|
|
#2551 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki:) Część V - Nareszcie:D
Cytat:
![]() a ja poszłam z TI ![]() dzisja zebranie, ale moja mama nie idzie skumaj ,ze kumpel napisał mi usprawiedliweinie a ja daty pomyliłam ![]() Cytat:
![]() ostatnio dziewczyny na wątku pisały,ze były w sephorze i pani tak zahwalała im te pędzle sephory "profesjonalne" co cena to nawet 150zł i miękkością w ogóle EDM nie dorównują ![]() a tak jak pisałam isa dora to mineralna w nazwie jest to moze miękka tylko z pozoru ![]() Cytat:
![]() wczoraj 1 dzien wiosny był dzien wagarowicza w niedziele? ![]() trzeba to sobie odbic Edytowane przez Mirelkaaa Czas edycji: 2010-03-22 o 15:45 |
|||
|
|
|
#2552 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wytrzymalo się -15 to wytrzyma się i -2 tylko, pewnie jak będzie wolne od szkoły to mróz, a jak trzeba chodzić to ciepło![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja to nie wiem czy mówić o tym zebraniu, bo boje się, ze będzie ze mną źle, ale jak nie powiem i wych bedzie wzywać rodziców do szkoły to jeszcze gorzej ![]() W ogóle musze się pochwalić, poprawiłam jedną jedynke z matmy na 2- ![]() Ja dzien wagarowicza bede swietowac chyba w czwartek bo mam spr z historii, na który sie nie naucze, bo dzisiaj znowu sie musze na matme uczyć, a jutro i w srode nie zdąże w dwa dni na bank A w ogóle to ja dzien wagarowicza mam średnio raz na tydzien Edytowane przez niby nic Czas edycji: 2010-03-22 o 16:56 |
|||
|
|
|
#2553 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co jej maiałam powiedziec, za za godzinę będę miec nowe usprawieldiwienie? ![]() dam jej za tydzień ![]() gratuluję ![]() ja mam teraz z fizyki takie oceny, ze mi nawet 3 wychodzi o ile ich nie zepsuję
|
|
|
|
|
#2554 |
|
Zakorzenienie
|
Mimo jeszcze lekkiego mroziku czuć wiosnę!
Na klasowe waksy już nie idziemy... Rok temu, jako jedyna klasa, poszliśmy z całego dnia nooo i mieliśmy zakaz wycieczek do końca roku xD dziś my musieliśmy organizować jakieś konkursy i inne dup.erele
|
#2555 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 3 z fizyki...marzenie ściętej głowy ja jak bede mieć 2 to bede mega szczęśliwa i jeszcze z chemii i matmy ja to sie tak boje, ze będę musia sie znowu poprawiać na koniec np. z chemii tak jak rok temu. To był koszmar i stres jak nie powiem co Zwłaszcza, ze koniec roku, słoneczko świeci a tu trzeba siedziec i sie uczyć ![]() Immortal, my w pierwszej klasie zwalismy chyba jeszcze we wrzesniu tzn pare osób a potem zakaz na wycieczki przez cały semestr
|
|
|
|
|
#2556 |
|
Zakorzenienie
|
To u nas mało osób chodzi ostatnio na wos i na fizykę. Wychowawczyni jakoś sobie z tego nic nie robi (a dziwne!), ale rok temu to była masakra
Mamy tzw. 'syndrom 2klasy', czyli 8nastki, prawa jazdy etc i nie mamy czasu na naukę (zdaniem nauczycieli ). Ale ja bez względu na to nie mam na nic czasu
|
#2557 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja nie wiem jak na 2 wyciągnąć a 3 chcę trzebabyło wczesniej myśleć ![]() ja z 1 chemii uciekłam z dziewczynami i tak poznałysmy się i się kolegaujemy ![]() a która klasa jest lżejsza 1 czy 2?
|
|
|
|
|
#2558 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nawet jak mam czas to przeciez nie bede sie cały czas uczyć, bo po pewnym czasie mózg juz mi przestaje pracowac
|
|
|
|
|
#2559 |
|
Zakorzenienie
|
jak dla mnie, obecnie 1
|
#2560 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ważne, żeby zdać mature Świadectwo i tak nigdzie nie jest potrzebne.Moim zdaniem pierwsza, ale w sumie nie wiem czemu Może dlatego, ze miałam 1 fizyke, 1 chemie, 3 matmy - teraz mam 2 fizyki, 2 chemie, 4 matmy, ale to wszystko zalezy od rozkładu godzin na całe 3 lata. Ale ogólnie to i tak mam wrażenie, ze musiałam sie mniej uczyć niz teraz![]() ---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- No ale w drugiej jest juz psychicznie lepiej, bo wiesz ze jeszcze max rok uczenia sie głupot, teraz juz w sumie tylko ze 3 miesiace z nieprofilowanych przedmiotów w 3kl mam tylko matme, biologie i języki plus religia i wf ale to jak nie lekcje
|
|
|
|
|
#2561 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no tak, ale potem to świedectwo w pracy pokazujesz ![]() ja mam tak zmiennie ![]() raz mi się wydaje, ze wazne zeby zdac tą mature i dowiedzenie, bo na dziennie studia na 100% nie idę, a innym razem, ze wypadaloby zeby to swiadectwo jakos wyglądalo bo będę je całe zycie pokazywać![]() mogłam isc do LO gdzie mialabym lepsze oceny to i swiadectwo ładniejsze by bylo ![]() ---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- w ogole jak zwykle dzisiaj rano i jadłam i piłam herbatę w łózku i wylałam zalałam posciel, siebie i telefon a, ze mam z klapką to mi się normalnie przyciski na ekranie odbiły i nie chcą zniknąć ![]() czysciłam łózko ale chyba nie pusciło, a co gorsza nie wyschło, bo jest mokrutkie i muszę jakies ręczniki na to położyc ![]() jak sie urodziło ciamajda to tak potem jest
|
|
|
|
|
#2562 |
|
Przyczajenie
|
Hej.
Jestem nowa w tym wątku. Dopiero teraz go znalazłam ![]() Powiem wam ze tez jestem maniaczką włosów, ale pewnie nie zaangażowaną w takim stopniu co wy. Ostatnio scięłam, co spowodowało u mnie czarną rozpacz, ale w tej chwili zapuszczam. Włosy rosną mi zdecydowanie za wolno. ;| Znacie jakies sztuczki zeby rosly szybciej? ale takie raczej domowe, bo nie mam zbyt duzych mozliwosci;P Jesli chodzi o pielegnacje, dla mnie podstawą jest : częste mycie włosów, odzywka bez splukiwania, i odzywka w spreju. Do tego często częszę moje włoski. Popadłam prawie w manię, choć wiem, ze nadmierne czesanie nie sprzyja ich zdrowiu ! ;(
|
#2563 | ||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
Tak naprawdę, to nie pokazujesz, najważniejszy jest dyplom, a świadectwo maturalne to ewentualnie do punktów przy rekrutacji na studia i to jeszcze z wybranych przedmiotów. Ewentualnie potem dzieciom swoim Cytat:
![]() Powiedz parę słów o Sobie, bo my tu wątek plotkarski mamy, a o sposobach na przyspieszenie porostu przeczytasz na forum fryzjerskim, jest tam na początku wątku takie fajne opracowanie
|
|
|
#2564 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moja mama mowi, ze ona musi kserowac swoje swiadectwo z ostatniej klasy do pracy ![]() ---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2565 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
] a tak to na rekrutacje liczy sie chyba tylko świadectwo z matury tzn z ilością uzyskanych %;Ja tam nikomu nie zamierzam pokazywać, dzieciom tym bardziej ![]() Cytat:
Powiedz nam coś więcej o sobie![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja jutro chyba też mam spr z chemii i ściagi już przygotowane ![]() ---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- Mirelka masz prównanie pędzla dome z angledem? Który lepszy? Wiem, ze pewnie, juz pisalaś, ale nie chce mi sie szukac :p
|
||||
|
|
|
#2566 | |
|
|
Cytat:
![]() To pewnie zależy od pracodawcy. Karolina, nie spotkałam się z tym, że potrzebne do "stypy", bo jak ubiegasz się o socjalne, to bierze się pod uwagę zarobki, a naukowe opiera się na ocenach tylko ze studiów.
|
|
|
#2567 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() taa a dzieciom uczice się, bo jak ja byłam młoda... ![]() ja mam taką malutką z 4 teorii praktyki będę się na polskim uczycdome jest bardziej puchowy taki bardziej do różu angled to taki przyjemny maluszek bardziej do rozswietlacza Cytat:
ja ostatnio kserowałam tacie swiadectwo i papierek maturalny, bo prace zmieniał.... |
||
|
|
|
#2568 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Świadectwo maturalne dodaje się jedynie do papierów potrzebnych przy składaniu papierów na studia, potem wrzucają je do teczki i nikt go nie ogląda przez najbliższe kilka lat ![]() Zdążyłam już obejrzeć wszystkie odcinki One Tree Hill z 7 sezonu, które miałam i nie mam co oglądać ![]() A nie! Mam! Cały sezon Medium, za który nie miałam kiedy się zabrać I jeszcze kilka odcinków Mentalisty ---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2569 | ||
|
|
Cytat:
Nawet dyplomu nie kserowałam, bo go nie odebrałam z uczelni [ale to przypadek szczególny, nie bierzcie przykładu Generalnie świadectwa maturalnego nie potrzeba, chyba, że jest to ostatni dokument w ścieżce edukacji. Bo np. jak ubiegasz się o pracę podczas studiów, to Twoje świadectwo leży na uczelni i nie bardzo da się skserować. Cytat:
A tak w ogóle - cześć Aga ![]() Drinuję dziś sobie . Dzisiejszej nocy Ala spała od 20 do 6:30 , bez przerwy na jedzonko, jaka zazwyczaj była o 4, więc stwierdziłam, że zawartość % się zutylizuje do tego czasu [do 4 pewnie też by się zutylizowała ].
|
|
|
#2570 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Chcecie zobaczyc jak wyglądam? Bo chyba jeszcze przez jakieś 2 lata się nie pokazaam w ogóle jakby co to moge potem przesłać linka czy coś
|
||
|
|
|
#2571 |
|
Wtajemniczenie
|
ja chce zobaczyc, ja chce!
|
|
#2572 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć, to znowu ja !
Cytat:
Cytat:
Zajrzę w czwartek, może już wszystkie będą mieli. Cytat:
Cytat:
![]() Jak nie będziesz miała dyplomu, to chyba tak. Iza - dziękuję ! Od wczoraj deszcz nie pada i jest lekki przymrozek . Bardzo dobrze, wysuszy błocko. Mam nadzieję, że od jutra aura nas ciepełkiem zaskoczy . |
||||
|
|
|
#2573 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajny serial (a nie żaden Menelista Gratuluję możliwości podrinowania A co piłaś? Cytat:
|
||
|
|
|
#2574 | ||
|
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wczoraj takie mroźne powietrze było, ale dzisiaj super słoneczko Mleczko Zaprawione likierem kokosowym i ajerkoniakiem kokosowym [który nota bene chyba już się trochę popsuł Pobudka była po 4 ale przetrzymana do 5
|
|
|
#2575 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie wybieram sie na studia dzienne a ni na żadnemedyczne itp więc to świadectwo mi niepotrzebne Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale wczesniej nakładałam dome swoją rogą te dome co teraz wysyłaja soą mniejsze, mniej puchowe, mniej włosia mają ja mam ten zamawiany ostatnio i ten kiedy dopiero co wszedł ten 1 lepszy... no ale ja już wybrzydzam ![]() swoja drogą chyba wezmę jeszcze jednego dome, bo minta nim kładzie się lepiej niż LHK ![]() Cytat:
![]() a macałas pędzle sephory te "profesjonalne"? czytałam, że do EDM się nie umywają, więc porównaj sobie ![]() a ja bym tych pędzli nie kupowała, ale ja wolisz ![]() ale chodzi o dyplom, że zdałam maturę czy dyplom ze studiów, bo się zagmatwała ![]() a u mnie ciepło jak niewiem ![]() pomykam sobie w leginsach i tunice ![]() ---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ---------- Karolina zdjęcie!
|
||||
|
|
|
#2576 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam w domu coś kokosowego, nazywa się Caraibo di coco, TŻ mi kiedyś kupił - pyszne w połączeniu z sokiem ananasowym ![]() Nie mam pojęcia jaką to ma ważność ale data produkcji jest z maja 2008 ![]() Zabrałam się za Sex and the city - wreszcie ![]() Jadę wszystkie odcinki od początku i zabawne jest to jak one się zmieniły, jak na początku śmiesznie wyglądały, te fryzury i w ogóle, jak dla mnie to najbardziej zmieniła się chyba Miranda ![]() A Samantha wkurza mnie tak samo jak kiedyś - nigdy jej nie lubiłam Asiu, a Ty obejrzałaś w końcu te wszystkie odcinki czy się obijasz? Bo z tego co kojarzę to wysłałam Ci chyba wszystkie sezony? ![]() Ja wiem, że beze mnie Sex to już nie to samo ![]() Dziewczyny, mam głupie pytanie - nie śmiać się, nie mam czasu szukać w necie Od czego mam rozszerzone pory?? Normalnie dopiero teraz to zauważyłam, całe czoło i na policzkach w okolicach nosa, masakra Może bym nie zauważyła gdyby nie to, że próbowałam kombinować z podkładem, nałożyłam i nagle zobaczyłam jak "ładnie" władował się w moje rozszerzone pory Przecież nie mam teraz tłustej skóry tylko suchą. Może to przez krem?? Na dzień używam nawilżającego Ziai z serii calma hlc a na noc tego tłustego z koziego mleka - może jest za tłusty??
|
|
|
|
|
#2577 |
|
Zakorzenienie
|
Zaraz linka wyśle jak wstawie na jakąś strone do zdjęc, bo nie chce do galerii wstawiać
![]() Można, można, zawsze to jakaś pozytywna ocena Nie mdlej ![]() Zaraz linki będą
|
|
|
|
#2578 |
|
Zakorzenienie
|
ja teraz idę jak się spóźnie na zdjęcie to się bój
|
|
|
|
#2579 |
|
Zakorzenienie
|
Wyśle PW
|
|
|
|
#2580 |
|
Zakorzenienie
|
Niby nic- noo jescze 3 miesiące i koniec z fizyką, biol i chemią! Pokaż się!
![]() Też się nie pokazałam, ale lepiej dla Was ![]()
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:30.

Najwyżej jak nikt nie kupi to obniże cene, ale narazie nie mam zamiaru dokładać do tego 

!

ja to sie tak boje, ze będę musia sie znowu poprawiać na koniec np. z chemii tak jak rok temu. To był koszmar i stres jak nie powiem co

. Dzisiejszej nocy Ala spała od 20 do 6:30 
Normalnie dopiero teraz to zauważyłam, całe czoło i na policzkach w okolicach nosa, masakra