|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3091 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III
|
![]() ![]() |
![]() |
#3092 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III
Hd tu masz linka http://www.szkolarodzenia.org.pl/news.php
|
![]() ![]() |
![]() |
#3093 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
No a dzidzia miala 3120 ![]() Heh tez duzo tluszczyku bylo ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ---------- Ale byl duzy byl:P uwierz na slowo :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3094 |
Rozeznanie
|
Kurde dziewczyny oszalałyście ponad godzinę was nadrabiałam
![]() hd mi się też bardzo imię Szymon podoba i również się nad nim zastanawiamy. Jeśli chodzi o mówienie do brzuszka to mój mówi:"Hallo bąbelku jesteś tam? Tu tatuś" Pszczólka ja osobiście nie wyobrażam sobie mieszkania z rodzicami czy teściami chyba do głowy bym dostała, ale twoja sytuacja jest inna więc rozumiem twój dylemat. Carmena oberwiesz za tą Kaśkę to moje imię i bardzo je lubię ![]() ![]() Bajka nie tylko twoje dziecko znerwicowane się urodzi ja też z moim się wczoraj pokłóciłam, a później wyłam jak wariatka, a w sumie nie było powodu, a dzisiaj jest wszystko ok, chyba te hormony nas wykańczają, a faceci tego nie rozumieją. Algien, kociamborek śliczne brzuszki Jeżeli chodzi o przykrywanie dziecka w łóżeczku to ja chcę rożek, mój kolega ma małego synka i tylko w rożku śpi i bardzo sobie chwalą. Nie wiem tylko czy latem w rożku nie będzie dzidziusiowi za ciepło? Byłam dzisiaj na spacerze bo piękna pogoda i teraz mi nogi z tyłka wychodzą, a po drodze w tesco kupiłam 3 pak rampersów za 14,50 zł bo była przecena. Tylko kiedy się używa rampersów, do spania się nadają, czy raczej na spacer w ciepłe dni? Idę po loda do lodówki ![]() Edytowane przez Lilka___ Czas edycji: 2010-03-22 o 16:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#3095 |
Zakorzenienie
|
Chetnie sie z wami spotka, w srode bede wiedziec ile kasy dostane na wyplate i bede wiedziec co i jak...tak ze w srode ustalimy szczeguly
![]() Wlasnie wrocilismy ze spacerku, ale fajnie, cieplo i wogole ![]() ![]() ![]() ale na allegro wszystko znalazlam
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
![]() ![]() |
![]() |
#3096 | |||
Zadomowienie
|
i oczywiście połowe cytatów powcinało a juz nie mam sił szukac znowu ;/ musi być faktycznie jakiś limit
Cytat:
![]() kassate1203 gratuluje ![]() Alguien nie no jesteś tak szczuplutka że zastanawiam się jak ty nosisz ten brzuszek na takich chudych nogach ![]() kociamborek śliczne zdjęcie i brzuszek na nim ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3097 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Już się zapisałam ![]() ![]() 28 kwietnia, środa o 19 ![]() ---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ---------- Lecę na spacer z psiakiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3098 | |||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ---------- Bylam dzis na wizycie u lekarza. Mialam ten test na glukoze, wiec musialam wypic buteleczke napoju. Nie bylo az tak zle. Spodziewalam sie gorszego paskudztwa. No i dostalam zastrzyk, bo mam odczynnik krwi Rh-, a maz Rh+, wiec teraz pierwsza dawka, a po porodzie nastepna. No i od teraz wizyty co 2 tyg ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3099 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3100 |
Zakorzenienie
|
karolcia
ja uwazam ze kazdy ma prawo wyboru i nikt nie moze cie zmusic do karmienia ![]() ![]() ![]() wielkosc piersi nie ma wplywu na karmienie. ja mialam zawsze male i wystarczajaca ilosc pokarmu. ale prawda jest taka ze karmienia sie trzeba nauczyc. potrzeba spokoju i cierpliwosci ![]() Limeta bardzo sie ciesze ze badania cie uspokoily ![]() kociamborek pieknie wygladasz w ciazy ![]() idealne co to za plyta? ile trwaja te cwiczenia salsy?
#3101 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#3102 | |||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
troszke sie tym martwilam ale chyba nie mam czym, taki czas. Cytat:
Dzis to nawet sie troche przestraszylam bo nigdy az tak mnie dol brzucha nie bolal...na szczescie jutro gin, mam nadzieje, ze bedzie wszystko dobrze ![]() Cytat:
![]() do obrobki, laczenia zdjec polecam picasse. Cytat:
Co do innych kcal....kiedy zaczynamy post? razem razniej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Odzywaj sie do nas czesciej. No i przede wszystkim gratuluje! Cytat:
Juz jutro wizyta wiec go troche popytam. ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3103 |
Zakorzenienie
|
karolcia
jesli to tylko strach ze nie dasz rady to sie nie martw ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ---------- vette wg mojej wiedzy u nas bada sie na biezaco odczyn coombsa a immunoglobulina jest podawana po porodzie. trzymam kciuki za jutrzejsza wizyte. ja mialam bole w zeszlym tygodniu i poszlam sie uspokoic
#3104 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3105 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny... ta samotność mnie już dobija.
#3106 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mozecie uznac mnie za wyrodna matke, ale ja od poczatku chcem dziecku wprowadzic rytulal dnia, dziecko to taka biala kartka i to my decydujemy jak ja zapisac... Chcialbym by dziecko wiedzialo ze rano wstaje je bawi sie a po tem idzie spac , pozniej je przewijanie i spacerek ze snem, po tem znowu to samo, kompiel jedzie i spanie. Ze spi w swoim lozeczku a nie z mama i tata. Wiadomo latwo mowic bo nie wiem czy bedzie mialo kolki czy inne rzeczy...ale chcem nauczyc pozadku od poczatku, nie noszenie tylko posadzenie na lezaczku, lub na lozku kiedy pora zabwy itd. Nie chce by wszysko bylo dyktowane przez dziecko, ja wiem ze ono ma najwazniejsze zdanie, ale ja zadecyduje jak i kiedy....Mam silne postanowienie co do tego i nie dam sobie rozpiescic, mamy z TZ zgadzac sie co do wychowania itd. bo nie dam sobie wejsc na glowe...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3107 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
dziekuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3108 |
Zakorzenienie
|
vette
robilam badanie kilka tygodni temu, nie pamietam dokladnie ![]()
#3109 |
Zakorzenienie
|
idealneciało no tylko taka bladziutka była a teraz coraz ciemniejsza a co do aukcji jeszcze nie jedna okazja bedzie, no ładny ten brzucholek miałaś
dzidzia ja tak samo z dużego c na e . niezawsze świetne zakupki i korzystnie cenowo karolcia ja mam dużo znajomych ale rzadko gdzieś wychodze bo jestem typowy domator, ale trzeba by odezwac się do paru osób bo jeszcze się poobrażają. farminka co za masakra z tym wychowaniem po "chrześcijańsku" ![]() mlm ten płyn to tzw "siara" i to normalne zjawisko pszczolka ja o moich rodzicach moge powiedzieć to samo ![]() ![]() idealneciało, caprica, alguien no ja blondyna a linie zauważyłam dość wcześnie jest coraz ciemniejsza i na całej długości od spojenia łonowego do piersi ją widze ![]() ![]() vette właśnie wciełam ferrero ![]() ![]() ![]() lazurowa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3110 |
Zakorzenienie
|
papeteria- ja staram sie odwiedziec tak z umiare, ale czasem mi sie nie chce...mam ochote pobyc z TZ sam na sam juz coraz mniej takich chwil bedzie
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3111 |
Zakorzenienie
|
lazurowa
mozemy jakos pocieszyc? idealne aha, dzieki za info o plycie. ja jak szukam w sklepie to akurat nie trafiam na takie plytki, ale na ogol zapominam sprawdzic ![]() tz wlasnie robi na kolacje parowki w ciescie drozdzowym ![]()
#3112 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Nie dziwie sie, masz nas na szczescie i zobaczysz, jak juz urodzisz bedzie z Ciebie sexi mamuska i na pewno poznasz kogos ciekawego, poczekaj tylko jeszcze troche, przemecz sie, najlepiej sie czyms zajmij aby o tym nie myslec bo to myslenie jest najgorsze i analizowanie wszystkiego. Ja wiem, ze latwo mi pisac, ale ja kiedys tez bylam bardzo, bardzo samotna przez 2 lata... Dlugo jak dla mnie, ale dalam rade i uwazam, ze dobrze sie stalo i tak musialo byc widocznie. Glowa do gory i mysl o przyszlosci a nie o okropnym wieczorze( dla mnie wieczory byly najgorsze) ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3113 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja też blondyna i z dnia na dzień krecha coraz ciemniejsza. Ale nie idzie prosto...albo ja mam strita ![]() Tak apropos oczu- czy któraś z Was ma taki kłopot, że pojawia się ciemna plamka, niewielka w polu widzenia oka i jest uczucie, jakby był jakiś paproch nie chciał zejść? Ale przez dłuuuuższy czas?
![]() |
#3114 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- hmm nie, ja nic takiego nie mam |
![]() ![]() |
![]() |
#3115 |
Zakorzenienie
|
dzidzia moja krecha też jest krzywa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3116 | |
Wtajemniczenie
|
Nie wiem czy na moje zmartwienia jest jakieś lekarstwo...
Po prostu nie ma obok mnie człowieka, do którego chciałabym się przytulić, z którym chciałabym porozmawiać. Cytat:
Wczoraj się wystroiłam do szkoły w leginsy i tunikę i zauważyłam, że na ulicy faceci oglądali się za mną... Czułam się ładna i zadbana. A dziś chciałabym tylko żeby przytulił mnie ten, którego kocham...
![]() |
#3117 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3118 |
Wtajemniczenie
|
bylam w tym ciuszku i powiem Wam, że jeżeli nastawiacie się na zakupy dla bobasków, to polecam-duży wybór wydaje mi się (było dużo spioszków i body). Ja nastawiłam się na zakupy dla mnie , ale niestety jeszcze nic nie było, podobno ma dojść niebawem. Pani powiedziała też, że za ok 2 tyg mają przyjść artykuły pościelowe!
ja nie kupiłam niestety nic. widzę, że była zażarta dyskusja o imionach ![]() http://www.gazetaprawna.pl/wiadomosc...2009_roku.html |
![]() ![]() |
![]() |
#3119 |
Zadomowienie
|
moja krecha w ogóle jest dziwna... od pępka w dół prościutka a powyżej pępka ma ok 3 cm i idzie ukosem w strone prawego cycka
![]() ![]()
#3120 |
Zadomowienie
|
A ja dwa batoniki
![]() Moze faktycznie od jutra ![]() itakasia ja juz mialam dwa razy alloprzeciwciala.. karolcia ale to Twoja decyzja nikt nie powinien probowac na nia wplynac. Jezeli o mnie chodzi ja baaaardzo chcialabym karmic piersia ![]() Edytowane przez vette Czas edycji: 2010-03-22 o 20:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:03.