|
|
#2881 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVII
|
|
|
|
#2882 |
|
Przyczajenie
|
ciiri - jestes boska. !
caroline060 - okradłam ![]() Będę udawać, że nie powiedziałeś mi 'kocham cię'. Nie zniosę więcej razy pięknej, durnej miłości, a potem gorzkiego rozczarowania.. Od miłości skończę w psychiatryku. Wyjdę na dwór, położę się na trawie. Będę szeroko otwartymi oczyma oglądać spadające na mnie krople deszczu. ---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ---------- advice - rada, ale w sensie udzielonej komuś porady! ja bym raczej stawiała na coś w tym stylu: I know, that I can do it.
|
#2883 |
|
Przyczajenie
|
witam dziewczyny! ;D jeeej.. to mój pierwszy post na wizażu i postanowiłam go dać tu, do Was
![]() Kilka moich ulubionych
![]() Mężczyznę można „wykastrować” jednym zdaniem: Wolę, abyś był moim przyjacielem niż kochankiem. „Słyszałem, że świat jest piękny” - rzekł niewidomy. „Podobno” - odpowiedział widzący. Tylko dzieci potrafią zatknąć kij w piasku, uznać, że jest królową i obdarzyć go miłością. Gdy palec wskazuje niebo, tylko głupiec patrzy na palec. Quand le doigt montre le ciel, l'imbécile regarde le doigt. (franc.) – Wierzy pani w cuda? – Tak, ale nie dzisiaj
|
|
#2884 |
|
Wtajemniczenie
|
Dawno mnie tu nie było. Znaczy byłam ale taka utajona
nie chciałam wchodzić ze swoimi wypocinami miedzy mistrzynie xD Ale teraz no to ja sie muszę udzielić. Co się z wami dzieje? Jakieś istne bagno. Co drugi post to zlośliwe docinski o "gonoju" i nie wspomnę co jeszcze Może czas zapomnieć o urazach ?PS> Kopiary po tej max porcji "słodkich" słów na pewno nie odważą się już zadrzeć . ![]() _________________________ ___________ bez off. "jak mało kto, nadajesz barwy dniom" z piosenki
|
|
|
|
#2885 |
|
Rozeznanie
|
To było morze piękniejsze jakie kiedykolwiek widziałem,
miliony serc uderzających jednym rytmem. "Są tylko dwa dni o których nie myślę nigdy: wczoraj i jutro" Zamknijcie ciasno fragmenty waszych wspomnień. Prawdziwe życie musi dać Ci kopa! Kiedy to zrobisz, poczujesz jakbyś zaczęła nowe życie... poczujesz się wolna, on będzie cały twój, będzie bał się odejść. "Trzy metry nad niebem" |
|
|
|
#2886 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tak będzie dobrze a wy jesteście śmieszne, o! i jak nudzi mi się w szkole, to sobie z moją katarzyną z was beke cisne. a z kamisha i innymi dziewczynami, które zdecydowały się nie przejmować całą tą sytuacją pione zbije a może czas,żeby wybaczyć i nie chować głowy w piasek? nie chcę już nigdy więcej żałować,że nie zdążyłam powiedzieć jak bardzo kocham . __________ widziałam nowe życie, machało rękami i nogami, krzyczało ' a grr ' bo nie potrafi jeszcze 'daj cyca Mamo' <3 |
|
|
|
|
#2887 |
|
Raczkowanie
|
Ja wiem, że dużo razy zraniłam
ale z małego uczucia do Ciebie większym je uczyniłam. Zabijasz mnie każdym słowem. Nie mogę tak dłużej czas o wszystkim zapomnieć, dać sobie spokój nie poruszać tych wspomnień. Nie żałuję tego co zrobiłam... z chorej miłości się wyleczyłam. Przepełnia mnie złość... Szczerze? MAM DOŚĆ. Zabija we mnie resztki radości wbija się po same kości... Kolejny raz wracają wspomnienia tego czego już nie ma... A teraz coś takiego... co wymyśliłam przed chwilą ;p nie jest to ideał lecz dodaję ![]() Ja nie wiem, nie wiem dlaczego tak jest... że gdy coś zrobię raz źle ludzie przekreślają mnie. Każdy popełnia błędy no nie? Lecz są prawdziwi przyjaciele, choć jest ich tak niewiele... Zawsze wspierają, pomocną dłoń wyciągają... nie oszukają, radość swą oddają. Kocham ich nad życie... nie mówię tego skrycie... nie ukrywam tego, bo mieć Przyjaciół to coś wielkiego. Wracam po niezauważonej chwilowej nieobecności noo. ;d
|
#2888 |
|
Raczkowanie
|
WItam słonkaa ! <33**
Dodaje cooś, z nadzieją że możeee komuś się przydam, o ile przeczyta... Ej, weź się zamknij ; // - Czemu, ? zawsze lubiłaś mnie słuchac...! - Tak, ale wtedy Cię kochałam, a ta miłość rosła ... - I... - I ta miłość nadal rośnie !\\ Idź się sztachaj kwiatkami...! ; // Kupiłeś mi lizaka w kształcie serduszka, i myślisz że wszystko naprawiłeś ? ...I myślisz że po co przed wyjściem do szkoły wylewam na siebie połowę flakoniku z drogą perfumą ...!? ...A teraz chodź /... - Gdzie ? - Do mojego serca .>.! Skoro po długich staraniach, nareszcie dostałam klucz do twojego serca, po co zmieniłeś zamek ? Stoję na deszczu, znów nie mam parasola, znów moknę, znów jestem nie szczęśliwa...\! ______________ Powiedz coś - Ale co ? - obojętnie ... - Kocham Cię ! - Agresywniej! - Kocham Cię ku*** ...A ile razy on złamał Ci sercce ? - Nie wiem... - Masz racje., nigdy nie byłas dobra z matematyki...! |
|
|
|
#2889 |
|
Zadomowienie
|
nawet nasza ławka w parku odkryta przez roztopiony śnieg przypomina mi o tobie
|
#2890 |
|
Rozeznanie
|
' Ta miłość jest już skończona .
' Boisz się co powiedzą ludzie ? On przystojny , ona brzydka. Kochanie nie widzisz ze to inaczej działa? ' Kończysz coś co nie zdążyło się jeszcze zacząć! ' Bez skrupułów, sięgasz po miłość . ' A wiesz .. zawsze chciałam napić się z tobą tej pięknej miłości <333 ' Wiem ... nie jestem ładna .. Wiem ... nie jestem miła ... Wiem ... nie jestem fajna .. Ale kochasz mnie nie ? ' Najpiękniejszy facet na ziemi ... Najpiękniejsza laska na świecie ... ' Tłumacze sobie, nie jestem zazdrosna ... nie . ' Widziała go, szedł drogą ... Nie sam szła z nim piękna dziewczyna , blondynka . Co prawda nie trzymali się za ręce, ale to jasne, to jego nova, nova , nova ! zabrudzone forum przeze mnie . sorkyy brak weny . niee ? : ))
|
#2891 |
|
Zadomowienie
|
Już się jaram, jaram, JARAM tym burdelem, który powstał i dodaje to siły. ![]() Bo tak nie wiele trzeba, by pokochać; dwie istoty, dwa serca, tylko MY. Twój oddech czuć chcę ja, nie ona. Twoja podłość rozdziera mnie emocjonalnie, tak od środka. sanderson93 - ot, musisz tam siebie dołączyć! |
|
|
|
#2892 |
|
Zadomowienie
|
Znowu kłótnia, może stworzycie wątek na którym będziecie po sobie jeździć?
' Zagubiona w realnym świecie. ' Serce cholernie piecze,ale nie przecież musze byc silna. 'kolejny raz dała mu siebie, a on to odrzucił. ' Ignorowała świat, myśląc że tak będzie lepiej. 'Mam ochote tańczyć, lub patrzeć jak Ty to robisz. ' Czasem kawałek z życia boli bardziej niz całość. 'perfekcyjnie grasz mi na psychice. 'teraz możesz wyjść, nie wracać. 'cholernie boje się, że zapomnę co to miłość. 'okradana z własnych marzeń.. 'witaj w teatrze lalek. 'na fotografiach została tylko przeszłość. 'bez Ciebie trace siebie. 'ten brak emocij, źle wróży.
|
#2893 |
|
Raczkowanie
|
Ejvon,sanderson93,Elizabeth0909- okradłam
Mam ochotę wydrzeć się na cały głos jak Cię nienawidzę,aby wszyscy o tym wiedzieli i nie mieli mnie za ofiarę którą rzuciłeś.Nie cierpię użalania się nad sobą,tyle że problem w tym,że bym wiedziała że to kłamstwo.Wybuchnęłabym histerycznym śmiechem,a potem zalała się we łzach,szepcząc 'Nie prawda,nie prawda' i wysyłając jednocześnie,desperacko sms'a 'Kocham Cię,wróć do mnie'. Idealnie nie idealna ja.Najidealniejsza wersja mnie bo oryginał,a nie jakieś 'made in China'. Dreszcze przebiegły po mym ciele,niepewna co powiedzieć,uniosłam głowę i spojrzałam w jego nienaturalnie błękitne oczy i wszystko ... ustało,rozjaśniło się.Ból ustał,dreszcze ustąpiły rozkoszy.Nieoczekiwanie mój ukochany spuścił wzrok.Ugh jak boli... HALO ! Ja tu potrzebuję kolejnej dawki uspokajającej,niebieskook iej morfiny. - Muszę ci coś powiedzieć,ale nie mam sił o tym rozmawiać. - powiedziała po czym wsunęła mu do kieszeni liścik z napisem "Kocham Cię".Już odwijał papierek,kiedy podeszła do niego,wysoka blond barbie.Oszołomiona widokiem blondyny całującej go w policzek wyrwała mu z ręki świstek papieru,czując jak rwie się jej dusza i serce.Wybiegła z płaczem,a on z opóźnioną reakcją wykrzyczał,kiedy była daleko: - Poznaj moją siostrę ! Blondynki głupie ? Być może,ale niebieskoocy blondyni głupsi.
'- Czy z czasem bycie tak uczciwym się nudzi? - Przestaje być nudne w obecności psychopatów. - Zraniłaś uczucia tego psychopaty.' Edytowane przez Love_HateYOU Czas edycji: 2010-03-22 o 20:07 |
|
|
|
#2894 |
|
Rozeznanie
|
sanderson93 - dziękuję Słońce.
*
Jedna głupia wiadomość od Ciebie, a tak cieszy. Oddychając, czekam na nowe jutro. Możesz zjeść mnie, jako swój ulubiony deser. Rozczarowanie ciągle nawiedza moje sny. Z wielką ilością miłości w sobie. Oddajmy się muzyce i tańczmy poza czasem. Dla nas razem, nie ma rzeczy niemożliwych. Zdmuchnij swój nastrój. Całonocny show. * Kurde. Każdy tylko odchodzi. Weźcie się w garść!
|
|
#2895 |
|
Raczkowanie
|
z nimi nauczyła się co to znaczy kochać,
teraz po latach musi się uczyć rozstań. |
|
|
|
#2896 |
|
Rozeznanie
|
He can't see she's making me crazy now. | On nie może zobaczyć, że doprowadza mnie w tym momencie do szaleństwa.
Who says that you deserve this ? | Kto powiedział, że zasługujesz na to ? I won't worry my life away. | Nie będę zamartwiać się moim życiem. The unavoidable kiss, the minty fresh, death breath. | Nieunikniony pocałunek, miętowa świeżość, oddech śmierci. I'm dreaming of sleeping next to you. | Marzę o tym by spać przy Tobie. And as I lay me down tonight, I close my eyes. What a beautiful sight ! | I gdy kładę się do snu dziś wieczorem, zamykam oczy. Co za piękny widok ! Sleeping to dream about you. | Śpię by śnić o Tobie. I'm so tired of having to live without you. | Jestem tak zmęczona życiem bez Ciebie. 3martyna3 , crynow , sanderson93 & Sleeping_Vampire popatrzcie .. zawsze chciałam Wam dorównać. dziękuję. ChupaChupsxd
właśnie ! czemu się nie udzielasz ? ![]()
|
#2897 |
|
Zadomowienie
|
Bóg jeden wie, dlaczego kocham to życie.
Szczęście jest uparte, wybredne, a nawet krnąbrne, jeśli zadręczasz je prośbami.
|
|
#2898 |
|
Zakorzenienie
|
złamać wszelkie zasady. robić coś, co by do głowy wcześniej nie przyszło. smakować życie. mieć głęboko w dupie opinię chorej publiczności naszego życia.
to lampka nocna, która oświetla mi klawiaturę, gdy rozmawiam z tobą po nocach. a to mój kubek. wspominam i marzę pijąc z niego herbatę. dlatego proszę, do cholery wejdź, powiedz, że mnie kochasz i zostań ze mną. do końca świata i o jeden dzień dłużej. -co jest twym marzeniem ? -pocałunek podczas ogromnej ulewy, a twoim ? -by właśnie zaczęła się ta "ogromna ulewa"..
Edytowane przez limitowanaa Czas edycji: 2010-03-22 o 20:25 |
|
|
|
#2899 |
|
Rozeznanie
|
Pokochaj moją nie idealność.
Idealna kombinacja- kobieta i mężczyzna. "Czy może istnieć na Ziemi tak szalona, jedyna i prawdziwa miłość, jaką ma ćpun do narkotyku?"
-gdzie masz swój świat? -tam gdzie Twój łeb nie zawita. |
|
|
|
#2900 |
|
Raczkowanie
|
Love_HateYOU - również okradam
cudne opisy! wszystkie! ![]() Ciekawi mnie laski kiedy te kłótnie ucichną :P mam nadzieję że już ucichają nie warto się kłócić...tworzycie wszystkie zgraną pakę... jedna lubi drugą mniej inna bardziej... a niech sobie kopiują, robią co chcą... to powinien być dla was zaszczyt, że ktoś powiela wasz opis. ;p no ja rozumiem wkurza to was ale bez przesady wątek nie upadnie... nie odchodźcie... każda z was to talenciara... są talenciary od kopiowania jak i od główkowania nad opisami Będzie dobrze kochane ![]() Pozdrawiam Wszystkie. :P A teraz opisy.. Zawsze gdy śnię o Tobie, zapominam ten sen.. zostaje pustka w głowie. Zamknę drzwi na klucz, zniknę na kilka dni... przekarmię się wspomnieniami. Wiatr we włosach, krople deszczu na twarzy, zapach czystego powietrza... To coś co kocham, uwielbiam.
|
#2901 |
|
BAN stały
|
dupa . dupa . dupa . niszczy się to forum oj niszczy . tzn. nie samo się niszczy tylko prze słodkie hot KOPIARECZKI je niszczą kuźwa . a za pochwały dziękuje ![]() witamy w prawdziwych życiowych realiach . gdzie na każdym zakręcie można znaleść życzliwych 'przyjaciół' próbujących wrzucić nas pod pierwsze lepsze auto.
Tobie skarbie to ja jedynie czego mogę pozazdrościć to nie jego tylko naiwności w to, że właśnie Ciebie pokochał . wyłażą ze mnie wszystkie emocje . zarówno te prosto z serca jak i te prosto z dupy . od dzisiaj nie je fast foodów . ogranicza puste kalorie . odkochuje się i zakleja stare rany . no co ? czemu patrzysz na nią jak na idiotkę ? jej chyba też należy się coś od życia . wchodząc w mój świat chyba nie zauważyłeś tabliczki z napisem 'idiotą wstęp wzbroniony' . więc nie łudź się tym, że od tak porwiesz moje serce i spierdal*** stąd zanim Cię pokocham nienawiścią . Edytowane przez IhateU Czas edycji: 2010-03-22 o 20:34 |
|
|
|
#2902 |
|
Raczkowanie
|
chwytam szczęście.
poznaje życie i ludzi tych, których myślałam że znam. Baby przestańcie, proszę
Edytowane przez xJoYx Czas edycji: 2010-03-22 o 20:54 |
|
|
|
#2903 |
|
Zakorzenienie
|
No Kobitki moje bierzemy się do roboty
![]() ![]() te co wiedzą o co chodzi to wiedzą ![]() ******** Świat znów nabierze barw, gdy dotkniesz kolejny raz moich dłoni, spojrzysz w oczy i powiesz, że to już na zawsze tak... Jest noc, lecz nie o sen tu chodzi... Noce czasem są zadumy, zniewolenia, zatęsknienia... Spojrzę Ci w oczy i powiem Ci k*rwa jak jesteś piękny...
|
|
#2904 |
|
Raczkowanie
|
- wczoraj potrafiłeś pisać, jak to bardzo mnie kochasz i tęsknisz, a dziś po kryjomu spotkałeś się z nią. czy to nie jest chore ?
- w Jego oczach jest to coś, co przyciąga mnie za każdym razem, gdy Go widzę. - myśl, że może Go jutro nie zobaczyć, nie dawała jej spokoju. - czas przeszły - wierzyłam. czas teraźniejszy - kocham. czas przyszły - nienawidzę. ![]()
|
#2905 |
|
Raczkowanie
|
Paperdirl - piękna z Ciebie kłamczucha że dodałaś go kilka postów temu ponieważ opis ten znalazłam na moblo.pl około 3 miesięcy temu napisany przez ABSTrACTION , wiec nie jest on Twojego autorstwa
a jeżeli tak bardzo wam zależy na pisaniu swoich opisów i tak bardzo wszystkich o to upominacie ZACZNIJCIE OD SIEBIE . bo najwyżej co 5 z was dostaje 1 swój opis na wszystkie posty. a Ty papergirl jesteś żałosną sz.matą i tyle.pozdrawiam. ;* pier.dol się s.uko ;*
|
#2906 |
|
Zakorzenienie
|
Ty chcesz pozostać dzieckiem tak długo , jak długo Oni nie dadzą Ci takiej miłości , jakiej pragniesz . sanderson93
|
#2907 |
|
Rozeznanie
|
temat kłótni skończy się z chwilą, kiedy przestaniecie o niej pier dolić. ![]() He's the reason that i'm laughing, even if there's no one else. | On jest powodem, dla którego się śmieję, nawet gdy w pobliżu nie ma nikogo. He said, you've got to love yourself. | Powiedział, że muszę kochać samą siebie. As long as you got me and I got you.. You know, we've got a lot to go around. | Tak długo jak masz mnie, a ja mam Ciebie.. Wiesz, będziemy mieli naprawdę wiele. I'll keep reminding, if it's the only thing I ever do.. I will always love you ! | Wciąż będę Ci przypominać, nawet jeśli miałaby to być jedyna rzecz, jaką będę robić.. Zawsze będę kochać Ciebie ! TinyCinderella
na priv. poproszę.
"(...)Czasami brak mi powietrza i wtedy wiem, że na chwilę o mnie zapomniałaś." — Jacek Podsiadło ▼◄ ► ▼ ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ► ▼ Edytowane przez ciiri Czas edycji: 2010-03-22 o 20:56 |
|
|
|
#2908 |
|
Raczkowanie
|
Malinowa Girl - Kradnij ile chcesz ;*
Zakochałam się. przez pomyłkę. żyj dla siebie mała, żyj do cholery !
Szczęście usiadło na brzegu mojego łóżka i rozpłakało się.. Pogubiłam się we wszystkim jak małe dziecko, nieświadome jeszcze tylu spraw. " -Dlaczego pijesz?. - Bo chcę zapomnieć. - To nalej i mi. Spieprzyłam wielką miłość . Po prostu spieprzyłam . </3 Nie pałała gniewem. Nie miała ochoty uderzyć, głośno krzyczeć. To była bezsilność. Siedziała na fotelu i nie była w stanie wyjść na spacer, zrobić herbatę. był, nie ma, kochałam ? cholernie ! guma do żucia, dwa papierosy i stare smsy. - ja cie nie skrzywdzę .. - to tylko kwestia czasu ! Kiedyś razem poskaczemy po kałużach.. .i ma ten dołek w policzku i cholernie jest śliczny. |
|
|
|
#2909 |
|
Zadomowienie
|
ale macie nasrane w głowach
gratuluje Wam, gdybyście były tak samo mądre w wymyślaniu swoich własnych opisów, to byłoby dobrze rude buziaki ![]() _______ wydobywałeś ze mnie miłość, żeby później ją zdeptać jednym zdaniem ? przypadkowa miłość, zaczynała się nie zobowiązująco, teraz jest najpiękniejsza moje wszystkie nerwy połącz ze sobą, rozsypały się, tak jak i moje myśli patrzę w sufit, biały sufit, za chwilę mam na nim namalowany obraz, z Twoim wizerunkiem moje włosy idą z kierunkiem delikatnego wiatru, policzka zakolorowane naturalnym różem, niepozorne, pełne miłości oczy, na ustach wymalowany uśmiech, nie ... to nie wiosna .. to Ty.
|
|
#2910 |
|
Przyczajenie
|
Chwyć mnie za dłoń. Ona tylko w Twojej idealnie się mieści. <3
Pobawimy się w kto pierwszy mrugnie ? -Ale po co ? -Bo lubię jak na mnie patrzysz <3 . Minimum słów .maximum treści. <3 Moja osobista przytulanka, mÓj Misiaczek <33 Od poniedziałku do piątku masz moją miłość. ;** ` Kocham to kiedy wyciągam telefon i widze wiadomosc od Ciebie! ;** Twe oczy. Milion słów. Nic więcej. <3 Bosy do mnie przyjdź i od progu bezwstydnie powiedz mi czego chcesz... ![]() ` być zawsze przy Tobie . ;** . Kocham Cię . <33 . ` Robisz dla mnie tak wiele jak jeszcze nikt nie zrobił... Jesteś moim bezcennym skarbem... … Moje szczescie nosi Twoje imie ;*<333 Kocham Cię ! .Czasem warto się zgubić,by odnaleźć to czego się szuka... ![]() Liczy Się Dla Mnie Jedno ...Twoje Istnienie <3 ;* Daaaaj mordeczke mój kochany, słodki misiaczku ! .<3 ;*. ________________________ [...] uczucie samotności potężnieje, kiedy próbujemy mu się sprzeciwiać, a słabnie, kiedy najzwyczajniej w świecie je ignorujemy. (Paulo Coelho) |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:32.

może tak?