![]() |
#121 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Tableciary plotkary VIII
czesc kobietki
![]() Asiu super ze maz sie tak dobrze sprawuje,oby mu tak zostalo ![]() Pomidorko sliczny brzucholek ![]() Marcelko fajny wozek wybraliscie dla Marcela ![]() anize czas zmieniamy 28.03 ![]() kasiasisiar, jak wizyta w urzedzie? ![]() kinia trzymam kciuki za dietke ![]() kachulo ale z Matika juz duzy chlopak ![]() A co u mnie...wlasnie jestesmy z trakcie szukania mieszkania,mielismy tu zostac do konca roku,ale wlascicielka stracila prace i wraca do kraju,wiec musimy sie wyprowadzic do konca maja ![]() Pozatym zaniedbalam sie przez zime,wiec mam diete pierwszy raz w zyciu ![]() 10 kwietnia idziemy na wesele wiec nie wiele czasu mi zostalo,aby wbic sie w kiecke,ale mam nadzieje ze dam rade zrzucic sadelko ![]() Zmykam pokrecic hula-hop ![]() Edytowane przez misia_25_26 Czas edycji: 2010-03-22 o 16:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Aga już Cię wpisałam
![]() ![]() Kasiasiar niby jest Bobotic bodajże, ale i tak podobno lepszy jest SS ![]() Asia, później wkleje fotke z brzuszkiem ![]() A M żeby trzymał tak dalej ![]() ![]() A Ty jak się czujesz?? Jak rana?? dajesz radę?? ---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ---------- Misia to czasu coraz mniej do 10/04, powodzenia w gubieniu kg ![]() Z mieszkaneim tez się sprężyć musicie ![]() ![]() Dziś powiedziałam J, że na końcówce kwietnia będzie robic przyśpieszenie porodu ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
..
Edytowane przez kasiasiar Czas edycji: 2015-04-13 o 19:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Kasiasiar ależ im nie po drodze do wypelnienia tych papierów urzędowych... Że też im się chce ciągle czytać sms o wypełnieniu, tak to już dawno mieli by z głowy
![]()
![]() |
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
Kiniu specjalnie dla Ciebie wkleilam fotki na bloga
![]() Narazie z dnia porodu, innego dnia cos wiecej wkleje, narazie ide spac ![]() ![]() Kasiasiarku tez tak slyszalam o tej butli, tylko ja nie umiem malej przystawic- probowalam i mam poranione, krwawiace sutki i jakos nie chce znowu tego robic choc jutro ma przyjsc babka od laktacji ![]() takze narazie chociaz sciagam pokarm ![]() Marcelko ja czuje sie w miare dobrze. Z rana juz lepiej, najgorsze byly 2 pierwsze dni. No ale jestem ciagle na przeciwbolowych. Do tego musze nabrac sil i jesc zdrowo, bo stracilam bardzo duzo krwi przy porodzie. Jak chodze kreci mi sie w glowie, czasem mi sie wszystko rozmywa, wiec dobrze, ze nie jestem sama w domu, tylko jutro M ma przez caly dzien kurs. Lece ![]()
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
..
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Raczkowanie
|
Witajcie
Asiu biedactwo, poród straszny ale wkrótce zapomnisz, grunt że Hania zdrowa.... w Chemist może mąż Ci kupić nakładki na sutki są rewelacyjne i tanie może Ci pomogą, ja także chciałabym zobaczyć bloga ale nie wiem gdzie i jak, może któraś z dziewczyn by mi pomogła ![]() Anieze powodzenia w szukaniu mieszkania, osobiście nie znoszę się przeprowadzać ![]() Kasiasiar a w N jak urodzisz to , czy przyszły tatuś ma wolne czy tak jak u nas tylko dzień? Kasiu ty też gdzieś masz stronkę z brzuszkiem, bo ja chętnie bym obejrzała ![]() Marcelko ja wybierając chrzestnych chciałąm najbliższą rodzinę, siostry braci wyłącznie, bo z doświadczenia wiem że koleżanki i koledzy są dzisiaj a za 5 czy 10 lat może coś się zmienić i straci dziecko kontakt z chrzestnym, choć z rodziną też różnie wychodzi ![]() Pomi, mogę zerknąć na Twój brzuszek, tylko nie wiem gdzie ![]() Misiu, a na jakiej jesteś dietce, ja niestety chyba się starzeję bo coś po każdej zimie coraz więcej mam na plusie ![]() ![]() Kiniu ja na rower też chętna tylko nie mam czasu, super że lepsze masz samopoczucie ![]() Madzia buzi dla Edika i powiedz jak Twój przyszły biznes ![]() Nikita jak w pracy masz tam dostęp do internetu? Kachulko buziaki dla Matiego i a Ty wracasz na cały etat do pracy, bo nie doczytałam czy ty karmisz jeszcze piersią? Widzę poruszenie na wątku, ja mam również swoje zdanie na ten temat, ale w związku że nie udzielam się często na forum nie wypowiem się bo może nie powinnam się wtrącać. Pozdrawiam wszystkie kobietki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
Moje dziecko ma dzis dzien upierdliwca, nic mu nie pasuje - tylko jeki, placz i nikt nie wie oc co chodzi
![]() ![]() Agusieczku, dziekuje, a biznes ...no coz w tym momencie i tak za duzo powiedziec nie moge ![]() Kasiasiar, tarczyca przeszla mi przez mysl, ale u mnie wina za schudniecie ewidentnie jest stres ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Zadomowienie
|
Witajcie laseczki.
Kasiu - dziękuję, u nas wszystko dobrze. Amelia rośnie, ja pracuję, jakoś się kręci. Przechodzimy bunt dwulatka, nie jest łatwo hihihi.... Kochane podczytuję Was często. Nie wcinam się, bo jest mi głupio. Naczem coś nabazgrolę, ale tylko symbolicznie. Szkoda że jeszcze nie zobaczyłam Haneczki naszej Asi ![]() Ale z opisów i pochwał, jestem przekonana, że jest przecudowna ![]() Asia napędziła wszystkim stracha, ja sama zaglądałam ciągle z myślą, że może już po wszystkim. Kobietki podczytuję Was i widzę że nie tylko ja wpadłam na pomysł wyprzedania części rzeczy po Amelci. Będę robić zestawy na allegro, ale jeśli jesteście chociaż w maleńkim stopniu zainteresowane, albo chociaż ciekawe, to zapraszam na blog, tam wrzuciłam zdjęcia ciuszków. Pozdrawiam Was gorąco. Cieszę się żę wątek tak świetnie tętni życiem. Buziaczki
[ori_bas]165431[/ori_bas] Edytowane przez ja22 Czas edycji: 2010-03-23 o 07:03 Powód: zjadłam literki :) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
..
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() wczoraj nie zjadłam czipsów wieczorem,a to już postęp ![]() trzymam kciuki za znalezienie mieszkanka ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() jak on zniesie te ostatnie tygodnie do porodu ![]() Cytat:
![]() dobrze, że urząd zaoferował się, że się z nimi skontaktuje, oby tak zrobili ![]() tylko niepotrzebnie się denerwujesz ... Cytat:
![]() przecudowne zdjęcia ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() co do roweru, to niestety ale dopiero po remoncie będę mogła go przywieźć ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() miłego dnia Kochane ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#132 |
Zadomowienie
|
Dziękuję dziewczynki - to miłe
![]() A my dzisiaj walczymy z wymiotami. Amelia męczy się od 4 rano. O 6 szlo z niej na dwa końce. Nie wiem, czy coś stanęło jej na żołądku, czy to jakaś grypa żołądkowa (moja mama męczyła się tak w niedzielę). Od dwóch godzin byłu już dobrze, ale teraz napiła się herbaty i mówi że brzuszek ją boli.
![]() |
#133 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() miejmy nadzieję, że to nie wirus, bo wtedy to przeważnie cała rodzina się zaraża :| |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() alez te twoje szefostwo jest nie powazne ![]() Cytat:
![]() ![]() ja naszczescie mam tylko do zrzucenia 3-4 kg wiec dam rade ![]() mieszkanie szukamy tutaj gdzie mieszkamy ![]() a pytalas wczesniej o szkole-nie chodze juz w tym roku,bo przeniesli ja do innego miasta,i nie bylam w stanie pogodzic szkoly z praca ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ja22 zdrowka dla Amelki zycze ![]() Asiu alez sliszna jest wasza corka ![]() Marcelko nawet nie wiem kiedy mi twoja ciaza zleciala,zanim sie obejrzymy to Marcel bedzie juz z wami ![]() Madziu jak tam Edik?minal mu buntowniczy dzien? ![]() zmykam zaraz do pracy ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mąż jadł wczoraj, a ja nic ![]() muszę się przerzucić na marchewkę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Karolinko, jak ja przechodziłam bardzo ostro grypę żołądkową tak, ze mdlałam, to na pogotowiu powiedzieli, żeby podawać Smectę i rzeczywiście to bardzo pomaga. Nawet kilka razy dziennie możesz jej dawać. Oby małej szybko się polepszyło ![]() Misiu, ty taki chudzierlaczek jesteś, nie wierzę, że na dietę przechodzisz ![]() ![]() Kasiasiar, ja jak zaczęłam planować inne rzeczy niż ciąża, zaczęłam kupować ciuchy nieciążowe to zaszłam w ciążę ![]() ![]() Madziu, młody może rozdrażniony, bo pogoda nienajlepsza? Agusieczku, przecież ty stara wyjadaczka na wątku jesteś i zawsze możesz się wypowiedzieć, nawet jak robisz to rzadko ![]() ![]() Kasiasiar, ja to bym tę babę normalnie ![]() ![]() ![]() Asiu, super, że M tak pomaga przy małej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Anieze, powodzenia w szukaniu mieszkania ![]() ![]() Marcelko, to TZ powinien się cieszyć, ze będzie męczony pod koniec ciąży, bo jest to najlepszy sposób na wywołanie porodu ![]() Dziewczyny, chyba już nie zapesze i mogę oficjalnie ogłosić, że od jakiegoś tygodnia albo i dłużej nie mam mdłości ![]() ![]() Okazało się, ze moj lekarz nie przyjmuje aż do świąt i nie mam do kogo pójśc w tym tygodniu na kontrolę i po zwolnienie! Na szczęście dodzwoniłam się do niego i dziś o 12.30 mam do niego do szpitala przyjechać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Karolinko, zdrówka dla Amelki
![]() Kinia to się ostro za siebie wzięłaś ![]() ![]() Misia to ta drakońska dieta na kapuscie?? Powodzenia ![]() Aga powodzenia z mieszkaniem ![]() Ależ ja się wyleguje ostatnio... Podnoszę się grubo po 10.00... W sumie jak mówią żeby spac na końcówce to śpie ![]() ---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ---------- Pomidorko ależ ja mu nie powiedziałam, jak będzie męczony, a ciekawa jestem czy się zgodzi ![]() Powodzenia na wizycie i gratuluje skończenia z mdlościami ![]()
![]() |
![]() |
#138 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() napisałaś Kasiasiar, ale to pewnie do mnie ![]() ja sobie teraz chcę szpilki letnie zakupić, więc mało ciążowe butki ![]() ![]() ![]() Pomi, na pewno wszystko będzie dobrze ![]() a Tymek już kopie, o kurcze, jak ten czas leci ![]() Cytat:
![]() Marcelko, tak to ja też bym chciała ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Zadomowienie
|
Dziękuję w imieniu Amelci.
Pomidorko - mocno trzymam kciuki. Pozdrawiam
[ori_bas]165431[/ori_bas] Edytowane przez ja22 Czas edycji: 2010-03-23 o 11:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
,
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja się nie mogę doczekać zdjęcia Twojego brzuszka ![]() kiedy się nam pokażesz? ![]() trzymam kciuki, żeby mąż znalazł pracę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
..
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kasiu, nie wiedziałam ![]() śliczny brzusio ![]() ![]() ![]() a Ty jaka szczuplutka jesteś ![]() pięknie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
..
Edytowane przez kasiasiar Czas edycji: 2015-04-13 o 19:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
Kasiasiar, ty masz śliczny brzuszek, co ty od niego chcesz
![]() ![]() Kiniu, przepraszam, oczywiście, ze o ciebie chodziło ![]() ![]() Marcelko, wyleguj się póki możesz i póki ci wygodnie ![]() Karolinko, ciuszki bardzo ładne, ale jak dla mnie osobiście ceny trochę za wysokie za używane ubrania. Tylko ja się nie znam na markach, może to jakies dobre markowe rzeczy są. Bo ja jestem ostatnio wgapiona w Pepco, gdzie np. komplet nowy body z długim rękawem i śpiochy takie welurowe z pięknym królikiem kupiłam za 19,90. Tam w ogóle są tanie rzeczy. Ale to tylko moja opinia, oby udało ci się jak najwięcej sprzedać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() jak kupię butki, to na pewno pokażę ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Zadomowienie
|
Pomidorko ceny dawałam porównywalnie z allegro. Każda rzecz jest przynajmniej o połowę tańsza. Masz prawo do własnego zdania.
Ciuszki dziecięce są bardzo drogie. Myślę że cena nie jest wygórowana.
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
wygrałam licytację butków
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
Karolinko, a widzisz, ja porównywałam tylko z Pepco, bo ja na all ciuszków nie kupuję. Jak zrobiłaś rekonesans wcześniej, to dobrze.
![]() ![]() ![]() Kiniu, butki cudne ![]() ![]() ![]() ![]() Ja już po lekarzu, Tymek rośnie że aż miło ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Pomidorko, super że rośnie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:28.