|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3721 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 10
yhym, dziekuje za opinie
![]() Cytat:
Mój tż też zawsze mówił że szampony tej seri są do bani ( ma do czynienia z Avon dłużej niż ja )Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#3722 |
|
Zakorzenienie
|
A to jak mialam koordynatorke i ona zrezygnowala to w ogole jakas inna mnie przejela czy jak? Jak ta moja koordynatorka powiedziala, ze nie dziala juz w avonie to powiedziala mi, ze teraz to bede podlegala tylko pod oms. To jak nowa osoba sie zglosi w charakterze koordynatorki/liderki to "dostanie" mnie od oms czy jak?
|
|
|
|
#3723 |
|
Zakorzenienie
|
ja też podpisywałam umowę z liderką, która później zrezygnowała
i teraz podlegam tylko pod oms, raczej nie przydzielają konsultantek pod inne liderki, bo to raczej by bez sensu było
|
|
|
|
#3724 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3725 |
|
Zakorzenienie
|
Oj, dobrze by bylo gdyby zadnej liderce pozniej mnie nie przydzielili
Edytowane przez ololufe Czas edycji: 2010-03-22 o 22:44 |
|
|
|
#3726 |
|
Zakorzenienie
|
Było już o tym przydzielaniu konsultantek
|
#3727 |
|
Zadomowienie
|
Zgadzam sie z Hosenką zarowno w sprawie z zelowymi poduszeczkami jak i naturalsami. Wkladki kupilam zeby je nosic w kozakach na wysokim obcasie-niestety tak dziwnie mnie uwieraly pod stopa-nie umialam ich tam tak dopasowac zeby bylo dobrze wiec zaprzestalam ich uzywania po pol godz skoro juz lepiej mi bylo bez nich. A co do naturalsow to juz kiedys pisalam ze faktycznie ta stara seria byla do
|
|
|
|
#3728 |
|
Przyczajenie
|
Witam, piszę na forum pierwszy raz, jeśli takie pytanie już było to z góry przepraszam
Czy produkty demo można zwracać? Dzięki za odpowiedź
|
|
|
|
#3729 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Zwrotowi nie podlegają: produkty zniszczone/uszkodzone świadomie lub wskutek niewłaściwego ich stosowania produkty których zużycie przekracza 25% biżuteria uszkodzona w wyniku noszenia produkty nadesłane po upływie 3-miesięcznego okresu gwarancji produkty z ofert netto produkty demo próbki" ---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ---------- Ja moją koordynatorkę widziałam raz w życiu (przy podpisywaniu umowy) i dwa razy rozmawiałam z nią przez telefon, jak na początku czegoś potrzebowałam. A kto jest moją liderką i oms, to nie mam pojęcia Ale jakoś szczególnie nie rozpaczam z tego powodu W sumie po co mi one?---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ---------- Ktoś kiedyś pisał chyba, że chciałby fioletową kredkę do oczu z tej nowej diamentowej serii. W amerykańskim katalogu jest więcej kolorów, niż u nas, jest też fioletowa (str. 27), więc może i u nas (kiedyś...) się pojawią. |
|
|
|
|
#3730 |
|
Raczkowanie
|
hejka
![]() jeśli chodzi o lidera i jego stronę to widzi tak: WSZYSTKO na stronie może wybrać nazwisko lub numer personalny wyskakuje mu konsultantka i ma dane personalne, historie zamówień, dane finansowe i nie zgodzę się że nie powinniśmy mieć do tego wglądu wręcz przeciwnie dzięki temu można kontrolować początki młodych dziewczyn które np zalegają z płatnościami i przez eski się im o tym przypomina nie mamy opcji składania zamówień ale w raporcie mamy cały wykaz kto jaki numer ile zamówienia ile netto zwroty i wiele wiele innych.na pytanie "CO SIĘ DZIEJE KIEDY MOJA LIDERKA NIE JEST LIDERKĄ KTO MNIE PRZEJMUJE" nad daną liderką jest liderka bądź OMS i jeśli Twoja liderka nie chce już być na stanowisku na którym się znajduje wtedy jej KK przechodzą automatycznie do osoby która jest nad nią ![]() wydaje mi się że jestem dobrą LS spotykam się z moimi konsultantkami doradzam rozmawiam czy GG telefonicznie eski czy się spotykam z nimi osobiście zawsze pokazuję nowe katalogi (z wyprzedzeniem) nowości z katalogów jeśli chcą daję próbki do pokazania klientkom robię konkursy z różnymi nagrodami (NIE KOSMETYCZNYMI ALE FIRMOWYMI) KK jeśli pytają zawsze odpowiadam i pomagam w potrzebie nawet jak brakuje im zamówienia mam nadzieję że moje KK nie odbierają mnie tak jak niektóre opisały swoje LS czy OMS pozdrawiam
|
#3731 |
|
Zadomowienie
|
Jak podpisywałam umowę z koordynatorką to dostałam kopię. Jakiś czas później dostałam list że moja koordynatorka przestała nią być i że przeszłam pod OKS (wtedy tak to się nazywało). Ale o tym że przeszłam pod liderkę już nikt mnie nie powiadomił - dowiedziałam się przypadkiem. Potem napisałam maila do avonu żeby poznać nazwisko (bo jakoś niewyraźnie usłyszałam)
|
#3732 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
1-wsza idzie do Warszawy 2-ga idzie do OMS'ki 3-cia idzie do LS która podpisuje z KK umowę a jeśli chodzi o mnie i o mój kontakt zarówno z LS i OMS to my się bardzo często widujemy na spotkaniach omawiamy dalsze kroki działania i w ogóle
|
|
#3733 |
|
Raczkowanie
|
Jeśli chodzi o demo, to zwracać nie można, można natomiast wymienić. Pisałam w tej sprawie do Avonu, bom sobie zamówiła pierścionek Gabriella z demo i jest za duży
![]() Mnie do Avonu "zwerbowała" koleżanka ze studiów, wtedy była jeszcze liderką. Jakiś czas temu zrezygnowała z liderowania i teraz ja "podlegam" liderce, u której ona początkowo była.. Także nic w przyrodzie nie ginie Zresztą, jak dla zmiana i tak bez znaczenia - ani jedna ani druga jakoś specjalnie się mną nie interesują. Pierwsza nigdy nic nie wiedziała jak na początku miałam tysiąc pytań na temat, a druga jak pod nią przeszłam, nawet nie zadzwoniła, żeby się przedstawić, nawet nie wiem, jak się nazywa i nie mam do niej żadnego kontaktu ![]() Zazdroszczę Wam liderek, które robią Wam spotkania, prezentacje, prezenty, konkursy czy tak po prostu służą pomocą... Całe szczęście, że znalazłam to forum |
|
|
|
#3734 |
|
Przyczajenie
|
hej, poszukuję dziewczyn, które chcą zostać konsultankami avon
![]() strasznie trudno znaleźć |
|
|
|
#3735 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
"I TY TO PISZESZ NA FORUM GDZIE SĄ SAME KONULTANTKI"
|
|
#3736 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3737 |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
|
|
|
|
#3738 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3739 |
|
Przyczajenie
|
nio to sorki, jestem nowa i trudno się tu połapać
|
|
|
|
#3740 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To proponuje najpierw łapać sie za regulamin
|
|
|
|
|
#3741 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
tylko w opisie zaznaczamy że np uczula lub nieprzyswajalny, nigdy ze sie nie podoba. Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#3742 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3743 |
|
Przyczajenie
|
Edytowane przez lizka85 Czas edycji: 2010-03-23 o 11:07 |
|
|
|
#3744 |
|
Rozeznanie
|
Nie wiecie może czy są dostępne błyszczyki z katalogu 5, ze strony 123 kolory: Caramel i Coral za 6,90 ?
|
|
|
|
#3745 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki a była któraś z was na tym szkoleniu z wizażu (nie chodzi mi o II stopień szkolenia PIĘKNO SUKCESU) tylko warsztaty wizażu. Jeśli tak mogłaby któraś wrzucić foto tych zestawów co są po szkoleniu a jak któraś ma to tą fajną walizeczkę raz ją widziałam tak przelotnie wię byłabym bardzo wdzięczna
|
#3746 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co, ja to już mam dość tego liderowania
dla mnie konsultantkę znaleźć to żaden problem, bo ja potrafię mieć 4 nowe osoby w jednym katalogu i co z tego jak mi kur....a nie chcą faktur płacić ![]() Avon powinien komornika do dłużników wysyłać!!!
Dieta "cud" czas Start... 91,5 - 87,5 - 85,0 - ?? Edytowane przez smerfetka25 Czas edycji: 2010-03-23 o 12:09 |
|
|
|
#3747 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Czy liderka ponosi jakieś konsekwencje w związku z niezapłaconą fakturą swojej konsultantki ? |
|
|
|
|
#3748 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mam jedną która ma już taki dług że MASAKRA---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- nie
|
|
#3749 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() laski zapisują się bo wiedzą że jakby co to nikt im nic nie zrobi, kiedys moja kolezanka liderka nazapisywała KK aby plan zrobic, laski porobiły max zamowień po 1500,00 niepopłaciły i co-nic, zarobków nie mają, a nawet jedna podrobiła podpisa na umowie i niby byla wielka afera z policją, krukami i nic a nic nie zrobili im, znam kobeity, chodza sobie zadowolone po ulicy i śmieją się z avonu. |
|
|
|
|
#3750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:44.

( ma do czynienia z Avon dłużej niż ja 

i teraz podlegam tylko pod oms, raczej nie przydzielają konsultantek pod inne liderki, bo to raczej by bez sensu było

Ale jakoś szczególnie nie rozpaczam z tego powodu 

dla mnie konsultantkę znaleźć to żaden problem, bo ja potrafię mieć 4 nowe osoby w jednym katalogu i co z tego jak mi kur....a nie chcą faktur płacić