie takie proponowała mi Pani w sklepie:/
aniall jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-22, 13:01   #2959
Susanna
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to Susanna

Cytat:
Napisane przez phdwao Pokaż wiadomość
moja juz jest szyta, 17.04 mam 1 przymiarkę ja to sie boje ze przytyje
Chciałabym trochę przytyć

M&M

Staś

Susanna szyje - mój krawiecki blog
Susanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-22, 18:31   #2960
Jagodka21
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aniall Pokaż wiadomość
Hej,
Jagodka21, wybrałam ten sam model sukni, właśnie jutro idę ją kupić. Powiedz mi czy zastanawiałaś się nad jakimś bolerkiem do tej sukni? Bo moim zdaniem koronka, ani satyna nie pasują, a właśnie takie proponowała mi Pani w sklepie:/
Jeszcze nie myślałam nad bolerkiem. 10 kwietnia idę wybierać buty, welon, biżuterię i właśnie bolerko. Osobiście nie wiem czy chcę bolerko, ale mama się uparła więc zmierzę i zobaczę Koronka zdecydowanie nie pasuje. Co do satyny to nie wiem. A masz może jakieś zdjęcia w sukni? Jeśli tak to wklej je koniecznie Btw. skąd jesteś?
Jagodka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-22, 18:58   #2961
kalinkap13
Rozeznanie

sliczne te Wasze sukienki

Madzik i Carmen baaaaardzo podobaja mi sie Wasze sukieneczki

a ja mam dwa typy-musze tylko przyznac ze w rzeczywistosci sa zdecydowanie piekniejsze musze tylko ktoras z nich wybrac

nasze dwa szczęścia - Filipek i Fabianek

Edytowane przez kalinkap13
Czas edycji: 2010-03-22 o 19:00
kalinkap13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-22, 19:03   #2962
anjulkaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kalinkap13 Pokaż wiadomość

a ja mam dwa typy-musze tylko przyznac ze w rzeczywistosci sa zdecydowanie piekniejsze musze tylko ktoras z nich wybrac
ja bym z tych dwóch zdecydowanie wybrała drugą - tą, którą zdaje sie masz na sobie, prawda?
anjulkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-22, 19:09   #2963
kalinkap13
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez anjulkaa Pokaż wiadomość
ja bym z tych dwóch zdecydowanie wybrała drugą - tą, którą zdaje sie masz na sobie, prawda?
tak tak, to ja no ja jeszcze nie wiem ktora, obie mi sie podobaja tyle ze pierwsza ma gorset i jest zdecydowanie drozsza,a druga jest jednoczesciowa, dopasowana..ale, za to pierwsza ma wiecej zdobien-krysztalkow, i dol bogatszy...

na poprawiny juz wiem mniej wiecej jaka chce-dopasowana wlasnie (tak jak ta druga na mnie), dluga-jednym slowem-przerobiona suknie slubna, tyle ze juz skromna i w innym kolorku
dlatego tak zastanawiam sie nad ta druga (tam jeszcze bym cos zmienila w dole,bo mam mozliwosc) wybredna jestem hihi

Stary 2010-03-22, 19:13   #2964
aniall
Raczkowanie

Zdjęć nie mam, w tym salonie gdzie ją przymierzałam nie pozwolili mi zrobić zdjęcia, może jutro jak już ją zamówię, będzie taka możliwość. Z tym że zdjęcie nie będzie odpowiadało temu jak będę w niej wyglądać bo suknia jest dużo za duża na mnie, nie można było jej nawet tak mocno ściągnąć, chyba że Pani w salonie pomoże Ja butów jeszcze nie szukałam, co do biżuterii to myślę że coś z kryształków Swarovskiego (coś w tym stylu http://www.apart.pl/pl/bizuteria,c,srebro,4,3066) albo jakaś delikatna kolia. Pewna jestem co do welonu, będzie zwykły tiulowy, do połowy pleców, jedno lub dwu- warstwowy, bez żadnych świecących wykończeń Chciałam Ci pokazać bolerko które mi się bardzo podobało, ale niestety jest jakiś błąd na stronie Benjamina Robertsa i nie mogę pobrać zdjęcia:/ Ja jestem z Bydgoszczy, a Ty?
Aha... widziałam, że wcześniej wkleiłaś bukiety, jeśli chodzi o mnie to ja wole bardziej zdecydowane kolory i mój bukiet będzie z bardzo ciemnych różowych goździków bądź peoni I chyba w takim kolorze będzie suknia mojej świadkowej

---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ----------

Jagodka21 powiedz mi jeszcze co zmieniasz w dole sukni??
Stary 2010-03-22, 19:15   #2965
signa
Zadomowienie

GG do signa

Cytat:
Napisane przez gregia Pokaż wiadomość
signa swietna ta twoja suknia, bardzo mi sie takie podobaja, odwazna i z klasa, koniecznie musisz wkleic zdjecia jak juz ona bedzie gotowa a ile placisz za jej uszycie?

joanna mam nadzieje ze sie nie obraziłas za tego kopciuszka, gdyz nie mialam nic zlego na mysli, jeszcze raz pisze ze suknia piekna i na penwo bedziesz w niej fantastcznie wygladac

Dziekuje za mile slowa
Mnie ona od razu zauroczyla jak ja tylko zobaczylam Wlasnie jest taka inna niz wszystkie. To zdjecie jeszcze jest dosc kiepskie, bo robilam zdjecie zdjecia ale na wlasciwym wyglada jeszcze piekniej
Napewno wkleje zdjecie jak juz bedzie gotowa
Nie wiem jeszcze dokladnie ile bedzie kosztowala, bo to bedzie zalezalo od ilosci zluzytego materialu ale tak 2000 max 2500 ale szyje ja w zaprzyjaznionej pracowni slubnej dlatego taka cena, bo jakbym szyla u kogos innego napewno sporo wiecej bym musiala zaplacic

Stary 2010-03-22, 19:22   #2966
aniall
Raczkowanie

a jednak znalazłam
Stary 2010-03-22, 19:28   #2967
Jagodka21
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aniall Pokaż wiadomość
Zdjęć nie mam, w tym salonie gdzie ją przymierzałam nie pozwolili mi zrobić zdjęcia, może jutro jak już ją zamówię, będzie taka możliwość. Z tym że zdjęcie nie będzie odpowiadało temu jak będę w niej wyglądać bo suknia jest dużo za duża na mnie, nie można było jej nawet tak mocno ściągnąć, chyba że Pani w salonie pomoże Ja butów jeszcze nie szukałam, co do biżuterii to myślę że coś z kryształków Swarovskiego (coś w tym stylu http://www.apart.pl/pl/bizuteria,c,srebro,4,3066) albo jakaś delikatna kolia. Pewna jestem co do welonu, będzie zwykły tiulowy, do połowy pleców, jedno lub dwu- warstwowy, bez żadnych świecących wykończeń Chciałam Ci pokazać bolerko które mi się bardzo podobało, ale niestety jest jakiś błąd na stronie Benjamina Robertsa i nie mogę pobrać zdjęcia:/ Ja jestem z Bydgoszczy, a Ty?
Aha... widziałam, że wcześniej wkleiłaś bukiety, jeśli chodzi o mnie to ja wole bardziej zdecydowane kolory i mój bukiet będzie z bardzo ciemnych różowych goździków bądź peoni I chyba w takim kolorze będzie suknia mojej świadkowej

---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ----------

Jagodka21 powiedz mi jeszcze co zmieniasz w dole sukni??
Hehe No ja nie lubię takich zupełnie gładkich i niczym niewykończonych welonów tiulowych. Biżuterię mierzyłam już wstępnie w salonie i idealnie pasuje coś w stylu "kryształowej" biżuterii Soraya. Przepięknie się mieni. Perły też mierzyłam, ale wg. mnie nie robią pozytywnego wrażenia. Co do bukietu to fakt, że mój nie będzie tak intensywny jak Twój (ale obie idziemy w różowy :P )ale ja po prostu kocham storczyki i nie wyobrażam sobie bukietu ślubnego z innych kwiatów. W dole suknie wymieniam spodni tiul na taki błyszczący, żeby się dół też lekko mienił (ale bardzo delikatnie).
Ja jestem z Poznania
A które bolerko Ci się podoba, podaj nazwę

Edytowane przez Jagodka21
Czas edycji: 2010-03-22 o 19:36
Jagodka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-22, 20:25   #2968
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Cytat:

Druga ładniejsza
A tak przy okazji, to domyślam się w jakim salonie przymierzałaś tą sukienkę Poznaję po lustrach
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-22, 20:33   #2969
kalinkap13
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
Druga ładniejsza
A tak przy okazji, to domyślam się w jakim salonie przymierzałaś tą sukienkę Poznaję po lustrach
dziekuje hihi, tez tam cos mierzylas?? a masz juz sukienke??
a ja wlasnie nie wiem czemu ale obstawialam na ta pierwsza (bogatsza, gorset z tylu jest przezroczysty), tyle ze ta cena

ps. a jesli wybiore druga to musze naniesc kilka poprawek (min. z tylu wiazanie, i dol pozmieniac-chcialabym cos podobnego jak na pierwszych dwoch zdjeciach)

Edytowane przez kalinkap13
Czas edycji: 2010-03-22 o 20:35
Stary 2010-03-22, 20:47   #2970
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Cytat:
dziekuje hihi, tez tam cos mierzylas?? a masz juz sukienke??
a ja wlasnie nie wiem czemu ale obstawialam na ta pierwsza (bogatsza, gorset z tylu jest przezroczysty), tyle ze ta cena

ps. a jesli wybiore druga to musze naniesc kilka poprawek (min. z tylu wiazanie, i dol pozmieniac-chcialabym cos podobnego jak na pierwszych dwoch zdjeciach)
Zgadza się, też tam mierzyłam. Kilka mi się podobało, ale i tak zdecydowałam się na inną. Mam Sarę z MsMody Przymierzałam ją w salonie w Gda, a potem kupiłam na allegro i gra gitara
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości