|
|||||||
| Notka |
|
| Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2941 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny młode 2010 -pokażcie swoje suknie!
Cytat:
chociaz powiem szczerze, ze podziwiam bo ja bym sie chyba bala zamawiac tak w ciemno ale kto nie ryzykuje ten nie ma prawda wiec teraz tylko trzymamy kciuki zeby byly super i zebys sie nie zawiodlaco do sukni to mialam na mysli mowiac ze proste to bardziej skromniejsze tzn mniej strojne ja np bede miec cala gladka tylko z bordowa kokardka jakos takie suknie mnie urzekly, ale to nie znaczy ze inne mi sie nie podobaja, twoja jest sliczna i juz ktos napisal, ze przypomina suknie kopciuszka tez mi sie tak skojarzyła rewelacyjna
|
|
#2942 |
|
Zakorzenienie
|
sliczna ile kosztowała?
|
#2943 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2944 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie ma czego podziwiać..skoro nie mogę znaleźć takich butów jakie najbardziej mi odpowiadają to przecież nie kupię tych, których totalnie nie widzę z moją suknią i mi się nie podobają. Cana 140 zł za buty ślubne myślę nie jest wygórowana. Oczywiście mogłabym jeszcze poczekać z myślą, ze do sierpnia sporo czasu i może coś znajdę, ale uważam, że to byłoby gorsze. Potem tylko płacz i lament jak się nic nie znajdzie, a trzeba będzie na szybko szukać. Esti trzymaj kciuki, żeby były w porządku:P Co do sukni..cokolwiek byś nie miała na myśli byloby dobrze dla każdego coś innego..nie okłamujmy się, nie musi się każdemu podobać wszystko (w sensie, że sam chciałby to na siebie włożyć).. so..no stres.. rozumiem Proste jest piękne, ale musiałam czymś przyćmić swój brak urody<hahaha> Jak ktoś jest z natury piękny to suknia może być prosta..może jej nawet nie być Uuuu..zapomniałabym... dzięki wielkie dziewczyny za Wasze opinie ![]() Kopciuszek
..bo nie warto żyć tylko dla siebie! Najpiękniejszy dzień mojego życia 21.08.2010 Edytowane przez joan_na Czas edycji: 2010-03-21 o 16:56 |
|
|
|
|
#2945 |
|
Raczkowanie
|
Ostatnie trzy dni spędziłam na bieganiu po salonach.Przymierzyłam masakryczną ilość sukni ślubnych i jestem załamana. Nie mam tej jedynej,na manekinach wszystko wygląda super, na mnie gorzej
szukam dalej, te które wstepnie wybrałam do mojej figury sie nie nadają niestety |
|
|
|
#2946 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2947 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bardzo bardzo ladna ta Twoja suknia Nie dziwne, ze sie w niej zakochalas. Ja uwielbiam takie pofaldowane doly sukien, naprawde bardzo fajnie sie w nich wygladaJa swoja znlazlam juz pare lat temu w gazecie i tak sie w niej zakochalam, ze wiedzialam ze na swoim slubie bedzie taka i teraz ja sobie szyje ![]() Dol nie bedzie az taki duzy jak na zdjeciu, ale poza tym bedzie taka sama ![]() Juz sie nie moge doczekac nastepnej przymiarki
Edytowane przez signa Czas edycji: 2010-03-21 o 17:08 |
|
|
|
|
#2948 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo bardzo mi sie podobaja co do sukni to ups nie pomyslalam o tym, zeby suknia przycmic brak urody, o to u mnie bedzie dosc ze skromna suknia to jeszcze brak urody ale wtopa zawsze jest ratunek fotograf ktory mnie upiekszy
|
|
#2949 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2950 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Mimo wszystko jestem przekonana, że obróbka będzie u Ciebie zbyteczna. Oczywiście zdjęcia najpóźniej 3 dni po ślubie proszę mi przesłać ![]() : ehem: powiem Ci wtedy kto kogo przyćmił :PDla mnie 6,5 cm nie jest jakimś zawrotnym obcasem. Często chodzę w wyższych butach i jest mi wygodnie, więc jak zmierzyłam 6,5 w tym sklepie to czułam się jak w tenisówkach..oby i tak było z moimi. A jak nie będzie to po prostu odeślę, albo wystawię na allegro. Esti dlaczego ja nie wiem jaką Ty masz suknię? ![]() Cytat:
![]() To już mój 30 post..jak ten czas leci ![]() ![]() równe 5 miesięcy do ślubu
..bo nie warto żyć tylko dla siebie! Najpiękniejszy dzień mojego życia 21.08.2010 Edytowane przez joan_na Czas edycji: 2010-03-21 o 22:49 |
||
|
|
|
#2951 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nie mam nic przeciwko jak np bede sie swiecic albo cos i mi to zamaskuje na zdjeciach czemu nie co do bucikow to ja wogole nie chodze na obcasach wiec dla mnie 5cm to i tak duzo a wiadomo ze w plaskich nie pojde, wiec bede musiala sie jakos przemeczyc a suknie to juz umieszczalam dawno temu ale moze Ci jeszcze wtedy nie bylo wiec moge pokazac jeszcze raz spoko tylko ze bedzie ta suknia ale bez tych krysztalkow , tak jak pisalam cala gladka a pod biustem bedzie bordowa kokardka
|
|
#2952 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jaka jest jej przybliżona cena ?
|
|
|
#2953 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wow ale dół
|
|
|
|
|
#2954 |
|
Zadomowienie
|
Hehe az taki wielki nie bedzie, bo bym tanczyc na weselu rady nie dala
Robimy go duzo mniejszy, ale sama forma tego pofaldowania bedzie zachowana i ogolnie taki sam tylko zmniejszony
|
#2955 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Podoba mi sie Twoja sukienka Jest prosta i jest świetna doł tez mam taki szeroki jak Ty Taka ksieżniczka
|
|
#2956 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ile placisz za jej uszycie?joanna mam nadzieje ze sie nie obraziłas za tego kopciuszka, gdyz nie mialam nic zlego na mysli, jeszcze raz pisze ze suknia piekna
|
|
#2957 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2958 |
|
Raczkowanie
|
Hej,
Jagodka21, wybrałam ten sam model sukni, właśnie jutro idę ją kupić. Powiedz mi czy zastanawiałaś się nad jakimś bolerkiem do tej sukni? Bo moim zdaniem koronka, ani satyna nie pasują, a właśnie takie proponowała mi Pani w sklepie:/ |
|
|
|
#2959 |
|
Zakorzenienie
|
Chciałabym trochę przytyć
|
|
|
|
#2960 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Koronka zdecydowanie nie pasuje. Co do satyny to nie wiem. A masz może jakieś zdjęcia w sukni? Jeśli tak to wklej je koniecznie Btw. skąd jesteś?
|
|
#2961 |
|
Rozeznanie
|
sliczne te Wasze sukienki
Madzik i Carmen baaaaardzo podobaja mi sie Wasze sukieneczki ![]() a ja mam dwa typy-musze tylko przyznac ze w rzeczywistosci sa zdecydowanie piekniejsze
Edytowane przez kalinkap13 Czas edycji: 2010-03-22 o 19:00 |
|
|
|
#2962 |
|
Raczkowanie
|
ja bym z tych dwóch zdecydowanie wybrała drugą - tą, którą zdaje sie masz na sobie, prawda?
|
|
|
|
#2963 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
no ja jeszcze nie wiem ktora, obie mi sie podobaja tyle ze pierwsza ma gorset i jest zdecydowanie drozsza,a druga jest jednoczesciowa, dopasowana..ale, za to pierwsza ma wiecej zdobien-krysztalkow, i dol bogatszy... ![]() na poprawiny juz wiem mniej wiecej jaka chce-dopasowana wlasnie (tak jak ta druga na mnie), dluga-jednym slowem-przerobiona suknie slubna, tyle ze juz skromna i w innym kolorku ![]() dlatego tak zastanawiam sie nad ta druga (tam jeszcze bym cos zmienila w dole,bo mam mozliwosc) wybredna jestem hihi
|
|
|
|
|
#2964 |
|
Raczkowanie
|
Zdjęć nie mam, w tym salonie gdzie ją przymierzałam nie pozwolili mi zrobić zdjęcia, może jutro jak już ją zamówię, będzie taka możliwość. Z tym że zdjęcie nie będzie odpowiadało temu jak będę w niej wyglądać bo suknia jest dużo za duża na mnie, nie można było jej nawet tak mocno ściągnąć, chyba że Pani w salonie pomoże
Ja butów jeszcze nie szukałam, co do biżuterii to myślę że coś z kryształków Swarovskiego (coś w tym stylu http://www.apart.pl/pl/bizuteria,c,srebro,4,3066) albo jakaś delikatna kolia. Pewna jestem co do welonu, będzie zwykły tiulowy, do połowy pleców, jedno lub dwu- warstwowy, bez żadnych świecących wykończeń Chciałam Ci pokazać bolerko które mi się bardzo podobało, ale niestety jest jakiś błąd na stronie Benjamina Robertsa i nie mogę pobrać zdjęcia:/ Ja jestem z Bydgoszczy, a Ty? Aha... widziałam, że wcześniej wkleiłaś bukiety, jeśli chodzi o mnie to ja wole bardziej zdecydowane kolory i mój bukiet będzie z bardzo ciemnych różowych goździków bądź peoni I chyba w takim kolorze będzie suknia mojej świadkowej![]() ---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ---------- Jagodka21 powiedz mi jeszcze co zmieniasz w dole sukni?? |
|
|
|
#2965 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziekuje za mile slowa Mnie ona od razu zauroczyla jak ja tylko zobaczylam Napewno wkleje zdjecie jak juz bedzie gotowa ![]() Nie wiem jeszcze dokladnie ile bedzie kosztowala, bo to bedzie zalezalo od ilosci zluzytego materialu ale tak 2000 max 2500 ale szyje ja w zaprzyjaznionej pracowni slubnej dlatego taka cena, bo jakbym szyla u kogos innego napewno sporo wiecej bym musiala zaplacic
|
|
#2966 |
|
Raczkowanie
|
a jednak znalazłam
|
|
|
|
#2967 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No ja nie lubię takich zupełnie gładkich i niczym niewykończonych welonów tiulowych. Biżuterię mierzyłam już wstępnie w salonie i idealnie pasuje coś w stylu "kryształowej" biżuterii Soraya. Przepięknie się mieni. Perły też mierzyłam, ale wg. mnie nie robią pozytywnego wrażenia. Co do bukietu to fakt, że mój nie będzie tak intensywny jak Twój (ale obie idziemy w różowy :P )ale ja po prostu kocham storczyki i nie wyobrażam sobie bukietu ślubnego z innych kwiatów. W dole suknie wymieniam spodni tiul na taki błyszczący, żeby się dół też lekko mienił (ale bardzo delikatnie).Ja jestem z Poznania ![]() A które bolerko Ci się podoba, podaj nazwę
Jesteśmy razem: http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200612124438.png Zaręczyny: http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200810240929.png Nasz ślub: http://s7.suwaczek.com/20100814650214.png Edytowane przez Jagodka21 Czas edycji: 2010-03-22 o 19:36 |
|
|
|
|
#2968 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tak przy okazji, to domyślam się w jakim salonie przymierzałaś tą sukienkę Poznaję po lustrach
|
|
|
|
|
#2969 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
hihi, tez tam cos mierzylas?? a masz juz sukienke??a ja wlasnie nie wiem czemu ale obstawialam na ta pierwsza (bogatsza, gorset z tylu jest przezroczysty), tyle ze ta cena ![]() ps. a jesli wybiore druga to musze naniesc kilka poprawek (min. z tylu wiazanie, i dol pozmieniac-chcialabym cos podobnego jak na pierwszych dwoch zdjeciach) Edytowane przez kalinkap13 Czas edycji: 2010-03-22 o 20:35 |
|
|
|
|
#2970 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przymierzałam ją w salonie w Gda, a potem kupiłam na allegro i gra gitara
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:40.

). Oczywiście pokażę zdjęcie. Dziękuję za pochlebną opinię <zawstydzony> ..wiem doskonale o czym mówisz, mnie np. podobają się takie suknie dopasowane i proste, ale wiem, że źle bym się czuła w takim kroju..są ładne, ale nie dla mnie. Poza tym nie będę musiała ciągle myśleć czy ładnie stoję
chociaz powiem szczerze, ze podziwiam bo ja bym sie chyba bala zamawiac tak w ciemno ale kto nie ryzykuje ten nie ma prawda
wiec teraz tylko trzymamy kciuki zeby byly super i zebys sie nie zawiodla

Nie ma czego podziwiać..skoro nie mogę znaleźć takich butów jakie najbardziej mi odpowiadają to przecież nie kupię tych, których totalnie nie widzę z moją suknią i mi się nie podobają. Cana 140 zł za buty ślubne myślę nie jest wygórowana. Oczywiście mogłabym jeszcze poczekać z myślą, ze do sierpnia sporo czasu i może coś znajdę, ale uważam, że to byłoby gorsze. Potem tylko płacz i lament jak się nic nie znajdzie, a trzeba będzie na szybko szukać. Esti trzymaj kciuki, żeby były w porządku:P 

równe 5 miesięcy do ślubu 
a ile placisz za jej uszycie?